هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
31.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه سال زمان زیادی نیست.
اما برای امیرکبیرها به اندازه یک دهه است...
@aghaye_13
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
عبرت خاتمی برای پزشکیان
🔻"صدق"، از جنود عقل است و "کذب"، از جنود جهل. رفتار سیاستمدار اگر با گفتار او مطابقت نکند، ابتدا تناقض می آفریند، سپس از جاده صداقت منحرف می کند و در مسیر قهقرا می کشاند.
🔹آقای پزشکیان، بارها بر وفادارای به نظام و قانون اساسی و تبعیت از سیاست های کلی و بیانات مقام معظم رهبری تاکید کرده، که رویکرد درستی هم هست. این در حالی است که با وجود هزینه کردن از رهبری، برخی اقدامات و انتصابات، مغایر با آن شعار کلی آقای پزشکیان است.
🔻رهبر انقلاب درباره انتصابات، بر ضرورت استفاده از افراد معتقد به انقلاب و نظام، و پرهیز از افراد زاویه دار تاکید کرده اند. اما متاسفانه این مطالبه مهم، در برخی مهره چینی های درون دولت مغفول مانده و از افراد مسئله دار و زاویه دار استفاده شده است.
🔹اولین اشتباه و تخلف، استفاده از برخی مجرمان و محکومان امنیتی در شورای راهبری کابینه و کمیته های فرعی آن بود. سوابق مجرمیت این عناصر فاقد صلاحیت کاملا روشن است و در اختیار دستگاه های قضایی و اطلاعاتی قرار دارد.
🔻کسانی که سابقه فروش اطلاعات به بیگانگان داشتند، یا به خاطر مشارکت در آشوب افکنی نیابتی علیه جمهوریت و اسلامیت، بازداشت و محکوم شدند، و یا در فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ نقش آفرینی کردند، از صلاحیت ساقطند؛ اما همان ها نقش اصلی را در چیدن کابینه و پیشنهاد برخی افراد زاویه دار ایفا کردند و حالا هم متولی مهره چینی در وزارتخانه ها، معاونت ها سازمان ها شده اند.
🔹در حالی که آقای پزشکیان شعار وفاق ملی می دهد، تندروهای نفوذ کرده در اتاق های تصمیم گیری و تصمیم سازی دولت، به قلع و قمع نیروهای انقلابی مشغول شده و انتصاب برخی افراد فاقد صلاحیت را تجویز می کنند، یا مجرمان برکنار شده را بر می گردانند. نرمش آنها با عناصر معارض، و تقابل شان با نیروهای سالم و معتقد و انقلابی است..
🔻رهبر انقلاب دیروز به اعضای دولت فرمودند: نکتهی بعدی، انتخاب همکار است. از همکاران دارای این خصوصیات بیشتر استفاده کنید. جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد، پرانگیزه، اینها هستند که میتوانند به شما کمک کنند.
🔹ایشان قبلا هم فرموده بودند: "چه کسی میخواهد میداندار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیتهای سازندگی، میدان تولید. آن کسی را باید میداندار کرد که امین باشد، صادق باشد، متدین باشد، از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد. امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمیشود کرد، نمیشود به اینها مسئولیتهای اساسی و کلیدی داد. تشرّع و متشرّع بودن. اشتهار به پاکدستی و صداقت. سابقه سوء نداشته باشند. نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند".
🔻اگر رئیس جمهور محترم باور دارد که رهنمودهای رهبر انقلاب، مسیر موفقیت و سعادت و عاقبت به خیری است، باید در برخی انتصابات زیر مجموعه ها، و رویکردهای دستگاه های دولتی تجدید نظر کند. کسانی با نقاب وفاق و موافق - و در باطن منافق- نمی خواهند دولت، در مسیر انقلاب حرکت کند.
🔹آنها همان سابقه دارانی هستند که خاتمی را به قعر کشاندند و با این وجود در سرانجام دولتش، او را بی کفایت و اردک لنگ نامیدند و با ادبیاتی موهن، خواستار عبور از وی شدند. امید که عبرت آقای خاتمی برای آقای پزشکیان تکرار نشود.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از عمار
✍🏻تشبیه شهید رئیسی به امیرکبیر توسط رهبر حکیم انقلاب نه از روی احساس یا محبت کلامی بلکه دقیق و سنجیده بود مثل بقیه صحبتهای رهبری....
#اربعین
#اللهم_احفظ_قائدنا_امام_خامنه_ای
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#محبان_مهدی_او_خواهد_آمد
#برای_فرج_دعا_کنیم
#نشر_حداکثری_صدقه_جاریه_است
@ammar1402bahman
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ میزان صداقت آقای پزشکیان درادعای #وفاق_ملی را با انتصابات مستقیم ایشان باید اندازه گرفت. تا اینجا هیچ یک از انتصابات مستقیم وی (معاونین، مشاورین، مدیران ستادی) حکایت از وفاق ملی ادعایی (استفاده از مدیران جریانات مختلف) نمیکند و جملگی از یک جریان سیاسی و اکثرا افراد باحاشیه است.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انصافا نباید از حق گذشت که یکی از ویژگی های بارز آقای پزشکیان صداقت اوست! مردم صداقت ایشان را در ماجرای تایید کابینه توسط رهبری دیدند و در ماجرای قیمت بنزین هم خواهند دید!
