🌸🍃
🍃
🔖پیامبر خدا صلى الله عليه وآله:
لَا تُشَاوِرْ جَبَاناً فَإِنَّهُ يُضَيِّقُ عَلَيْكَ الْمَخْرَجَ
با ترسو مشورت مكن، زيرا او راه بيرون آمدن ازمشكل را برتو تنگ مى كند
📚علل الشرايع ج2ص559
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖«بلعیدن بستنی» معده را بیمار میکند
بهتر است موادغذایی مثل #دوغ، #ماست و #خیار با #نعنا و #پونه مصرف شوند تا از سردی آنها کاسته شود, نباید در خوردن مواد سرد افراط کرد بعضی هم که #بستنی را میبلعند یعنی با سرعت زیادی میخورند، #معده خود را بیمار خواهند کرد.
علت تحمل سرما در بعضی افراد این است که آنها #مزاج و بدن قوی دارند؛ بدن عضلانی و با مزاج گرم تحمل بیشتری نسبت به سرما دارند البته بوعلی سینا میگوید سرما و آب سرد اگر در حال حاضر، ضرر خود را نشان ندهد با مرور ایام و مسنتر شدن، ضرر خود را نشان خواهد داد بنابراین داشتن جسم قوی هم مجوز افراط در خوردن #آب_سرد و شنا در آب سرد نیست.
🖊دکتر محمد انصاریپور (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
19.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان انواع کیست و کاهش درد قاعدگی
🎥 دکتر یوسفی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح : نکاتی برای پخت گوشت در شیوه سنتی، معمولا درب غذا گذاشته نمی شود تا همین مو
🌸🍃
🍃
🔖اصول آشپزی صحیح: نکاتی برای پخت گوشت
نوع دیگری از آماده سازی گوشت، اصطلاحا، کردناج نام دارد که در این شیوه، گوشت مرغ یا بره و … را نیم پز کرده و سپس به سیخ می کشند و روی آتش ذغال، بریان و کباب می کنند. کسانی که مزاج خشکی و بدن لاغری دارند و می خواهند، رطوبت غذا بیشتر و نرم تر باشد و نیز چاق کننده، می توانند طی کباب شدن، چند بار گوشت را در روغنی از جنس همان گوشت (روغن دنبه برای گوشت گوسفندی، روغن گاو برای گوشت گاو، روغن مرغ یا روغن بادام شیرین یا کنجد برای گوشت مرغ، روغن ماهی برای گوشت ماهی)، فرو ببرند.
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 انگور زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای
🌸🍃
🍃
🔖مصرف انگور برای چه افرادی مضر است و روش کاهش ضرر آن چیست؟
خواص و مزاج انگور به گونهای است که مصرف انگور تازه بهویژه برای افراد دارای معده مرطوب زیان آور بوده و برای این افراد، مصرف مویز، کشمش و شیره انگور بجای انگور تازه مناسبتر است.
انگور برای افراد دارای معده سرد، مرطوب و باددار مضر است و اصلاح آن با رازیانه و زیره میباشد.
انگور برای افراد مبتلا به انسداد کبد، ترشحات زیاد بینی، نفخ، رفلاکس و آبریزش از دهان زیان آور است و موجب تشدید این علائم میشود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
آنگاه که دردمندی سلامت خود را بازیابد
آنگاه که دستی به نشان شکر
به آسمان بلند شود
ملائک تو را می ستایند
یکم شهریور
زاد روز حکیم بوعلی سینا
و روز پزشک
بر تمامی پزشکان دلسوز و زحمتکش مبارک
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖دارویی برای درمان عفونت ها
🎥 حکیم خیراندیش
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
عَلَيكَ بِالصَّدَقَةِ، تَنجُ مِن دَناءَةِ الشُّحِّ
صدقه بده تا از پَستى تنگ نظرى، رهايى يابى
📚غررالحكم حدیث6147
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 راهکار طب سنتی برای درمان عفونت ریه
پنومونی (عفونت ریه) را بسته به شدت و علت بیماری میتوان یک بیماری خفیف، شدید و یا حتی تهدید کننده زندگی در نظر گرفت.
عفونت ریه معمولاً در نوزادان، کودکان و افراد مسنتر از 65 سال و همچنین افرادی که به مشکلاتی نظیر ضعف سیستم ایمنی بدن دچار هستند، جدیتر و خطرناکتر خواهد بود.
یماری عفونت ریه در طب سنتی حاصل به هم ریختن مزاج فرد است که باید در درجه اول با اطلاع از مزاج پایه بیمار بتوانیم سوء مزاجی که برای او عارض شده را تشخیص دهیم و با رعایت مزاج روش مناسب را به کار گیریم.
دمنوش آویشن، سیاوشان، بابونه جزء دمنوشهایی هستند که به عنوان آنتی بیوتیک خوب برای درمان عفونتهای ریه مورد استفاده قرار میگیرد.
بخور بابونه، آویشن، اسطوخودوس به پاکسازی ریه کمک میکند که لازم است بیمار قبل از اجرای توصیههای طب سنتی حتماً با پزشک خود مشورت کند.
🖊دکتر محمود خدادوست (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان التهاب روده در طب سنتی
🎥دکتر یوسفی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: نکاتی برای پخت گوشت نوع دیگری از آماده سازی گوشت، اصطلاحا، کردناج نام دارد
🌸🍃
🍃
🔖اصول آشپزی صحیح: اصول مصرف ادویه ها
در طب سنتی معمولا از گیاهان دارویی و ادویه جات به درستی و با حکمت استفاده میشود. اینها فقط به خاطر طعم و ظاهر غذا نیست بلکه خاصیت آن اهمیت بیشتری داشته است. زیره یا فلفل نفخ غذا را می گیرد و موجب میشود غذا به صورت بهتری هضم شود.
افرادی که به ادویه های خانگی حساس هستند می توانند آن ادویه را در آب جوش ریخته و بگذارند دم بکشد و بجای این که خود ادویه را در غذا بریزند، این دم کرده صاف شده را به غذا اضافه کنند. در این حالت، هم غذا شفاف تر شده و هم خیلی خاصیت دارویی نمی گیرد.
پس باید دید غذا و مواد اولیه چیست و بعد برای آماده سازی آن تلاش کرد. برای هر مادهای برنامه خاصی وجود دارد.
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖مصرف انگور برای چه افرادی مضر است و روش کاهش ضرر آن چیست؟ خواص و مزاج انگور به گونهای است ک
🌸🍃
🍃
🔖بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟
بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد، در ضمن باید شیرینی آن دلچسب باشد و گلو را نزند
نکات مهم در مصرف انگور
نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تبهای عفونی میشود.
مصرف زیاد انگور در یک مرحله میتواند باعث سنگینی و سوء هضم شود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه