۱۳۴۴.docx
9.1K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: حل توأمان مسائل اقتصادی و اجتماعی خوزستان
✍️ عزیز غضنفری
🍃🌻🍃
@Hananebasirat
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #منهای_سیاست
👌 تاریخسازی پدیده بسیجی ایران!/ سجده بر چفیه
🍃🌻🍃
✅ جواد فروغی تیرانداز کشورمان در فینال ماده ۱۰ متر تپانچه مقتدرانه و با اختلاف امتیاز مناسب به مقام قهرمانی #المپیک2020 رسید.
🥇 این مدال اولین مدال المپیکی تاریخ ایران در رشته تیراندازی به حساب می آید@Hananebasirat
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
اخلاق وسيره پيامبر71.MP3
19.59M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری/موضوع:77موردازاخلاق وسیره پیامبراعظم {مکان تبلیغ:سیستان وبلوچستان درمیان برادران اهل تسنن{جلسه 284}
@eslam20
🇮🇷🌸
🍀
✅ طرح یک خبر، یک تحلیل (۸)
🍃🌻🍃
💠 خبر:
❌ محمد علی ابطحی یار غار خاتمی با مراجعه به یکی از مراکز واکسیناسیون کرونا، پس از دریافت واکسن گفت: بین #واکسن_برکت و سینوفارم حق انتخاب داشتی و من سینوفارم رو انتخاب کردم.
❇️ تحلیل کوتاه:
🔸 این انتخاب ریشه در یک تفکر دارد. تفکر بیگانه پرستی.! تفکری که ۷۰سال پیش تو این مملکت نخست وزیر رزم آرا با این ادبیات: "ما در این کشور عرضه ساخت یک لولهنگ را هم نداریم..." و ۷ سال پیش هم مشابه همین ادبیات از زبان مرحوم ترکان مشاور روحانی اینگونه بیان شد: " اگر تعرفه واردات برداشته شود قابلیت رقابت در هیچ تکنولوژی صنعتی به جز آبگوشت بزباش و قرمه سبزی رو نداریم...! "
🔹 این تفکر بیگانه پرست علی رغم اینکه بیش از سه دهه بر مسند مدیریت اجرایی کشور حاکم بوده و وضع را به اینجا رسانده امروز خود را در جایگاه طلبکار میبیند. این تفکر عدم اعتقاد و اعتماد به توان داخل را؛ کنار تفکر ما می توانیم بگذارید؛ که رهبرش یکی از شروط اصلی واکسینه شدن در برابر کووید ۱۹ را استفاده واکسن تولید داخل بیان می کند و به آن عمل میکند.
🔺 ای کاش تفکر بیگانه پرست فقط به سخره گرفتن توان داخل بسنده می کرد، ولی جای بسی تاسف که این تفکر نه تنها مانع تقویت توان داخل می شود، بلکه دستاوردهای نخبگان کشور را هم به باد فنا می دهد که نمونه بارز آن راکتور ای آر ۴۰ بود.
@Hananebasirat
🇮🇷🌸
🍀
✅ #پوستر
💢 موضوع: غدیر خم
🍃🌻🍃
🌺 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
@Hananebasirat
۶۶۱۱.docx
9.1K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: حمایت و مطالبهگری دلسوزانه!
✍️ فتحالله پریشان
@Hananebasirat
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یک خبر، یک تحلیل(۹)
🔥 موضوع: آمار کارآمدی «دولت تدبیر و امید»
🍃🌻🍃
🌐 خبر: مشرق نیوز (۲ مرداد ۱۴۰۰) در گزارشی اقتصادی نوشت: «بر اساس گزارش مرکز آمار، شاخصهای توزیع درآمد در دولت روحانی به بدترین وضعیت خود رسیده و فقرا فقیرتر و مرفهان پولدارتر شدند. شاخص ضریب جینی که در پایان دولت دهم به ۳۶۶/۰ واحد کاهش یافته بود، هماکنون به ۴۰۱/۰ واحد افزایش یافته است. بدین ترتیب در ۸ سال عملکرد دولت روحانی نابرابری توزیع درآمد بهشدت زیاد شده و متأسفانه در دولت روحانی با شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی مواجه شدیم». در واکاوی چرایی این افزایش نابرابری که نتیجه آن نارضایتی مردم را به همراه داشته است، باید به نوع نگاه دولتمردان و سیاستهای اعمالشده پرداخت.
🔰 گزاره های تحلیلی: عوامل اصلی این اوج نارضایتی در بعد داخلی، در ۴ نگاه کلان دولتمردان قابل تحلیل است:
1⃣ توقف یا کند شدن اجرای کامل سیاستها و طرحهای حمایتی دولت قبل: مهمترین مصادیق طرحهای حمایتی، مسکن مهر و هدفمندی یارانههاست.
2⃣ اجرای سیاستهای غلط تشدید کننده نابرابری: شاخصترین نمونه آن سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی بود. دولت به بهانه کنترل قیمت ارز و مهار تورم، اقدام به تعیین دستوری نرخ ارز و توزیع آن میان افراد خاص برای تأمین نیاز وارداتی کشور کرد. نتیجه این سیاست، سوء استفادههای کلان عدهای خاص و هدر رفت بخش زیادی از منابع ارزی کشور بود.
3⃣ اجرایی نشدن اصلاحات لازم در حوزههای مختلف اقتصاد: از مهمترین مصادیق بیعملی دولت در اجرای اصلاحات اقتصادی، تعلل در اصلاح ساختار مالیاتی کشور است. فرار مالیاتی گسترده، نظام سنتی مالیاتستانی و نبود پایههای مالیاتی، بهویژه در حوزه مالیاتهای تنظیمی، مهمترین معضلات نظام مالیاتی است که دهکهای بالای جامعه، ذینفعان اصلی چنین شرایطی هستند.
4⃣ از همه مهمتر، وابستگی و دلبستگی تا روزهای پایانی دولت به برجام نافرجام بود که قفل بیتحرکی بر تولید کشور زد، بهطوریکه بعد از گذشت هشت سال، هنوز این قفل باز نشده است و اقتصاد و معیشت جامعه با برجام و مذاکره شرطی شده است.
⤵️ نکته پایانی: ناگوارتر آنجاست که متولیان و بانیان این مشکلات بهجای عذرخواهی و مرهم و دوای زخم، نمک روی زخم مردم باشند؛ اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری در جریان سفر دیروز خود به خوزستان مطرح کرد که: «سابقه ما نشاندهنده این است که کارآمد هستیم یا نه؟! کارآمدی در این است که در یک دوره باوجود محدودیتها بهگونهای عمل کنیم که کمترین خسارت و بیشترین بازدهی را داشته باشیم!». ﺣﮑﺎﻳﺖ ﺑﻌﻀﻲ از مواضع دولتمردان امروز ما در مقابل مشکلات و نارضایتیهای مردم، حکایت بریدن انگشت با تیزی کاغذ است. این بریدگی اذیت و سوزش و مشغولیت ذهن و فکر را دوچندان میکند. درواقع ﻛﺎﻏﺬ ﺍﺯ ﭼﺎﻗﻮ برندهتر ﻧﯿﺴﺖ، اما ﺁﺳﯿﺐ ﺩﯾﺪﻥ ﺍﺯ ﮐﺎﻏﺬ غیرقابلانتظار است.
@Hananebasirat
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
وصیت نامه ایت الله مرعشی.MP3
51.16M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری :موضوع»65موردازفرازهای وصیت نامه الهی واخلاقی مرحوم ایت الله مرعشی نجفی رحمه الله علیه :مکان تبلیغ:حسینیه انقلاب {جلسه 285}
@eslam20
🌺🌺🥳🥳
باسلام به اطلاع میرساند مسابقه غدیر ۱۴۰۰ همراه با جوایز ارزنده
در دو گروه کودک و نوجوان برگزار میباشد
کودکان:نقاشی در رابطه با غدیر و امام علی(ع)
نوجوان:کلیپ و عکس نوشته همراه با صوت قرائت فرازی از خطبه غدیر با صدای خود نوجوان
مهلت ارسال آثار:روز عید غدیر
شماره جهت ارسال آثار:۰۹۱۳۸۲۲۱۹۸۶
🇮🇷🌸
🍀
🌀 دولت سیزدهم و کابینه ای به دور از سیاست زدگی چالش مهم نظام اداری و اجرایی کشور سیاست زدگی می باشد. تمامی حوزههای علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی کشور تحت تاثیر جریان های سیاسی قرار گرفته اند که این امر سبب شده تا اهداف اداری فدای منافع حزبی و جناحی شود.
✅ تحلیل کوتاه:
🔻 نظام اداری سالم باید با دولتی فراجناحی به دور از سیاست زدگی، سهم خواهی گروه ها و جناحهای سیاسی که زمینه فساد و رانت را در جامعه فراهم میکند تشکیل شود.
با توجه به وجود ثروت های سرشار معدنی، ذخایر عظیم انرژی و منابع ارزشمند انسانی کشور، یکی از دلایل عقب ماندگی در بهره گیری از ظرفیت های سرزمین ایران، عدم کارآمدی نظام اداری و اجرایی کشور است و تاکنون نیز در این زمینه با نمره بد جزء کشورهای رده آخر هستیم و می طلبد که دولت سیزدهم بازیابی و بازسازی بنیادی نظام اداری و اجرایی را اولویت اول خود قرار دهد.
🔸 چالش مهم دیگر، خلاء قانونی و یا وجود قوانین متضاد و متناقض می باشد که موجب بروز پدیده بوروکراسی ناخواسته یا آگاهانه اداری شده که علاوه بر ایجاد موازی کاری به یک مانع بزرگ برای جذب سرمایهگذاری و افزایش تولید در کشور تبدیل شده است و این امر موجب هدر رفتن زحمت نهادهای کارآمد شده و نارضایتی عمومی را در پیش دارد.
🔹 از مشکلات دیگر دولت سیزدهم می توان به فساد، فاصله طبقاتی، ناکارآمدی نظام بانکی، تورم و بیکاری اشاره کرد. از این رو باید مدیران از میان افرادی انتخاب شوند تا علاوه بر کارآمدی و پاکدستی، با اعتقاد به اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیتهای داخل بتوانند مشکلات را حل کنند. دولت سیزدهم باید بتواند فرهنگ تملق گویی و تسلط اشرافی گری و رانت و رانت خواری را حذف نماید.
🔺 انتطار جامعه از دولت سیزدهم انتظاری معقول و آگاهانه و قابل قبول می باشد که تغییرات اساسی را در حوزه های مختلف شاهد باشد.
@Hananebasirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #استوری
💠 موضوع: غدیر در کلام مقام معظم رهبری
🍀@Hananebasirat
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #عکس_نوشت
💢 موضوع: غدیر خم
🍃🌻🍃
✅ حضرت علی (ع) از دیدگاه اندیشمندان غیر مسلمان (۲) ‼️
@Hananebasirat
🇮🇷🌸
✅بادمجان مفید برای همه فصل ها
✍امام هادی علیه السلام میفرمایند: برای ما بادمجان زیاد بیاورید، چرا که در هر فصلی مفید است و معتدل؛ در هر حالی بهترین است.
@Hananebasirat
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
تکبر148.MP3
11.99M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری/موضوع:تکبر{جلسه 286}
@eslam20