هدایت شده از یا اباصالح المهدی ادرکنی
🔴 توسل به امام رضا عليه السلام
🔵 به علامه طباطبایی رحمه الله علیه گفتند چه کنیم که امام رضا علیه السلام نزد خدا واسطه شود؟
🌕 فرمود: بروید حرم و سه مرتبه بگویید: بفاطمه، بفاطمه، بفاطمه...سه بار آقا را به فاطمه (س) قسم بدهید امام دعایت را مستجاب میکند.
هدایت شده از یا اباصالح المهدی ادرکنی
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وقتی نماد مادر بدبخت در سینمای ایران با 80 سال سن کشف حجاب میکنه!
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این اصن خیلی جالبه...انتحاری زد 😂
👈با توجه به شرایط بوجود آمده و لزوم قطعی نت بین المللی برا جلوگیری از آشوبهای احتمالی و....
💡جایگزین های ایرانی
🔹جایگزین سیستم عامل اندروید :
🔸سیستم عامل iros
🔹جایگزین سیستم عامل ویندوز :
🔸سیستم عامل پای ابر
🔹جایگزین گوگل :
🔸گردو ، ذره بین
🔹جایگزین ایمیل :
🔸چاپار ، میهن میل
🔹جایگزین فروشگاه پلی :
🔸بازار ، مایکت
🔹جایگزین شیرایت :
🔸چیتا ، شوکا
🔹جایگزین تلگرام :
🔸ایتا ، گپ
🔹جایگزین واتساپ :
🔸آی گپ
🔹جایگزین توئیتر :
🔸توئینو⇦(آشنایی با توئینو)
🔹جایگزین اینستا :
🔸روبیکا(بخش روبینو) ، هورسا
🔹جایگزین یوتیوب :
🔸آپارات
🔹تماس تصویری با کیفیت :
🔸نرم افزار قرار
🔹جایگزین ویز(مسیریاب) :
🔸بلد ، نشان
حداقل بدونید که داریم...❗️😁
🇮🇷این هم یک کار جهادی است، شما هم در اطلاع رسانی نرم افزار های داخلی سهیم شوید.
💠 #اخلاق_در_حوزه
🔸پنج دستور اخلاقی
🔻امام خمینی قدس سره
🔹۱. وارستگی نفس منشأ همه کمالات: «شما باید خودتان را بسازید و بعد ملت را بسازید. خودسازی به اینکه تمام ابعادی که انسان دارد و انبیاء آمدند برای تربیت آن، تمام(آن) ابعاد را ترقی دهید؛ جنبه علمی، همه ابعاد علم؛ جنبه اخلاقی
🔹۲. علم و عمل دو بال برای پرواز روح: علم تنها اثر ندارد؛ بلکه گاهی مضر است. عمل بدون علم نتیجهای در پی ندارد، علم و عمل دو بالی است که انسان را به مقام انسانیت میرساند».
🔹۳.اصلاح نفس قبل از اصلاح دیگران: «مبدأ همه خطرها برای انسان خود آدم است و مبدأ اصلاح هم، از خود آدم باید شروع شود.
🔹۴. دشمنشناسی: باید شیطانها را بشناسید. تا نشناسید، نمیتوانید دفاع کنید از خودتان. شیطان خودتان را بشناسید.
🔹۵. توجه به حضور خدا در زندگی: «موعظه من به شما آقایان این است که شما در محضر خدا هستید؛ همه ما در محضر خدا هستیم.
⚠️هشدارِ دقیق و جدی⚠️
🔹بر اساس پژوهشهای میدانی، در میان دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر، حداقل یکی از پنج شاخصه زیر در ۸۵ درصد جوانان و نوجوانان ۱۴ تا ۲۵ ساله آشوبگر وجود داشته است:
⛔️1⃣ تک فرزند بودن
⛔️2⃣ ارتباطات از هم گسستۀ خانوادگی (طلاق عاطفی و…)
⛔️3⃣ شاغل بودن پدر و مادر همزمان و عدم نظارت بر رفتار فرزندان
⛔️4⃣ اعتیاد به بازیهای خشن یا شبکههای ماهوارهای
⛔️5⃣ زیست و اعتیاد به فضای مجازی
❌ اینکه دشمن در این سالها چقدر برای این چهار موضوع سرمایهگذاری کردهاند که اکنون ثمرهاش را بچیند، نیاز به فرصت مفصل دیگری دارد😔
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
✋
چرا اغتشاشها تکرار میشود؟
🔺 یکی از جواب هایی که این روزها در محافل مذهبی زیاد طرح میشود مساله رها بودن شبکههای اجتماعی است.تا فضای مجازی دست آنهاست ما شاهد این حوادث خواهیم بود. راه حل هم شبکه های اجتماعی بومی است تا دشمن نتواند سواستفاده کند!
🔸بهره وری دشمن از وضعیت فعلی فضای مجازی واضح است اما منحصر کردن علت تحقق اغتشاشات به فضای مجازی رها، تقلیل ماجرا و به انحراف کشاندن واقعیت است. فضای مجازی رها نهایتا مُعّد است برای تحقق آشوبها نه علت، علت هم در حوادث اجتماعی واحده نیست بلکه متکثره است.
🔸واقعیت این است ما در ایران با یک جامعه خشمگین و ناراضی مواجه هستیم. و این خشم ناشی از بی عدالتی اجتماعی در ساحتهای مختلف زندگی است.این خشم در ناخودآگاه انسان ایرانی و زیر پوست جامعه قرار دارد،چون اعتراض ها لیدر و سازمان های رسمی ندارند در قالب نهضت های کورِ بی سر به انفجار اجتماعی و رادیکالیسم منجر میشود.کافی چند مورد را بررسی کنیم تا واقعیت جامعه ما بیشتر روشن شود.
1⃣ فاصله طبقاتی و فقر
برا اساس پایش فقر وزارت تعاون در سال ۹۹، ۳۲٪ مردم ایران(الان بیشتر) زیر خط فقر قرار دارند! b2n.ir/p23105 در دهه اخیر فاصله طبقاتی افزایش پیدا کرده و فاصله دهک دهم(ثروتمندترین) با دهک یکم(فقیرترین) به ۱۴ برابر رسیده، این میزان در خیلی از کشورها کمتر از ۵ برابر است! ضریب جینی که یکی از عوامل شناخت فاصله طبقاتی است بیشتر شده است. b2n.ir/f65642
2⃣ آموزش
بر اساس گزارش های رسمی در کنکور سال اخیر ۸۶٪ قبولی پزشکی از دهک ۸-۱۰( ثروتمندترین)، کلا ۲.۵٪ قبولی مدارس دولتی و بقیه از سمپاد و غیر انتفاعی بودند! b2n.ir/x84133 سالانه بیش از ۵۰۰ هزار دانش آموز اصلا انتخاب رشته نمیکنند و بخشی از اینها ترک تحصیل میکنند. ما شاهد افزایش جدی ترک تحصیل خصوصا در مناطق محروم هستیم. ۳.۵میلیون بخاطر کرونا دسترسی آموزشی نداشتند و بر این موج اثر مضاعفی گذاشت. b2n.ir/k00532 آموزش که بنا بر اصل۳۰قانون اساسی یک حق عمومی است در جامعه ماکالایی ورسما طبقاتی شده واین بی عدالتی آموزشی در سایر بخش ها نیز اثر جدی دارد.
3⃣ مسکن
نرخ مدت انتظار مسکن دار شدن در ایران به ۵۰ سال رسیده در حالی که میانگین دنیا کمتر از ۱۰ سال است این نرخ در دهک های پایین ۱-۳ خصوصا در شهر تهران بیش از یک قرن است. b2n.ir/z76898 یعنی عملا خانه دار نخواهند شد! بر اساس آمار رسمی بیش از نیمی از مردم ایران اجاره نشین هستند و بین ۴۰ تا ۷۰٪ درآمد خانوار خرج مسکن میشود. در حالی که مساله مسکن هیچ ربطی به تحریم ها ندارد و بخاطر وسعت سر زمینی بر اساس تحقیقات اگر به هر خانواده ایرانی ۵۰۰ متر زمین بدهند کمتر از ۲٪ بخش مسکونی ایران استفاده میشود. امروز مسکن به یکی از ابر بحران ها و از مهم ترین علل نارضیاتی در کشور هست.
4⃣ سربازی
یکی از عوامل موثر بر تولید خشم و نارضایتی جوانان، مساله سربازی است.بر اساس آمار ستاد نیروهای مسلح بیش از ۳میلیون سرباز فراری داریم! بر اساس گزارش مرکز پژوهش ها b2n.ir/s38706 ما جزو ۱۰ کشوری هستیم که این روش را ادامه میدهیم. ۲سال از زندگی جوانان را تلف میکنیم.این خود موجب عقب افتادگی و آسیب های جدی است.
میشود عوامل دیگری مثل وضعیت بهداشت و درمان،حقوق و عدم امنیت شغلی کارگران، بیکاری، افزایش عجیب حاشیه نشینی در کلان شهرها و...را بررسی کرد. باتوجه به این موارد این آمار را ببینید
⬇️ مهاجرت و امید به آینده
بر اساس پیمایش ها نرخ تمایل به مهاجرت۳۳.۴ هست یعنی از هر ۳ ایرانی یک نفر تمایل به مهاجرت دارد ۸۰٪ افراد علت را وضعیت اقتصادی دانستند b2n.ir/m14948 در پیمایش سال۸۵ قریب ۴۴٪ جوانان معتقد بودند وضعیت آینده جامعه بهتر، ۳۱٪ بدتر و ۲۴.۳٪گفتند وضعیت آینده تغییری نخواهد کرد.در سال ۹۳ در نظرسنجی ایسپا ۴۴٪ جوانان معتقد بودند وضعيت کشور روز به روز بدتر ۲۷٪معتقد بودند وضع کشور رو به بهبود است که امید به بهبود کشور در مقایسه با سال۸۵ ، ۱۷٪ کاهش یافته است.در سال۹۷ مردم ۶۴.۴٪ گفتند وضعیت کشور روز به روز بدتر میشود! b2n.ir/y86139 بر اساس این گزارش مقایسه ای این آمار در سایر کشورها اینگونه حاد نیست. b2n.ir/p07705
🔻رهبر انقلاب در سالهای اخیر بارها بر عقب ماندنگی در عدالت اشاره کرده و صراحتا گفتند: "وضعیت عدالت مطلقا راضی کننده نیست!" بسط این جمله میشود این آمار، ما دچار بحران ناکارآمدی هستیم تا زمانی که به کارآمدی و عدالت نسبی نرسیم چه فضای مجازی رها باشد چه بومی ما شاهد گست و فرسایش، از دست دادن سرمایه اجتماعی و تکرار اغتشاشات در فاصله های کمتر خواهیم بود. نیروهای انقلاب بجای گرفتار حواشی شدن باید تمام تلاش خود را در جهت تحقق عدالت خرج کنند.
✍ محمدامین رضایی
هدایت شده از حاج محمود کریمی
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آخر فیلم کیو میبینید؟
🆔️ @naslechaharome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
نظر #امام_خمینی راجع به گشت ارشاد ،ای قربون اون ساده گویی ولهجه شیرنش رحمت و رضوان خدا بر ایشان باد.
#حجاب
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✔️مجروحیت ۱۸۵ بسیجی در اغتشاشات اخیر تهران
🔺سردار حسنزاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران:
🔹در اغتشاشات اخیر، ۱۸۵ نفر از بسیجیان را با قمه و چاقو مورد حمله قرار دادند و حتی جمجمه یکی از بسیجیان را شکستند به نحوی که پنج نفر از بسیجیان الان در ICU بستری هستند.
🔹از آنجایی که علیرغم تمام این اقدامات، اغتشاشگران به نتیجه نرسیدند، الان در کوچههای تاریک با سلاح کمری مردم را هدف قرار میدهند و بعد پیکر آنها را در جای دیگری میاندازند؛ این اتفاقاتی است که از طریق تصاویر ضبط شده در دوربینها به ثبت رسیده است.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴 مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار جنبش لمپنها
👤 #محسن_مهدیان
🔹 جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
🔸 دو تفاوت اولیه:
1️⃣ یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2️⃣ دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
✅ اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3️⃣ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
🔹 در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
🔸 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
✅ اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
🔹 و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸 برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
✅ یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹 نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
✅ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔹 و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
🔸 و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
✅ دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
🔹 به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔸 و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅ خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.