eitaa logo
طب سنتی ایرانی
160.7هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖غذاهای مناسب فصل بهار(بخش اول) 🔷خوردن آش آلو، آش سكنجبین، آش انار، آش دوغ (آش‌های رو به خنك)، آش‌های حاوی آب یا عصاره زرشك یا انار یا سماق در فصل بهار مفید است. این آش‌ها بهتر است بیشتر حاوی سبزیجات تازه و دارای مقدار کمی لپه و برنج باشند. می‌توان گوشت‌های لطیفی مثل بال یا گردن مرغ یا مختصری از گوشت‌ چرخ کرده و قلیه شده بره در آن استفاده نمود. 🔷در نیم ساعت آخر پخت آش، یكی از موارد گفته شده (مثلا یك فنجان آبغوره، آب انار، آب زرشك، سكنجبین ملس یا آب لیمو) را می‌توان اضافه نمود. می‌توان به آش‌ها تنوع داد و هر روز یكی از این موارد را اضافه كرد. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖روش درست کردن ماء الجبن (آب پنیر ) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖غذاهای مناسب فصل بهار(بخش اول) 🔷خوردن آش آلو، آش سكنجبین، آش انار، آش دوغ (آش‌های رو به خنك)
🌸🍃 🍃 🔖غذاهای مناسب فصل بهار(بخش دوم) 🔷این غذا به‌ویژه برای افراد چاق و تنومند با مزاج گرم و برای اكثر افراد در این فصل مفید است، ولی افراد باید سعی كنند هنگام مصرف این آش نفخ نداشته باشند، چون این آش ممكن است باعث افزایش نفخ شود. در صورتی كه معده فرد سرد است، مصرف این آش باید به بعد از رفع مشکل معده موکول شود. 🔷گاهی به افراد چاق و تنومند توصیه می‌شود حدود 2 هفته هر وعده از این آش استفاده كنند، اما به برخی افراد توصیه می‌شود هفته‌ای 2-3 بار از این آش استفاده نمایند. در كل استفاده از ملین‌ها و ایجاد اسهال نسبی در فصل بهار خوب است. این آش‌ها هم ملین و خنك هستند. 🔷استفاده از سبوس در بهار بسیار مفید است.همچنین می‌توان آلو یا پودر سبوس گندم یا برنج را در یك فنجان آب ریخت و در صورت نفخ نداشتن معده، صبح ناشتا یا نیم ساعت بعد از غذا از آن استفاده كرد. استفاده از كاهو سكنجبین، میوه‌ها و سبزیجات هم در این فصل بسیار توصیه می‌شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 گیاه پاغازه ( غازیاغی) رجل الوز، بارتنگ آبی، موجه، حشیشه و پاغازه نام های دیگر گیاه دارویی 
🌸🍃 🍃 🔖خواص غازیاغی در طب سنتی برای این گیاه، خواصی را معرفی کرده‌اند؛ از جمله: خنک کننده و ضد استسقاء محلل و شیرافزا کاهنده درد زایمان حساس کننده چشم و گوش نسبت به اجسام و اصوات کم کننده وزن و شفاف کننده رخسار طولانی کننده عمر و تقویت کننده عمومی بدن تنظیم کننده قند خون و خارج کننده سنگ کلیه محرک و ادرارآور مقوی و اشتهاآور تصفیه کننده خون تقویت کننده چشم پاک کننده کلیه و مثانه ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖«گردن درد» چرا به وجود میاد و چطور درمانش کنیم؟👆🏻 👤اگه اغلب دچار گردن درد می‌شین، باید رژیم غذایی‌تون رو با ویتامین‌ها تکمیل کنید. وقتی بدن کمبود ویتامین D داره، در نواحی مختلفی به دردهای مزمن دچار می‌شه، خصوصاً در اطراف مفاصل. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام حسين علیه السلام: ‌ 🍃مبادا از كسانى باشى كه از گناه ديگران بيمناكند، و از كيفر گناه خود آسوده خاطرند.🌻 📚تحف العقول، ص۲۷۳🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖کدو (بخش اول) 🔺کدو باز کننده سده ها و پاکسازی کننده بدن شامل مجاری صفراوی، عروق مویرگی، مجار
