eitaa logo
طب سنتی ایرانی
161.8هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖دستور تهیه جوانه‌ها در منزل برای تهیه  این گروه غذایی به روش زیر عمل کنید: ابتدا ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم دانه موردنظر را پاک کنید و بشویید، در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک و دور از نور زیاد بگذارید و روزانه یکی دو بار آب آن را عوض کنید. پس از حدود دو روز خیس‌بودن، دانه‌ها را داخل آبکش ریخته، دستمالی مرطوب روی آن‌ها قرار دهید و سطح دستمال را مرطوب نگه دارید. این عمل را تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند، ادامه دهید. اگر مراقبت‌های لازم را انجام دهید، با توجه به نوع دانه، ظرف ۳ تا ۵ روز، جوانه‌ها آماده می‌گردد. جوانه‌ها را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و ظرف مدت ۲-۶ روز مصرف نمایید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖خوراکی های رمضانی ، ویژه گرم مزاجان 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: ما أقبَحَ بالإنسانِ أن يكونَ ذا وَجهَينِ! چه زشت است براى انسان كه دو رو باشد! 📚غررالحكم حدیث9663 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 10 نکته مهم برای روزه داری سالم 1️⃣افطار با یک نوشیدنی گرم و کمی شیرین و سبک، ساده و زودهضم آغاز کنید و بهترین گزینه، مصرف خرما، عسل، انجیر یا کشمش به‌همراه یک نوشیدنی گرم است. 2️⃣ سبزی خوردن به‌همراه سبزی خرفه در وعده افطار فراموش نشود. 3️⃣یک تا یک‌ساعت و نیم بعد از افطار، زمان مناسبی برای مصرف میوه است و نوشیدن آب‌میوه‌های طبیعی نیز علاوه‌براینکه موجب کاهش شدت عطش می‌شود، منبع مفیدی برای تامین املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن به شمار می‌رود. 4️⃣مصرف غذاهای غلیظ و لزج، مانند حلیم، شله‌زرد، حلوا و زولبیا و بامیه و مواد غذایی مختلف که ظرفیت هضمی متفاوت دارند، در وعده افطار و فاصله بین افطار تا سحر، موجب سنگینی معده و خواب نا‌آرام شده و از تمایل به خوردن سحری می‌کاهد. 5️⃣مصرف غذاهای خشک، شیرین، سرخ‌شده و پرچرب، نشاسته‌دار، پر ادویه و تند و مصرف بیش از حد گوشت و همچنین، نوشیدن قهوه، کاکائو و چای پررنگ، از مواردی هستند که سبب بروز تشنگی می‌شوند و بهتر است از وعده سحری کنار گذاشته شوند. 6️⃣زمان مناسب ورزش‌کردن برای روزه‌داران، یک تا دو ساعت بعد از خوردن سحری است 7️⃣خوابیدن در زمان افطار تا سحر، هر چند به مدت کوتاه، در هضم بهتر معده و ایجاد اشتها در وعده سحری موثر است. 8️⃣یک تا دو ساعت خواب در طول روز نیز برای تجدید قوای سیستم‌های بدن، به‌شرطی‌که پیش از غروب آفتاب نباشد، توصیه می‌شود. 9️⃣ یک تا دو ساعت بعد از خوردن سحری را زمان مناسبی برای ورزش‌کردن در ماه رمضان است. 🔟ورزش‌کردن در اوج گرسنگی به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود و برای جلوگیری از بروز تشنگی در اثر آن، نباید در ساعات گرم روز و یا در مکان‌های گرم ورزش کرد. 🖋 دکتر نفیسه حسینی یکتا (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖مشکل کم خونی و روزه گرفتن 🎥 دکتر اسماعیلی 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖بیماری های شایع در فصل بهار ✳با شروع فصل بهار، تغییراتی در بدن به وجود می آید که می تواند منجر به علائم و بیماری هایی شود. ❇شایعترین اختلالات و بیماری ها در فصل بهار عبارتند از: - ایجاد دمل و بثورات پوستی - اسهال خونی - خون دماغ - آلرژی فصلی - خارش پوست - ورم حلق - سردرد - ورم مفاصل ✔یکی از شایع ترین شکایت ها در فصل بهار آلرژی است. برای مقابله با این مشکل چند راهکار خانگی و ساده ارائه می دهیم: 1️⃣به مدت سه روز غذای فرد سوپ جو یا ماءالشعیر طبی باشد با یک تکه گوشت سینه مرغ و گشنیز تازه، بدون ادویه و کم نمک 2️⃣از روز چهارم حتما در وعده های غذایی از سبزیجات پخته استفاده شود. 3️⃣به جای آب، عرق کاسنی یا شاهتره یا عرق خرفه بنوشید. 🖋 دکتر فاطمه معینی (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖روش‌های مصرف جوانه‌ها  می‌توانید یک قاشق مرباخوری جوانه تازه را با هر وعده غذا خوب بجوید و میل نمایید.  هر زمان سالاد می‌خورید، مقداری جوانه به سالاد بیفزایید و به‌همراه آبلیمو، روغن زیتون یا هر چاشنی دلخواه دیگر نوش‌جان نمایید. توصیه ما این است که پایه سالادهایتان را به جای کاهو یا کلم، هربار یکی از جوانه‌ها قرار دهید. جوانه را پس از خشک‌کردن، آسیاب کنید و از آن به‌همراه سبزیجات یا دیگر جوانه‌ها در تهیه سوپ‌ها استفاده کنید که به‌ویژه برای کودکان و بانوان باردار بسیار پر‌خاصیت و مقوی می‌باشد. می‌توانید پودر جوانه یا خود جوانه را هرگاه خواستید ماست میل کنید، در آن بریزید و لذت ببرید.  بیشتر جوانه‌ها را می‌توان به‌صورت خام مصرف کرد، ولی اگر آنها را می‌پزید، دقت کنید که خیلی پخته نشوند. می‌توانید آن‌ها را با حرارت کم تفت دهید یا به مدت کوتاهی بخارپز کنید. توجه:  بعضی افراد به پروتئین موجود در جوانه‌ها حساسیت دارند؛ ازاین‌رو بهتر است از آن استفاده نکنند ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تدابیر روزه داری در بیماران دیابتی 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: 🍃كسى كه اندوه و غمش زياد شود، بسيار استغفار كند. 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 شربت بهارانه مناسب فصل بهار و ماه مبارک رمضان ❇️مواد اولیه : ریواس 1 کیلو شکر 1 کیلو 🌀طرز تهیه: 1️⃣ابتدا ریواس ها را کاملا با آب شسته و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن را کاملا از پوسته ی خارجی جدا کنید. 2️⃣ مغز سفید آن را به تکه های کوچک 8 سانتی متری برش بزنید. 3️⃣ ریواس های خرد شده را د ر ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. 4️⃣شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا ریواس ها به شکر آغشته شوند. 5️⃣این مخلوط را 24 ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد) نگه دارید و هر 6 ساعت یک بار آن را به هم بزنید تا شکر کاملا به شیره و شهد تبدیل شود 6️⃣بعد از 24 ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید. 🖋 دکتر احمد کریمی (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖روزه با زخم معده 🎥 دکتر زنده دل 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖درمان یبوست در بهار: ❇️موارد زیر، برطرف کننده یبوست و مناسب براي فصل بهار هستند: 1️⃣سوپ جو با هویج و سبوس گندم و سبزیجات 2️⃣ آش ماش با مغز بادام 3️⃣ شربت آلو؛ مقداری آلوی درشت و شیرین را کاملا شسته و در ظرفی بریزید و آنقدر آب به آن بیافزایید که روی آلوها را بگیرد؛ سپس با حرارت ملایم آن را بپزید و تا پخته و له شدن آلو ها، میزان آب را با اضافه کردن مقدار مورد نیاز، ثابت نگه دارید؛ سپس مواد را صاف کرده و آب به دست آورده را با یک چهارم مقدار آن شکر به قوام آورید و در هر وعده، 150-100 گرم بنوشید. 🖋 دکتر الهام پارسا(متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص و مزاج زیتون مزاج زیتون نارس سرد و خشک، زیتون کاملاً رسیده گرم و خشک و زیتون سیاه نیز گرم و خشک است. اگر همراه غذا خورده شود – نه پیش یا پس از غذا – مقوی معده و اشتها‌ آور است. ضماد زیتون بر زیر ناف موجب رفع یبوست و ایجاد حالت اسهال می‌شود. مقوی معده و اشتها آور است. بویژه زیتون پرورده که در تحریک اشتها بی‌نظیر است. زیتون به رفع چاقی کمک می‌کند، بنابراین زیاده روی در مصرف آن برای افراد لاغر اندام مناسب نیست. تحریک و تقویت قوای جنسی، از خواص دیگر زیتون است. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تدابیر پیشگیری از یبوست در روزه داری 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام هادى عليه السلام : العِتابُ خَيرٌ مِن الحِقْدِ سرزنش كردن بهتر است از كينه به دل گرفتن 📚ميزان الحكمه ج 3 ص 137 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 مبارزه با ریزش مو! 🔸در رژیم غذایی خود به سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج، برگ چغندر، برگ تربچه ریحان، جعفری، شنبلیله و جوانه‌ها نگاهی ویژه داشته باشید و اگر ذخیره آهن پایینی دارید حتما درمان بفرمایید. 🔹یادتان باشد مصرف بادام درختی، فندق، انجیر خشک و عناب نیز ضروری است. 🔸هفته‌ای دو بار به ملایمت با بخش نرم سر انگشتان خود با چند قطره روغن سیاهدانه پوست کف سر را ماساژ دهید، اجازه دهید نیمی از روز روی پوست سر شما بماند و سپس حمام کنید. 🔹در حمام می‌توانید از آب برنجی که از جوشیدن برنج یا جوشیدن سبوس برنج به دست آمده و به این منظور نگهداشته‌اید و کمی گرم کرده و آماده مصرف است، روی موهایتان بریزید و ملایم ماساژ دهید، اجازه دهید کمی روی موها بماند مثلا ۳ تا ۴ دقیقه، البته قبل استفاده از آب برنج، موها را یک نوبت ملایم شسته‌اید و کف سر دیگر چرب نیست. 🔸هفته‌ای دو سه بار هم اجازه دهید کف سرتان یک ربع در معرض آفتاب باشد، نور آفتاب در ترمیم رشد مو موثر است. 🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
25.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖بایدها و نبایدها در ماه رمضان 🎥دکتر زنده دل 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖عناب ؛ تصفیه کننده خون 🔹بهترین نوع آن بزرگ سرخ رنگ پر گوشت و شیرین 🔸مزاج آن معتدل در گرمی و سردی و مایل به رطوبت است 🔹نرم کردن سینه وریه 🔸رفع خشونت صدا و سرفه و تنگی نفس ناشی از گرمی 🔹تصفیه کننده خون 🔸آماده دفع کردن اخلاط غلیظ در بدن 🔹تولید خون نیکو می کند 🔸تسکین التهاب تشنگی و حدت خون 🔹تسکین گرمی کبد کلیه و مثانه 🔸تسکین حرارت و درد معده و روده 🔹 ساییده آن با دانه همراه با آب سرد جهت رفع اسهال گرم 🔸جوشانده آن با سکنجبین مفید برای جوشهای ناشی از حرارت ❌نفاخ و مضر برای معده‌ی سردوتر ✅مصلح آن شکر مویز و گلاب ❌کم کننده منی و میل جنسی ✅مصلح آن عسل 🖊دكتر زهرا سرباز حسینی(متخصص طب سنتی ايراني) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖خواص و مزاج زیتون مزاج زیتون نارس سرد و خشک، زیتون کاملاً رسیده گرم و خشک و زیتون سیاه نیز گ
🌸🍃 🍃 🔖 زیتون مزه مزه با آب و نمکی که زیتون در آن خیسانیده شده باشد جهت استحکام دندان و لثه مفید است. زیتون را تنها باید همراه غذا خورد؛ زیتون و سبزی‌خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد. جویدن برگ آن جهت آفت دهان مفید است. خواص پرشمار زیتون در روغن زیتون فرابکر (تصفیه‌نشده و بودار) وجود دارد که با تصفیه‌شدن، حذف می‌شود ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تدابیر پیشگیری از تشنگی و ضعف شدید در ماه رمضان 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام علی عليه السلام: بسا روزه دارى كه از روزه اش جز گرسنگى و تشنگى نصيب نگردد. وبسا نمازگزارى كه از ايستادنش به نماز جز بيدارى وزحمت سود نگيرد 📚حکمت 145نهج البلاغه 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 آب خنک یا داغ؟ ❓چرا بعد از افطار با آب خوردن عطش برطرف نمی شود؟ چه کنیم؟ 🔸یک لایه از مواد لزج و چسبنده به دیواره چسبیده که با روزه داری غلیظ تر و چسبنده تر شده است و با خوردن آب سرد نه تنها از دیواره جدا نمی شوند بلکه آب به خود جذب می کنند و لایه ضخيم تر می شود و تشنگی بیشتر! فرد آنقدر آب می خورد که معده مثل مشکی پر از آب می شود و وضعیت آزار دهنده ای پیش می آید. 🔹اینطور مواقع با نوشیدن مایعات داغ ممکن است لذتی به اندازه آب خنک حاصل نشود ولی اگر تامل کنیم و بلافاصله دوباره آب سرد ننوشیم تشنگی مان را برطرف خواهد کرد. خصوصا اگر این نوشیدنی سکنجبین باشد ، کمی ترش تر از معمول باشد و داغ نوشیده شود.اگر همراه با عرقیات نعناع ، خارشتر و زنیان باشد اثر بهتری دارد. 🔸همچنین مصرف آبمیوه های طبیعی و شربت هایی مثل شربت آب لیمو ، آلبالو، تمر هندی ، خاکشیر و تخم ریحان به همراه عرق نعنا مفید است. 🖊دکتر رقیه فاریابی (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
23.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖روزه ، درمان دیابت 🎥 دکتر اکبری 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 شربت ریواس مناسب فصل بهار و ماه مبارک رمضان ❇️مواد اولیه : ریواس 1 کیلو شکر 1 کیلو 🌀طرز تهیه: 1️⃣ابتدا ریواس ها را کاملا با آب شسته و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن را کاملا از پوسته ی خارجی جدا کنید. 2️⃣ مغز سفید آن را به تکه های کوچک 8 سانتی متری برش بزنید. 3️⃣ ریواس های خرد شده را د ر ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. 4️⃣شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا ریواس ها به شکر آغشته شوند. 5️⃣این مخلوط را 24 ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد) نگه دارید و هر 6 ساعت یک بار آن را به هم بزنید تا شکر کاملا به شیره و شهد تبدیل شود 6️⃣بعد از 24 ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید. 🖋 دکتر احمد کریمی (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 زیتون مزه مزه با آب و نمکی که زیتون در آن خیسانیده شده باشد جهت استحکام دندان و لثه مفید اس
🌸🍃 🍃 🔖بهترین نوع زیتون، چه نوعی است؟ بهترین نوع زیتون، سبز و رسیده آن است که در آب و نمک پرورده شده باشد که در این صورت خواص زیادی دارد. عوارض مصرف زیاد زیتون مصرف زیاد از حد آن در افراد گرم مزاج سبب سوختن اخلاط می‌شود. از عوارض دیگر مصرف بیش از حد زیتون، بروز بی‌خوابی است. افراط در مصرف زیتون برای ریه نامناسب است ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 اهمیت سلامت جسم 🎥حکیم خیراندیش 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: أبلَغُ ناصِحٍ لَكَ الدُّنيا لَوِ انتَصَحتَ بِما تُريكَ مِن تَغايُرِ الحالاتِ ، و تُؤذِنُكَ بهِ مِن البَينِ و الشَّتاتِ گوياترين پندگو براى تو دنياست، اگر از دگرگونى احوالى كه به تو نشان مى دهد و از جدايى ها و پراكندگى هايى كه به تو خبر مى دهد، پند گيرى 📚غررالحكم حدیث3362 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖دختران نوجوان با دقت بخوانند. 🔹از دیدگاه ابن سینا موادغذایی با مزاج گرم که سهل الهضم هستند و خون مناسب تولید می کنند میت وانند قدرت باروری را افزایش دهند. 🔸ترشیجات مزاج سرد و خشک دارند و تولید خون بسیار کمی می کنند. پس با اصل تقویت قوای باروری در تضادند. ❌زیاده روی در مصرف این دسته از مواد غذایی باعث بروز ضعف در دستگاه گوارش و مغز و رحم شده و سالهای بعد این عزیزان را با اختلالات باروری مواجه خواهد کرد. ✔️پس مادران آینده حواسشان به حفظ سلامت خودشان و نسل بعدی باشد و در مصرف این گونه مواد زیاده روی نکنند. 🖋دکتر مژگان تن ساز (متخصص طب سنتی ایران) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖غذای لطیف در رمضان 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖شکر با شکر فرق داره؟! 1️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست می‌آید. مزاج گرم و تر دارد و دارای انواعی از املاح، ویتامین و مواد معدنی است. هم‌چنین نسبت به بقیه انواع شکر کالری کمتری دارد. 2️⃣شکر قهوه‌ای از ترکیب شکر تصفیه شده با ماده‌ای به نام«ملاس»که ماده مغذی نیشکر است به دست می‌آید و رطوبت بالایی دارد. 3️⃣شکر سفید با اضافه‌کردن مواد شیمیایی، از فرآوری شکر خام به‌دست می‌آید و به دلیل فرآیند فرآوری دچار تغییرات شده و مزاج سرد و خشک دارد. 🖋 دکتر مریم مشهدی(متخصص طب سنتی ایران) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه