🔴دوگانهی سلام فرمانده و متروپل
🔸چند دههزار نفر در ورزشگاه آزادی و حکما چند میلیون نفر در داخل و خارج از کشور از طریق رسانهها #سلام_فرمانده را همخوانی کردند.
🔹 محتوا عمیقأ ایدئولوژیک، درونمایه به شدت حماسی و ابزار انتقال مفهوم در قالب هنر موسیقی و سرود جمعی بوده است. اجرای برنامههای اقتصادی دولت یا فشار گرانی چه دخلی به این داستان دارد؟ کجای سلام فرمانده طربانگیز و شادیآفرین است که تقارن داستان ورزشگاه آزادی با شب شهادت امام صادق (ع) و ماجرای #متروپل ثلمه به اسلام یا دهنکجی به مردم آبادان باشد؟ سلام فرمانده تقویت باور به اصل مهدویت به عنوان غایت آمال رییس مذهب تشیع است. در کنار زشتیهایی که در پس و پیش ماجرای متروپل آبادان بوده و هست، عالیترین رکن اجتماعی این بحران، همدلی همه مردم ایران (در قالب حضور نیروهای داوطلب برای آواربرداری، اهدای خون، طبخ غذای نذری، عزاداری برای درگذشتگان، مطالبهی عمومی برای مجازات متخلفین و ...) است. بیشک همدردی حاضرین در ورزشگاه آزادی با مردم داغدیده آبادان مقوّم این همدلی بوده، نه مخرب آن.
🔹اگر از جنبه مذهبی به ماجرا نگاه کنیم، حضور خانوادگی مردم در ورزشگاه آزادی از جنس حضور خانوادهها در مراسم اربعین، مراسم عزاداری خیابانی محرم، مراسم احیا در صحنهای رضوی یا حضور زن و مرد در مراسم حج است. هر ازدحامی اختلاط نیست. موضوع تجمع، فضای حاکم بر آن و نوع ارتباط زن و مرد در آن تعیین میکند که با اختلاط شهوانی روبرو هستیم یا اجتماع سالم انسانی.
🔹 کلاهمان را قاضی کنیم؛ همخوانی سلام فرمانده در آزادی از کدام جنس بود؟! مسأله حضور بانوان در ورزشگاهها برای تماشای مسابقات ورزشی را نیز باید به این مبانی عرضه کرد. معتقدیم مسألهای که نه سیاه است و نه سفید را میتوان با مدیریت درست با کمترین هزینه راهبری کرد.
🔻و اما رسانه ... رسانه میتواند پیوست را به گسست تبدیل کرده و از دل فرصت همنوایی، نفرت اجتماعی بیافریند. داغشدههای مجازی میتواند فرسنگها با واقعیتهای میدانی فاصله داشته باشد. در این ماجرا متاسفانه فضای مجازیِ ول، ماهیت یاغی خود را نشان داده و بخشی از جامعه را دچار دودستگی و تردید و شبهه کرده است.
🔹اگر بازیگردان فضای مجازی نباشیم، از رسانه بازی میخوریم. مدیریت افکار عمومی را گاهی یک فِنگ رسانهای به دست میگیرد که هزار قرارگاه مجازی به انضمام رسانهی ملی نمیتواند آن را جمع کند. گاهی بازی سه هیچ برده میدان به جریان رسانه واگذار میشود. توسعهی روابط حقیقی و دیدن واقعیات میدانی به ما کمک میکند تا از غار فضای مجازی و مدیریت شبکههای اجتماعی بیرون بیاییم.
✍️ زهرا محسنی فر
متن شبهه:
ایران( آبادان) تسلیت😔
سرود فرمانده را هم اجرا کردید نوش جانتان اما؛
اما اگر یک مرجع تقلید یا یک روحانی تحت هر شرایطی فوت شده بود، بازم هم سرود اجرا میشد یا سه روز عزای عمومی اعلام می کردید؟؟؟ فرمانده جان؛ سلام ما که هیچ وقت به تو نمیرسد ولی پیروانت شاید ببینند و بخوانند و بدانند که نسل دههٔ ۶۰ و ۷۰ نسل سوختهٔ دوران که شدند هیچ، آنها را به دست فراموشی هم سپردید. (زیرا که آنها را فرا نخواندی فرمانده جان). حداقل بگذارید آیندگان و فرزندان مان آزادانه زندگی کنند.
و باز هم تسلیت به هموطنان عزیزمان در آبادان...🙏
پاسخ شبهه:
ضمن عرض تسلیت به مردم شریف آبادان🖤 و داغدیدگان حادثه ریزش متروپول؛
🔺 این متن تلاشی جاهلانه برای دو قطبی سازی در جامعه!
👈 می خواهد مردم را دو دسته کند.
گروهی که فوت مرجع تقلید برایش اهمیت دارد و در قبال فوت شهروندان عادی بی تفاوت است!
و در مقابل گروهی که فوت مرجع تقلید برایشان مهم نیست اما فوت شهروندان عادی برایشان مهم است!
📛 اما چنین دوقطبی ای وجود خارجی ندارد و همه مردم ایران در عزای شهروندان آبادانی خود را شریک می دانند.
💠 اما آیا «اجتماع سلام فرمانده» بی حرمتی به عزای مردم آبادان است⁉️ قطعاً خیر❗️
✅ اگر این اجتماعات برای رقص و پایکوبی و جشن و شادی باشد؛ حق با شماست.
اما واقعیت این است که این اجتماعات:
🌕 ابراز عشق و علاقه به حضرت مهدی(عج) است.
🌕 عهد و پیمان بستن با امام زمان(عج) است.❤️
🌕 استغاثه ظهور و فرج است.
▫️ اعلام آمادگی برای تشکیل حکومت عدل جهانی است.
▫️ حکومتی که در آن دیگر شاهد بی مسئولیتی ها و کم کاری های مرگبار نباشیم.
#سلام_فرمانده
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از ثامن لنجان
4_5796433342366747344.mp3
9.99M
📢صدای_انقلاب شماره۳۶۵
💠نیت رژیم صهیونیستی از ترور مدافع حرم و عملیات تروریستی چیست؟
💠کنکاش
💠گفت و شنودی با صاحبنظران در رادیو صدای انقلاب📢
🎙جعفر قنادباشی
کارشناس مسائل بینالملل
#ترور
#صهیونیست
#اردن
#انتقام
#ترس
#شهادت
#شهید
#صیادخدایی
#جنون_عملیاتی
#صدای_انقلاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از ثامن لنجان
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۱۲)
🔻خبر: یکی از مسائلی که در دیدار اخیر نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب مورد تأکید معظم له قرار گرفت، توجه به ظرفیتهای مغفول مانده کشور در برنامه هفتم توسعه است: «برای مسائلی مانند کشاورزی، یا مسئله معدن که ظرفیتهای کشور در آن دست نخورده یا با استحصال بدون ارزشافزوده است، و یا مسئله صنعت که راهبرد کشور در این بخش نامعلوم است.»
🍃🌹🍃
❌نکات تحلیلی:
1️⃣ تأکید بر افزایش بهرهبرداری و استحصال محصول از سوی رهبر انقلاب در حالی است که به طور مثال طبق گزارش والاستریت، گردش مالی بخش معدن در جهان حاکی است، از ۸ هزار میلیارد دلار گردش مالی بخش صنعت دنیا در سال، ۲۰۲ هزار میلیارد دلار آن (حدود ۳۰ درصد) مربوط به بخش معدن است که سهم ایران از آن تنها چیزی در حدود ۱۲ میلیارد دلار است. این در حالی است که ایران با حدود ۶۸ نوع ماده معدنی، ۳۷ بیلیون تن ذخایر کشف شده و ۵۷ بیلیون تن ذخایر بالقوه، در میان ۱۵ قدرت معدنی جهان جای گرفته؛ اما فرآوردههای معدنی کشور تنها 0.6 درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل میدهد. این آمار مبین آن است که این ظرفیت کمنظیر اقتصادی برای توسعه کشور به کار گرفته نشده است.
2️⃣ نکته بسیار مهمی که در بخش توسعه صنعتی، بهدرستی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، بحث آمایش سرزمین در فرآیند توسعه است. آمایش سرزمین به معنی توجه به حداقل چهار بعد «فضا»، «جمعیت»، «فعالیت» و «محیطزیست» به صورت همزمان است. صنعتی شدن به عنوان یک کنش، اگر بهدرستی صورت نگیرد، واکنش و خشم طبیعت، کمآبی، آلودگی محیطزیست و ... را به همراه خواهد داشت و طبیعت را به اسارت نظام اقتصادی صنعتی در خواهد آورد. علاوه بر این تجربه گذشته نشان میدهد، صنعتی شدن تکسویه منجر به رانده شدن فرهنگ، هویت و معنویت جوامع شده و درنهایت آرامش روحی و روانی انسانها را مورد تهدید قرار میدهد.
🔺 نکته پایانی: نابلدی، بیتوجهی، ناکارایی و نامعلومی استراتژی توسعه، صنعت کشور را گرفتار دو مقوله کرده است؛ از یک طرف نتوانستهایم آنطور که باید از ظرفیتهای موجود بهرهبرداری کنیم و از طرف دیگر همان مقداری نیز که مورد بهرهبرداری قرار گرفته در بسیاری از موارد بحرانهای زیستمحیطی، اجتماعی و فرهنگی را در پی داشته است؛ امری که نیازمند توجه جدی است.
✍️حسین حسینی نژاد
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین