♨️نقش زنان و مادران ایرانی بر علیه استکبار
🔸️زنان و مادران ایران زمین، با وجودی آکنده از عشق و ارادهای استوار، به عنوان نگهبان ارزشها و فرهنگ این سرزمین، در برابر چالشها و ناملایمات ایستاده و با تربیت فرزندان آگاه و مستقل، نه تنها آیندهای روشن برای نسلهای آینده میسازد، بلکه با هر کلمه و عمل خود، روحیهای از مقاومت و ایستادگی را در دل آنها میکارد. او به فرزندانش میآموزد که تاریخ سرزمینشان و آئینشان را بشناسند و از آن الهام بگیرند، تا در برابر ظلم و ستم، با شجاعت و عزمی راسخ بایستند.
🔸️زن ایرانی، در عرصههای اجتماعی و فرهنگی، به عنوان یک پیشرو و مدافع حقوق بشر، صدای حقطلبی و عدالتخواهی را به گوش جهانیان میرساند. او با قلمی توانا و صدایی رساتر، داستانهای مقاومت و ایستادگی را روایت میکند و با آثارش، روحیهای تازه به نسلهای آینده میبخشد.
🔸️در میدانهای علم و دانش، او با تلاش و کوشش بیوقفه، مرزهای دانش را درنوردیده و به عنوان یک پیشگام، در جستجوی حقیقت و آزادی، گام برمیدارد. او با آگاهی از تاریخ پر افتخار خود، در برابر استکبار جهانی، به عنوان یک مدافع حقوق بشر و آزادی، ایستاده است.
📌این زن و مادر، به تأسی از بزرگترین زنان عالم، نه تنها در عرصههای اجتماعی و سیاسی، بلکه در دل خانواده و جامعه، به عنوان یک الگو و منبع الهام، نقشآفرینی میکند. او با اتحاد و همبستگی، در کنار مردان این سرزمین، به مبارزه با ظلم و ستم ادامه میدهد و با هر قدمی که برمیدارد، پیامی از امید و استقامت را به جهانیان منتقل میکند.
📌در واقع، زن و مادر ایرانی امروز، تجلیگر روحیهای است که هرگز تسلیم نمیشود و همواره در جستجوی آزادی و عدالت است. او با عشق و فداکاری، در برابر استکبار ایستاده و با هر نفس، صدای آزادی و استقلال را فریاد میزند..او سعی میکند از سیره سرور زنان عالم حضرت زهرا سلاماللهعلیها مدد بگیرد..
✍🏻#هدیسادات_چاوشی
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam
حضرت زهرا سلام الله علیها الگوی زن انقلابی
💢هرانسانی رسالتی در دنیا دارد و درپی رسالت خویش مسئولیتی سخت بردوش اوست. زنان، با الگوگیری از حضرت زهرا (س) رسالتی بزرگ و وظیفه ای مهم درعصر کنونی دارند که نقش بانوان طلبه دراین میان، بیشتر به چشممیخورد. زیرا باید علاوه بر نقش همسری، مادری و دختری به عنوان یک زن نمونه و اسوه سایر زنان، درس دین و زندگی را آمیخته با شعائر اسلامی در قالب زندگی دنیای امروزی عصر مدرن پیش ببرد، تاهم وظیفه ی خویش رابه نحو احسنت انجام دهد، هم به عنوان الگوی زن انقلابی، روحیهی ایثار و فداکاری و سخت کوشی را برای نسل بعدی خود داشته باشد.
📌حجاب که مهم ترین مسئله و دغدغه و اصل مهم در عصر امروز در میدان حق در مقابل باطل است، رعایت آن باید از شئونات زی طلبگی طلاب خواهر باشد که در این امر باید به ویژگی ها، شاخصه های رفتاری و پوششی حضرت زهرا(س) نگاه کرده و ایشان را به تمام معنا، سرلوحه ی رفتار و گفتار و کردار خود قرار دهند.
📌درامر تربیت نسل بعدی، زنان خصوصا طلاب خواهر با نگرش در تربیت و سبک زندگی اسلامی حضرت فاطمه زهرا(س) به روش ها و شگردهایی دست پیدا میکنند که رافع بسیاری از مشکلات تربیتی والدین، در امر تربیت فرزندانشان میباشد.
📌درچگونگی نقش همسری، دختری و سایر نقش های مختص و مشترک زن و مرد زنان و بالاخص بانوان طلبه، با تأسی از مکتب و زندگی و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها، مشکلات زندگی خود را برطرف و آرامش خود و خانواده را تامین و اینگونه آرامش را به سطح اجتماع میرسانند.
✍️بانوی طلبه #افسانه_شریعتی
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam
🔺️یکی از شگردهای فرار از مسئولیت این است که توپ را در زمینِ طرف مقابل بیندازی! دقیقا کاری که برخی از افراد در نقد روحانیت انجام میدهند. مقالهی اخیر سید جواد ورعی با عنوان "آسیبشناسی جمهوری اسلامی و مسئولیت روحانیت" به همین مقوله پرداخته است.
✍🏻#زهرا_ابراهیمی|کارشناس اخلاق و تربیت
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam
هم قلم
🔺️یکی از شگردهای فرار از مسئولیت این است که توپ را در زمینِ طرف مقابل بیندازی! دقیقا کاری که برخی از
باید از خود جناب ورعی پرسید؛
⁉️شما که خودتان یک روحانی هستید چرا نقش خود را در ایجاد "امید به آینده" بهخوبی ایفا نمیکنید؟!!
.
💠حضرت زهرا سلام الله علیها امام الائمه است
💢تمام انبیا قبل از حضور خاکیِ بانوی دو عالم به این جهان و نیز قبل از خلقت خاکیِ حضرت خاتم صلوات الله علیها به این دنیا، به فضیلت و برتری حضرت زهرا سلام الله علیها نسبت به تمام انبیا و پیامبران صلوات الله علیهم، اقرار کرده اند؛ ابتدا اقرار به فضایل نبی اکرم صلوات الله علیه و بعد ابراز محبت به حضرت زهرا سلام الله علیها. جایگاه بیبی دو عالم به گونه ای است که ائمه معصومین علیهم السلام ایشان را امام خود میدانند یعنی ایشان از مقام عصمت برخوردارند آنچنان که در شأن و منزلت آیه تطهیر هم وارد شده است.
▪️در کلام فرزند ایشان امام صادق علیه السلام آمده است که حضرت فاطمه سلام الله علیها تا ۷۵ روز بعد از شهادت پدر گرامی شان در عالم خاکی در شدت حزن و اندوه حضور داشتند و جبرائیل در این مدت بسیار به دیدار ایشان می آمدند و به ساحت مقدس بی بی دو عالم عرض تسلیت و تعزیت داشتند و ایشان را از تمام اتفاقات آینده و نیز سرنوشت ذریه شان باخبر می کردند!
💢تمام علما و عرفا اقرار کرده اند که جایگاه فاطمه سلام الله علیها را هیچ کسی درک نخواهد کرد! امام خمینی فرمودند: "او موجودی ملکوتی است که در عالم به صورت انسان ظاهر شده است بلکه موجود الهی جبروتی که در صورت یک زن ظاهر شده است که اگر مرد بود رسول الله بود...
آری فاطمه، فاطمه است امام تمام انبیا و اولیا و اوصیا و امام ائمه معصومین علیهم السلام
⭕بنابرین اینگونه مجلس بیبی دو عالم سلام الله علیها محل رفت و آمد تمام انبیا و اولیا از آدم تا خاتم و محل وجود نورانی ائمه معصومین علیهم السلام است چرا که آنها در عزای امام شان شرکت کرده اند.
✍🏻بانوی طلبه #طاهره_قادری
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam
basirat.mp3
5.68M
#پادکست
ویژه ایام فاطمیه
📌اهمیت و ضروت بصیرت بانوان انقلابی
🎙#دکتر_سمیهصفری|مدیرگروه تبلیغی یاوران انقلاب
قسمت اول
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam
#معرفی_کتاب
📕حاکمیت حجاب و عفاف
و بررسی فقهی و حقوقی
✍️فاطمه فلاحتفتی
🏢انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
💢این کتاب در سه فصل ساماندهی شده است. فصل اول تلاش میکند با مفهوم شناسی اصطلاحات در این پژوهش، جایگاه هر اصطلاح را در نظام فقهی ـ حقوقی اسلام و ارتباط آن با حکومت اسلامی را مشخص نماید. همچنین در این بخش با موضوع شناسی مسأله، به این امر توجه شده است که حیطه مسؤولیت حکومت در حوزه حجاب و عفاف تا کجاست.
💢فصل دوم به ساختار معرفتی، فقهی و حقوقی پرداخته و مبانی مسؤولیت را مورد بررسی قرار میدهد. از آنجا که حجاب از جمله مقولاتی است که در تلاقی اندیشه و عمل قرار دارد؛ لذا ضروری است خصوصیات نظام حکومتی اسلام تحلیل شود و بدین جهت این فصل در یک قسمت به چهارچوب نظری مسؤولیت حکومت و در قسمت دیگر مبانی فقهی با منظر این چهارچوب نظری استنباط شده است.
💢فصل سوم به عوامل تأثیرگذار در میزان پوشش از جمله عقیده، سن و فرهنگ پرداخته و تلاش میکند ضمن بررسی فقهی هر یک از این عوامل، میزان تأثیر گذاری هر یک از عوامل مذکور را در میزان مسؤولیت حکومت، بیان کند. و در بخش دیگر این فصل عرصههای مسؤولیت حکومت با توجه به مبانی فقهی ذکر شده در فصل دوم و عوامل مؤثر بر مسؤولیت، بیان شده است.
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam
📌بدحجابی، حیات معنوی جامعه را به خطر میاندازد
💢حجاب با فطرت انسان همراه است و اگر انسان از این بخش فطری خود فاصله بگیرد مشکلاتی را خواهد داشت که از جمله این مشکلات میتوان به عدم احساس آرامش و اختلالات روانی اشاره کرد.
💢انسان نباید تابع غرایز خود باشد، غرایز نفسانی همواره انسان را تحریک به انجام کارهایی میکند که با فطرت انسان همخوانی ندارد و همین امر باعث بدحجابی و یا بیحجابی افراد در جامعه میشود و افراد را به سمت خودنمایی سوق میدهد.
💢سرکشی غرایز انسانی موجب میشود که انسان به آن آرامش روانی که به دنبال آن است نرسد و با توجه به اینکه این غرایز به مرور زمان سرکشتر میشوند موجب اختلالات روحی و روانی خواهد شد.
💢افرادی که اندیشه زیبایی دارند خودباوری دارند و نیازی به خودنمایی ندارند و در اجتماع خود را عرضه نمیکنند. نیاز به خودنمایی و جلوهگری در تمامی افراد وجود دارد و این امر جزو نیازهای اساسی انسان است، اما باید انسان آگاهانه از این نیاز بهرهمند شود و در بنیاد خانواده از این جلوهگری و خودنمایی باید بهرهمند شود.
#حجاب
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam
#بیان_سدید
🔻راه تأمین عفاف در جامعه
🎙آیت الله جوادی آملی
🔴 طهارت و قداست جامعه، با حجاب و عفاف تأمین میشود. چشم، گوش، زبان و دامن پاک، جامعه را متمدن میکنند و رعایت نکردن حجاب و عفاف و آداب چشم، گوش و زبان، جامعه را ناامن میسازد و به گرداب فساد میکشاند.
🔴 عنصر محوری خانواده، عفاف و پاکدامنی است و عفاف با غیرت تأمین میشود. «غیرت» از برجسته ترین صفات الهی است که انسانها باید بکوشند به آن متصف شوند. غیرت سه عنصر محوری دارد:
الف. شناخت هویت خود.
ب. عدم دخالت در حریم دیگران
ج. اجازه ندادن دیگران به دخالت در حریم خود(غیرزدایی از حریم شخصی)
🔴 بنابراین "غیور" کسی است که خودش به حریم دیگران تعدی نمیکند و مانع از ورود غیر به حریم خود میشود، و این، فرع بر عنصر یکم(شناخت هویت خود) است.
کسی که هویت انسانیاش را میشناسد و قلمرو هویتش را تشخیص میدهد، نه از مرز خود بیرون میرود؛ نه به دیگری اجازه میدهد به حریمش وارد شود؛ نه خود به نامحرمان و ناموس و حریم و خانه دیگران نگاه میکند؛نه به نامحرمان نگاه کردن به ناموس و حریم و خانهاش را اجازه میدهد؛ چنین فرد و جامعه غیرتمندی، از گزند بی عفتی در امان اند.
▫️تفسیر تسنیم، ج۵۹، ص۴۰۲_۴۰۱
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam