🔰کانالهای ایتایی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
آقای سعید جلیلی
@saeedjalily
آقای امیرحسین قاضی زاده هاشمی
@drghashemi
آقای علیرضا زاکانی
@arZakani
آقای محمد باقر قالیباف
@Ghalibaf
آقای مسعود پزشکیان
@doctor_pezeshkian
آقای مصطفی پورمحمدی
@Pourmohammadi_ir
هدایت شده از احوال حوزه
❓ قبیلهگرایی یا ضابطهگرایی؟
▫️ امام خمینی(ره) میفرماید: مسئله انتخابات یک امتحان الهی است که گروهگرایان را از ضوابطگرایان ممتاز میکند و مؤمنین و متعهّدین را از مدّعیان جدا مینماید. صحیفه امام
✍️ پینوشت: این فرمایش امام دوای درد جامعه ماست؛ در زمانی که برخی سیاسیون سعی می کنند انتخابات را با قبیلهگرایی و قومگرایی اداره کنند.
#انتخاب_درست
کانال #احوال_حوزه را دنبال کنید
📌@ahvaalehowze
✅ ۶ بایستهی انتخاباتی
1⃣ تذکر:
قرآن ذکر است و انسان در زندگی خصوصا در مواجهه با دشواریها باید دلش را با یاد قرآن آرام کند.
2⃣ تنبّه:
در ایام سرنوشتساز انتخابات که مصادف با ماه ذیالحجه است تدبری در آیهی ۱۴۲ سورهی مبارکهی اعراف، همان آیهای که در نماز دههی اول ذیالحجه خوانده میشود و طبق فرمایش امام صادق علیهالسلام ما را در اعمال حاجیان سهیم میکند؛ در این آیه خدای سبحان داستان اقوام گذشته را تذکر میدهد تا بندگان را متنبّه کند و اشتباه پیشینیان را مرتکب نشوند.
3⃣ تعقل:
تنبّه ضریب تعقل فرد را بالا میبرد و موجب عبرت میشود؛ مخاطب این آیهی نورانی ۱۴۲ اعراف فقط حضرت هارون نمیباشد چرا که قرآن متعلق به عصر خاصی نیست بلکه عهدهدار هدایت انسانها تا روز قیامت است؛ بنابراین خطاب به همهی انسانهاست که آنها نیز با اتفاقاتی نظیر حوادث زمان حضرت موسی مواجه خواهند شد؛ بنابراین انسان عاقل در انتخابات سرنوشتساز به عقل خود بسنده نمیکند بلکه با تفحص از افراد متخصص و خبره بهترین تصمیم ممکن را اخذ میکند.
4⃣ تفحص
داستان از این قرار است که وقتی حضرت موسی علیهالسلام میخواستند به ماموریت بروند، اولین کاری که انجام دادند انتخاب جانشین بود؛ سپس به برادرشان هارون ۲نکته را متذکر میشوند:
۱. اصلح: وظایف مسئول جامعه را انجام بدهد
۲. و لا تتبع سبیل المفسدین: مراقب باشد جریان مفسدین حرکتی را رقم نزنند، چرا که یکی از موانع رشد و اصلاح جامعه، پیروی و تبعیت از مفسدان اخلاقی، اقتصادی، سیاسی، اعتقادی است؛ گاهی فرد به نظر میرسد فرد فاسدی نیست اما روش او روش مفسدین است یعنی هدفش تحقق آرمانهای اصیل نیست بلکه در پی بهانهگیری و تخریب است؛ این روزها که در کشور ما بحث انتخابات مطرح است، بعضی از مردم ممکن است برخی از افرادی را که به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری مطرح شدهاند را نشناسند البته هر چند شورای نگهبان طبق وظیفه، این اشخاص را ارزیابی نموده و آنهایی را که مفسد اقتصادی و... نبودهاند را تائید صلاحیت کرده است ولی برای عملکرد آیندهی کاندیدا عقل حکم میکند، همنشینان، همراهان و حامیان او نیز مورد ارزیابی قرار گیرند؛ بنابراین طبق فرمایش الهی در آیهی ۱۴۲ سورهی مبارکهی اعراف، اصلح بودن کافی نیست و در مورد جریانهای حامی کاندیدا از افراد خبره تفحص میکند چرا که ولو این کاندیدا در حال حاضر مفسد نیست اما از آنجایی که آدمی در منش و روش پیرو همنشینان و هممسلکان خود میگردد باید بررسی شود که این کاندیدا علاوه بر اینکه مفسد نیست پیرو خط و جریان مفسدان نیز نباشد. بنابراین اگر هم فرد اصلح بود و هم حامیان او مفسد نبودند و صالح بودند چنین شخصی شایستهی ریاست جمهوری است و طبق شواهد موجود میتوان بهترین تصمیم ممکن را گرفت.
5⃣ توسل:
پس از تفحص، حال باید فرد اطلاعات موجود را بررسی کند و تصمیم نهایی را خودش با توسل به اهلبیت اخذ کند.
6⃣ توکل:
وقتی فرد به عزم جازم رسید با توکل بر خدا فردی را انتخاب میکند که بهتر میتواند زمینهساز ظهور باشد و ضمن انجام وظیفه، نتیجه را به خدا واگذار میکند.
✍🏻مرضیهرمضانقاسمبنتالعلی
#انتخابات
@HamQalam
🔸بسماللهالرحمنالرحیم🔸
▪️سلام و عرض ادب
🔷🔸پویش تبیینی «هفتم»
🔸عنوان عملیات: «خنثیسازی خطوط انحرافی در انتخابات پیشرو»
🔺رد انتظارات جریانات تندرو برای رقابت خارج از چارچوب نظام
🔺تبیین واقعیت کاهش تاثیر متغیرهای خارجی (رسانه های بیگانه و کشورهای سلطه گر) در انتخابات چهاردهم
🔺رد گمانه مهندسی انتخابات و معنابخشی به رقابت واقعی بین سلیقه های مختلف
🔺رد گمانه تشکیک در سلامت نتایج انتخابات با مشارکت حداکثری
🔺بیاعتبارسازی گفتارهای حول تحریم انتخابات (بیفایده بودن رایدهی، تغییر نکردن وضع کشور، واقعی نبودن رقابت و...)
🔺 تولید ادبیات با هدف جلوگیری از شکل گیری فضای دوقطبیهایی نظیر:
«سازش/ تسلیم»،
«مردم/مسئولین»،
«جنگ/مذاکره»،
«جبهه مقاومت/معیشت مردم»،
«آرمان/واقعیت»،
«مردمی بودن/حکومتی بودن»
و «اصلاحطلب/اصولگرا» و «تعهد/تخصص»
🔺تولید ادبیات با هدف جلوگیری از همسانسازی معنای چنین عباراتی در افکار عمومی؛
«هواداری نظام به معنای طرفدار وضع موجود بودن»
«اصلاحجوبودن به معنای ضدنظام بودن»،
«اعتدالی بودن به معنای ضد ارزشهای انقلاب بودن»،
«کارآمدبودن به معنای بدون اصول بودن (عملگرایی مفرط)»،
«ارزشمداری به معنای بیعملی»،
«اخلاقمداری به معنای منتقدنبودن»،
«سیاستمداری به معنای فریبکاری و مکارگی»،
«مردمیبودن به معنای پولیستی عمل کردن»، «ریاستجمهوری به معنای اختیارداری مطلق و توانایی معجزه»،
«شور و هیجان انتخاباتی به معنای بالابردن انتظارات کاذب»،
«ولایتمداری نامزدها به معنای مصونیت مطلق از خطاکاری و بی اشتباه بودن»،
«نقد دولت سیزدهم به معنای رد رویکرد انقلابی، نفی کارنامه مدیران کارآمد آن و نادیده گرفتن طرحهای کلان و زیرساختی آن»،
«امتدادبخشی به دولت سیزدهم به معنای نقدناپذیری مطلق آن»،
«انقلابی بودن به معنای تندرو بودن»،
«غیرانقلابی بودن به معنای عقلانی و منطقی بودن»،
«اصولگرا بودن به معنای متخصص نبودن و بی دانشی» و
«اصلاحطلب بودن به معنای متعهد نبودن و بی ایمانی»
🟣 ملاحظه: از اعضای محترم تبیینگر تقاضا میشود، آثار ارزشمند خود را در بازه زمانی ۲۳ الی ۲۹ خردادماه، در قالب یادداشتهای کوتاه 600 الی 800 کلمهای، رشتهتوییت و یا توییت، به آیدی @Saeedtotonkar ارسال فرمایند.
چطور یک کاندیدا رو بشناسیم( ۲)
‼️شناخت تفکرات وی و هم حزبیهایش
گرامیان! قرار است سرنوشت خودتان و یک ملت را به دست او بسپارید پس لطفاً تعصبات حزبی و سیاسی را کنار بگذارید و با در نظر گرفتن نفع خودتان و همهی مردم، برای شناخت وی، قدم بردارید.
خدا وکیلی اگر فرزندتان با چند سر عائله، سرپناهی برای زندگی نداشت، باز هم فردی لیبرال مسلک را برای ریاست جمهوری انتخاب میکردید تا بگوید دولت نباید در مسکن ورود کند بلکه این ها وظیفهی بخش خصوصیست؟😒
یا اینکه بالاخره مهم است که کسی روی کار بیاید مثلا حق بیماران بالپروانهای را با توقیف کشتیِ مسببان دردشان بگیرد یا نه؟ فردی بیاید و بر سر میز مذاکرات، چشمانش را روی خیلی چیزها ببندد و حتی به آن طرفیها امتیاز هم بدهد...
‼️ پس یادمان باشد: شناخت تفکر... شناخت خط فکری... شناخت اصولِ جناح و حزب یک کاندیدا.
✍🏻#باسط
🗒️@HamQalam
شهید رئیسی رکوددار خدمتگزاری به ملت
🔸️رئیسی عزیز در خدمتگزاری به کشور یک نصاب تازه ای را به وجود آورد ما قبلا هم شخصیت های خدمتگزار داشته ایم اما نه در این حد، نه با این حجم، نه با این کیفیت، نه با این صداقت نه با پرکاری و شب و روز نشناختن.
رهبر انقلاب ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
🔸️کسی حد نصاب را می شکند و نصاب تازه ای به وجود می آورد که در همه ابعاد با همه توان با انگیزه الهی به قصد خدمت رسانی به مردم شب و روز نشناسد.
🔸️رئیسی در فعالیت و پرکاری، صفا و صداقت، دفاع از انقلاب، سیاست خارجی، فاصله گرفتن از دشمن، اعتماد به توان داخلی، برخورد با مردم، رفتار با همکاران، تکریم جوانان، صبوری با بدخواهان... حدنصاب معمول را شکست و به الگویی جاودان تبدیل شد.
✍🏻#افسری
🗒️@HamQalam
در انتخابات چکار میکنیم‼️
بهتره اول بگم در انتخابات چکار نمیکنیم!
⚠️برای رأی اوردن کاندید مدنظر، هیچ یک از کاندید جبهه انقلاب اسلامی و پایبند به ولایت فقیه را تخریب نمیکنیم.
⚠️برای رأی آوردن کاندید مدنظر، مقدس سازی نمیکنیم تا بعداً نتوانیم عملکردش را نقد کنیم.
⚠️برای رأی آوردن کاندید مدنظر به حاشیه های غیر اثبات شده درباره سایر کاندید های جبهه انقلاب اسلامی متوسل نمیشویم.
⚠️برای رأی آوردن کاندید مدنظر از اصول و مبانی انقلاب اسلامی چشم پوشی نمیکنیم.
🗒️@HamQalam
شورای نگهبان، نگهبان حقوق مردم
♦️جناب هادی سروش در یادداشتی عدم احراز صلاحیت افراد در شورای نگهبان را حق الناس می دانند چرا که موجبات قرار گرفتن آنان در مظان اتهام را فراهم می کند
✅ در پاسخ باید گفت که معیار شورای نگهبان در بررسی صلاحیتهای انتخابات ریاست جمهوری، اصل ۱۱۵ قانون اساسی، ماده ۳۵ قانون انتخابات ریاستجمهوری و مصوبه شورای نگهبان درباره تعاریف، معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، رجل مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاستجمهوری است و هیچ اعمال سلیقه شخصی در این زمینه وجود ندارد.
✅ عدم احراز صلاحیت افراد در انتخابات لزوما به معنای وجود اشکال در شخصیت و خانواده فرد نیست، بلکه نگاه شورای نگهبان در این مساله نگاهی کلان و قانونی در جهت تشخیص شایستگی افراد در پذیرش مهمترین مسئولیت اجرایی کشور است که خود از اهم مصادیق رعایت حق الناس است.
✍#زاهدی
🗒️@HamQalam
▪️بانوی ایرانی
بانوی گرامی، شریف، اصیل، عالم عامل، جامع علوم عقلی و نقلی، گوهر روزگار و حجت زنان زمان... که مدت مدیدی از عمرعزیز و زماندرازی از زندگی گرانقدرش را در تحصیل علومشرعی و معارفدینی و تکمیل مکارم اخلاق حسنه و تحقیق و تنقیح قواعد فقه و اصول گذرانده است...»
این بانوی گرانقدر که اینگونه تحسین عالم بزرگوار مرحوم اصطهباناتی را برانگیخته تا در متن اجازه اجتهاد به ایشان اینچنین از وی تعریف کند، بانو مجتهده نصرت امین معروف به بانوی ایران میباشد.
مطلب کامل 👇👇
🗒️@HamQalam
هم قلم
▪️بانوی ایرانی بانوی گرامی، شریف، اصیل، عالم عامل، جامع علوم عقلی و نقلی، گوهر روزگار و حجت زنان زم
💯 به این جملات دقت کنید:
«بانوی گرامی، شریف، اصیل، عالم عامل، جامع علوم عقلی و نقلی، گوهر روزگار و حجت زنان زمان... که مدت مدیدی از عمرعزیز و زماندرازی از زندگی گرانقدرش را در تحصیل علومشرعی و معارفدینی و تکمیل مکارم اخلاق حسنه و تحقیق و تنقیح قواعد فقه و اصول گذرانده است...»
این بانوی گرانقدر که اینگونه تحسین عالم بزرگوار مرحوم اصطهباناتی را برانگیخته تا در متن اجازه اجتهاد به ایشان اینچنین از وی تعریف کند، بانو مجتهده نصرت امین معروف به بانوی ایران میباشد. بانوی مجتهده و نیکوکاری که در طول عمر شریفش علاوه بر تهذیبنفس و طی مدارج علمی خود، با شناخت مشکلات واقعی جامعه برای حل این مشکلات تلاش میکرد:
1⃣ فعالیتهای علمی: تحصیل علوم دینی تا دریافت درجه اجتهاد، تالیف کتب مختلف دینی و اخلاقی، تربیت شاگردان وارسته
2⃣ فعالیتهای سیاسی: مبارزه با قانون منع حجاب و... نوشتن مقالات در روزنامهها، برگزاری جلسات سخنرانی
3⃣ فعالیتهای اجتماعی: تلاش برای حل مشکلات تحصیل زنان عصر خود با تاسیس حوزه علمیه بانوان و دبیرستان مذهبی دخترانه و تشویق زنان به علمآموزی برای افزایش افراد متعهد و آگاه در جامعه
💯این همان جایگاه واقعی زن است که اسلام برای او در نظر گرفته که بدون درگیر شدن در فمنیسم، علاوه بر طی مراتب عالیهی خود که تحسین بزرگان را برانگیخته، برای حل مشکلات واقعی زنان عصر خود تلاش میکند تا انسان سازی کند.
مقایسه کنید با نگاه غرب به زن
❌بزرگترین اتفاقی که غرب تلاش کرد در این دوران برای بانوان ایرانی رقم بزند جنبش ززآ بود، به اسم حمایت از حقوق زن، برخی زنان و دختران را فریفته با خود همراه کردند، اوج خواستهشان بیحجابی، رقص، آغوش رایگان و ... بود نه حل مشکلات اساسی زنان، برای آنها زنی ارزشمند و تاثیرگذار است که در مقابل اسلام و حجاب ایستاده باشد؛ دانش، هنر، ورزش و مظلومیت زنان در جایگاه بعدی قرار دارد. اگر زنی کشف حجاب کند مظلوم است حتی اگر فحش بدهد و اگر با حجاب باشد برای کتک خوردنش جشن میگیرند. اینها نشان میدهد دغدغه آنها زن نیست بلکه رواج بیعفتی و متلاشیکردن کانون خانواده است.
🚫 یک نمونه از کنشگری سیاسی جدیدشان پخش عکس نود بود که مورد حمایت و تشویق مردان #بی_ناموسی قرار گرفت که هدفشان از ابتدای حمایت از این جنبش رسیدن به این وضعیت بود. آنها میخواهند زنی که به گفته امامخمینی در انسانسازی به مانند قرآن است را به درجهای برسانند که به جای رسیدن به جایگاه و حقوق واقعی خود، تبدیل شود به کلای مصرفی ارزان و در دسترس مردان برای بهرهبرداری از آنان بدون هیچ تعهدی. ثمرهی چنین جنبشی، چیزی جز منفعت مردان هوسباز و خسران زنان فریب خورده نیست.
✍🏻#حیدری
🗒️@HamQalam
شاید هنوز زود باشد؛ اما برخی معتقد هستند که پدیده انتخابات ایندوره آقای پزشکیان است؛
-پزشکیان، پزشک جراح قلب!
-رزمنده و جانباز!
-در مباحث مالی بی حاشیه!
-حافظ نهج البلاغه!
-متخصص قرآنی!
-دارای چهره ی مردمی: در کارنامه خدمت رسانی ایشان، عمل های جراحی بسیاری بر روی محرومان و نیازمندان، به صورت رایگان ثبت شده!
-مدافع حقوق زنان و خانواده: بعد از فوت همسرش تا کنون ازدواج نکرده، تا بر سر فرزندانش نامادری نیاورد!
-خود و فرزندانش در ایران زندگی می کنند و بدون سهمیه، درس خوانده اند!
به نظر می رسد؛ اصلاحات گزینه مقبولی برای ادامه حیات یافته و برای موفقیتش، سنگ تمام خواهد گذاشت!
باتوجه به سوابق فکری و وابستگی حزبی این کاندیدای ریاست جمهوری، ازجمله مواضع اشتباه در مرگ مهسا امینی، دفاع در پذیرش fatf, اعتقاد و اظهار به وجود فساد سیستمی در مسئولان رده بالای حاکمیت و غیره، لازم است که در جهت عدم تکرار وقایع پیشین دول اصلاحات، از جمله بدهی های سنگین بر دوش خزانه عمومی، دوگانگی بین طیف های مختلف مردم، تولد مدیران فاسد، دزد و غیره، تمام همت خویش را متوجه تبیین تفکرات مخرب اصلاحات، برای کشورمان کنیم.
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
#جهاد_تبیین
🗒️@HamQalam
چطور یک کاندیدا رو بشناسیم؟( ۳)
‼️ سخنان افراد عادل و اهل تحقیق
ایمان و عدالت اگر در یک فردی ملکه شدهباشد، هیچ گاه بخاطر هوا و هوس، منفعت شخصی و یا طرفداری جناحی سرنوشت یک کشور را به خطر نمیاندازد و در توصیههای انتخاباتیاش، رعایت عدل و انصاف را خواهد داشت؛ از این رو، یکی از راههای شناخت یک کاندیدا، روی آوردن به بزرگان عادل، با ایمان و اهل تحقیق است.
✍🏻#باسط
🗒️@HamQalam
✅ احکام انتخابات
📚 غیبت و تفحص درباره عیوب نامزدهای انتخاباتی
💠 سوال:
در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، میبایست نواقص، عیوب و امتیازهای آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ جواب:
در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد. اما باید از بیان و نشر #دروغ و #شایعه که منبع خبری معتبری ندارد یا از نظر #مقررات، ممنوع است، اجتناب شود.
منبع: @leader_ahkam
🗒️@HamQalam
هدایت شده از رحا مدیا
مدرسه اندیشهورز رحا برگزار میکند؛
✍️ رواق اهل قلم ✍️
💢 یادداشتخوانی "شهید جمهور و دولت آینده "
👤 با حضور علی اصغر کاویانی، مدرس نویسندگی
📅 زمان: شنبه ۲۶ خردادماه
⏰ ساعت ۲۱ الی ۲۲
📍 در بستر اسکای روم
جهت نام نویسی به ادمین مدرسه رحا مراجعه کنید:
@adm_schl
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
🔰اتحاد جبهه انقلاب
🔸️بعضی از طرفداران آقای جلیلی میگویند وحدت با آقای قالیباف به هیچوجه ممکن نیست. اصلا ما با او همفکر و همجبهه نیستیم. بعضی دیگرشان هم اساساً «جبهۀ انقلاب» را یک مفهوم انتزاعی مینامند. ناگفته نماند که برخی از همین آقایان، قالیباف را باطناً «لیبرال _ تکنوکرات» میدانند و معتقدند او ظاهری فریبنده دارد و ادای انقلابیها را در میآورد.
یعنی اینها به راحتی تهمت میزنند و ژست انقلابیِ حداکثری هم بهخود میگیرند.
🔸️به قالیباف به خاطر کثرت مسئولیتهایش و سالها خدمتش در مقام اجرا، مثل خیلیهای دیگر نقد وارد است و قطعاً در مواردی خطا هم داشته. کما اینکه جلیلی هم بیخطا نیست. اما هر دو در جبهۀ انقلاباند. لطفاً نه جلیلی را قدیسِ بیعیب بدانید و نه قالیباف را لیبرال و دموکرات! هر دو اشتباه است. قالیباف کارنامۀ قابل قبولی دارد و جلیلی هم برنامههایِ خوب. طبیعی است که کارنامۀ خوب، از پشتیبانی برنامههای خوب برخوردار است و البته آقای جلیلی هنوز در مقام یک مجری بلندپایه محک نخورده است و امیدواریم اگر رأی آورد، رئیسجمهور قابلی باشد. اکثر نامزدهای این دوره، قوی و محکخوردهاند. بگذاریم با یک رقابت سالم و اخلاقی، مردم آنکه تشخیص میدهند مفیدتر است را انتخاب کنند.
✍🏻#فخریان
🗒️@HamQalam
♨️انتخاب اصلح مکمل حماسه حضور در بدرقه شهید جمهور
🔹بعضی چیزها از بیخ جور در نمیآید.
بداخلاقی با جذب جور در نمیآید.
مثل مانتوهایی که الان در مغازه هاست ولی غالبا با حجاب جور در نمیآید
مثل روسریهای مینی اسکارف که همه چیز هست به جز وسیله حجاب
مثل شال که با با حجاب بودن واقعی جور در نمیآید.مثل بگوبخند با نامحرم،که با حیا جور در نمیآید ..
و..
🔹مثل بعضی حرفها که با بعضی اعتقادات جور در نمیآید.
مثلا اینکه جناب پزشکیان در صحبتهایش، از آقای رئیسی تجلیل کرده اما
ادعا کرده آقای ظریف بدون شک وزیر خارجهاش خواهد بود.
فاصله آقای ظریف با آن دیپلماسی منفعل غرب پرست کجا و نگاه بلند و دیپلماسی فعال امیرعبداللهیان و رئیسی که دنیا را وادا ر به احترام و اذعان به اقتدار ایران کرد، کجا؟!! چطور نیتوان این دو را باهم مرتبط دانست به جز اینکه بخواهی از خوشنامی او استفاده کنی؟
🔹نه جور در نمی آید درست مثل اینکه آقای پزشکیان با نشان دادن فیلمهایش بین مردم که متعلق به زمان نمایندگیاش است، با اینکه ستاد مرکزی تبلیغاتش در برج تشریفات استساختمانی که همان پایتخت نشینان هم کیلومترها با آن فاصله دارند تا چه برسد به مردم سایر شهرها و روستاها.
🔹برادران،خواهران،جور در نمیآید مثل اینکه ملت عزیزما، برای رئیسی بسوزند و در تشییع و تجلیلیش کولاک کنند با اینکه بخواهند به تفکر کسانی رای بدهند که همین سه سال پیش و در تمام این چند سال از دروغ و تخریب علیه رییسی دریغ نکردند و حالا با صرفا تاسف از شهادت او به تمام دستاوردهای بی نظیرش لگد بزنند
جور در نمی آید.
#شهید_جمهور
#رئیسی
✍🏻محنا
🗒️@HamQalam
چطور یک کاندیدا رو بشناسیم؟( ۴)
‼️ دشمن چه کسی را میکوبد؟
قطعاً دشمنان ایران و ایرانی، کسی را تخریب نمیکنند که همسو با آنان باشد بلکه شخصی را که میتواند موجب پیشرفت و قدرت ایران شود، دشمن خود دانسته و برای روی کار نیامدنش، دست به نشر اکاذیب، توهین و تخریبش میزنند. پس تا حدودی میتوان روی حرفهایشان، حساب کرد اما وارونه🙃
✍🏻#باسط
🗒️@HamQalam
💢جشن عید غدیر در تاریخ (۱)
بر اساس روایات اهل بیت علیهمالسلام روز غدیر بزرگترین عید مسلمانان بوده و این عید در آسمان معروفتر از زمین است. امام رضا علیه السلام در روز عید غدیر به دوستان خود غذا و هدایای فراوان ارسال نموده و خود و تمامی اطرافیانشان لباسهای نو میپوشیدند.
علاوه بر پوشیدن لباس نو، اطعام، هدیه دادن به خانواده و ایجاد فرح و شادی در این روز از دستورهای
اکید ائمه اطهار علیهم السلام بوده است.
آدابی که برای عید غدیر بیان شده همگی نشان دهنده دستورات اهل بیت علیهمالسلام برای عید دانستن این روز و اظهار این خوشحالی بوده است.
در سال ۳۵۲ برای اولین بار معز الدوله دستور داد در روز عید غدیر شهر بغداد زینت شود، بازارها مانند اعیاد در شبها باز باشند،در خیابانها طبل و بوق بزنند بر در خانه وزرا و شرطهها آتش روشن نمایند.
همان طور که ابن کثیر مورخ قرن هشتم اشاره کرده است سالهای بعد نیز در بغداد انجام میگرفته و گزارشهای زیادی در این زمینه در منابع موجود است و همگی این اقدامات نشاندهندهی شادی و فرح بوده است. علاوه بر بغداد جشن و پای کوبی روز غدیر در منطقه مغرب جهان اسلامی، شام، مصر و غرب آفریقا به طور علنی انجام میگرفت.
〰〰〰
کلینی، ج۴، صص۱۴۸_۱۴۹.
شیخ صدوق ، من لا یحضره الفقیه،ج۲، ص۵۵.
ابن جوزی، المنتظم، ج۱۴، ص۱۵۱.
ابن کثیر، البدایه و االنهایه، ج۱۱، ص۲۴۳.
✍🏻نجمهصالحی
🗒️@HamQalam
✅ احکام انتخابات
📚 صحبت کردن پشت سر نامزدها
💠 سوال: در ایام انتخابات جهت شناخت نامزد مناسب، می بایست نواقص، عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر نامزدها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ جواب: در امور مربوط به انتخابات در حد #مشاوره، اشکال ندارد.
منبع: @leader_ahkam
🗒️@HamQalam
💢شاخص قرآنی انتخاب
🔸️در قرآن کریم در مرحله نخست؛ موضوع انتخاب بین فرد مومن و فاسق مطرح می شود؛ «افمن كان مومناً كمن كان فاسقاً».
🔸️در مرتبه بعدی بر میزان تقوای مومنان نسبت به یکدیگر تاکید می شود؛ «ان اكرمكم عندالله اتقكم».
🔸️سابقه مبارزه در راه خدا، سومین ویژگی مورد توجه در برتری افراد نسبت به دیگری است؛ «فضل الله المجاهدين علي القاعدين اجر اًعظيما»
🔸️«اطيعوا الله و رسوله و لاتنازعوا فتفشلوا و تذهب ريحكم» نیز می تواند در شمار ویژگی های مهم برای انتخاب باشد؛ یعنی کسی که بر ولی زمان خود پیشی نگرفته باشد و از او اطاعت می کند!
🔸️اما, هنگامی که مومن از فاسق شناخته شد, متقی از غیر آن تمیز داده شد؛ مبارز با سابقه مشخص شد و ولایت پذیری افراد سنجیده شد؛ در مرحله پنجم، نوبت به سپردن امانت الهی به اهلش می رسد؛ «ان الله يامركم آن تودوا الامانات إلي اهلها», اهلیت را ذیل این آیه، شایستگی و توانایی مدیریت بهتر نسبت به بقیه، تعبیر کرده اند!
🔸️براین اساس، پنج شاخص قرآنی؛ ایمان, تقوا, سابقه مبارزه در اسلام، ولایت پذیری و اهلیت افراد، می تواند به عنوان معیار انتخاب، در انتخابات پیش رو، مورد توجه باشد!
#انتخابات۱۴۰۳
✍🏻#فاطمهشکیبرخ
🗒️@HamQalam
#معرفی_کتاب
✅کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)
🔸️کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام) مجموعه سخنرانیهای حضرت آیتاالله خامنهای(مدظلهالعالی) در سال 1351 در هیئت انصارالحسین(علیهالسلام) تهران است که به تحلیل رسالت و مبارزات سیاسی ائمه(علیهمالسلام) میپردازد.
این کتاب مشتمل بر ده سخنرانی رهبر انقلاب در ماه محرم سال 51 است. مباحثی همچون اهمیت شناخت امامان معصوم و توطئههای دشمنان برای تحریف چهرهی مبارزاتی و مجاهدانهی ائمه، مقامات و وظایف امامان، نظریه انسان 250 ساله، شرح سیاسی و اجتماعی امامان و تشریح موضع گیریهای ائمه در این کتاب مطرح شده است.
📚 برشی از کتاب #همرزمان_حسین_علیه_السلام
«اینکه امام باقر «باقرالعلم» است، یعنی حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود، میشکافد و آن لبّ و مغز را میاندازد در کام مشتاقان حقیقت. این یک گوشهی دیگری است از مبارزهی ائمّهی ما.»
🗒️@HamQalam
💢جشن عید غدیر در تاریخ (۲)
در ۱۸ ذی الحجه سال ۳۶۲ ه.ق، برای نخستین بار، تعداد زیادی از اهل مصر و مغربیان برای دعا جمع شده و آن روز را عید بزرگ اعلام کردند. در این جشنها که سالهای پیاپی برپا میشد تمامی اقداماتی که نشان از شادی دارد مانند پوشیدن لباس نو، ازدواج، آزادی بندگان، پخش کردن هدایا و قربانی توسط شیعیان انجام میگرفته است.
مردم، قاریان، فقها و شعرخوانان ابتدا در مسجد شهر قاهره جمع شده و سپس این جشن در قصر خلیفه و در حضور وی انجام میگرفت و خلیفه فاطمی نیز به مردم خلعت میبخشید و به ایراد خطبه میپرداخت.
اعتقاد به قداست روز غدیر آن قدر والا بوده که در سال ۴۸۸ المستعلى بالله خلیفه فاطمی در این روز بر مسند حکومت نشست.
〰〰〰
امینی، عیدالغدیر فی عهدالفاطمیین
مقریزی، الخطط، ج۲،ص۲۵۵.
✍🏻#نجمهصالحی
🗒️@HamQalam
#رصدنامه
از پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
♦️ آنچه در محافل علمی و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
📌امام خمینی به مخالفان حضور زنان در دیدارها چه گفت؟ / فائزه عظیم زاده اردبیلی
🖇اینجا بخوانید
📌تریبون بریکس در دست زنان؛ ایدههای بانوان ایرانی چه بود؟
🖇 اینجا بخوانید
📌تفاوت موضع امام خمینی(ره) با جامعه مذهبی سنتی در مسئله زن! / زهرا داورپناه
🖇اینجا بخوانید
📌پرهیز از کارهای جزیرهای در حوزه زنان / اعظم خضری
🖇اینجا بخوانید
📌ساختارشکنی خداوند در بازنمایی تصویر زن در قرآن! / انسیه برومند
🖇اینجا بخوانید
📌زن مسلمان ایرانی؛پیشرو تر از زن غربی / حدیث رجبی
🖇اینجا بخوانید
📌جایگاه زن ایرانی قابل ستایش است / ایزابلا مرادیان
🖇اینجا بخوانید
📌ایران جزو پنج کشور برتر در کاهش مرگ مادران / سودابه کاظمی
🖇اینجا بخوانید
🗒️@HamQalam
چطور یک کاندیدا رو بشناسیم؟(۵)
‼️ امکان تحقق وعده و وعیدها
در اینجا، کار، کمی تخصصی میشود. معمولاً از دل مناظرهها و فعالیتهای انتخاباتی، وعده و وعیدهای زیادی در میآید.
اگر شما متخصص در امور اقتصاد، فرهنگ و سیاست هستید که بسم الله... میتوانید امکان وقوع آن وعدهها را از فلان شخص با فلان تفکرش دریابید و إلا کار را به اهلش بسپارید و از متخصص و اهل فن این کار سوال کنید.
✍🏻#باسط
🗒️@HamQalam