eitaa logo
طب سنتی ایرانی
159.6هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تنظیم کننده حرارت کبد 🎥حکیم خیراندیش 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه ‏السلام: ألِن كَنَفَكَ؛ فَإِنَّ مَن يُلِن كَنَفَهُ يَستَدِم مِن قَومِهِ المَحَبَّةَ ملايم باش؛ زيرا هركه ملايم باشد، همواره از دوستى كسانش برخوردار مى ‏شود 📚غررالحكم حدیث2376 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖شستن دندان ها با و ! 📔در کتاب حفظ‌ الصحه ناصری آمده که برای حفظ سلامت ‌ها، رعایت آداب غذا خوردن و نوشیدن برای جلوگیری از اختلال هضم, پاک کردن جرم دندان بعد از هربار خوردن (مسواک زدن یا شستشوی دهان همراه با مالش و سایش لثه‌ها و دندان‌ها توسط دست) بسیار اهمیت دارد. ⚪️مالیدن و شستن دندان‌ها با نمک و عسل (می‌توان نمک و عسل را در پارچه‌ای بسته و به دندان مالید),استفاده از مسواک با نرمی مناسب (مسواک نباید خشن باشد) و استفاده از برای دفع ریزه‌های غذایی در لا‌به‌لای دندان‌ها نیز برای حفظ سلامت و زیبایی دندان‌ها اهمیت دارد. ⚠️ پرهیز از مصرف موادی که باعث زبری و کندی دندان می‌شوند مثل ها، میوه‌های خام ترش، خوردن خوراکیهای بسیار گرم بعد از خوراکی‌های بسیار سرد و برعکس (منظور از گرم و سرد، دمای غذا است) به حفظ سلامت دندان‌ها کمک می‌کند همچنین خوردن برخی مواد خاص مانند سبزی به زیبایی دندان‌ها کمک می‌کند. 🖊دکتر مجتبی طاهری ( متخصص طب سنتی ایرانی ) 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
25.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖دلایل کبد چرب و تأثیر سبک زندگی در چربی کبد 🎥دکتر ستاری 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اهمیت صناعت غذا این ها همه نمی شود مگر مبتنی بر دانش و تجربه نخبگانی چون حکما و دانشمندان طب
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: برای آشپزی وقت بگذارید در طب سنتی معمولا غذایی که سریع آماده و خورده شود نداریم. از نظر طب سنتی باید به غذا، متناسب با مواد اولیه آن و میزان پختی که لازم دارند، زمان کافی داد تا به سطح مناسبی که بتواند مورد استفاده بدن و گوارش قرار بگیرد برسد. برای حصول به این مقصود، در هنگام آشپزی شعله باید ملایم باشد که در طب سنتی به آن، آتش نرم می گفته اند. اگر آتش طبیعی (چوب و ذغال) باشد که خیلی خوب است ولی اگر نبود می توان از حرارت کم گاز استفاده کرد. بنابراین زودپز در طب سنتی مورد تایید نیست چون در طبیعت، چنین شرایط نامتعارف فشار و دما که در زودپز به غذا تحمیل می شود، وجود ندارد. هر ماده غذایی به میزان خاصی از زمان برای پخته شدن نیاز دارند و باید به تدریج، این تغییرات که به آن پخته شدن می گوییم، در بافت و ماده غذا اتفاق بیفتد تا بتواند به صورت بهینه مورد تصرف قوا و جهاز هاضمه و استفاده بدن انسان قرار گیرد. 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖عوارض و موارد منع مصرف لوبیا قرمز زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر موج
🌸🍃 🍃 🔖عوارض و موارد منع مصرف لوبیا قرمز زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فولات، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. لوبیا قرمز مقادیر بالای آهن دارد و زیاده روی در مصرف آن خطر آسیب مغزی را افزایش می دهد. باشد ، مصرف بیش از حد لوبیا قرمز باعث ایجاد بیماری های اسهال ، حالت تهوع، درد شکم و استفراغ می شود. بدلیل پروتئین زیادی که لوبیا قرمز دارد برای کسانی که نقرس دارند یا اسید اوریک خونشان بالاست توصیه نمی شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖درمان روماتیسم مفصلی در طب سنتی 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: مَن لَم يَتَعَلَّم فِي الصِّغَرِ لَم يَتَقَدَّم فِي الكِبَرِ كسى كه در كودكى نياموزد، در بزرگ سالى پيش نمى افتد 📚غررالحكم حدیث8937 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖ممنوعیت خوردن خربزه و هندوانه با غذا ✅ بهتر است صیفی‌ها، بین دو وعده غذایی خورده شوند زیرا مصرف آن‌ها همزمان با غذای اصلی باعث غذا در می‌شود. ⚠️خوردن به‌صورت هم توصیه نمی‌شود چون در غیر این صورت و به‌سرعت به خلطی که در معده وجود دارد، تبدیل خواهد شد. 🍉 را هم نباید همزمان با غذای اصلی مصرف کرد و باید خوردن آن را به یکی دو ساعت بعد از صرف غذا یا زمان خوردن میان‌وعده، موکول کرد. 🍉خوردن هندوانه بلافاصله پس از صرف غذا یا به‌صورت ناشتا برای بدن مضر است؛ مخصوصاً اگر هوا گرم و فرد هم بسیار تشنه باشد. هندوانه به دلیل لطافتی که دارد، به‌سرعت تبدیل به می‌شود و به‌همین خاطر هم زیاده‌روی در مصرف آن به افرادی که علائم غلبه صفرا دارند، توصیه نمی‌شود. 🖊دکتر غلامرضا کردافشاری ( متخصص طب سنتي ) 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖علائم ابتلا به کبد چرب در پوست صورت و بدن 🎥 دکتر ستاری 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
📜حرز کبیر امام‌جواد(ع) ✍🏻دستنویس وکامل 💯 با رعایت تمامی‌ آداب در ساعت سعد 🖊توسط اساتید مجرب ❤️دفع چشم زخم ❤️ دفع سحر و جادو ❤️ برکت در رزق و روزی ❤️ دفع استرس و پریشانی ❤️ دفع نگاه و زبان بد دشمنان ❤️محفوظ ماندن از بلایای طبیعی ایدی جهت سفارش👇 🆔 @Golavishe_admin 🆔 @Golavishe_admin 09220313419 کسب اطلاعات بیشتر👇 و ثبت نام https://eitaa.com/joinchat/704774191C209f0df729
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: برای آشپزی وقت بگذارید در طب سنتی معمولا غذایی که سریع آماده و خورده شود ند
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: برای آشپزی وقت بگذارید اگر فرآیند آماده سازی و پخت، خیلی سریع و باشدت زیاد دما یا فشار و کلا در شرایط نامتعارف غیر طبیعی انجام شود، مواد و مولکول های غذا، تغییر ماهیت داده و قوای هاضمه (تجزیه و هضم کننده غذا) و جاذبه (جذب مواد لازم برای بدن از غذا) و دافعه (دفع مواد زائد حاصل از هضم غذا از بدن) بدن، نمی توانند به درستی عمل کنند؛ لذا ضرر این نوع غذا برای بدن، بیش از نفع آن خواهد بود و در ادامه این رویه در طی زمان، منجر به ضعف و ناتوانی بدن و اعضا از یک سو (به دلیل جذب نامناسب و ناکافی مواد مفید) و بیماری های مختلف (هم به دلیل ضعف بدن و سیستم ایمنی و هم به دلیل تجمع مواد زائد و سمی بیش از حد در بدن) از سوی دیگر خواهد شد. 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه