♦️کاهش چشمگیر قیمتها در بازار طلا/ سکه هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ارزان شد
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران:
🔹 قیمت طلا و سکه از اواسط هفته در بازار با کاهش چشمگیر روبرو شده.
🔹بازار به ثبات نسبی خوبی رسیده است.
🔹مردم میتوانند با خیال راحت معاملات خود در حوزه سکه و مصنوعات طلا را انجام دهند.
🔹سکه هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ارزان شد.
🔹حباب سکه نیز از شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده اکنون در محدوده پنج میلیون و ۷۰ هزار تومان قرار دارد.
حضرت علی اکبر علیه السلام فرزند امام حسین علیه السلام در یازدهم شعبان1، سال ۳۳ قمری در مدینه، دیده به جهان گشود. مادر بزرگوارش لیلی دختر ابی مرّه بود2.
وی از امام زین العابدین علیه السلام بزرگ تر بود؛ زیرا امام سجاد علیه السلام فرمود: «من برادری به نام علی داشتم که از من بزرگ تر بود و مردم [دشمنان]، او را به شهادت رساندند»3. قبر حضرت علی اکبر در کربلا، پایین پای امام حسین علیه السلام است.
امام حسین علیه السلام در تربیت وی و آموزش قرآن ومعارف اسلامی و اطلاعات سیاسی و اجتماعی به او تلاش زیادی به عمل آورد و از وی یک انسان کامل و نمونه ساخت؛ به طوری که شگفتی همگان، به ویژه دشمنانش را بر انگیخت.
روزی حضرت علی اکبرعلیه السلام نزد فرماندار مدینه رفت و از طرف پدر بزرگوارش، پیغامی برای او برد. فرماندار مدینه از علی اکبر پرسید: نام تو چیست؟ آن حضرت فرمود: علی. پرسید: نام برادرت؟ فرمود: علی. آن شخص عصبانی شد و چند بار گفت: علی، علی، علی؛ پدرت چه می خواهد که همة فرزندانش را علی نام می گذارد؟ وقتی حضرت علی اکبر علیه السلام این سخن را برای پدرش نقل کرد، آن حضرت فرمود: به خدا سوگند! اگر پروردگار ده¬ها فرزند پسر به من عنایت کند، نام همة آنها را علی می گذارم و اگر خدا ده¬ها فرزند دختر به من عطا، نماید، نام همة آنها را فاطمه می گذارم».
بمناسبت ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام وعرض تبریک به همه عاشقان ان حضرت
زندگینامه ان حضرت را خدمت سروران تقدیم می نمایم
حضرت علی اکبر (ع) در روز ۱۱ ماه شعبان سال ۳۳ هجری قمری (بنا به روایاتی سال ۴۳ هجری قمری) همزمان با دوران خلافت عثمان (خلیفه سوم ) در شهر مدینه به دنیا آمد.
والدین حضرت علی اکبر (ع)
حضرت علی اکبر (ع) فرزند ارشد امام حسین (ع) است و نام مادر ایشان لیلی بنت ابی مره بن عروه بن مسعود ثقفی بوده است.
فضائل حضرت علی اکبر (ع)
در مورد خصوصیات ظاهری حضرت علی اکبر (ع) نقل است که:
«وی جوانی خوشچهره، زیبا، خوشزبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلقوخوی و صباحت رخسار، شبیهترین مردم به پیامبر اکرم (ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابیطالب (ع) به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بود.»
همسر حضرت علی اکبر (ع)
در بعضی از زیارتها آمده است که: «السلام علی اولادک» و این به معنای آن است که حضرت علی اکبر (ع) زن و فرزند داشته است. در بعضی از مقاتل هم آمده است که فرزندان او در کربلا و در زیر مرکبها به شهادت رسیدهاند. با این حال در منابع مختلف تاریخی نامی از همسر حضرت علی اکبر (ع) ذکر نشده است.
قول ضعیفی هم وجود دارد که معتقد است حضرت علی اکبر (ع) ازدواج نکرده بود.
حضرت علی اکبر در کربلا
عقبه بن سمعان میگوید:
«هنگامی که (در مسیر رسیدن به کربلا) از منزلگاه قصر بنی مقاتل کوچ کردیم و ساعتی راه رفتیم حضرت امام حسین (ع) بر روی اسب به خواب رفته و هنگامی که بیدار شد فرمود: اِنا لله و اِنا اِلیه راجِعُون وَ الَحمدُ لِله رَبِ العالَمینَ؛ و این کلمات را دو یا سه بار تکرار فرمودند. حضرت علی اکبر (ع) از پدر علت گفتن آیه استرجاع را پرسیدند. حضرت فرمود: ای پسر جانم، در عالم خواب دیدم مردی سوار بر اسب میگوید: این قوم میروند و مرگ بهسوی ایشان میآید. پس دانستم که خبر مرگ ما را میدهد. حضرت علی اکبر (ع) عرض کرد: ای پدر بزرگوار، خدا روز بد نصیب شما نفرماید. مگر ما بر حق نیستیم؟ امام فرمود: بلی ما بر حقیم. عرض کرد: پس ما از مرگ ترسی نداریم، چون بر حق هستیم.»
حضرت علی اکبر (ع) در روز عاشورا حضور فعال داشت و همواره در کنار پدرش امام حسین (ع) بود. حضرت علی اکبر (ع) اولین شهید کربلا از خاندان امام حسین (ع) و طایفه بنیهاشم بود و توانست در زمان مبارزه ۲۰۰ نفر از سپاهیان عمر سعد را به هلاکت برساند. در نهایت ممره بن منقذ عبدی ضربهای را به سر ایشان وارد کرد و بعد از آن سایر سپاهیان دشمن هجوم آوردند و او را به شهادت رساندند.
شیخ جعفر شوشتری نوشته است:
«اباعبدالله الحسین (ع) هنگامی که علی اکبر را به میدان میفرستاد، به لشگر خطاب کرد و فرمود: «یا قوم، هولاءِ قد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسولالله و کنا اذا اشتقنا الی رؤیة نبیک نظرنا الیه»؛ ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان میفرستم، که شبیهترین مردم از نظر خلقوخوی و منطق به رسولالله (ص) است. بدانید هر زمان ما دلمان برای رسولالله (ص) تنگ میشد نگاه به وجه این پسر میکردیم.»
در قسمتی از زیارتنامه حضرت علی اکبر (ع) آمده است:
«سلام بر تو ای راستگو، ای شهید گرامی، ای سرور پیشگام در جنگ که با سعادت زندگی کردی و با سعادت به شهادت رسیدی، ای کسی که در دنیا جز از کارهای نیک بهرهمند نگشتی و جز به تجارتی سودمند مشغول نشدی.»
شهادت حضرت علی اکبر (ع) در چه سنی بود؟
بر اساس بعضی از نقلهای تاریخی حضرت علی اکبر (ع) هنگام شهادت ۲۵ سال یا ۲۸ سال داشته است. حتی بعضی گفتهاند که او در روز عاشورا ۱۸ یا ۱۹ سال داشته است.
محل دفن حضرت علی اکبر (ع)
مقبره حضرت علی اکبر (ع) در شهر کربلا و در پایین پای امام حسین (ع) است و دلیل شش گوشه بودن ضریح امام حسین (ع) هم همین موضوع است. ضمناً بهتر است بدانید سلامی که در زیارت عاشورا به «علی بن الحسین» داده میشود مربوط به ایشان است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | واقعیت جوان ایرانی
🔻 رهبر انقلاب: امروز یک جریان تبلیغاتی گمراهکنندهای وجود دارد که میخواهد وانمود کند #جوان_ایرانی از ارزشها گسسته است و به آینده ناامید است و احساس مسئولیّت نمیکند.
🚨 این👆🏻 عکس واقعیّت است؛ درست نقطهی مقابل واقعیّت موجود در کشور ما است. نسل #جوان ما در همهی عرصهها و میدانها تا امروز دارای حرکت درخشنده بوده است، در آینده هم انشاءالله همین جور خواهد بود.
🌹 #بازنشر به مناسبت سالروز ولادت باسعادت #حضرت_علی_اکبر (علیهالسلام) و #روز_جوان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از گیلان پرس
▪️کثافت مطلق یعنی اینکه خرخره کودکان
ایرانی را با وحشیانهترین تحریمهای طول تاریخ فشار بدهی و حتی مانع از دسترسی آنها به داروهای حیاتی برای ادامه زندگی شوی، اما همزمان نقش دایه مهربانتر از مادر را برای آنها بازی کنی!
🆔 @Gilan_Press
هدایت شده از گیلان پرس
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥چقدر جای این سنخ افراد در میزگردها و بحثهای تحلیلی صداوسیما خالی است.
🔺چه مطالبات کارشناسانهای از مدیر صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران دارد.
🔺به جایی رسیدیم که یک روستایی و عشایری از مسئولان دیگر آب، برق و نیازهای اولیه نمیخواهد، مطالبه سهم بیستوپنج درصدی از تولیدات رسانه ملی دارد.
🔺امروز جمهوری اسلامی باید به روستاها و مناطق محروم دسترسی به ابزاررسانه را برساند.
🔺آقای جبلی! مسیر تحول توجه به همین قشر مستضعف است و تلاش برای خارج کردن مستضعفین از مارپیچ سکوت با ابزار رسانه ملی.
🔺اگر صداوسیما بتواند بیعدالتی رسانهای در کشور و ظلم رسانهای به چنین کسانی رامرتفع کند، این آدم های با انگیزه و توانمند، توان گرفتن حق خودشان را از سایر ساختارها مییابند.
🔺بهعبارتی توجه به عدالت رسانهای، مقدمه تحقق عدالت در سایر زمینههاست.
🔺عدالت رسانهای مقدمه قیام مردم به قسط است این بنده خدا چقدر نسبت رسانه و توسعه درونزا را خوب میفهمد
✍ محمدصادق شهبازی
🆔 @Gilan_Press
هدایت شده از گیلان پرس
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کور خوندید در توان شما نیست مدارس ما رو تعطیل کنید!!!😏
#پاورقی
🆔 @Gilan_Press