هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
عبرت خاتمی برای پزشکیان
🔻"صدق"، از جنود عقل است و "کذب"، از جنود جهل. رفتار سیاستمدار اگر با گفتار او مطابقت نکند، ابتدا تناقض می آفریند، سپس از جاده صداقت منحرف می کند و در مسیر قهقرا می کشاند.
🔹آقای پزشکیان، بارها بر وفادارای به نظام و قانون اساسی و تبعیت از سیاست های کلی و بیانات مقام معظم رهبری تاکید کرده، که رویکرد درستی هم هست. این در حالی است که با وجود هزینه کردن از رهبری، برخی اقدامات و انتصابات، مغایر با آن شعار کلی آقای پزشکیان است.
🔻رهبر انقلاب درباره انتصابات، بر ضرورت استفاده از افراد معتقد به انقلاب و نظام، و پرهیز از افراد زاویه دار تاکید کرده اند. اما متاسفانه این مطالبه مهم، در برخی مهره چینی های درون دولت مغفول مانده و از افراد مسئله دار و زاویه دار استفاده شده است.
🔹اولین اشتباه و تخلف، استفاده از برخی مجرمان و محکومان امنیتی در شورای راهبری کابینه و کمیته های فرعی آن بود. سوابق مجرمیت این عناصر فاقد صلاحیت کاملا روشن است و در اختیار دستگاه های قضایی و اطلاعاتی قرار دارد.
🔻کسانی که سابقه فروش اطلاعات به بیگانگان داشتند، یا به خاطر مشارکت در آشوب افکنی نیابتی علیه جمهوریت و اسلامیت، بازداشت و محکوم شدند، و یا در فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ نقش آفرینی کردند، از صلاحیت ساقطند؛ اما همان ها نقش اصلی را در چیدن کابینه و پیشنهاد برخی افراد زاویه دار ایفا کردند و حالا هم متولی مهره چینی در وزارتخانه ها، معاونت ها سازمان ها شده اند.
🔹در حالی که آقای پزشکیان شعار وفاق ملی می دهد، تندروهای نفوذ کرده در اتاق های تصمیم گیری و تصمیم سازی دولت، به قلع و قمع نیروهای انقلابی مشغول شده و انتصاب برخی افراد فاقد صلاحیت را تجویز می کنند، یا مجرمان برکنار شده را بر می گردانند. نرمش آنها با عناصر معارض، و تقابل شان با نیروهای سالم و معتقد و انقلابی است..
🔻رهبر انقلاب دیروز به اعضای دولت فرمودند: نکتهی بعدی، انتخاب همکار است. از همکاران دارای این خصوصیات بیشتر استفاده کنید. جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد، پرانگیزه، اینها هستند که میتوانند به شما کمک کنند.
🔹ایشان قبلا هم فرموده بودند: "چه کسی میخواهد میداندار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیتهای سازندگی، میدان تولید. آن کسی را باید میداندار کرد که امین باشد، صادق باشد، متدین باشد، از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد. امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمیشود کرد، نمیشود به اینها مسئولیتهای اساسی و کلیدی داد. تشرّع و متشرّع بودن. اشتهار به پاکدستی و صداقت. سابقه سوء نداشته باشند. نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند".
🔻اگر رئیس جمهور محترم باور دارد که رهنمودهای رهبر انقلاب، مسیر موفقیت و سعادت و عاقبت به خیری است، باید در برخی انتصابات زیر مجموعه ها، و رویکردهای دستگاه های دولتی تجدید نظر کند. کسانی با نقاب وفاق و موافق - و در باطن منافق- نمی خواهند دولت، در مسیر انقلاب حرکت کند.
🔹آنها همان سابقه دارانی هستند که خاتمی را به قعر کشاندند و با این وجود در سرانجام دولتش، او را بی کفایت و اردک لنگ نامیدند و با ادبیاتی موهن، خواستار عبور از وی شدند. امید که عبرت آقای خاتمی برای آقای پزشکیان تکرار نشود.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از عمار
✍🏻تشبیه شهید رئیسی به امیرکبیر توسط رهبر حکیم انقلاب نه از روی احساس یا محبت کلامی بلکه دقیق و سنجیده بود مثل بقیه صحبتهای رهبری....
#اربعین
#اللهم_احفظ_قائدنا_امام_خامنه_ای
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#محبان_مهدی_او_خواهد_آمد
#برای_فرج_دعا_کنیم
#نشر_حداکثری_صدقه_جاریه_است
@ammar1402bahman
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ میزان صداقت آقای پزشکیان درادعای #وفاق_ملی را با انتصابات مستقیم ایشان باید اندازه گرفت. تا اینجا هیچ یک از انتصابات مستقیم وی (معاونین، مشاورین، مدیران ستادی) حکایت از وفاق ملی ادعایی (استفاده از مدیران جریانات مختلف) نمیکند و جملگی از یک جریان سیاسی و اکثرا افراد باحاشیه است.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انصافا نباید از حق گذشت که یکی از ویژگی های بارز آقای پزشکیان صداقت اوست! مردم صداقت ایشان را در ماجرای تایید کابینه توسط رهبری دیدند و در ماجرای قیمت بنزین هم خواهند دید!
@aghaye_13
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آن تعداد بیشتری که رهبری فرمود نمیشناختم و نظری نداشتم را چگونه معرفی شدند؟
@aghaye_13
هدایت شده از پوشاک کودک سندس 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتم شب آخری باهم بریم زیارت و عرض ادب کنیم خدمت آقا ❤️
مزار شهیدرئیسی عزیزمون🌷
حاجت روا باشید ان شاءالله🤲
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
گزارش بیستمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳)
همچنان دستور اصلی جلسه، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بود. بعد دو روز رئیس جمهور نیز به صحن آمد که سلام و علیکی کردیم. همین صحنه، سوژه خیلی از عکاسها شده بود و دیدم برخی هم در فضای مجازی گلایه کرده بودند که چرا فلانی با پزشکیان سلام و علیک کرده!؟ انگار توقع دارند چون با هم اختلاف نظر سیاسی داریم باید وقتی همدیگر را می بینیم روی مان را طرف دیگر کنیم!
وزرای پیشنهادی کشور، علوم، صمت، میراث فرهنگی و نفت صحبتهایشان را مطرح کردند و نمایندگان موافق و مخالف نیز حرفهایشان را زدند. شاید مهمترین اتفاق، مربوط به صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی بود که قبل از شروع سخنانش مالک شریعتی نماینده تهران استعلام منفی وزرات اطلاعات در دهه ۹۰ (در دولت روحانی) درباره او را کپی گرفت و روی میز همه نمایندگان گذاشت. ظاهرا این کار با اعتراض خانم زمانی یکی از نمایندگان ساری مواجه شده بود و بعد هم رییس مجلس سر همین مساله به مالک شریعتی تذکر داد که نباید این کار را میکرده.
شریعتی هم تاکید داشت که کار خلاف قانون انجام نداده چون هر نماینده می تواند در جریان اسناد محرمانه باشد و قبلا هم نمایندگان دیگری بدون هماهنگی با هیات رییسه، کاغذهای مختلفی را تکثیر کرده بودند و روی میز بقیه نمایندگان قرار داده بودند.
اما همین مساله منجر به اختلافات و درگیریهایی شد. جالب اینکه بیشترین حمایتها از صالحی امیری توسط برخی اصولگرایان مجلس انجام شد، همانهایی که در مناسبتهای تقویمی مثل ۹ دی از بصیرت و لزوم پاسخ به فتنه گران سخن می گویند و در بزنگاه هایی مثل رای اعتماد به فعالان فتنه ۸۸ نه تنها به آنها رای می دهند بلکه برایشان رای سازی هم می کنند.
بعد از جلسه صحن علنی نیز حدود ساعت ۲۰ جلسه فراکسیون اکثریت مجلس (انقلاب اسلامی) برگزار شد. فلسفه تشکیل جلسه این بود که درباره چند وزیر پیشنهادی پرحاشیه رای گیری شود تا نظر فراکسیون اکثریت مشخص شود. اولین چیزی که به چشم آمد، نبودن آقای قالیباف و غیبت حدود ۳۰ الی ۴۰ نماینده دیگر بود. با این حال از بین حدود ۱۶۰ نماینده حاضر رای گیری شد و نهایتا ۴ وزیر رای نیاوردند و مخالفان شان بیشتر از موافقان شان بود؛ ۴ نفر عبارت بودند از ظفرقندی، صالحی امیری، میدری و همتی. اما چون آمار موافقان شان هم در بین اعضای فراکسیون قابل توجه بود می شد حدس زد که احتمالا همه شان در صحن علنی رای می آورند. (با توجه به اینکه رای نمایندگان اصلاح طلب هم در صحن اضافه می شود).
حداقل برای خودم قابل پیش بینی نبود که ظفرقندی با آن مواضع رادیکال و تند علیه انقلاب و نظام و... در فراکسیون اکثریت که مثلا قرار است انقلابی ترین نمایندگان در آنجا باشند، ۳۶ رای مثبت بیاورد! بعد از جلسه دلم برای بچه حزب اللهی هایی سوخت که با هزار و یک امید در انتخابات ۶ ماه قبل مجلس به فلان چهره های اصولگرا رای دادند تا از انقلاب و نظام دفاع کنند اما در مهمترین بزنگاه ها به تندروترین چهره های اصلاح طلب رای مثبت دادند و حتی برایشان رای هم جمع میکردند.
بعد از جلسه به یکی از همکاران گفتم با این وضعیت رای آوری همتی و میدری قطعی است و احتمالا ظفرقندی و صالحی امیری هم با رای ناپلئونی حفظ میشوند. اتفاقی که ۲۴ ساعت بعدش رخ داد و همه کابینه پیشنهادی رای آوردند و دقیقا ظفرقندی و صالحی امیری نیز با کمترین رای، وزیر شدند.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از فرزندِ ما، من دیگر ما ست💗
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
💯 ۸ راه طبیعی درمان ضعف کودکان 👶🧒👇
💌 https://eitaa.com/tebeslami_koodakan/6400
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
💠 اخلاق انتقاد و مباحثه
بنده از همین حالا به برادرها و خواهرها عموماً و به برادرها و خواهرهایی که در روزنامه و نشریات یا در بخش تبلیغات و اعزام مُبلّغ هستند، خصوصاً عرض میکنم که مبادا زبان و قلم دیگران نسبت به آقاى بنیصدر یا اشخاص اطراف ایشان بیمهار و بىتقوا بشود و آن وقت بگویند آقای بنیصدر دیگر هیچ کمال و ارزشی ندارد؛ نهخیر، ایشان داراى کمالات و ارزشهایی بودند و هستند. داراى ضد ارزش هایی هم بودند و هستند و آنچه هست نتیجۀ جمعبندى آن هاست. اگر بیانصافى و بی عدالتى حتى در این برخوردها به اخلاق ما رخنه کند، آن وقت ما هم به پاکى و طهارت و نورانیت این اسلام ضربه زدهایم. در حوزههاى تشکیلاتى هم اگر همینطور منصفانه بنشینیم و انتقاد کنیم، بسیار خوب است.
از آقاى بنیصدر باید همانگونه انتقاد بشود که فرض کنید دارید از خودمان انتقاد میکنید نه بیش از آن. در راهپیماییها و تظاهرات هم باید همینطور باشد. تا آنجا که در توان دارید در شعارهایی که داده میشود، اظهارنظرهایی که میشود، عکسهایی که برداشته میشود و امثال اینها، کرامت اخلاق متعالى اسلامی باید به چشم بخورد.
عقده خالى کردنها و کینهتوزیهاى بیمعنى نباید باشد .... ما نباید در این جریان بگذاریم چهرۀ پاک و نورانى اسلام و انقلاب اسلامى در دنیا لکهدار بشود. در همین داخل، ما نباید بگذاریم که فطرت پاک نسل جوان و نوجوان ما از مسلمانها و جریان مکتبى مشمئز شود که این چه اخلاقى است این مکتبیها دارند
📚 کتاب حزب جمهوری اسلامی(گفتارها، گفتگوها، نوشتارها)، صفحه ۱۹۴
@aghaye_13
هدایت شده از مکتب خانه قرآنی حکیم
ای خدای دانههای انار!
به هم ریختهام،
میشود مرا از نو بچینی؟
کسی جز تو ندارم،
که به هم ریختگیهایم را ببیند
و باز هم مرا دوست داشته باشد...
#مناجات
#دلنوشته
@maktabkhaneh_hakim
هدایت شده از 🏡 خانه اهالی روایت انسان
💢آغاز ثبتنام دوره کوتاه «روایت خلقت»
🔻 روایت جنگ ارادهها در «روایت خلقت»
ناشنیدههایی جذاب از خلقت انسان و آغاز درگیری با شیطان
🔻بر مبنای آیات و روایت قرآنی
✅ عناوین جلسات دوره روایت خلقت:
1️⃣ کسی بود، اما هنوز آدمی نبود
2️⃣ ما خلیفه شدیم، او رانده شد
3️⃣ چه خوب شد در بهشت نماندی آدم
4️⃣ خدا انسان را متمدن آفرید
5️⃣ روایت جنگ ارادهها (آنلاین)
🔴شما میتونید ۴ جلسه اول فصل ۱ روایت انسان رو به صورت رایگان از طریق لینک پایین دریافت کنید:
🔗ثبتنام رایگان دوره روایت خلقت
🔗ثبتنام رایگان دوره روایت خلقت
این پیام رو برای دوستان علاقهمندتون ارسال کنید.
(حتما دکمه عضویت در کانال رو لمس کنید که این دوره رایگان رو از دست ندید)
⭕️ @Revayate_ensan_home
هدایت شده از خبردار 🚨
🔴 وقتی که ۱۷۰۰ مدیر اجرایی اهل سنت در سکوت کامل در دولت سیزدهم حضور داشتند و حالا انتصاب یک اهل سنت با این همه بوق و کرنا
🔺در شهریور سال گذشته شهید رییسی در دیدار با علمای اهل تسنن در گزارشی اعلام کرد: در دولت سیزدهم بیش از ۱۷۰۰ نفر از اهل سنت در مدیریت های اجرایی کشور فعال هستند. اما متاسفانه به دلیل ضعف رسانهای دولت مردمی سیزدهم، کار به این بزرگی دیده نشد. اما تیم رسانهای اصلاح طلبان با انتصاب حسینزاده که یک سنی میباشد به عنوان معاون رئیس جمهور با استفاده از تیترهایی چون تابوشکنی پزشکیان و یا حکمی تاریخی به برجسته سازی این انتصاب پرداختند.
#دلمـسوخت
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨همیشه « خبردار » باش 👇👇
@khabardar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 زمان رفت و برگشت برای اربعین، جزو عمر حساب نمیشه
#اربعین
#اللهم_الرزقنا
⊰⃟ ࿐ྀུ༅࿇༅═┅─
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
گزارش بیست و یکمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳)
آخرین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در حالی شروع شد که فقط دو گزینه پیشنهادی برای وزارتخانه های نیرو و ورزش باقی مانده بودند که البته مخالف و موافق جدی هم نداشتند.
لذا بعد از صحبتهای علی آبادی و دنیامالی و موافقان و مخالفان شان، در جلسه بعد از ظهر فرآیند رای گیری به کل کابینه شروع شد. همانطور که قبلا برگه رای ام را نیز منتشر کردم، از بین ۱۹ گزینه سعی کردم با تسامح حداکثری رای بدهم لذا به ۱۳ نفر رای مثبت دادم اما به ۶ نفر (ظفرقندی، صالحی امیری، میدری، همتی، عراقچی و پاک نژاد) رای منفی دادم چون با توجه به شناختی که از آنها داشتم حجتی برای رای دادن به این افراد نداشتم اما با توجه به رای اکثریت نمایندگان، در مجموع همه وزرای پیشنهادی رای آوردند.
یک علت این رای بالا، سخنان پزشکیان قبل از شروع رای گیری بود که طوری صحبت کرد که انگار تک تک وزرا را با رهبر انقلاب چک کرده و ایشان هم نظرش روی همه وزرا مثبت بوده. این حرف به قدری روی بسیاری از نمایندگان اثرگذار بود که حتی دیدم آقای ذوالنور نماینده قم نیز اعلام کرد که به همه کابینه رای مثبت داده است. بعضی همکاران دیگر نیز با همین نگاه، به همه ۱۹ نفر رای مثبت دادند در حالیکه تا یک ساعت قبل رای گیری به صورت قطعی نمیخواستند به چند گزینه رای بدهند.
معدل رای مجلس به دولت نیز رکورد شکست و تا امروز هیچ دولتی نتوانسته با میانگین حدود ۲۳۰ رای برای هر وزیر، از مجلس کسب رای کند. هیچوقت یادم نمیرود که دولت احمدی نژاد که با مجلس اصولگرای هفتم همزمان بود نتوانست ۴ وزیرش را از سد مجلس عبور دهد اما حالا مجلس با اکثریت نمایندگان غیر اصلاح طلب به کل دولت اصلاح طلب رای مثبت داد، آن هم با رای بالا.
یک علت دیگر این رای بالای مجلس نیز انفعال فراکسیون اکثریت یا همان فراکسیون انقلاب اسلامی بود. مثلا روز چهارشنبه صبح قبل از رای گیری، فراکسیون اقلیت (اصلاح طلبان مجلس) بیانیه ای را روی میز همه نمایندگان توزیع کردند که در آن تاکید شده بود لطفا به همه کابینه پیشنهادی رای مثبت دهید اما فراکسیون اکثریت هیچ بیانیه ای نداد و حاضر نشد اعلام کند که با توجه به اینکه ۴ نفر در جلسه فراکسیون اکثریت رای نیاورده اند، پس در رای گیری اصلی نیز به این ۴ نفر رای ندهید! حتی وقتی یکی از نمایندگان از رییس فراکسیون خواست چنین بیانیه ای منتشر و توزیع شود، او گفت حالا ببینیم چه میشود! که در نهایت هم این اتفاق رخ نداد. علتش هم مشخص است، تحلیل من و بسیاری از نمایندگان دیگر این بود که تلاش رئیس مجلس رای آوردن حداکثری کابینه (شاید نهایتا با یکی دو استثنا) بوده و انتشار چنین بیانیه ای از سوی فراکسیون اکثریت این بازی را بهم میزد. لذا در نهایت هم نتیجه صحن علنی مجلس با نتیجه رای گیری در فراکسیون اکثریت متفاوت شد. اتفاقی که ثابت کرد فراکسیون اکثریت در عمل اکثریت نیست! و این فراکسیون اقلیت و اصلاح طلبان مجلس هستند که در عمل اکثریت هستند.
چند ساعت بعد از پایان جلسه برای شرکت در مراسم اربعین عازم عراق شدم اما در آنجا دیدم در فضای مجازی درباره یکی از عکسهایم در موقع شمارش آرا غوغایی به پا شده. مخالفان نوشته اند که این عکس نمادی از تنهایی ام در مجلس است و موافقان برای این عکس نوشته اند "ایستاده در غبار!"
در حالی که اصلا آن عکس برای حین شمارش آراست که هنوز مشخص نبود چه کسانی رای آورده یا نیاورده اند! و من هم چون جزو یکی از کسانی بودم که باید سر صندوق آرای وزیر بهداشت حاضر می شدم و آرای او را شمارش میکردم در آن لحظه دارم به سمت صندوق می روم اما زاویه دوربین و قاب بندی و... طوری است که انگار بقیه دارند لابی می کنند و من بین آنها گیر کرده ام:) خلاصه، با یک عکس کلی داستان سرایی شد و خودم هم از این حجم از واکنشها خنده ام گرفته بود. اما از همانجا همه را دعا کردم؛ چه موافقان و چه مخالفان را...
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
حالا تمام حرف شب و روز زائـر است
یادش بخیر، هفته پیش این موقع کربلا...
#شب_جمعه
هدایت شده از ایمان سلسله جو | سبک زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ چجوری میشه محتاج محبت کسی نبود؟
✅ وقتی سبک زندگی توحیدی را انتخاب می کنی و در حوزه #طب_اسلامی_ایرانی آموزش درست می بینی یاد می گیری که
💫نگاهت را به این صورت تغییر بدی.
https://eitaa.com/iman_selseleh
هدایت شده از تلک الایام
#صفرنامه
#طریقیت_یا_موضوعیت
#تسلای_عراقی
#الرئیس_رئیسی
در موقف ها و مبیت ها، عراقی های بسیاری، شهادت شهدای خدمت را به ما تسلیت می گفتند.
و ابراز اینکه وفات رئیس رئیسی خیلی ما را ناراحت و داغدار کرد.
در راه طویریج به کربلا موکبی دیدم که روی یک بنر بزرگ در کنار عکس بزرگ عشیره، عکس شهدای خدمت را زده بود، حتی شهید مالک رحمتی و آیت الله آل هاشم...
@telkalayyam
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️متن نامه حجتالاسلام علی کشوری به دکتر حسین سیمایی صراف (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت چهاردهم): تبیین ضعف های روشن طبقه بندی فعلی علم و روش های ارتقای علمی دانشگاه های ایران/ به زودی....
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
در دولت شهید رئیسی
هم رشد اقتصادی ۵.۴ درصد شد
هم نرخ بیکاری ۷.۶ درصد شد
هم برق خانگی داشتیم.
هم چرخ خانه چرخید.
هم چرخ کارخانه.
حالا منتظریم ببینیم برق از کجا به کجا میره؟!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بنیاد مصیر | محمد راد
43.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💠از جمله این گل و لایها، اطلاعات اضافی و رنگارنگ و جذابیست که هر روز بر ذهن و قلب ما انباشته و تحمیل میشود و بار آن را زیاد میکند.
🔻واجب الانتشار ❌
#محمد_راد👇
https://eitaa.com/masirbonyad_ir
.
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«قطعی برق و اقتصاد غیرفرهنگی»!
ریشه قطع برقهای اخیر را باید در افکار وزیر نیروی جدید جستجو کرد!
او در ادعایی عجیب عنوان میکند مردم مشتاقانه میگویند برق منازل را قطع و به تولید بدهید!!
این در حالی است که طبق داده مرکز ملی آمار، سهم بخش خانگی فقط ۳۲٪ برق کشور بوده و بیش از ۲۲میلیون بانوی خانهدار ایرانی داریم که فعالانه در عرصه رسالت خانهداری در تلاش هستند.
قطع برق خانگی در اوج گرمای تابستان در حالی که بزرگترین مصرفکننده برق کشور، بخش صنعتی است، نادیدهانگاری مادران و فرزندان و ایجاد زیان رفاه عمومی در ازای منافع گروه کمی از تولیدکنندگان است که صرفا دیدگاه اقتصادی داشته و فاقد هرگونه پیوست عدالت فرهنگی و اجتماعی است.
عجیب است که جناب وزیر، برای واردات خودروهای برقی بدون زیرساخت لازم و قیمتهای نسبی بسیار بالا، مدعی است که به اندازه کافی در کشور برق وجود دارد و در صدد تاسیس چندهزار ایستگاه شارژ خودرو است اما برای آسایش عمومی مردم معتقد است برق نیست و باید قطع شود..
اگر بنای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم را داریم، راه آن در تقویت بنیان خانواده و حمایت ویژه از مشاغل کوچک و خانگی مورد اشاره مقام معظم رهبری است نه اختصاص انحصاری منابع در دست گروه محدودی از تولیدکنندگان شهرکهای صنعتی!
باید در کنار جهش تولید برق، علاوه بر تامین برق صنایع، مانع نابرابری در دسترسی به انرژی از جمله برق برای مردم شد و زمینه را به همان میزان برای فعالیتهای خانگی اعم از خانهداری، مشاغل خانگی و رفاه عمومی مردم نیز مهیا نمود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco