🔸 بخش مهمی از خبرنگارانی که باعث فریب مردم در سال 96 و انتخاب روحانی شدند، بعد ها از او پست های دولتی گرفتند.
🔹 این چهره ها به عنوان بانیان وضع موجود، این روزها هم فعال هستند ....
🔹 مراقبت نکنیم، دولتی مشابه و حتی بدتر دولت از روحانی تشکیل خواهد شد؛ دولتی ناکارامدتر، خسته تر، ضعیف تر و در یک کلمه روحانی تر.
#دولت_سوم_روحانی
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 محمدجواد ظریف به مجلس احضار شد
مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه روز یکشنبه( ۱۹ اردیبهشت ماه ) در جلسه کمیسیون امنیت ملی سیاست خارجی مجلس حضور خواهد یافت.
🔹موضوع جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با وزیر امور خارجه درباره توضیحات ظریف در خصوص فایل صوتی درز پیدا کرده و بررسی سوالات نمایندگان از عملکرد وزارت خارجه است.
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 تحریف و تحریم
دولتی که به دروغ ادعا میکرد در برجام تمام تحریمها به طور کامل لغو شده، اکنون میگوید قرار نیست تحریمهای غیرهستهای رفع شود.
از نظر دولت، تنها زمانی میتوان تحریمی را تعلیق کرد که موضوع تحریم تعطیل شود!
این دیگر دیپلماسی نیست؛ تحقق کامل هدف آمریکا در متلاشی شدن موضوع تحریم است.
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 برای همینه که تمام تلاششون رو میکنند تا مبادا #سعید_محمد یا #سعید_جلیلی در انتخابات پیش رو موفق بشن ، چون موفقیت یکی از این دو نفر یعنی شروع ۸ سال سیاه و درد آور برای صهیونیست
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
تحلیلهای راهبردی دربارۀ انتخاباتِ ریاستِ جمهوری-7
مردمی که از انتخابات گریزانند
مهدی جمشیدی
فضای اجتماعیِ معطوف به انتخاباتِ ریاستِ جمهوری، تا حدّ زیادی با دورههای قبلی متفاوت است و شاید مهمّترین جنبۀ تفاوت به این واقعیّت بازمیگردد که بخشِ درخورِ توجّهی از مردم، هنوز از انتخابات استقبال نکردهاند و تمایلِ چندانی به حضور و مشارکت ندارند. مسألۀ نخست این است که در ذهنِ آنها چه میگذرد و آنها بر اساسِ چه دلایلی، کنارهگیری را ترجیح دادهاند؟ و مسألۀ بعدی نیز این است که چنین وضعیّتی، چرا پدید آمده است؟ امّا برای حلِ مسألۀ نخست، تلاش کردم تا دریافت و برداشتم را از ذهنیّتِ پارهای از مردم که رأیندادن را ترجیح دادهاند، در قالبِ مجموعهای از مَثَلهای عامیانه که در گفتارهای سیاسیِ آنها شنیده میشود، واکاوی و تحلیل کنم.
[1]. سگِ زرد، برادرِ شغال است!
مسأله، این شخص و آن شخص نیست؛ چون همۀ چهرههای سیاسی، همانندِ یکدیگرند و کموبیش، در خیانت به مردم، یکسان هستند. نباید فریب خورد و تصوّر کرد که اگر چهرۀ خاصی رئیسجمهور شود، امور نیز اصلاح و بسامان خواهند شد و وضع، تغییر خواهد کرد. همه، همچون یکدیگرند و لایقِ امیدبستن نیستند.
[2]. خر، همان خر است، پالانش عوض شده است!
حرفها و شعارهای متفاوت و جدید، خبر از هیچ تحوّلی نمیدهند و هیچ اتّفاقِ خاصی در راه نیست؛ تمامِ نامزدها، جزئی از همین «ساختار» هستند و فقط برای انتخابات، «رنگولعاب» عوض کردهاند و میخواهند از این طریق، عوامفریبی کنند و خود را به دروغ، یک گزینۀ «منحصربهفرد» نشان بدهند، درحالیکه تفاوت، فقط در «حرفها» و «ظواهر» است، نه «واقعیّتها» و «عملکردها».
[3]. بول و قولشان یکی است!
مدیرانِ جمهوریِ اسلامی، فقط «وعدهپراکنی» میکنند و «شعار» میدهند و «حرفدرمانی» میکنند، امّا دریغ از «عمل» و «اقدام». بنابراین، نباید فریبِ حرفها و شعارها را خورد و اعتماد کرد. وعدهها و قولها، هیچ ارزشی ندارند؛ چنانکه تاکنون عمل نکردند و فقط حرف زدند.
[4]. آب از سرچشمه گلآلود است!
مسأله این نیست که چنانچه رئیسجمهور تغییر کند و یک فردِ صالح و کارآمد در قدرت مستقر شود، گرهها گشوده خواهند شد؛ زیرا «اصل» و «اساس»، مخدوش است و «ساختار»، فاسد است و جمهوریِ اسلامی دچارِ «فسادِ ساختاری» شده است. در «ساختارِ فاسد» نیز، کاری از «افرادِ صالح و باکفایت» ساخته نیست. بنابراین، باید در فکرۀ «چارۀ اساسی» بود و «ساختار» را دگرگون کرد.
[5]. چاهِ ویل است!
جمهوریِ اسلامی به نقطهای از بحران و چالش رسیده است که دیگر «علاجپذیر» نیست و هیچ راهحلی نمیتواند آن را از مشکلات عبور دهد. هیچ نقطهای، قابلِ تکیه نیست؛ «آشفتگی» و «درهمریختگی»، در حدّ اعلاست و «فساد» و «خرابی» و «نابسامانی»، فراگیر شده است. هر کسیکه رئیسجمهور شود، با انبوهی از «بحرانها» و «مصائب» روبرو خواهد شد و در عمل، نخواهد توانست پیشرفتی به دست آورد و شرایط را تغییر دهد. نظامِ سیاسی از یک نقطه به بعد، دیگر «علاجشدنی» و «اصلاحپذیر» نیست؛ چون حجم و تعدّدِ مشکلات، تمامیّتِ آن را دربرمیگیرند و تمامِ پنجرهها و دریچههای امید را میبندند. جمهوریِ اسلامی، اکنون در چنین نقطهای قرار گرفته است.
[6]. آب که از سر گذشت، چه یک وجب، چه صد وجب!
هرچه که رخ بدهد، وضع از اینکه هست بدتر نخواهد شد. بدترین حالت، همین است که ما امروز در آن قرار گرفتهایم؛ چه اتّفاقِ تلخ و ناگوارِ دیگری ممکن است رخ بدهد؟! کدام عرصه از زندگی، باقی مانده است که امروز مایۀ دلخوشی باشد؟! هیچ! بنابراین، نباید تصوّر کرد که چنانچه در انتخابات شرکت نکنیم، وضع هم «بدتر» و «دشوارتر» خواهد شد.
[7]. آب در هاون کوبیدن است!
در ساختارِ سیاسیِ جمهوریِ اسلامی، قدرت در اختیارِ «رئیسجمهور» نیست، بلکه رئیسجمهور، یک مقامِ «نمادین» و «ظاهری» است. «امکانها» و «منابع» و «قدرت»، متمرکز در شخصِ رهبری و نهادهای انتصابی است و همینها هستند که زمامِ امور را در دست دارند. بهعبارتدیگر، «دولتِ پنهان» بر «دولتِ آشکار»، غالب است و این دولتِ پنهان است که سیاستگذاری میکند، بنابراین، رأیِ ما در انتخابات، هیچ تأثیری نخواهد داشت و چیزی را تغییر نخواهد داد.
[8]. رفیقِ دزد و شریکِ قافله هستند!
اگرچه چهرههای سیاسی در ظاهر، وانمود میکند که «بیرون از ساختارِ قدرت» هستند و خود، نسبت به وضعِ موجود، منتقد و مخالفند و در شکلگیریِ این وضع، نقش و سهمی نداشتهاند، امّا واقعیّت این است که این گزینهها، هیچیک بیرون از ساختارِ قدرت نبوده و همگی سر در یک آخور داشتهاند. جمهوریِ اسلامی به هیچ گزینهای بیرون از خود، مجالِ حضور نمیدهد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تیکه سنگین سید حسن نصرالله به صهیونیستها به خاطر موشکی که به دیمونا رسید
یعنی مترجم عالیه
قشنگ حس رو انتقال میده 😂
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
تحلیلهای راهبردی دربارۀ انتخاباتِ ریاستِ جمهوری-8
منطقِ مواجهه با موجِ تحریمِ انتخابات
مهدی جمشیدی
[1]. در، همیشه روی یک پاشنه نمیگردد!
آری، در متنِ دشواریها و تلخیها گرفتاریم، امّا اینطور نیست که «گزیر»ی نداشته باشیم و بنا باشد و همیشه این وضع «ادامه» داشته باشد. این دنیا، دنیای «تغییر» است و همچنانکه خوبیها و خوشیهایش «ماندگار» نیست، بدیها و ناخوشیهایش نیز «همیشگی» نیستند. اوضاعِ دنیا «ثبات» نداشته و نخواهد داشت و همواره باید به «دگرگونی» و «تغییر»، خوشبین بود.
[2]. از این ستون به آن ستون، فَرَج است!
گاهی یک «جابجایی» که به نظر میآید بیاثر و بیحاصل باشد، «گشایشهای بزرگ» پدید میآورد و وضع را بهکلّی تغییر میدهد؛ کافیست قدمی برداشت و تغییری را رقم زد؛ چهبسا همین امر، «نقطۀ آغازِ دگرگونیهای کلان» باشد. ازاینرو، شاید هیچگاه نباید «ناامید» بود و تصوّر کرد که تمامِ پنجرهها بسته شدهاند و چارهای جز «عقبنشینی» و «انفعال» و «بیتفاوتی» وجود ندارد. پس باید آن یک گامِ هر چند «کوچک» و «ناچیز» را برداشت تا اتّفاقهای خوبِ بعدی از راه برسند. جابجاشدن و از این ستون به آن ستون پناه بردن، در اینجا عبارت است از یک انتخابِ خوب و عاقلانه که راهگشاست.
[3]. هر سربالایی، سرازیری دارد!
این دنیا، آمیزهای از «دشواریها» و «آسانیها» و «تلخیها» و «شیرینیها»ست و اینگونه نیست که همواره، «سختی» و «مصیبت» بر ما غالب باشد و وضعِ «ناگوار» و «ناخوشایند»، ادامه داشته باشند. این، طبیعتِ این عالم است که «افت» و «خیز» و «نشیب» و «فراز»، یکی پس از دیگری از راه میرسند. امروز نیز شاید از پیِ اینهمه تنگنا و چالش، گشودگی و خوشی در پیش باشد. ما در انتهای سربالایی هستیم و فردا، سرازیری در پیش داریم.
[4]. پایانِ شبِ سیه، سپید است!
«ناکامیها»، گرهخورده با «کامیابیها» هستند و از پیِ یکدیگر از راه میرسند؛ چنانکه در عالمِ طبیعت نیز اینگونه است. از دلِ «زمستان»، «بهار» سربرمیآورد و از پیِ «شبِ تاریک»، «صبحِ روشن» میرسد. وضعِ کنونیِ ما، همچون شبِ سیاه است که با انتخابِ خوبِ ما، به صبحِ سپید تبدیل خواهد شد.
[5]. ماهی را هر وقت از آب بگیری، تازه است!
بهتر است «خطا» نکنیم، امّا اگر دچارِ خطا شدیم، نباید آن را «ادامه» بدهیم و همچنان در راستای آن حرکت کنیم یا «ناامید» بشویم ، بلکه هر گاه که تنبّه به دست آوردیم، باید از «راهِ رفته» بازگردیم. باید دوباره «شروع» کرد و از «تغییر»، مأیوس نشد. یک شروعِ عاقلانه و تجدیدنظرِ درست، بهترین انتخاب است؛ چون فردا نیز در میان است و میتوان امروز، آن فردا را ساخت.
[6]. تا ریشه در آب است، امیدِ ثمری هست!
دشواریهای ما، واقعی و جدّی هستند و نباید آنها را انکار کرد، امّا هیچیک به معنیِ آن نیستند که «کار از کار گذشته» و «دیگر نباید امیدی داشت». آنگاه امید به ناامیدی تبدیل میشود که «ریشهها» و «بنیانها» آسیب ببینند، وگرنه، میتوان به «شکوفاییِ دوباره» امیدوار بود. اصلِ انقلاب و نظام، درست بوده و هست و تنها برخی کارگزاران هستند که انحراف و لغزش دارند. پس ریشههای ما هنوز هم در آب هستند و نباید از «ثمردهیِ دوباره»، نامید بود.
[7]. برای یک بینماز، درِ مسجد را نمیبندند!
درست که «چندین رئیسجمهور»، اهلِ خیر و صلاح نبودند و جفا کردند، امّا این امر، بدان معنی نیست که همگان اینطور هستند و نباید در «انتخابات» شرکت کرد. «انتخابات»، همچون «مسجد» است که چند فردِ غیرصالح و بیکفایت واردِ آن شدند و اوضاع را آشفته و نابسمان کردند، امّا نباید به خاطرِ «خطاها و جفاهای اینان»، به «تحریمِ انتخابات» رو آورد. این «نتیجه» از آن «مقدّمه» برنمیآید و به آن ربطی ندارد. نباید «انحرافِ رؤسای جمهور» را به پای «انقلاب» و «نظام» نوشت و سازوکارِ «انتخابات» را نفی کرد، بلکه باید در «افراد»، تجدیدنظر کرد.
[8]. خون را خون نمیشوید!
اگر کسانی در قالبِ انتخابات، خودشان را در معرضِ انتخابِ مردم قرار دادند و انتخاب شدند، و آنگاه به جفاکاری و ندانمکاری پرداختند، نباید با تحریمِ انتخابات به آن پاسخ داد؛ چون «دروغگویی در انتخابات» غلط است و هم «شرکتنکردنِ در انتخابات». تحریمِ انتخابات، نه «یک گام به پیش» است و نه حتّی «درجازدن»، بلکه «چندین گام به عقب رفتن» است. حاصلِ «رأیندادن»، بهتر شدنِ اوضاع نیست، چون بهبودِ اوضاع، وابسته به «استقرارِ نیروی کارآمد» است، نه «بیرونقشدنِ انتخابات». سردیِ بازارِ انتخابات، یک «واکنشِ عصبی و منفعلانه» به رؤسای جمهور است که دردها و داغها را افزون خواهد کرد، بیآنکه گِرهی را بگشاید و بر زخمها مرهم بنشاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 هزینه نظامی ایرانیان در منطقه
وقتی ترامپ میگوید میزان هزینه نظامی ایران در منطقه، طی ۶ سال اخیر (۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸) جمعا ۱۶ میلیارد دلار بوده، یعنی به ازای هر ایرانی در ماه تنها ۲.۷ دلار که با احتساب نرخ ۵۰۰۰ تومان برای میانگین قیمت دلار در این سالها، میشود ۱۳۸۸۸ تومان!
باور ندارید، محاسبه کنید.
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 شورای عالی و مذاکرات وین
🔹اعضای غیر دولتی شورای امنیت ملی!
نمی دانیم چقدر در جریان مذاکرات وین هستید اما می دانیم که بعضی ها با دور زدن شورا و گردن کلفتی به دنبال بازگرداندن آمریکا به برجام و زیرپا گذاشتن ابلاغیه صریح رهبری درباره مذاکرات وین هستند!
🔹حتما می دانید شرایط امروز با شرایط زمان تحمیل برجام به نظام بسیار متفاوت است:
چون جامعه طعم تلخ سیب و گلابی برجام را چشیده و بانیان و حامیان برجام درمیان مردم روسیاه و بی اعتبار شده اند.
در چنین شرایطی سکوت و تعلل شما در برابر گردن کلفتی متولیان و مدافعان داخلی مذاکرات وین، به معنای همکاری و شراکت شما در «خیانت وین» است و این در حالی است که هیچ کس در وفاداری و تعهد شما به نظام و انقلاب تردید ندارد.
▪️برادران و بزرگواران!
امروز از اختیارات قانونی شورا برای جلوگیری از «خیانت وین» استفاده کنید که فردا برای مقابله با محدودیتها و خسارتهای ناشی از «احیای برجام»،بسیار دیر خواهد بود.
دکتر کوشکی
➖➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 شورای عالی و مذاکرات وین
🔹اعضای غیر دولتی شورای امنیت ملی!
نمی دانیم چقدر در جریان مذاکرات وین هستید اما می دانیم که بعضی ها با دور زدن شورا و گردن کلفتی به دنبال بازگرداندن آمریکا به برجام و زیرپا گذاشتن ابلاغیه صریح رهبری درباره مذاکرات وین هستند!
🔹حتما می دانید شرایط امروز با شرایط زمان تحمیل برجام به نظام بسیار متفاوت است:
چون جامعه طعم تلخ سیب و گلابی برجام را چشیده و بانیان و حامیان برجام درمیان مردم روسیاه و بی اعتبار شده اند.
در چنین شرایطی سکوت و تعلل شما در برابر گردن کلفتی متولیان و مدافعان داخلی مذاکرات وین، به معنای همکاری و شراکت شما در «خیانت وین» است و این در حالی است که هیچ کس در وفاداری و تعهد شما به نظام و انقلاب تردید ندارد.
▪️برادران و بزرگواران!
امروز از اختیارات قانونی شورا برای جلوگیری از «خیانت وین» استفاده کنید که فردا برای مقابله با محدودیتها و خسارتهای ناشی از «احیای برجام»،بسیار دیر خواهد بود.
دکتر کوشکی
➖➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 در قبال فروش بنزین به ونزوئلا معادن طلای این کشور بمدت ۳ سال به ایران واگذار شده
🔹 خریدار این طلاها ۵ کشور از جمله آفریقای جنوبی است که از دیروز پول آنها را بصورت دلار به ایران ارسال کرده
⚠️اگر دولت از این تصاویر استفاده سیاسی در جهت مذاکرات وین و یا تحریمها کرد بدانید داستان چیست
➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400
🔴 حضور رئیسی، حتمی است
محمدینوری، عضو هیات اجرایی شورای وحدت:بر اساس آخرین ارزیابیها و قرائن موجود، گویا حضور رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قطعی است و این حضور میتواند باعث شکلگیری وحدت میان اضلاع اصولگرایی در کشور شود.
#دولت_اسلامی
#دولت_ولایی
#نه_اصولگرا_نه_اصلاح_طلب
➖➖➖➖
http://eitaa.com/nimemahramaneh1400