🌸🍃 🍃 🔖کدو (بخش دوم) ◽️مزاج کدو سرد و تراست. بهترین نوع آن سفید، شیرین و نازک آن است که ریشه‌دار نبوده و اندازه متوسطی داشته باشد. چون طبع سردی دارد برای گرم مزاجان خوب است و همچنین برای دوره جوانی و در فصول گرم و در مناطق گرمسیر بسیار مناسب است. ◽️غذاییت کدو زیاد نیست و اشتها را کم می‌کند و هرمیزان فرد از آن بخورد چاق نمی‌شود بنابراین در کاهش وزن افراد موثر است. ◽️کدوخلط خوب تولید می کند و ترکیب و تناسب خون را بهم نمی زند ومخصوصا گرم مزاجان از آن بسیارمنتفع می شوند. ◽️سرد مزاجان بهتر است هنگام مصرف کدو به آن خردل و فلفل و نعناع اضافه کنند. برای رفع جوش پوستی و غلبه صفرا بسیار مفید است. توجه داشته باشید که اگر شیرین باشد مزاجش رو به گرمی می رود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖علت کمی اشتها از زبان حکیم حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖تدابیربهاری مصرف سبزیجات مخصوص فصل بهاررا ازیاد نبرید. مصرف سبزیها وگیاهان دارویی که درفصل بهار می رویندتاثیر بسیار زیادی در پاکسازی خون وپیشگیری از ابتلا به بیماریهای این فصل دارنداز بهترین سبزیهای فصل بهار خرفه است اما خواص سبزی خرفه گیاه خرفه یکی دیگر از سبزی های فصل بهار است که خواص بسیارزیادی دارد.از جمله خواص این گیاه دارویی به اثرات تصفیه کنندگی خون از فضولات ومواد زاید به ویژه مواد صفراوی زاید می توان اشاره کرد. خوردن این سبزی به عنوان سبزی خوردن درمیان وعده های غذایی تاثیر بسیار زیادی دردرمان خارش های فصل بهار وازبین رفتن تلخی دهان دراین فصل دارد.نوشیدن آب این سبزی نیز در کاهش عوارض وخارش های ناشی از حساسیت های فصلی بسیار موثر است ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖خواص غازیاغی در طب سنتی برای این گیاه، خواصی را معرفی کرده‌اند؛ از جمله: خنک کننده و ضد استس
🌸🍃 🍃 🔖خواص غازیاغی مسکن دردهای مفصلی باد شکن، ضدعفونی کننده و ادرار آور است. کلیه و مثانه را زهکشی و پاک می کند. پماد بذر آن باز کننده زخمها و ترمیم کننده جای آنهاست اگر از این گیاه دارویی به صورت موضعی استفاده شود می تواند درمان خوبی برای جذام باشد. بذر آن دارای هورمون های گیاهی بوده و ترشحات داخلی بدن را تنظیم می کند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص شگفت‌انگیز روغن سیاه‌دانه 👆🏼اگه به دنبال راهی ساده برای کمک به سلامتتون هستین، سوپرفودها رو مصرف کنید! سوپرفودهایی مثل توت‌ها، چای سبز و ...، سرشار از مواد مغذی ضروری و آنتی‌اکسیدان‌ هستن. یکی از سوپرفودهایی که شاید زیاد درباره‌اش صحبت نشده، روغن سیاه‌دانه هست! ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 پس آنچه که نمیدانید، نگویید زیرا بسیاری از حقایق در اموری است... که ناآگاهانه انکار می‌کنید. 📚نهج البلاغه، خطبه۸۷ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه