باسمه تعالی
سوالات شب نهم محرم(مرحله چهارم)
◀️سوال اول :انسان عاقل در خانواده چه ویژگی دارد؟
١ :دید وسیعی دارد
٢ :توقع بالا ندارد
٣ :آینده نگر ست
◀️سوال دوم :چه عاملی باعث مظلومیت امام جامعه میشود؟
١:شیطنت و بی تفاوتی
٢: عافیت طلبی و شیطنت
٣:عدم بصیرت
◀️سوال سوم :دو ملاک انتخاب همسراز دیدگاه امام رضا(ع) را بنویسید؟
١:اصالت خانوادگی_دین داری
٢:اخلاق_قناعت
٣:اخلاق_دین داری
◀️لطفا پاسخ صحیح را تاساعت ۲۲ فردا دوشنبه با استفاده از سخنرانی امشب به شماره 09923357745 یا ادمین @f9923357745 در تلگرام.ایتا ارسال نمایند
◀️هر شب صوت مراسم در کانال در مسیر بندگی و کانال دلویی قرار داده میشود
◀️لطفا در هنگام پاسخ نام خانوادگی خود را اعلام نمایید
امام حسین علیه السلام از قول پیامبر اکرم فرمود:«برترین اعمال بعد از نماز، ایجاد سرور و شادمانی در دل مؤمن است به وسیلهی چیزی که در آن گناه نباشد.»
روزی امام حسین علیه السلام غلامی را دید که با سگی غذا می خورد.
غلام گفت:« ای فرزند رسول خدا! من دلم گرفته و ناراحتم، و می خواهم با مهربانی به این سگ و شادکردنش شاد شوم. چون صاحب من یهودی است و من نمیخواهم به او خدمت کنم.»
امام حسین علیه السلام به قصد خریداری غلام نزد صاحبش رفت و خواست او را به دویست دینار بخرد.
یهودی گفت:« این غلام فدای قدم شما و این باغ هم برای او؛ پولتان (دویست دینار) را هم به شما باز میگردانم.»
امام فرمود:« من این پول را به تو می بخشم.»
یهودی گفت:« من نیز آن را به غلام بخشیدم.»
حسین علیه السلام غلام را آزاد کرد و همه اموال را به او بخشید.
زن آن یهودی گفت:« من مسلمان شدم و مهر خود رابه شوهرم بخشیدم.»
یهودی گفت:« من نیز مسلمان شدم و این خانه را به زن بخشیدم.»
منابع:
بحار الانوار، ج 44، ص 194، حدیث 7- مناقب آل ابیطالب، ج 4، ص 73، 70.
4_6028298917072864865.mp3
14.2M
🔖منبر کامل 🔖
#استاد_فاطمی
🎧 حجت الاسلام فاطمی | «سخنرانی» شب نهم محرم ۱۳۹۸، در #مسجد جامع دلویی
#خانواده و شرایط خواستگاری
#ایمان قوی
#بصیرت
#ولایتمداری
#عباس بن علی (ع)
#محرم
#ماه_محرم
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@a_fatemi24
همراه با #قرآن
(آیه ای که حسین بن علی در روز عاشورا برای لشکر یزید تلاوت فرمود)
🌹ناترسی و شجاعت از شاخصه های رهبری الهی است
[سوره يونس (10): آيه 71]
وَ اتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ نُوحٍ إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ يا قَوْمِ إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي وَ تَذْكِيرِي بِآياتِ اللَّهِ فَعَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْتُ فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ (71)
سرگذشت نوح را بر آنان تلاوت کن، هنگامی که به قومش گفت:ای قوم اگر توقفم در بین شما و یادآوری آیات الهی برای شما سخت است [و غیرقابل تحمل، هرکاری از دستتان ساخته است انجام دهید و کوتاهی نکنید؛ چرا که] من بر خدا تکیه نموده و توکل کردهام [ و از غیراو هراسی ندارم]. سپس مىگوید: اگر مىتوانید برخیزید، و به زندگى من پایان دهید و لحظهاى مرا مهلت ندهید.»(یونس/ 71)
🌳پيام ها:
1- ايمان به هدف، بزرگترين اهرم مقاومت انبيا و مبارزه طلبى آنان است. «إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي» ... «فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ»
2- انبيا مخالفان خود را به مبارزه مىطلبيدند. «فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ»
3- انبيا با توكّل به خدا، قدرتهاى مخالف را تحقير مىكردند و به مؤمنان شجاعت مى دادند و همه ى قدرتها را پوچ مى دانستند«فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ» ... «ثُمَّ اقْضُوا»
4- ارزيابى درست، جمع آورى قوا و تصميم قاطع، از اصول مبارزه است. «أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً»
5- مومنان انقلابی از از شهادت نمى ترسند. «ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ»
❎❎درسها:
قرآن مىخواهد به مومنان و رهبر الهی این دستور را بدهد که نباید به قدرت دشمن اهمیت دهد، بلکه با قاطعیت و شهامت بیشتر حرکت خود را ادامه داده، پیش برود؛ چرا که تکیه گاهشان خدا است و هیچ نیرویى تاب مقاومت در برابر قدرت او را ندارد.
باید مومنین شجاعت ایستادگی در مسیر حق را داشته باشند
تدوین : رجبعلی بازیاد
@a_fatemi24
▪️اعمال شب و روز عاشورا
از جمله صدر رکعت نماز که در هر رکعت پس از سوره حمد سه مرتبه سوره توحید خوانده، و بعد از پایان صد رکعت هفتاد مرتبه بگوید:
سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ؛ منزّه است خدا، و سپاس خداى را، و نیست معبودى جز خدا، و خدا بزرگتر است، و جنبش و نیرویى نیست مگر به خدای برتر بزرگ.
▪️در روایت دیگر پس از العلى العظیم #استغفار هم ذکر شده است و نیز #چهار رکعت نماز در آخر شب که در هر رکعت پس از سوره #حمد، هر کدام از آیة الکرسى و سورههاى توحید و فلق، و ناس را 10 مرتبه بخواند، و پس از سلام صد مرتبه سوره توحید را قرائت کند.
▪️و دیگر چهار رکعت نماز، در هر رکعت سوره حمد و #پنجاه مرتبه سوره توحید و این نماز برابر است با نماز امیرالمؤمنین علیهالسّلام که فضیلت بسیار دارد، و فرموده: پس از نماز، بسیار ذکر خدا کند، و صلوات بسیار بر رسول خدا صلى اللّه علیه و آله فرستد، و هرچه میتواند بر دشمنان ایشان لعن کند.
▪️احیا این شب مانند آن است که عبادت کرده باشد به عبادت جمیع فرشتگان، و عبادت در آن، برابر هفتاد سال عبادت است، و اگر کسى را توفیق دست دهد، در چنین شبى در کربلا باشد، و امام حسین علیهالسّلام را زیارت کند و نزد آن حضرت تا صبح بیتوته کند، خدا او را آغشته به خون امام حسین علیهالسّلام در زمره شهدا با آن حضرت محشور فرماید.
▪️روز دهم:
روز شهادت سیّد الشهدا علیهالسّلام، و روز مصیب و #حزن ائمه طاهرین علیهمالسّلام و شیعیان ایشان است. در این روز سزاوار است شیعیان مشغول کارى از کارهاى دنیا نگردند، و براى خانه خود چیزى ذخیره نکنند، و مشغول گریه و نوحه و مصیبت باشند، عزادارى حضرت امام حسین علیهالسّلام را بر پا کنند و اشتغال به ماتم داشته باشند به صورتى که در ماتم عزیزترین اولاد و اقوام خود اشتغال میورزند، و آن حضرت را با زیارت عاشورا زیارت کنند.
