eitaa logo
طب سنتی ایرانی
158.3هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖مصرف انگور برای چه افرادی مضر است و روش کاهش ضرر آن چیست؟ خواص و مزاج انگور به گونه‌ای است ک
🌸🍃 🍃 🔖بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟ بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد، در ضمن باید شیرینی آن دلچسب باشد و گلو را نزند نکات مهم در مصرف انگور نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تب‌های عفونی می‌شود. مصرف زیاد انگور در یک مرحله می‌تواند باعث سنگینی و سوء هضم شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖درمان غلظت خون 🎥حکیم خیراندیش 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امیرالمؤمنین علیه السلام: در فریب آرزوها، عمرها به پایان می رسد 📚غررالحکم، حدیث 6471 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص نوشیدن شیر به همراه گلاب و عسل 1️⃣نوشیدن شیر در افراد دارای مزاج سرد و ترموجب بروز نفخ, ترش کردن، سنگینی معده و صدای زیاد معده و روده‌ها می‌شود بنابراین بهتر است که افراد شیر را با عسل و گلاب مصرف کنند. 2️⃣بهترین شیر برای انسان سالم شیر تازه گاو است. 3️⃣ شیر برنج غذای مفید برای کودکان است که رشد آنها اثر مثبتی می‌گذارد و ضمن افزایش توان جسمی و ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوش رنگی پوست نیز می‌شود. 4️⃣شیر سبب لینت شکم، افزایش تولید منی و افزایش نیروی جنسی در افراد گرم مزاج شده و موجب چاقی بدن نیز می‌شود. 5️⃣شیر از جمله موادغذایی مفید برای افراد دارای مزاج سرد و خشک است. روش صحیح جوشاندن شیر به میزان یک چهارم آن آب اضافه کرده، سپس در حرارت ملایم جوشیده شده تا آب اضافه شده به آن تبخیر شود. 🖊دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی) 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖درمان سنگ کلیه و جلوگیری از دفع کلسیم 🎥 دکتر یوسفی 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: اصول مصرف ادویه ها در طب سنتی معمولا از گیاهان دارویی و ادویه جات به درستی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: بهترین زمان مصرف غذا گفته شده غذا را در مرحله پخت نیم پز نکنید و پس از سرد شدن، دوباره آن را بپزید. این عمل کیفیت غذا را کم و هضم را سخت می نماید. باعث فشرده و سخت شدن بافت غذا میشود. همچنین در مرحله پخت غذا نباید به آن آب جدید اضافه کرد. باید ابتدا و از اول بدانیم غذا چه میزان به آب احتیاج دارد و تا آخر، با همان آب، پخته شود. وقتی غذا پخته شد و زیر آن را خاموش کردید، باید اجازه دهید از داغی شدید و جوش و قل قل کردن افتاده و سپس غذا را سر سفره بیاورید. این غلط است که در برخی رستوران ها، غذا را در حالتی که قل میزند یا حتی شعله روی آن است، سر میز میاورند و مورد مصرف قرار می گیرد. این بسیار برای بدن و مخاط گوارش مضر و سرطان زاست و از سوی دیگر، بدن از آن و از هضم و جذب آن، روی گردان می شود. درست اینست که نیم ساعت قبل مصرف، زیر غذا را خاموش کنید تا کمی خنک (ولرم) و بعد استفاده شود. همچنین اجازه دهید غذا سرد شود. تا حد، امکان غذای اضافه تر برای بیشتر از یک وعده درست نکنید. غذای پخته شده را نباید در یخچال یا فریزر نگهداری کرد و پس از چندین ساعت و روز مصرف نمود. این کار منجر به تغییر ماهیت غذا شده و هضم آن را بسیار سخت کرده و مواد زائد زیادی در بدن تولید خواهد کرد. 🖊دکتر سید مهدی میرغضنفری 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟ بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد،
🌸🍃 🍃 🔖 انگور طبع انگور سبز طبع انگور سبز به سردی می‌گراید و برای گرم مزاجان مناسب است. طبع انگور قرمز طبع این مدل از انگور گرم می‌باشد و افراد با مزاج گرم و تب دار باید در خوردن آن دقت بیشتری داشته باشند. طبع انگور عسگری طبع انگور عسگری سرد بوده و برای کنترل مزاج باید در کنار یک ماده گرم مصرف شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖ارتباط غلظت خون و سودا 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: مَنِ استَغنى بِعَقلِهِ زَلَّ هر كه عقل خود را كامل داند، بلغزد 📚ميزان الحكمه جلد7 صفحه 553 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖وعده غذایی ناهار را زیاد جدی نگیرید ایده آل این است که وعده غذا فقط و باشد اما اگر نشد لااقل وعده ناهار باید غذا باشد مثل و خورشت‌های ، ، کباب سفید گوشت و و از مصرف غذاهای سنگین مثل ، گوشت قرمز، و اجتناب شود. کسی که در وعده ناهار، غذای سنگین مصرف کند، شب تا دیروقت قادر به صرف شام نیست و صرف دیرهنگام شام منجر به شبانه می‌شود. دیر خوابیدن منجر به خستگی صبحگاهی و صرف دیرهنگام شام منجر به بی‌اشتهایی به صبحانه می‌شود و همه مشکلات از مصرف غذای سنگین در وعده ناهار شروع می‌شود. 🖊دکتر روح‌الله شعرا (متخصص طب سنتی) 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖کنترل قند و دیابت در طب سنتی 🎥 دکتر خامه چی 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🍚دلایل دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن 🥄معمولاً افراد یا سیر می‌شوند و یا چند گام از آن هم فراتر می‌گذارند و زمانی که احساس پُری به آنها دست می‌دهد، دست از غذا می‌کشند. 🥄قسمت بالایی معده که نامیده می‌شود, معمولاً از هوا پر شده به‌دلیل اینکه بخشی از معده نیاز دارد که دارای هوا باشد تا تخلخلی را در غذا ایجاد کند یعنی این هوا وارد غذای معده می‌شود و بین ذرات غذایی فاصله ایجاد می‌کند تا بهتر انجام شود. 🥄برخی افراد آن‌قدر غذا می‌خورند که آن بخش بالایی را هم پُر می‌کنند یعنی آن هوای موجود در معده هم خارج می‌شود و جای خالی در معده نمی‌ماند برای اینکه اختلاط خوب مواد غذایی در معده انجام شود، و این هضم را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد. 🥄 باید زودتر دست از غذا بکشیم برای اینکه احساس سیری کمی دیرتر اتفاق می‌افتد و به‌تجربه افراد دیده‌اند مدت کوتاهی اگر این کار را انجام دهند, احساس سیری هم به‌دنبال آن می‌آید. 🖊دکتر میثم شیرزاد ( متخصص طب سنتي ) 🌿طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه