eitaa logo
طب سنتی ایرانی
163.5هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖 نکات کاربردی در مصرف 🔹یادتان باشد مصرف زیاد انواع شیر به خصوص شیر بز برای کسانی که مزاج سرد و تر دارند مناسب نیست. بنابراین بهتر است مزاج آن را با گرم کردن و اضافه کردن ، ، و اصلاح کنند. 🔹روش اصلاح شیر این است که به اندازه یک چهارم مقدار شیر به آن آب اضافه کنند و بجوشانند تا آب اضافه شده تبخیر شود. در طی جوشیدن می‌توان به شیر دارچین، زنجبیل، گلاب و عسل اضافه کرد. 🔹نکته دیگر درباره مصرف شیر در بزرگسالان این است که استفاده از آن به صورت و باشکم خالی توصیه نمی‌شود. بهترین زمان استفاده از شیر در بزرگسالان کمی قبل از خواب به شکل گرم و اصلاح شده با عسل و زنجبیل است. 🔹شیر و شیر برنج نه تنها به خوش رنگ شدن پوست و رنگ صورت کمک می‌کند، می‌تواند به بهبود خواب به خصوص در سالمندان کمک کند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
◼️ زینب آخر این شبِ تاریک را سر می‌کند / یاد از یاس و شقایق، یا صنوبر می‌کند این وداعِ آخر و جان دادنِ بانوی عشق / عاقبت وصل حسینش را میّسر می‌کند زينب همان كسيست كه در راه عصمتش عباس ميدهد نخ معجر نمى دهد ... ◼️ سالروز وفات عقيله‏ ی بنی هاشم، حضرت زينب كبری سلام الله علیها بر شما تسلیت باد ◾️@golavishecom
@golavishecom.mp3
5.31M
سلیم موذن زاده : زینب زینب (کنز حیا زینب) (س) ◾️@golavishecom
🌸🍃 🍃 🔖 خواص و مزاج ماش در طب سنتی بدین شرح است: مزاج ماش با پوست، سرد و خشک است. مزاج ماش پوست کنده معتدل است. باعث تسکین حرارت صفرا و خون می‌شود. ماش ارزش غذایی بالایی دارد و خون خوبی از آن تولید می‌شود. ماش پوست کنده برای رفع یبوست و با پوست آن برای درمان اسهال مفید است. ماش برای تقویت بینایی و اعصاب مفید است. ماش بهتر است تفت داده شده سپس در آب جوش طبخ شود. ماش را با آب مرغ یا گوشت طبخ کنید و برای تسکین سرفه اعضای خانواده از آن استفاده نمایید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 خواص رب انار افراد بهتر است را بدلیل خواص بیشماری که دارد در تمام طول سال مصرف و در برنامه‌ی غذایی بگنجانند. در فصولی که انار نیست میتوان از استفاده کرد و از فواید آن بهره‌مند شد. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
هدایت شده از فروشگاه گل آویشه
‌ 🌹🍃 🍃 🍃❤️ 🙂 🌹⇠پیشگیری و درمان روماتیسم 🌹⇠تقویت قوای جنسی ( درمان سرد مزاجی) 🌹⇠موثر در درمان غلبه سودا 🌹⇠پیشگیری از جنون ،خره،پیسی 🌹⇠موثر در درمان بیماری های پوستی 🌹⇠موثر در درمان لاغری(باعث فربگی بدن میشود) 🌹⇠محکم شدن استخوان ها و درمان پوکی استخوان 🌹⇠بوی بد و عفونت رحم، درمان واریکوسل 🌹⇠پیشگیری از سرطان سینه و سرطان پوست 🌹⇠گذاشتن نوره زیر بغل = افزایش نور چشم و ضد سرطان سینه در زن 🌹⇠ضد سودا و ضد سرطان ✍روایت : شانه را قوی میکند ، علاقه زوجین را می افزاید،اب کمر را زیاد میکند،بدن را تقویت مینماید،پیه کلیه ها را می افزاید، بدن را چاق میکند. دارو کشیدن،دفع دلـگیری و پریشانی خاطر می کند و بدن را پاک می نماید😍 ⚖وزن تقریبی ۲۲۵ گرم طبع گرم و خشک ____ 💌آیدی جهت سفارش محصولات👇 ➣ 🆔 @Golavishe_admin 🍃 🌹🍃 🔻فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995
هدایت شده از فروشگاه گل آویشه
✨واقعا بابت نوره خیلی راضیم ☺️🙏 جهت تهیه نوره اصل به ایدی زیر مراجعه کنید👇 🆔 @golavishe_admin
🌸🍃 🍃 🔖دلایل دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن 🔸معمولاً افراد یا سیر می‌شوند و یا چند گام از آن هم فراتر می‌گذارند و زمانی که احساس پُری معده به آنها دست می‌دهد، دست از غذا می‌کشند. 🔹قسمت بالایی معده که فوندوس نامیده می‌شود, معمولاً از هوا پر شده به‌دلیل اینکه بخشی از معده نیاز دارد که دارای هوا باشد تا تخلخلی را در غذا ایجاد کند یعنی این هوا وارد غذای معده می‌شود و بین ذرات غذایی فاصله ایجاد می‌کند تا هضم بهتر انجام شود. 🔸برخی افراد آن‌قدر غذا می‌خورند که آن بخش بالایی را هم پُر می‌کنند یعنی آن هوای موجود در معده هم خارج می‌شود و جای خالی در معده نمی‌ماند برای اینکه اختلاط خوب مواد غذایی در معده انجام شود، و این هضم را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد. 🔹 باید زودتر دست از غذا بکشیم برای اینکه احساس سیری کمی دیرتر اتفاق می‌افتد و به‌تجربه افراد دیده‌اند مدت کوتاهی اگر این کار را انجام دهند, احساس سیری هم به‌دنبال آن می‌آید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 بادام زمینی، موجب گشاد شدن رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کند. کودکانی که در دوران جنینی، مادرانشان بادام زمینی یا مغز یا آجیل مصرف کرده اند، احتمال کمتری دارد تا به این غذاها آلرژی پیدا کنند. مصرف بادام زمینی ممکن است به حفظ وزن سالم و کاهش خطر چاقی شما کمک کند. مصرف مکرر بادام زمینی، ممکن است خطر سنگ کیسه صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 چگونه درست بخوابیم؟ ❇️ در هنگام درازکش بدنتان در حالتی قرار بگیرد که قوس های طبیعی ستون فقرات حفظ شود . ❇️حتما از تشکی استفاده شود که فرورفتگی نداشته باشد. ❇️روی زمین سفت نخوابید. ❇️بالشی انتخاب کنید که نه فقط سر ، بلکه گردن شما را هم پوشش دهد. ❇️در خوابیدن به پهلو زانوهایتان را کمی خم کنید و یک بالش بین زانوها قرار دهید و دقت کنید که نباید زانوها تا قفسه سینه بالا بیاید. ❇️ تا میتوانید از خوابیدن روی شکم پرهیز کنید تا به کمر و گردن شما فشار وارد نشود . بیشتر مشکلات کمر به دلیل خوابیدن روی شکم است . دراین حالت ماهیچه ها قادر به استراحت نیستند و مفاصل تحت کشش قرار می گیرند. 👌عدم رعایت نکات فوق باعث می شود که انرژی زیادی در هنگام خوابیدن از دست برود و صبح را با احساس کوفتگی و خستگی شروع کنیم. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖مصرف ماش در چه زمان و برای چه افرادی مفید است؟ مصرف ماش در فصل بهار و تابستان، در سرزمین‌های گرم، برای افراد گرم‌مزاج و دارای تب گرم مفید است. روش تهیه حسوی ماش : دو پیمانه ماش را تفت دهید، سپس در آب جوش ریخته و آب گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه کنید، صبر کنید تا خوب پخته شود. می توانید برای مزه دار شدنش از کمی آبغوره استفاده نمایید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖اگر آبگوشت وعده غذایی شماست 👇 🔹از ادویه های مناسب مثل زردچوبه ، فلفل و دارچین استفاده کنید تا هضم بهتر داشته و نفخ شما کاهش یابد. 🔸هرگز از ماست در کنار آبگوشت استفاده نکنید. 🔹ترشی ، سبزی و پیاز را می توانید با آبگوشت مصرف کنید و بهترین گزینه و چاشنی برای آبگوشت است. 🔸نان ترید شده در آبگوشت نباید خیلی زیاد باشد و غذا را سفت کند و بهتر است با حجم کم نان و بصورت مایع خوراکی میل شود. 🔹در مصرف آبگوشت و گوشت کوبیده شده آن زیاده روی نکنید. 🔸مایعات را همراه آبگوشت استفاده نکنید ، مخصوصا مصرف دوغ با آبگوشت بسیار مضر بوده و فسادآور است. 🔹بعد از میل کردن آبگوشت ، ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دراز کش نشوید. 🔸مصرف چای دارچین یک ساعت پس از مصرف آبگوشت باعث هضم بهتر آن می شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 ۴ نکته برای داشتن جسمی سالم 👆🏻 ♦️لطفا انتشار بدهید👌🏻 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 آیا سیب زمینی سمی می شود؟! ✔️لازم است بدانید که رنگ سبز روی سیب زمینی و بخصوص در زیر پوست آن به علت وجود ماده آلکالوئیدی سمی بنام "سولانین" می باشد 👆این ماده در برگ؛ گل؛ میوه و در اطراف جوانه های روییده بر روی سیب زمینی وجود دارد. 🔸 سولانین؛ مشکلات گوارشی؛ مانند تهوع؛ استفراغ و خونریزی های روده ای_ معده ای، تپش قلب و ضعف بدن ایجاد می کند. ⚠️ دقت کنید که سولانین با پختن از بین نمی رود. ✔️جالب است بدانیم سیب‌زمینی را بهتر است به علت وجود مواد غذایی با ارزش در پوست آن پس از شستن و ضدعفونی کردن با پوست بصورت بخارپز و یا در فر پخت. . ⚠️سیب زمینی سرخ شده خواص خود را ازدست داده و برای بدن مضر است. ✔️ سیب زمینی را در محیط خشک، خنک و دور از رطوبت و با تهویه مناسب نگهداری کنید‌. ✍️ دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 توجه کنید که در بعضی موارد بادام زمینی و یا کره آن در اثر عدم دقت در تولید، آلوده به قارچ سمی افلاتوکسین می شود که سرطان زا بوده و باعث سرطان کبد می شود. مصلح مصلح بادام زمینی، بر مبنای نظر اطبای طب سنتی مصطکی و عسل است. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🟣 کمبود ویتامین D باعث درد بیشتر زایمان میشود ◽️ مادرانی که دچار کمبود ویتامین D هستند از درد زایمان بیشتری رنج می‌برند؛ طبق مطالعات ارائه شده زنان باردار با سطح پایین ویتامین دی درد بسیاری در حین زایمان متحمل می‌شوند، تاکنون کمبود ویتامین D را عاملی در بروز افسردگی و درد می‌دانستند، ◽️ کمبود ویتامین D در دوران بارداری علی الخصوص در میان گروه‌های مستعد نظیر گیاهخواران، زنانی که کمتر در معرض تابش نور خورشید قرار می‌گیرند غالبا مشاهده می‌شود، مقادیر زیادی از ویتامین D از طریق مصرف شیر و آب میوه‌های غنی شده، روغن ماهی و مکمل‌های غذایی تامین می‌شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖مضرات مصرف ماش  اگر پوست آن را کامل نگرفته باشند، کمی دیرهضم می‌گردد اما در کل در مقایسه با عدس، هضم راحت‌تری دارد. مصرف بیش از اندازه آن، مایع منی را کم می‌کند و نیروی جنسی را تضعیف می‌کند. افراط در مصرف ماش، برای دندان‌ها مضر است. مصلح ماش روغن بادام شیرین و ادویه‌هایی مثل سماق، تخم کافشه، خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و میخک مصلح ماش هستند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
معدن با آیات مُجرب😍👇 انــــــــگشتر مُنقش شده ائمه❤️ انواع پـِـــــــلاک زنجیر چشم زخم🧿 دســــــــتبند چرمی سِــــت انواع تـــــــسبیح سنــــــــگی اصل انواع ســـــــاعت ضد آب رنگ ثابت دوستان تمامی سنگها اصلی با شناسنامه وتوضیح طبی میباشد بفرمایید😍👇 https://eitaa.com/joinchat/704774191C209f0df729 سفارش حــــــــکاکی هم پذیرفته میشود📌
🌸🍃 🍃 🔖 7 فرمان برای پیشگیری از سنگ کیسه صفرا 1️⃣ مصرف زیاد گوشت قرمز خطر ایجاد سنگ را بیشتر می کند. 2️⃣ مصرف فیبرها و مواد غذایی حاوی کلسیم باعث کاهش ایحاد سنگ صفراوی می شود. 3️⃣مصرف سه وعده غذایی منظم و پرهیز از ناشتا بودن به مدت طولانی می تواند از طریق تخلیه منظم کیسه صفرا از ایجاد سنگ پیشگیری کند. 4️⃣ آشامیدن شیر کم چرب قبل از خواب شبانه و مصرف بموقع‌ صبحانه در این زمینه کمک کننده خواهد بود. 5️⃣ در این رابطه همچنین مصرف ویتامین ث و سبزیجات توصیه می شود. 6️⃣افرادی که از قرص های هورمونی و یا پیشگیری از بارداری استفاده می کنند در معرض خطر بیشتری برای تشکیل سنگ صفراوی می باشند و اصلاح سبک زندگی مهمترین توصیه برای آنها در جهت سلامتی است. 7️⃣ و مهمتر از همه اینکه اصلاح سبک زندگی با تمرکز بر تحرک فیزیکی مناسب و رژیم غذایی کم کالری و کم چرب در کنار کاهش وزن موثرترین راه های پیشگیری اولیه از ایجاد سنگ کیسه صفرا می باشد . ✍️ دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
هدایت شده از فروشگاه گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅توصیه استاد فرحزاد ، همراه داشتن علیه‌السلام کبیر امام جواد(علیه‌السلام) توسط اساتید مجرب حوزه علمیه با رعایت آداب و ساعات سعد بر روی دست نویس میشود. 📦📬 ۵ الی ۱۰ روزه آماده میشه و بدستتون میرسه جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 📲زمان پاسخگویی بصورت تلفنی ۱۲ ظهر الی ۲۱ شب +989220313419 ایدی جهت سفارش👇 🆔 @Golavishe_admin 🆔 @Golavishe_admin http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖درمان تاسی جلوی سر بانوان 📚:حکیم ضیائی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 چه کسانی هل نخورند؟! 🔸میوه ی هل که در طب ایرانی قاقله نامیده می شود؛ طبیعت گرم و خشک دارد. 🔹در طب ایرانی به عنوان افزایش دهنده اشتها، هضم کننده غذا و مقوی معده ، مدر؛ مفرح ، خوشبو کننده دهان و ... معرفی شده است. ❌ زیاده روی در مصرف هل (بیش از مصرف در غذاها) در خانم های باردار و کودکان توصیه نمی شود. ❌ در طب ایرانی مصرف هل در افرادی که به زخم معده؛ ورم پروستات و ناراحتی های ریوی مبتلا هستند توصیه نمی شود. ❌مصرف بیش از حد (مقداری که در غذا ها استفاده می شود )؛ در بیمارانی که پلاویکس؛ آسپیرین؛ وارفاربن و ایبوبروفن مصرف می کنند؛ باعث افزایش خطر خونریزی می شود. ⚠️هل با تاثیر بر آنزیم متابولیزه کننده ی برخی داروها در کبد مانند سیموستاتین؛ ضد افسردگی های سه حلقه ای از جمله این پرامین یا آمی تریپتیلین ؛ تئوفیلین؛ داروهای درمان ایدز؛ نیفدیپین تداخل داشته و باعث افزایش اثر یا عوارض آنها می شود. ✍️ دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 معرفی و بررسی خواص گیاه دارویی چغندر در طب سنتی نام و مزاج چُغُندَر که نام های دیگر آن چگندر، چندر و لبلبو است دارای مزاج گرم و‌ تر می باشد و بهترین نوع چغندر، شیرین و بی‌ریشه آن است. البته مصرف برگ چغندر در طب سنتی مورد اشاره است نه ریشه آن. معرفی چغندر گیاهی از خانوادۀ اسفناجیان، با ریشۀ غده‌ای و قندی و برگ‌های درشت و پهن که مواد غذایی در ریشه‌ی ستبرش اندوخته‌می‌شود. ریشۀ غده‌ای و مخروطی‌شکل این گیاه کاربرد خوراکی و دارویی دارد.گونه بنام آن چغندرِ قند است که در کارخانه‌ها از آن قند می‌گیرند. تفاله یا ملیس این گونه چغندر را برای خوراک دام‌ها یا بجای کود در پاره‌ای از کشاورزی‌ها بکار می‌برند.چغندر پخته از خوراک‌های خوش‌مزه و شیرین است. چغندر و برگ چغندر را برای پختن آش‌ها و بورانی‌ها گوناگون بکار‌می‌برند. از گونه‌ای از آن نیز قند و الکل می‌سازند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 ✅ علت گرمی و سردی بطور در یک فرد، چیست؟ 🔹 مزاج کبد انسان و است، اگر فرد کبد گرم و خشکتری نسبت به سایر افراد داشته باشد بیشتری پیدا می‌کند که بیشتر افراد صفراوی‌مزاج، از این خصوصیت برخوردار هستند بنابراین این افراد به سایر مزاج‌ها دچار عطش زیادی میشوند که با تحریک مشتهیات نفسانیشان و وجود ابزار صنعتی مثل یخچال، به مصرف و یخ رغبت پیدا میکنند، و با نوشیدن آب سرد، خصوصا صبح ناشتا و نیمه شب، موجب و انسداد مجاری کبد و سردی معده‌ی خود میشوند، بطور مثال اتاقی کوچک را تصور کنید که تمام در و پنجره‌های آن را بسته‌ایم و 20 نفر انسان را درون آن حبس میکنیم، این امر موجب افزایش حرارت اتاق میشود و در کبد نیز همین اتفاق می‌افتد یعنی با خوردن غذاهای غلیظ و دیر هضم و مصرف آب سرد و یخ، موجب انعقاد خون گرم موجود در آن و بسته شدن در و پنجره‌های آن می‌شویم که در وعده‌ی بعدی صرف غذا با ورود آب یا غذا به آن، دما افزایش پیدا کرده و مجدد فرد ترغیب می‌شود که آب سرد بنوشد و این روند ادامه می‌یابد تا جایی که کبد دچار انسدادی شدید شده و گرما را در بدن بیشتر آشکار میکند و معده نیز به خود میرسد که علائم آن شامل افزایش اشتها، نفخ، آروغ، ترش‌کردن و سنگینی و خواب‌آلودگی بعد از غذا می‌شود. و اینگونه کبد فرد گرم و معده‌اش سرد میشود، این گرمای کبد گرمای طبیعی و همانند قبل نیست و این اختلال در عملکرد کبد و معده در هر یک از افراد واکنشی متفاوت از خود نشان می‌دهد، یکی دچار میشود، یکی و دیگری و در یکی از پشت سر و در فردی دیگر حالت تهوع. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه