🌸🍃
🍃
🔖#طالبی_درمان_کم_خونی_و_کلسترول_بدخون
✅طالبی گیاهی است بوته ای از تیره کدوییان که میوه اش درشت، شیرین، آب دار، مدور و و با خط های عمودی می باشد که آن را به برش های مساوی تقسیم کرده است و وزن آن تا چهار کیلوگرم نیز می رسد. این میوه نیز مانند خانواده کدوییان دارای حفره ای در وسط خود می باشد که تخم های انبوه آن در محیط قرار دارند.
✅خواص:
🌿خوردن طالبی بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
🌿کلسترول بدخون را کاهش می دهد و در سلامت قلب نقش کارآمدی دارد.
🌿احتمال ایجاد سکته را کاهش می دهد.
🌿طالبی، خاصیت ضدانعقاد خون دارد.
🌿طالبی و گرمک فشارخون را پایین می آورند.
🌿طالبی میوه ای اشتهاآور است.
🌿طالبی و گرمک برای کسانی که از یبوست رنج می برند مفید است.
🌿خوردن طالبی بعد از غذا برای کمک به هضم آن مفید است.
🌿طالبی، اسهال ساده و اسهال خونی را کنترل می کند.
🌿این میوه ها سرشار از فیبر هستند و بسیار ملین و مسهل می باشند.
🌿مصرف طالبی در بهبود سل ریوی مؤثر است.
🌿تخم طالبی ضد سرفه و تب بر است.
🌿طالبی و گرمک از نقرس و رماتیسم جلوگیری می نمایند.
🌿این دو میوه، تشنگی را رفع می کند.
🌿طالبی، ضد باکتری و ویروس است.
✅طبیعت:
طالبی و گرمک دارای طبیعتی معتدل هستند.
✅عوارض و موارد منع مصرف:
کسانی که مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند و یا آن را مصرف نکنند. کسانی که ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنند.
همچنین پوست این میوه می تواند منبعی برای مسمومیت غذایی باشد؛ از این رو شستن کامل آن ها توصیه می شود.
منبع : کانال تخصصی دکتر فهیمی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖در طب سنتی، خواص و مزاج #کشک این گونه بیان شده است: مزاج کشک سرد و خشک است. قابض است و موجب
🌸🍃
🍃
🔖مصرف #کشک برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
مصرف کشک برای افراد دارای معده مرطوب، افراد مسن و مزاج سرد و تر مناسب نیست.
کشک دیر هضم است و سبب تولید بلغم خام و باد میشود. این مشکل مخصوصاً در مزاج های سرد و تر بیشتر مشاهده میشود.
مصلح #کشک چیست؟
سیر و نعنا مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج کشک هستند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖وقتی که چای فقط یک نوشیدنی نباشد!
✔️چای طبیعی نه تنها باعث ضعف معده نمی شود بلکه مصرف به جای چای طبیعی می تواند موجب تقویت اندام های بدن شده و به خاطر قبض و عطریتی که دارد،می تواند موجب تقویت معده نیز گردد.
✔️چای طبیعی نشاط آور ،از بین برنده هم و غم و در بعضی بیماران کاهش دهنده تپش قلب است .
⚠️باید توجه داشت چای تنها در صورتی موجب تقویت معده می گرددکه به آن مواد شیمیایی اضافه نشده باشد و از نشانه های این چای دیردم بودن و قدری گس و تلخ بودن است.
❌ اگر چای مصرفی از چای های رنگی و زوددم که موادشیمیایی به آنها افزوده می شود باشد. نوشیدن آن نه تنها سبب تقویت معده نمی شود، بلکه حتی می تواند موجب شل شدن دهانه معده و تشدید بیماری رفلاکس نیز گردد.
✔️ چای را با فاصله حداقل یک ساعته از غذا میل نمایید.
منبع :سلامتکده شریعت پناهی(دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🌸 #پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله
🍃هيچ كار خوبى را دست كم نگير،
اگر چه [كارى مانند ] گشاده رويى با برادرت باشد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖رابطه مزاج و شدت بیماری کرونا
✔️افرادی که بدنشان رطوبت بیشتری دارد، معمولا به نسبت افراد با مزاج خشک بیشتر مستعد ابتلا به بیماریهای عفونی هستند.
✔️بنابر این اشخاص دارای طبعهای صفراوی و سوداوی کمتر و بلغمیها و دمویها بیشتر در معرض ابتلا به کرونا و سایر بیماریهای عفونی قرار دارند.
✔️البته اگر مزاج در حالت طبیعی باشد و سوء مزاج وجود نداشته باشد، هیچ مزاجی مستعد بیماری نیست، ه طورکلی بیماری هنگامی بروز پیدا میکند که مزاج ما دچار ما عدم تعادل شود و از حالت طبیعی خارج شود.
❇️به طور کلی افرادی که دموی مزاج هستند یعنی طبع گرموتر دارند، از نظر حکما بیشتر مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
❇️بلغمیها که طبع سردوتر دارند، بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگیها، بیماریهای عفونی و درد مفصلی قرار دارند.
❇️افرادی که مزاج سرد و خشک یعنی سوداوی دارند، بیشتر دچار بیماریهای اعصابوروان و مشکلات روحی نظیر وسواس میشوند .
❇️اشخاصی که صفراوی اند و مزاج گرموخشک دارند، بیش از سایرین مستعد بیماریهای کبدی و صفراوی از جمله سنگ صفرا هستند.
✔️تاکید می کنیم طبع میتواند افراد را به سمت بیماریهایی متمایل کند، اما اگر دچار سوء مزاج نشویم، بیماری ایجاد نخواهد شد.
🖊دكتر قدیر محمدی (متخصص طب سنتی ايراني)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نشر دهید...
🔻حرز امام جواد علیه السلام
👈از مشهور ترین دعاها و حرز های نقل شده از امامانمعصوم و همچنین مورد توجه علما و فقها
🎥توصیه های استاد عالی درباره این حرز را ببینیم
✅حرز کامل و جامع امام جواد علیه السلام در فروشگاه گل آویشه موجود میباشد
#حرز کبیر امام جواد(علیهالسلام) توسط اساتید مجرب حوزه علمیه با رعایت آداب و ساعات سعد
بر روی #پوست_آهو دست نویس میشود.
📦📬 ۵ الی ۱۰ روزه آماده میشه و بدستتون میرسه
جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
📲زمان پاسخگویی بصورت تلفنی ۱۲ ظهر الی ۲۱ شب
+989220313419
ایدی جهت سفارش👇
🆔 @Golavishe_admin
🆔 @Golavishe_admin
http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖استرس و افسردگی ، حافظه را ضعیف میکند
علتهای زیادی برای ضعیف شدن حافظه وجوددارد. استرس ، افسردگی ، اضطراب ، درگیریهای ذهنی ، بیماریهای جسمی ، کمکاری و پرکاری تیروئید ، بعضی از داروهای شیمیدرمانی ، کمخوابی و پرخوابی از دلایل شایع ضعیف شدن حافظه هستند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 اسفناج و دستگاه تنفسی
🔹خاصیت آنتی اکسیدان بالای این سبزی سبب شده است تا در درمان بسیاری از بیماریها موثر باشد.
🔸اسفناج دارای خاصیت ضد التهابی داشته و تب بر است، همچنین برای برطرف کردن التهاب حلق، گلو، سرفههای خشک و سوزش ادرار مفید خواهد بود.
🔹قرار دادن اسفناج در وعدههای غذایی بیماران دستگاه تنفسی و خصوصا ریوی به شدت توصیه میشود زیرا مصرف این سبزی برطرف کردن درد و خشونت سینه را به همراه خواهد داشت.
🔸افرادی که از یبوست رنج میبرند، اسفناج بخورند. اسفناج به دلیل دارا بودن فیبر بسیار زیاد نه تنها در درمان یبوست موثر خواهد بود بلکه به هضم سریعتر غذا نیز کمک میکند.
✔️از دیدگاه طب سنتی، اسفناج ارزش غذایی بالایی داشته و هضم سریعی دارد، همچنین ملین بوده و باعث پاکسازی دستگاه گوارش میشود.
⚠️معمولا افراد برای درمان کم خونی این سبزی را در وعده غذایشان قرار میدهند، اما باید توجه داشت که اگزالات موجود در آن، جذب آهن را تا حد قابل توجهی کاهش میدهد.
⚠️ با توجه به طبع سرد اسفناج، بهتر است افراد سرد مزاج در مصرف آن احتیاط کنند.
🖊دكتر محمدرضا حاجی حیدری (متخصص طب سنتی ايراني)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖مزاج #دوغ سرد و تر است و دارای خواص مفیدی به شرح زیر است:
مصرف دوغ طبیعی با اندکی فلفل و نمک یا نعناع یا پونه برای کسانی که بین غذا دچار تشنگی میشوند، مناسب است.
نوشیدن دوغ معتدل در قوام و مزه (نه بسیار رقیق یا غلیظ، و نه بسیار ترش یا شور) برای کاهش حرارت بدن در فصول گرم سال، رفع تشنگی، بیقراری، کمخوابی و جوشهای پوستی سودمند است.
مصرف دوغ در گرم مزاجان موجب اعتدال مزاج و تقویت نیروی جنسی میشود.
دوغ بخصوص همراه با برنج کته شده، چاق کننده است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖مطالبی در مورد غذای #مادران_شیرده
👈بهترین مواد قندی برای مادران شیرده,عسل و کشمش سایه خشک و آفتاب خشک میباشد،ضمنا از مصرف انجیر و روغن زیتون غافل نشوند.
👈بهتر است مادران ۳ساعت قبل از خواب مواد قندی فوق را استفاده کرده و سپس به نوزاد خود شیر دهند تا نوزاد هنگام خواب با آرامش خاطر بخواب برود.
📘برگرفته از کتاب ازدواج,انعقاد نطفه...استاد طالقانی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امیرالمؤمنین علیه السلام
هر وقت آنچه تو می خـــواهی نشد
پس از وضعی که داری دلگیر مباش.
🔹حکمت ۶۹ نهج البلاغه
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖اندام های دارای مزاج گرم از شیخ الرئیس ابوعلی سینا رحمه الله علیه
📔برگرفته از کتاب قانون جلداول
⬅️اندام های دارای مزاج گرم به ترتیب الویت👇🏼👇🏼
✔1. گرم ترین اندام های تن ، روان است و دل که خاستگاه آن است .
✔2. خون که با وجود منشاش از جگر به مناسبت اصطکاک دائم با قلب ، از جگر گرم تر است .
✔3. جگر که شبیه خون لخته شده است .
✔4. گوشت که از لحاظ گرمی پس از جگر قرار می گیرد و علتش این است که گوشت با رشته های سرد پی ( عصب بارد ) در هم آمیخته است ( رشته های سرد پی در گوشت وارد شده اند ).
✔5. ماهیچه ها که گرمای آن ها به سبب آمیزش با عصب و زردپی ( رباط ) از گوشت ساده کمتر است .
✔6. طحال که خون در آن به رنگ تیره است .
✔7. کلیه که خون در آن زیاد نیست .
✔8. دسته رگ های ضربان دار که گرمی آن ها نه از آن است که ذاتا رگ هستند بلکه از این لحاظ که گرمی خون و روان را که در آنها جریان دارد ، می گیرند .
✔9. دسته رگ های بدون ضربان که گرمی آن ها از وجود خون است .
✔10. پوست معتدل کف دست
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه