♦️هشدار وزارت بهداشت: لبنیاتِ غیرپاستوریزه نخورید
رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت:
🔹تب مالت نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیرپاستوریزه منتقل میشود. فرآوردههای خام دامی بهسرعت میتوانند بیماریهایی مانند تب مالت را منتقل کنند.
🔹علائم تب مالت میتواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد. این علائم میتواند از چند روز تا چند ماه پس از ابتلا به عفونت بروز کند.
🔹مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند و در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند و در حالت جوش هم بزنند.
🔹یکی از محصولات لبنی که پتانسیل بالایی برای انتقال تب مالت دارد، پنیر غیرپاستوریزه است که میتواند خطرناک باشد. تنها در صورتی پنیر تازه قابل مصرف است که حداقل ۲ ماه در آب نمک مانده و میکروبهای موجود در آن از بین رفته باشد.
#لبنیات
@HadeseNews
♦️هوش مصنوعی پادزهری قطعی برای مار کبرا تولید کرد
🔹بیکر، برنده جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۴، رهبری پژوهشی را بر عهده دارد که با هدف بهبود روشهای درمانی مارگزیدگی، با هوش مصنوعی پادزهری تولید کرده که در برابر سم کشنده مار کبرا موفقیتی ۱۰۰ درصدی داشته است.
#هوش_مصنوعی #مار_کبرا
@HadeseNews
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعا نمیدونستم یک ترفند کوچیک اینقدر معجزه میکنه‼️
مادر شوهرم عاشق دستپختم شد😅
با یک چاشنی سنتی ، طعم و عطر غذاهام طوری شده که تمام فامیل لذت میبرند
خیلی وقت بود که دیگه کلا فراموشش کرده بودم تا این که دوباره اینجا👇دیدم و دوباره روح به زندگیم بخشید 😍
https://eitaa.com/joinchat/577569135C44fdde039f
⭕️با هدیه ویژه در روز پدر خرید کنید
🍵 عطاری آنلاین
🛖هیچ جا خونه خود آدم نمیشه
🤩داخل خونت درمان شو
🍲یکگروه طبی در اختیارشماست
همین حالا #رایگان ویزیت شو👇👇
https://eitaa.com/joinchat/577569135C44fdde039f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تکمیلی/ حداقل ۳۶ نفر در پی سقوط تلهکابین در پیست اسکی آستون در شمال اسپانیا مجروح شدند که حال ده نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
@HadeseNews
♦️یک چیزبرگر دوبل و سیب زمینی سرخشده چقدر سدیم دارد؟🍔
◽️همه ما میدانیم که خوردن فست فود خوب نیست، اما چندان به این حرف پایبند نیستیم. غذاها میتوانند به روشهای مختلفی بر بدن تأثیر بگذارند. افزودنیهایی که در فست فودها وجود دارد، در درازمدت اثر منفی خود بر بدن را نشان میدهند. فست فودها حاوی طعمدهندههای مصنوعی، سموم و مواد شیمیایی برای بهبود طعم و ظاهر محصول هستند. مصرف این مواد ناسالم، احتمال ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و حتی سرطان را افزایش میدهند.
عوارض مصرف روزانه فست فود:👇
◽️افزایش خطر سکته مغزی
◽️افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
◽️کمبود مواد مغذی ضروری
◽️افزایش کلسترول
◽️اضافه وزن
◽️کاهش فیبر
#سلامت #پزشکی
@HadeseNews
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی مچ گربهها رو موقع خرابکاری میگیرن ببینین! 😅
#دنیای_حیوانات
@HadeseNews
♦️کودکان و بزرگسالان؛ مقدار توصیهشده ویتامین D چقدر است؟
🔹نوزادان صفر تا ۱۲ ماه: روزانه ۴۰۰ واحد بینالمللی (IU)، منبع ویتامین D برای نوزادان شیر مادر اس.
🔹کودکان ۱ تا ۱۳ سال: روزانه ۶۰۰ واحد. نور آفتاب و مصرف لبنیات مثل شیر و ماهیهای چرب تامین کننده خواهند بود
🔹نوجوانان ۱۴ تا ۱۸ سال: روزانه ۶۰۰ واحد. رشد سریع در این سن باعث افزایش نیاز به ویتامین D میشود.
🔹بزرگسالان ۱۹ تا ۷۰ سال: روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد. اگر کمتر در معرض نور خورشید هستید یا مشکلات جذب دارید، ممکن است نیاز به مکمل بیشتر باشد.
🔹سالمندان بالاتر از ۷۰ سال: روزانه ۸۰۰ واحد (۵۰ هزار واحد). دلیل نیاز ویژه سالمندان به ویتامین بیشتر، افزایش خطر پوکی استخوان و کاهش جذب ویتامین D از طریق آفتاب است.
🔹زنان باردار و زنان شیرده: زنان باردار و زنان شیرده روزانه به ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد از این ویتامین نیاز دارند.
#ویتامین_D
@HadeseNews
هدایت شده از خبر فوری
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) میخوانیم
🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم
@AkhbareFori
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حتی اگر هزارسال هم بگذره، شجاعت و مردونگی آتشنشانان جان برکف و قهرمانمون از یاد ما نمیره💔
🔹️۳۰ دیماه؛ سالروز حادثه تلخ پلاسکو😔
روحشون شاد
#حادثه_پلاسکو
@hadesenews