و در نفرین و لعن بر قاتلان آن حضرت سعى کنند و یکدیگر را در مصیبت آن وجود مقدّس به این جملات تعزیت گویند:
أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ وَ جَعَلَنَا وَ إِیَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِینَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِیِّهِ الْإِمَامِ الْمَهْدِیِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْهِمُ [عَلَیْهِ] السَّلامُ.
خدا مزدهاى ما را به خاطر سوگواریمان براى حسین (درود بر او باد) بزرگ گرداند، و قرار دهد ما و شما را از خونخواهانش به همراه ولیّاش امام مهدى (عج) از خاندان محمّد.
و سزاوار است در این روز مقتل [کتابهایی که پیرامون واقعه کبربلا نگاشته شده است] بخوانند، و یکدیگر را بگریانند. روایت شده که چون حضرت موسى به ملاقات خضر (ع) و فرا گرفتن بعضى از حقایق از آن جناب مأمور شد، اول چیزى که در هنگام ملاقات بین ایشان مذاکره شد، این بود که خضر (ع) براى حضرت موسى مصائب و بلاهایى را که بر آل محمّد علیهم السّلام وارد میشود ذکر کند، هر دو گریستند، و گریستن ایشان شدّت گرفت.
4_6030545803443963587.mp3
16.47M
🔖منبر کامل 🔖
#استاد_فاطمی
🎧 حجت الاسلام فاطمی | «سخنرانی» شب عاشورا محرم ۱۳۹۸، در #مسجد جامع دلویی
#تمدن اسلامی نیاز به روحیه جهادی دارد
#قدرت نظامی ازلوازم جهاد اصغر
#معنویت لازمه جهاد اکبر
#مقاومت لازمه جهادکبیر
#حسین علیه السلام
#ماه_محرم
#پیاده روی اربعین
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@a_fatemi24
سلام
شب #عاشوراست
و
کربلا غرق
ماتم
💝عموعباس
عمودخیمه #ال_الله
بی دست شد
بی سرشد
بی جان شد
تا
جان جهان بماند..
#حسین(علیه السلام)
#جان_جهان_است.
ایام تاسوعا وعاشورا
بر شما تسلیت
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@a_fatemi24
شب عاشورا تا وقتی امام حسین نفرمود، عباس جواب شمر ملعون را نداد
ما عباس می خواهیم که تا امامش اجازه نداده با دشمن تماس نگیرد
🆔👇👇👇
@a_fatemi24
همراه با #قرآن
( عاشورای حسینی تسلیت باد)
⬛️هر کس به « قول ثابت» یعنی « راه حسین بن علی » ایمان بیاورد خداوند او را در دنیا و آخرت ثابت قدم می دارد .
سوره إبراهيم (14): آيه 27]
يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ فِي الْآخِرَةِ وَ يُضِلُّ اللَّهُ الظَّالِمِينَ وَ يَفْعَلُ اللَّهُ ما يَشاءُ (27)
خداوند در زندگى دنيا و در آخرت، اهل ايمان را با كلام (و عقيدهى حقّ و) ثابت، پايدار قرار مىدهد و خدا ستمگران را (به حال خود رها كرده، توفيقشان را گرفته) گمراه مىكند. و خداوند آنچه بخواهد (طبق عدل و حكمت خود) انجام مىدهد.
⬛️نکته :
منظور از قول ثابت راه حسین بن علی است
⬛️پيامها
1- اگر يارى خداوند نباشد، انسان در برابر وسوسهها و هوسها و طاغوتها از پا درمىآيد و سقوط مىكند. «يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا»
2- اهل ايمان از نظر منطق، محكم و استوارند و در برابر مكتبهاى مادّى مىايستند. «يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا»
3- انسان اگر ايمان آورد، خدا او را بيمه مىكند و اگر به درخت خبيثه و مكتب باطل دل دهد، خدا او را رها مىكند. «يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا ... يُضِلُّ اللَّهُ الظَّالِمِينَ»
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷👇
@a_fatemi24
❤️ دوستداران واقعی امام حسین (ع) چه کسانی هستند؟❤️
❤️ إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِيمَ لَلَّذِينَ اتَّبَعُوهُ وَهَذَا النَّبِيُّ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُؤْمِنِينَ(آل عمران/68)
در حقيقت نزديكترين مردم به ابراهيم همان كسانى هستند كه او را پيروى كرده اند و [نيز] اين پيامبر (محمد) را و كسانى كه ايمان آورده اند ؛ و خدا سرور مؤمنان است.
🔹خداوند متعال دراین آیه ، ملاک دوستی و نزدیکی به حضرت ابراهیم(ع) را ایمان و پیروی از او دانسته است.
🔹با استناد به این آیه ، می توان نتیجه گرفت که دوستداران واقعی امام حسین(ع) نیز کسانی هستند که درعمل از سیره و سنت این امام بزرگوار اطاعت کنند.
🔹دوستی امام حسین (ع) با سیاه پوشی ، عزاداری و نوحه خوانی اثبات نمی شود ؛ بلکه با پیروی از سیره و اهداف آن بزرگوار قابل اثبات است.
🔹چه بسا جماعتی که در زبان و ظاهر ادعای دوستی امام حسین(ع) را دارند ولی خلاف روش او عمل می کنند.
🔹امام حسین (ع) در حدیث معروفی هدف قیام خودراچنین بیان می فرماید :
"خروج کردم برای اصلاح امور امت جدم و می خواهم امر به معروف و نهی از منکر نمایم"
🔶پس کسی که اقدامی در اصلاح امور جامعه انجام نمی دهد و نسبت به بدعت و تبعیض و بی عدالتی در جامعه بی تفاوت است و برای منافع زودگذر خود ، سکوت را بر حق گویی ترجیح می دهد ، نمی تواند ادعای دوستی امام حسین(ع) را داشته باشد ؛ هرچند هزار بار با پای پیاده به زیارت مرقدامام حسین(ع)در کربلا مشرف شود؛ چراکه اصلاح نابسامانیهای جامعه و امربه معروف و نهی ازمنکر هدف اصلی قیام حسین ابن علی(ع) بود.
@a_fatemi24
⬛️ السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
◀️ در ویژه برنامه دهه اول محرم "هیئت حسینی دلویی" از میان مخاطبانی که هرشب در مسابقه "ازکربلا تا صبح ظهور" شرکت کردند دو نفر به نیابت از شرکت کنندگان در قرعه کشی برگزیده و سفر به عتبات عالیات به آنها اهدا گردید...
اسامی برندگان:
١ :جناب اقای روح الله جوانبخت (فرزند علی)
٢ :سرکار خانم امیری (فرزند حمید امیری مداح)
@a_fatemi24
🏴 #با_کاروان_اسرا | روز یازدهم محرم
▪️عمر سعد ملعون روز یازدهم تا وقت ظهر در کربلا ماند، و بر کشتگان سپاه خود نماز گذارد و آنان را به خاک سپرد.
▪️وقتى روز از نیمه گذشت فرمان داد تا دختران پیامبر (ص) را بر شتران بىجهاز سوار کردند و امام سجاد (ع) را نیز با غلِ جامعه بر شتر سوار کردند.
▪️هنگامى که آنان را از قتلگاه عبور دادند و نظر بانوان بر جسم مبارک امام حسین (ع) افتاد صدا به صیحه و ندبه برداشتند.
@a_fatemi24
✅نماز و بازدارندگی از منکرات
🔸سؤال: چگونه نماز فرد و جامعه را از فحشا و منکر باز می دارد؟
🔹پاسخ: 1.ریشه ی تمام منکرات غفلت است و خداوند در آیه 179 سوره ی اعراف،انسان غافل را از حیوان بدتر شمرده است. «أُولئِکَ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُونَ» و نماز چون یاد خدا و بهترین وسیله ی غفلت زدایی است،پس زمینه ی منکرات را از بین می برد.
2.اقامه ی نماز و داشتن رنگ الهی،مانع گرفتن رنگ شیطانی است.چنانکه کسی که لباس سفید بپوشد،حاضر نیست در جای کثیف و آلوده بنشیند.
3.در کنار نماز،معمولاً توصیه به زکات شده است،که فرد را از منکر بخل و بی تفاوتی در برابر محرومان و جامعه را از منکر فقر که زمینه ی رویکرد به منکرات است،رها می سازد.
4.نماز،دارای احکام و دستوراتی است که رعایت هر یک از آنها انسان را از بسیاری گناهان باز می دارد،مثلاً:
*شرط حلال بودن مکان و لباس نمازگزار،انسان را از تجاوز به حقوق دیگران باز می دارد.
*رعایت شرط پاک بودن آب وضو،مکان،لباس و بدن نمازگزار،انسان را از آلودگی و بی مبالاتی دور می کند.
*شرط اخلاص،انسان را از منکر شرک،ریا و سُمعه باز می دارد.
*شرط قبله،انسان را از منکر بی هدفی و به هر سو توجّه کردن باز می دارد.
*رکوع و سجده،انسان را از منکر تکبّر باز می دارد.
*توجّه به پوشش مناسب در نماز،انسان را از منکر برهنگی و بی حیایی حفظ می کند.
*توجّه به عدالت امام جماعت،سبب دوری افراد از فسق و خلاف می شود.
*نماز جماعت،انسان را از گوشه گیری نابجا نجات می دهد.
*🔻احکام و شرایط نماز جماعت،بسیاری از ارزش ها را زنده می کند از جمله:مردمی بودن، جلو نیافتادن از رهبر،عقب نماندن از جامعه،سکوت در برابر سخن حقّ امام جماعت،#نظم و انضباط،ارزش گذاری نسبت به انسان های با تقوا،دوری از تفرقه،دوری از گرایش های مذموم نژادی،اقلیمی،سیاسی و حضور در صحنه که ترک هریک از آنها،منکر است.
🔺لزوم تلاوت سوره حمد در هر نماز،رابطه ی انسان را با آفریننده ی جهان، «رَبِّ الْعالَمِینَ» ، با تشکّر،تعبّد و خضوع در برابر او، «إِیّاکَ نَعْبُدُ» با توکّل و استمداد از او، «إِیّاکَ نَسْتَعِینُ» ،با توجّه و یادآوری معاد، «مالِکِ یَوْمِ الدِّینِ» با رهبران معصوم و اولیای الهی، «أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ» ، با برائت از رهبران فاسد، «غَیْرِ الْمَغْضُوبِ» و رابطه ی انسان را با دیگر مردم جامعه «نَعْبُدُ و نَسْتَعِینُ» بیان می کند که غفلت از هریک از آنها منکر،یا زمینه ساز منکری بزرگ است.
منبرک
@FATEMI133
@a_fatemi24
https://www.instagram.com/p/B2RJYHglciZ/?igshid=7mywl1u8n9gk
جلوه ای از عزاداری در دلویی
#نماز جماعت
#شبیه خوانی
#عزاداری محرم ۹۸
@a_fatemi24
ایتا
سروش
تلگرام
👆👆
✅نماز و بازدارندگی از منکرات
🔸سؤال: چگونه نماز فرد و جامعه را از فحشا و منکر باز می دارد؟
🔹پاسخ: 1.ریشه ی تمام منکرات غفلت است و خداوند در آیه 179 سوره ی اعراف،انسان غافل را از حیوان بدتر شمرده است. «أُولئِکَ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُونَ» و نماز چون یاد خدا و بهترین وسیله ی غفلت زدایی است،پس زمینه ی منکرات را از بین می برد.
2.اقامه ی نماز و داشتن رنگ الهی،مانع گرفتن رنگ شیطانی است.چنانکه کسی که لباس سفید بپوشد،حاضر نیست در جای کثیف و آلوده بنشیند.
3.در کنار نماز،معمولاً توصیه به زکات شده است،که فرد را از منکر بخل و بی تفاوتی در برابر محرومان و جامعه را از منکر فقر که زمینه ی رویکرد به منکرات است،رها می سازد.
4.نماز،دارای احکام و دستوراتی است که رعایت هر یک از آنها انسان را از بسیاری گناهان باز می دارد،مثلاً:
*شرط حلال بودن مکان و لباس نمازگزار،انسان را از تجاوز به حقوق دیگران باز می دارد.
*رعایت شرط پاک بودن آب وضو،مکان،لباس و بدن نمازگزار،انسان را از آلودگی و بی مبالاتی دور می کند.
*شرط اخلاص،انسان را از منکر شرک،ریا و سُمعه باز می دارد.
*شرط قبله،انسان را از منکر بی هدفی و به هر سو توجّه کردن باز می دارد.
*رکوع و سجده،انسان را از منکر تکبّر باز می دارد.
*توجّه به پوشش مناسب در نماز،انسان را از منکر برهنگی و بی حیایی حفظ می کند.
*توجّه به عدالت امام جماعت،سبب دوری افراد از فسق و خلاف می شود.
*نماز جماعت،انسان را از گوشه گیری نابجا نجات می دهد.
*🔻احکام و شرایط نماز جماعت،بسیاری از ارزش ها را زنده می کند از جمله:مردمی بودن، جلو نیافتادن از رهبر،عقب نماندن از جامعه،سکوت در برابر سخن حقّ امام جماعت،#نظم و انضباط،ارزش گذاری نسبت به انسان های با تقوا،دوری از تفرقه،دوری از گرایش های مذموم نژادی،اقلیمی،سیاسی و حضور در صحنه که ترک هریک از آنها،منکر است.
🔺لزوم تلاوت سوره حمد در هر نماز،رابطه ی انسان را با آفریننده ی جهان، «رَبِّ الْعالَمِینَ» ، با تشکّر،تعبّد و خضوع در برابر او، «إِیّاکَ نَعْبُدُ» با توکّل و استمداد از او، «إِیّاکَ نَسْتَعِینُ» ،با توجّه و یادآوری معاد، «مالِکِ یَوْمِ الدِّینِ» با رهبران معصوم و اولیای الهی، «أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ» ، با برائت از رهبران فاسد، «غَیْرِ الْمَغْضُوبِ» و رابطه ی انسان را با دیگر مردم جامعه «نَعْبُدُ و نَسْتَعِینُ» بیان می کند که غفلت از هریک از آنها منکر،یا زمینه ساز منکری بزرگ است.
منبرک
@FATEMI133
@a_fatemi24
‼️شک در تعداد تسبیحات اربعه
🔷س 1668:
۱) اگر در رکعت سوم یا چهارم شک کنیم که تسبیحات اربعه را دو بار گفته ایم یا سه بار وظیفه چیست؟
۲) در صورتی که در این مورد بسیار شک کنیم و حالت وسواس باشد چه وظیفه ای داریم؟
✅ج:
۱) می توانید یک مرتبه دیگر تسبیحات را بگویید.
۲) نباید به شک اعتنا کنید و باید بنا بگذارید بر این که تسبیحات اربعه سوم گفته شده است.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
⚫️کاروان اهل بیت به سرپرستی امام زین العابدین علیه السلام پس از واقعه کربلا و اسارت، سرانجام به سوی مدینه حرکت کردند. نزدیک مدینه مردم شهر گریه کنان و ناله زنان به استقبال کاروان آمدند. فضا یکباره غرق شیون و ناله شد. امام زین العابدین علیه السلام با اشاره دست مردم را ساکت کردند. آن گاه لب به سخن گشودند و فرمود:«سپاس خدای را که پروردگار جهانیان است. مهربان، فرمانروای روز جزا و خالق همه موجودات است. خداوندی که از ادراک عقل ها دور و در عین حال نزدکی، و رازهای نهان نزد او آشکار است. ما در برابر گرفتاری روزگار، دردهای جانسوز، مصیبت های دلخراش و حوادث تلخ و دردناک خدا را سپاس می گوییم. ای مردم، خداوند، که سپاس او می گوییم، ما را به مصیبت های بزرگ و سهمگین و ضربه بزرگی که بر پیکر اسلام وارد شد، آزمایش کرد».
⚫️امام سجاد علیه السلام که در دوران امامت خویش در محدودیت شدیدی به سر می برد و حاکمان مستبد اموی سایه شوم خود را بر شهرهای اسلامی گسترده بودند و اهل ایمان از ترس مال و جان خود مخفی می شدند، با اتخاذ صحیحترین تصمیم ها و موضعگیری های مناسب و بجا و با استفاده از مؤثرترین شیوه ها توانست از فرهنگ عاشورا و دستآوردهای ارزشمند آن -که همان عزت و افتخار ابدی برای اسلام و مسلمانان و بلکه برای جهان بشریت بود- به صورت شایستهای پاسداری کرده و راه حماسه آفرینان کربلا را تداوم بخشد و یاد و نام و خاطره سالار شهیدان حضرت حسین بن علی علیهما السلام را جاودانه ساخته و بر بلندای تاریخ ابدی نماید.
⚫️از بهترین روشهای امام سجاد علیه السلام برای پاسداری از فرهنگ عاشورایی اسلام، که حکایت از بینش عمیق و زمانشناسی آن حضرت دارد، عرضه نیایشهای عرفانی و روشنگر می باشد .
⚫️دعاهای حضرت سیدالساجدین علیه السلام که در مجموعه های ارزشمندی همچون صحیفه سجادیه، مناجات خمسة عشر، دعای ابو حمزه ثمالی، نیایشهای روزانه و . . . گرد آمده است، دل هر شنونده عارف و اندیشمندی را می لرزاند و توجه به معانی بلند و با شکوه آن، تشنگان وادی کمال و معرفت را سیراب می سازد.
⚫️امام زين العابدين(ع) پس از بازگشت به مدينه، به مدت 34 سال امامت شيعيان را بر عهده داشت و در اين مدت نيز با حوادث و رويدادهاي بزرگي روبرو گرديد ولي به حول و قوه الهي از همه آن ها با سربلندي و سرافرازي عبور كرد.
اين امام همام پس از پنجاه و هفت سال زندگي، در محرم سال 95 قمري، بر اثر زهري كه به دستور وليد بن عبدالملك اموي به آن حضرت خورانيده شد، در مدينه منوره به شهادت رسيد و در قبرستان بقيع در جوار قبر مطهر عمويش امام حسن مجتبي(ع) به خاك سپرده شد.
⚫️درباره تاريخ شهادت امام زين العابدين(ع)، گرچه تمامي مورخان و سيره نگاران، اتفاق دارند كه اين واقعه عظيم در ماه محرم واقع شد، ولي در تعيين روز و سال وقوع آن، اتفاق نظر و ديدگاه واحدي وجود ندارد. برخي از آنان، روز دوازدهم محرم، برخي هيجدهم محرم و برخي ديگر بيست و پنجم محرم را روز شهادتش مي دانند. هم چنين درباره سال شهادتش با اين كه اكثر مورخان، سال 95 را ذكر كرده اند، برخي سال 94 قمري را بيان نموده اند.
🌍https://www.instagram.com/a.fatemi7 اینستاگرام🔸
♦️http://eitaa.com/joinchat/2781151234C628d820482 ایتا🔹
🌍 http://sapp.ir/a_fatemi24 سروش🔸
♦️https://telegram.me/a_fatemi24 تلگرام🔹
🌍@fatemi24
🔳🔳🔳🔳🔳🔳
#بنفسی_انت_و_اهلی_و_مالی
#مراسم_عزاداری_دهه_دوم_محرم
◾️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
◾️مراسم عزاداری دهه دوم محرم از بیستم شهریور ماه بمدت ده شب برگزار خواهد شد
◾️مکان:هیات کریم اهلبیت
◾️ضمنا هر شب مراسم در مسجد جامع دلویی با سخنرانی حجت الاسلام فاطمی برگزار میشود.
@a_fatemi24