@aghaye_13
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آن تعداد بیشتری که رهبری فرمود نمیشناختم و نظری نداشتم را چگونه معرفی شدند؟
@aghaye_13
هدایت شده از پوشاک کودک سندس 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتم شب آخری باهم بریم زیارت و عرض ادب کنیم خدمت آقا ❤️
مزار شهیدرئیسی عزیزمون🌷
حاجت روا باشید ان شاءالله🤲
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
گزارش بیستمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳)
همچنان دستور اصلی جلسه، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بود. بعد دو روز رئیس جمهور نیز به صحن آمد که سلام و علیکی کردیم. همین صحنه، سوژه خیلی از عکاسها شده بود و دیدم برخی هم در فضای مجازی گلایه کرده بودند که چرا فلانی با پزشکیان سلام و علیک کرده!؟ انگار توقع دارند چون با هم اختلاف نظر سیاسی داریم باید وقتی همدیگر را می بینیم روی مان را طرف دیگر کنیم!
وزرای پیشنهادی کشور، علوم، صمت، میراث فرهنگی و نفت صحبتهایشان را مطرح کردند و نمایندگان موافق و مخالف نیز حرفهایشان را زدند. شاید مهمترین اتفاق، مربوط به صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی بود که قبل از شروع سخنانش مالک شریعتی نماینده تهران استعلام منفی وزرات اطلاعات در دهه ۹۰ (در دولت روحانی) درباره او را کپی گرفت و روی میز همه نمایندگان گذاشت. ظاهرا این کار با اعتراض خانم زمانی یکی از نمایندگان ساری مواجه شده بود و بعد هم رییس مجلس سر همین مساله به مالک شریعتی تذکر داد که نباید این کار را میکرده.
شریعتی هم تاکید داشت که کار خلاف قانون انجام نداده چون هر نماینده می تواند در جریان اسناد محرمانه باشد و قبلا هم نمایندگان دیگری بدون هماهنگی با هیات رییسه، کاغذهای مختلفی را تکثیر کرده بودند و روی میز بقیه نمایندگان قرار داده بودند.
اما همین مساله منجر به اختلافات و درگیریهایی شد. جالب اینکه بیشترین حمایتها از صالحی امیری توسط برخی اصولگرایان مجلس انجام شد، همانهایی که در مناسبتهای تقویمی مثل ۹ دی از بصیرت و لزوم پاسخ به فتنه گران سخن می گویند و در بزنگاه هایی مثل رای اعتماد به فعالان فتنه ۸۸ نه تنها به آنها رای می دهند بلکه برایشان رای سازی هم می کنند.
بعد از جلسه صحن علنی نیز حدود ساعت ۲۰ جلسه فراکسیون اکثریت مجلس (انقلاب اسلامی) برگزار شد. فلسفه تشکیل جلسه این بود که درباره چند وزیر پیشنهادی پرحاشیه رای گیری شود تا نظر فراکسیون اکثریت مشخص شود. اولین چیزی که به چشم آمد، نبودن آقای قالیباف و غیبت حدود ۳۰ الی ۴۰ نماینده دیگر بود. با این حال از بین حدود ۱۶۰ نماینده حاضر رای گیری شد و نهایتا ۴ وزیر رای نیاوردند و مخالفان شان بیشتر از موافقان شان بود؛ ۴ نفر عبارت بودند از ظفرقندی، صالحی امیری، میدری و همتی. اما چون آمار موافقان شان هم در بین اعضای فراکسیون قابل توجه بود می شد حدس زد که احتمالا همه شان در صحن علنی رای می آورند. (با توجه به اینکه رای نمایندگان اصلاح طلب هم در صحن اضافه می شود).
حداقل برای خودم قابل پیش بینی نبود که ظفرقندی با آن مواضع رادیکال و تند علیه انقلاب و نظام و... در فراکسیون اکثریت که مثلا قرار است انقلابی ترین نمایندگان در آنجا باشند، ۳۶ رای مثبت بیاورد! بعد از جلسه دلم برای بچه حزب اللهی هایی سوخت که با هزار و یک امید در انتخابات ۶ ماه قبل مجلس به فلان چهره های اصولگرا رای دادند تا از انقلاب و نظام دفاع کنند اما در مهمترین بزنگاه ها به تندروترین چهره های اصلاح طلب رای مثبت دادند و حتی برایشان رای هم جمع میکردند.
بعد از جلسه به یکی از همکاران گفتم با این وضعیت رای آوری همتی و میدری قطعی است و احتمالا ظفرقندی و صالحی امیری هم با رای ناپلئونی حفظ میشوند. اتفاقی که ۲۴ ساعت بعدش رخ داد و همه کابینه پیشنهادی رای آوردند و دقیقا ظفرقندی و صالحی امیری نیز با کمترین رای، وزیر شدند.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از فرزندِ ما، من دیگر ما ست💗
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
💯 ۸ راه طبیعی درمان ضعف کودکان 👶🧒👇
💌 https://eitaa.com/tebeslami_koodakan/6400