حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهید داریوش رضایینژاد✨
شهید دکتر داریوش رضایینژاد در صبح چهارشنبه 29 بهمن سال1356 در شهرستان آبدانان در استان ایلام به دنیا آمد.
وی از همان اوایل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمال خود، نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد. ایشان همچنین به واسطهٔ اینکه جثهاش ظری تر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود، همراه با متولدین 1357 وارد دوره ابتدایی شد و همیشه با هوش و توانایی خود، معلّم و دانشآموزان را تحتتأثیر قرار میداد. او کلاس سوم ابتدایی را طی تابستان گذراند و دیگر سالهای دوره ابتدایی شاگرد اول و نماینده کلاس بود.
در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش، وی مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسیهای خود دوره متوسطه را به پایان رسانَد و در تیرماه1373 دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت نمود. شهید داریوش رضایینژاد چندینبار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد.
ایشان با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگیهای تمامی نوابغ و مخترعان است، در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود. او ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود. با داشتن چنین تواناییهایی، توانست در مدت هفتترم و با رتبه اول، به عنوان دانشجوی برتر دانشگاه خود فارغالتحصیل شود.
شهید رضایینژاد به محض فارغالتحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور مشغول به کار شد. در عرصهای که فعالیت داشت، توانایی فراوانی داشت و نبوغ و تلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خویش قرار داد. در همان نخستین سال شروع به کار، در آزمون کارشناسیارشد سال1378 در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسیارشد شد. وی در تیرماه سال1379 ازدواج نمود و صاحب یک فرزند دختر به اسم آرمیتا گردید که قبل از 5سالگی و در برابر دیدهگانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
در پی همین فعالیتهای علمی از دانشگاههای متعدد اروپایی جهت ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آمد. این دانشمند به رغم همه این فرصتها به واسطه عشق به این آب و خاک و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطنپرست میدانست، به همه آنها نه گفت.
در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیتهای تحقیقاتی و مسئول اجرای بسیاری از طرحهای تحقیقاتی در دانشگاهای تهران، شهید بهشتی و خواجهنصیرالدینطوسی، بود. در 34سالگی معاونت انرژی اتمی ایران را به عهده داشت. تخصص اصلی وی، بررسی سیستم انفجار در کلاهکهای هستهای بود.
لازم به توضیح است شهید رضایینژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال1390 در دانشگاه خواجهنصرالدینطوسی پذیرفته شد، اما با تأسف بسیار فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد.
روز ترور
سرانجام شهید رضایینژاد در یک حادثهٔ تروریستی در اول مرداد سال1390 در تهران در مقابل دیدگان همسرش (شهره پیرانی) و فرزند خردسالش (آرمیتا رضایینژاد) توسط تروریستهای رژیم صهیونیستی به ضرب گلوله به شهادت رسید. مزار این شهید والامقام در گلزار شهدای شهرستان آبدانان استان ایلام قرار دارد.
هدایت شده از - ناگفتہهاツ .
خب پس لازم شد یه کلیپ دیگه هم بفرستم!
هنوز یاد نگرفتی با ادب صحبت کنی؟ 😂
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
خب پس لازم شد یه کلیپ دیگه هم بفرستم! هنوز یاد نگرفتی با ادب صحبت کنی؟ 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز اگه دنبال بحثی بیا پیوی منتظرتم @joahsu_21
ریپ نمیکنم!
میخوایم حرفامونو بهم بزنیم، همین!
مشکل اینجاست که نمیخوام وقتمو واسه نوشتن چیزی که تو کلیپ گفته شده هدر بدم👀!
درضمن من اگه نمیتونستم دفاع کنم هیچوقت آیدیمو نمیزاشتم بیای حرف بزنیم!
دروغ چرا خودم اوایل شاید مثل شما فکر میکردم...
بگذریم
پس لازم شد امروز حتما یه اتاق فکر داشته باشیم!
اگه میگی قدرت دفاع نداریم عصر بیا اتاق فکرو بخون و بعد نظر بده
و ممنونم ازت که در پیدا کردن ایدهی اولین جلسه ی اتاق فکر کمکم کردی🙂😂
خب رفقا امروز عصر ساعت 19:30 اولین جلسه ی #اتاق_فکر رو داریم!
با موضوع چرا جمهوری اسلامی؟
ممنون میشم همراهیمون کنید!
حتی اگه مخالف جمهوریه اسلامی هستین هم نظر بدید...
به هرحال ما همه بچه های یه آب و خاکیم! اینکه باهم دشمنی داشته باشیم فقط به نفع دشمنه، نه هیچکدوم از ماها!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوالی از زنان در استانبول و تبریز
شما حاضرید کلیهتون رو به شریک زندگیتون اهدا کنید؟👀
#فرهنگ