هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 سیاست خارجی در وزارت خارجه تعیین نمیشود
💬 امام خامنهای:
🔻 بدانند همه، سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمیشود.
🔻 سیاست خارجه در مجامع بالادستی وزارت خارجه مشخص میشود.
🔻 البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد، اما تصمیمگیری تابع وزارت خارجه نیست. وزارت خارجه مجری است. کشور ما هم به همین شکل است.
🔻 نباید جوری حرف بزنیم که گویی سیاستهای کشور را قبول نداریم، جوری نباشد که دشمن را شاد کنیم.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از صوتوفیلم - استاد حسن عباسی
تعلیم یا تصنیع تربیت یا اصطناعت مساله این است.mp3
46.65M
#صوت_سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: تعلیم یا تصنیع؟
تربیت یا اصطناعت ؟
مساله این است.
📌به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی
🗓 ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
#سال_۱۴۰۰
مرجع نشر صوت و فیلم
استاد حسن عباسی
📡 @Dr_abbasi
کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ مأموریتِ «ملی و منطقهای و جهانیِ» جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی چیست و ما الآن در کجای راه هستیم؟
✅ کسی که درک درستی از مأموریت انقلاب اسلامی ندارد، نمیتواند بهگونهای مدیریت کند که به توسعۀ اقتدار اسلام ختم شود؛ يعنی دیپلماسیِ او «#دیپلماسیِ افزایش #اقتدار اسلام» نخواهد بود. نمیگویم آدم خوبی نیست، شاید نماز شب هم بخواند، ولی توان، ظرفیت و مهارت دیپلماسیای که به افزایش قدرت اسلام ختم شود را ندارد.
💬 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری
🔸 «انقلاب اسلامی در جهان بهمثابه یک #ابرقدرت عمل میکند و شاهدش هم ظرفیتهایی است که دشمن بر علیه ما به کار میگیرد. در همین مذاکرات طولانی با غرب، شش قدرت بزرگ جهانی یک طرف قرار گرفتند و در طرف دیگر جمهوری اسلامی قرار داشت که دوازده سال مذاکره کردند. این معنایش اقتدار جهانی ماست. ما باید این قدرت را بفهمیم و تلاش کنیم که آن را بشناسیم و از آن، به نحوی صیانت کنیم که پیوسته جریان چرخش قدرت به نفع اسلام در جهان ادامه پیدا کند.
در طول این چهل سال، حتی موازنه داخلی دنیای اسلام هم تغییر کرد و دو قرائت از #اسلام_آمریکایی که یکی، اسلام سازش و انفعال یعنی اسلام توسعهگرای غربی مثل ترکیه، و ديگري، اسلام تحجر و سلفیت مثل عربستان بود، در موازنه قدرتشان در جهان بهنسبتي تضعیف شدند، و قدرت اسلام ناب و مکتب اهل بيت(ع) افزایش پیدا کرد. میتوان در موازنه، شاخصهای اینها را به دقت بیان کرد. البته در اينجا نیز دو جریان وجود دارد؛ یکی جریانی که واقعاً نه به این قدرت معتقد است و نه میتواند این قدرت را بفهمد؛ شاخصههای قدرت را همان شاخصههای قبلی میداند که براساس آن، ابرقدرتها پنج تا هستند: آنهایی که سلاح اتمی دارند و محورشان هم آمریکاست. کسی که موازنه قدرت را اینگونه میبیند میگوید آمریکا میتواند بهراحتی تواناییهای ما را نابود کند! پیداست که او درکی از فضای جنگ قدرت ندارد و طبیعتاً نمیتواند مدیریتی کند که به توسعۀ #اقتدار_اسلام ختم شود؛ يعني دیپلماسی او دیپلماسی افزایش اقتدار اسلام نیست. نمیگویم آدم خوبی نیست، شاید نماز شب هم بخواند، ولی توان، ظرفیت و مهارت آن دیپلماسی را که به افزایش قدرت اسلام ختم شود، ندارد. او در اسلام چنین قدرتی را نمیبیند تا آن را پی بگیرد. رویکردی که چنین قدرتی را باور ندارد میگوید ما بیجا از اقتصاد به سیاست، سوبسید دادیم، ما باید از سیاست به اقتصاد سوبسید بدهیم! یا آن آقا در کلیپی که پخش کرد صريحاً گفت که کشورهایی مثل ژاپن هزینههای نظامی را پایین آوردند و صرف اقتصاد کردند و رشد کردند.
🔸 پس دو رویکرد وجود دارد؛ در یک رویکرد، بايد در مقابل قدرتهای زورگو مقاومت کرد که این مقاومت، برای صیانت از اقتدار اسلام و قدرت ایجادشده انقلاب و افزایش آن است که آن آقایان ممکن است فهمی از آن نداشته باشند، در حالی که صیانت و افزایش این اقتدار، ضروری است و هر تلاش دیگری بخواهد اتفاق بیفتد در سایه این اقتدار است.
🔸 #اقتصاد_مقاومتی یعنی اقتصادی که میتواند این قدرت را تبدیل به ثروت کند و ابزار تبدیل این قدرت به ثروت را دارد. کسی که این را نمیبیند میگوید این قدرت، خیالی است و شما با توهم زندگی میکنید و باید این رفتار را کنار بگذارید و اقتصاد علمی (یعنی غربی) داشته باشید! گویا اقتصاد مقاومتی اقتصاد عالمانهای نیست و شیوه علمی ندارد! این دو تا رویکرد در جامعه وجود دارد و ممکن است بگویید هیچ کدامشان هم منکر اسلام نیستند و هر دو هم فیالجمله انقلاب اسلامی را قبول دارند و سابقه خدمت در جمهوری اسلامی را هم دارند و انشاءالله بهشت هم میروند؛ ولی نظام فکری و ظرفیت اندیشه یک طرف، ظرفیتی نیست که بتواند از این قدرت، صیانت کند و اقتصاد را بر مدار گسترش آن پی بگیرد و حل معضل کند. اما اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که در آن، ما شرایط اقتدار را حفظ کنیم؛ چون با مقاومت است که میتوان موازنه قدرت را به نفع اسلام تغییر داد و اگر در مقابل اقتصاد غرب، مقاومت نکنیم حتماً قدرت آنها نفوذ میکند و ما را به تسلیم میکشاند». (منبع: کتاب تداول قدرت)
@mirbaqeri_ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ملتی که به عدالت پایبند نباشد، زنده نمیماند
🔸 شهید مطهری: هر ملتی که «اَشهَدُ اَن لَا اِلهَ اِلله» بگوید ولی به عدالت و «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط» پایبند نباشد، بقاء نخواهد یافت و نابود میشود.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✍ اکانت مرحوم اکبر: خانه یک میلیون دلاری نادر طالب زاده کارگردان و مستند ساز انقلاب اسلامی در واشینگتن (سیاتل) آمریکا
💬 حاج نادر طالبزاده:
پاسخ به یک توییت احمقانه که بنده را تبعه آمریکا خوانده و خانه ای در سیاتل آمریکا را به من نسبت داده است
من با توجه به اینکه بار ها موقعیت داشتم اما هیچ گاه نخواستم که تبعه آمریکا شوم
instagram.com/p/COaQ27aFcvr/?igshid=znfjrw8vtfu6
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ سخنرانی استاد حسن عباسی با موضوع تعلیم یا تصنیع؟ تربیت یا اصطناعت؟ مساله این است.
🗓 ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
📹 مشاهده در یوتیوب:
▫️ youtu.be/U65DglRIs3s
📹 مشاهده در آپارات:
▫️ aparat.com/v/2FYLb
📹 مشاهده در تلگرام:
▫️ t.me/Dr_abbasi/563
📹 مشاهده در سروش:
▫️ sapp.ir/Dr_abbasi
📹 مشاهده در روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
📹 مشاهده در گپ:
▫️ gap.im/HasanAbbasi_ir/1148
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ اصل کلی تقوا و صبر
💬 آیت الله جوادی آملی
🔸 فرمود: ﴿نُصِیبُ بِرَحْمَتِنَا مَن نَّشَاءُ وَلاَ نُضِیعُ أَجْرَ المُحْسِنِینَ﴾[1] ما هرگز كسی كه #قدم_نیكو برداشت، #كار_خیری كرد و دارای #مقام_احسان بود اجرش را ضایع نمی كنیم، حالا چه یوسف چه غیر یوسف! بنابراین این قصه هم اكنون زنده است؛ یعنی هر كسی عفیف بود بالأخره به جایی می رسد، هر كسی امین بود به جایی می رسد، هر كسی مقاوم بود به جایی می رسد، هر كسی صبور بود به جایی می رسد و خود یوسف (سلام الله علیه) هم به همین #اصل_كلی اعتراف كرد و برادران خود را به همین اصل كلی هشدار داد.
🔸 وقتی برادران یوسف به آن حضرت گفتند ﴿أَإِنَّكَ لَأَنْتَ یوسُفُ﴾ وجود مبارك یوسف فرمود: ﴿أَنَا یوسُفُ وَهَٰذَا أَخِی قَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَینَا﴾، اما این تاریخ مصرفش نگذشت، چرا؟ برای اینكه ﴿إِنَّهُ مَنْ یتَّقِ وَیصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا یضِیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِینَ﴾[2] این یك اصل كلی است. خب اگر بیان خدای سبحان است فرمود: ﴿لَا یضِیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِینَ﴾، از همین بیان كلی وجود مبارك یوسف استدلال كرد استفاده كرد فرمود: این برادرم به من رسید این اختصاصی به من و برادر و خانواده یعقوب و ابراهیم ندارد #اصل_كلی این است كه ﴿مَنْ یتَّقِ وَیصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا یضِیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِینَ﴾، بنابراین این قصه هم اكنون هم زنده است ﴿وَكَذلِكَ مَكَّنَّا﴾ #كار_خداست ﴿نُصِیبُ بِرَحْمَتِنَا مَن نَّشَاءُ وَلاَ نُضِیعُ أَجْرَ المُحْسِنِینَ﴾.
[1] . سوره یوسف، آیه 56.
[2] . سوره یوسف، آیه 90.
📚 سوره مبارکه یوسف ـ جلسه ۴۹
تاریخ: ۱۳۸۳
@a_javadiamoli_esra
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ معجزه بود؟
🔸انسان معاصر وقتی که دید میتواند هواپیما بسازد و با آن در آسمان پرواز کند؛ فضاپیمایی بسازد و به فضا سفر کند؛ و... حس کرد دیگر میتواند تمام مشکلات خود را حل کند؛ و از این رو دچار حسِ خودخواهی و خودبرتربینی شد.
«یا أَیُّهَا الإِنسانُ ما غَرَّکَ بِرَبِّکَ الکَرِیمِ»
🔸غافل از آنکه هیچ اتفاق خارق العادهای رخ نداده بود.
🔸این توانمندی را خدا برای انسان #جعل کرده بود، اما بشر هنوز به میزان بلوغی نرسیده بود تا بتواند از آن بهره ببرد.
🔸او #عاجز بود که بتواند چون پرندگان در آسمان پرواز کند؛ علم به کمک او آمد تا #قادر شود.
🔸پس معجزهای در کار نبود؛ او فقط بخش بسیار بسیار کوچکی از ظرفیتهای آماده و معطل مانده را کشف کرده بود.
✅ « #قدر» یعنی توانمند شدن؛ ارزش یافتن؛ یعنی بتوانیم مرزهای توانایی خود را آن قدر بگسترانیم که دامنهی #عجزهایمان کمتر و کمتر شود. چه عجزهای مادی و چه معنوی!
✅ خداوند برای هر شیئی قدری #جعل کرده است: «قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَی ءٍ قَدْراً» #شب_قدر یعنی آن که #قدر یا نهایتِ ظرفیتِ توانمندی خود را بشناسیم و تلاش کنیم تا به آن برسیم. #تقدیر ما این چنین رقم میخورد...
و همچنین بدانیم که هرچه سعی و کوشش کنیم، از یک جایی به بعد، دیگر همه #عاجزیم..
🔸«مَوْلايَ مَوْلايَ اَنْتَ القادر وأنا العاجز وهل يرحم العاجز إلاّ القادر»
❇️ #شب_قدر باید شب سالِ برنامهریزی #جامعه_اسلامی باشد.
#قاعده_قدر
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ معجزه بود؟ 🔸انسان معاصر وقتی که دید میتواند هواپیما بسازد و با آن در آسمان پرواز کند؛ فضاپیمایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خداوند برای هر شیئی قدری جعل کرده است: «قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَی ءٍ قَدْراً»
💬 استاد حسن عباسی - ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: هشتسال نرمش قهرمانانه؛ پیامدها و دستاوردها
📍 بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
🗓 چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
⏰ ساعت ۲۱:۳۰
📲 #پخش_زنده از: اینستاگرام | یوتیوب | روبیکا | آپارات | گپ | سروش
Instagram.com/Hasanabbasi.live
Instagram.com/bubasij_live
فهرست پخش زنده (Live) برنامههای استاد حسن عباسی را در آدرس زیر ببینید:
sn.andishkadeh.ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ کسی که درک درستی از مأموریت انقلاب اسلامی ندارد، نمیتواند بهگونهای مدیریت کند که به توسعۀ اقتدا
✅ مذاکرۀ تمدنی، دانش و قدرتِ روحیِ خاصِ خودش را میطلبد و کسانی که تفکر و دانش و شجاعت و جسارتِ این نوع مذاکره را ندارند، نمیتوانند پرچمدار این کار بشوند و اگر پرچمدار بشوند، نتیجه چندانی عائد نخواهد شد.
💬 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری
🔸 مذاکره دو گونه است: مذاکره انفعالی و مذاکره تمدنی.
مذاکره انفعالی یعنی مذاکره کنیم که شاید یک امتیازاتی به ما بدهند و ما را نیز در جامعه جهانی بپذیرند و گشایشهایی برای ما ایجاد کنند.
اما مذاکره تمدنی، مذاکره از موضع ملتی است که آغازگر #عصر_جدید و پرچمدار یک حرکت تمدنی در برابرِ تمدن رقیب است. ما گفتوگو را قبول داریم، اما گفتوگو از موضع قدرت تمدنی، نه از موضع ضعف و انفعال.
🔸 مذاکرۀ تمدنی، تفکر و دانش و قدرتِ روحیِ خاصِ خودش را میطلبد و کسانی که تفکر و دانش و شجاعت و جسارتِ این نوع مذاکره را ندارند، نمیتوانند پرچمدار این کار بشوند و اگر پرچمدار بشوند، نتیجهای عائد نخواهد شد و به نظر میرسد علت شکست مذاکرات اخیر #برای_رفع_تحریمها، علاوه بر خباثت و بدعهدی دشمن، همین فقدان قدرت روحی و دانشی در جبهۀ خودی برای مذاکرۀ تمدنی بود. البته بنده نمیخواهم زحمات را نادیده بگیرم و بگویم هیچ دستاورد مثبتی نداشتهایم، بلکه ریشۀ نتیجهبخش نبودنِ این نوع مذاکرات را دارم عرض میکنم. حتی وقتی گفتوگوی تمدنها را طرح میکردند، ظرفیتشان ظرفیت گفتوگوی تمدنی نبود. این که با ادبیات تمدن غرب و در چارچوب جهانیسازی غربی با خودِ غرب مذاکره کنیم، گفتوگوی تمدنی نیست؛ گفتوگفت است نه گفتوگو.
🔸 ما باید سرمایهگذاری کنیم و گفتمان مذاکرۀ تمدنی و انقلابی را به گفتمان عمومی و مطالبه عمومی تبدیل کنیم. به طور کلی، یکی از زمینههای تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی این است که گفتمان انقلاب اسلامی را به شعارهای پرجاذبه و فراگیر تبدیل کنیم، بهطوری که آرامآرام به گفتمان عمومی و مطالبه عمومی و مردمی تبدیل شود.
🔸 شعارهای انقلاب و ادبیات امام هنوز زنده است. میشود این شعارها را به یک گفتمان عمومی تبدیل کرد، بهطوری که از کف جامعه هم همین مطالبات دنبال شود و آنوقت، #جریان_قدرت، در مسیر صحیح خودش قرار میگیرد. ما باید گفتمانی براساس شعارهای امام و رهبری شکل بدهیم و از جمله مطالب مهم این است که حتماً نگذاریم شعارهای مثبت را کسانی که نسبتی با آن شعارها ندارند تملّک کنند و معنا کنند! برای مثال، نباید دفاع از آزادی را کسانی که حقیقتاً طرفدار آزادی نیستند مصادره کنند و آن را معادل لیبرالیسم قرار دهند. (۱۳۹۹/۹/۲۸)
@mirbaqeri_ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دیپلماسی را از چه کسی بیاموزیم؟
🔸 #بازخوانی توصیه استاد عباسی در حوزه قواعد دیپلماسی - سال ۱۳۹۵
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ خدا چگونه به انقلاب اسلامی کمک می کند؟
💬 آیت الله حائری شیرازی
🔸 من به شما می گویم روی این مسئله دقت بکنید: «این ممکلت صاحب دارد»، یک پرانتزی هم برای صاحب آن باز بگذارید!!
🔸 در مورد این قسمت هایی که مربوط به ما نیست، نگران مدیریت اینها نباشید. در آنچه که از حد ما خارج است، راحت بخوابید! هیچ نگران نباشید. در آنچه که در حد توانمان است، باید بی خوابی بکشیم و خوابمان نبرد؛ اما در مواردی که در حد توانمان نیست، نگران نباشیم.
«ان تنصروا الله ینصرکم» یعنی: «ان تنصروا الله [فی ما تستطیعون]، ینصرکم [فی ما لا تسطیعون]» [اگر خدا را در آن مسائلی که در توانتان هست یاری کردید، خدا شما را در مسائلی که در توانتان نیست، یاری می کند]
🔸 حملۀ آمریکا به طبس، خارج از حدّ ما بود؛ جزء حدّ خدا بود و برای همین، طوفان را آورد. اما دیگر اینجوری نیست که هر دفعه می رویم در عملیات، خدا یک طوفانی بفرستد و آنها را از بین ببرد. آنها حدّ خود ما است. شهید می دهیم و طبیعی است که بدهیم.
🔸 چرا؟ چون روش تربیتی خدا این نیست که ما را تنبل و پرتوقع بار بیاورد. در آن مقطع که شما ناتوان هستید، روی توانایی خدا حساب بکنید. درست هم هست. اما وقتی شما از آن مقطع گذشتید و توان پیدا کردید، حتما باید از ابزار استفاده کنید.
🔸 اگر یک دست غیبی پیدا شده بود و صدام را با یک نفرین از بین برده بود، حالا کجا بودیم؟ هیج جا! هیچ جا! هیج جا! حالا دیگر قاسم سلیمانی را نداشتیم! چون قاسم سلیمانی را به خاطر این فشارها به دست آوردیم. به دلیل اینکه شب تا صبح در اتاق جنگ نشسته بدست آوردیم. بهترین کمک خدا، همین نوع است که به آدم کمک نکنند! «خیر الناصرین» یعنی همین! اگر خودت می توانی، به تو کمک نمی کنم. بکن و اگر نکردی هم چوبش را خواهی خورد! اینها «لطف خفی» است و آنها «لطف جَلی» است.
🔸 یکی از مسلمانان شيراز میگفت که در جریان قحطی و بیماری حصبۀ شیراز در سنۀ حدود ۱۳۲۱، در خانۀ ما همه مریض بودند. با مدیریت آیتالله سید نورالدین شیرازی، دکترها و بازاریها دارو، هندوانه، غذا و غیره تهیه میکردند و با شناسايی قبلی به مريضها میرساندند. در ابتدا دکتر به خانه میآمد و نسخه مینوشت، اما وقتی حال من و ديگر افراد خانه بهتر شد، دیگر دکتر نيامد و با پای خود به مطب میرفتيم.بهتر كه شديم، دیگر غذا هم ندادند و خودمان برای گرفتن میرفتیم.
🔸 میگوید اینجا ربوبیت خدا را شناختم که «هر چه تواناتر شدم از من گرفت»؛ این روش تربیتی خداست! شما ربوبیت خدا را در کشور خودمان نگاه کنید! آن موقع که هیچ نداشتیم و آمریکا خواست حمله کند، در طبس طوفان شن فرستاد؛ اما در عراق این کار را نکرد. زیرا مقابله با عراق، در توانمان بود.
🔸 خدایی که موسای شیرخواره را از دست فرعون خونریز نجات داد، ما را نیز نگه خواهد داشت. اگر دشمن سلاح هستهای دارد و ما نداریم، از جانب این موضوع تهدیدی متوجه ما نخواهد شد؛ زیرا خداوند حل موضوعی را که در توان ما نیست، عنایت خواهد کرد.
🔸 پس نباید اینکه خدای تعالی در یک مقطعی با راه سادهای مشکل ما را حل کرده، این بشود رویۀ ما و دیگر به برنامه ریزی و ایجاد تشکیلات و کسب علم و ... توجه نداشته باشیم.
@haerishirazi
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
28.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ژرژ کلمانسو نخست وزیر فرانسه در پایان دوره جنگ جهانی اول بود. او در مورد اهمیت جنگ گفته بود: «جنگ، خطیرتر از آن است که به سیاستمداران سپرده شود.»
🔻 بعدها در سال 1939 که هیتلر معاهده آشتی با انگلیس که توسط چمبرلن هم به امضا رسیده بود را نقض کرد و جنگ جهانی دوم آغاز شد، چرچیل نخست وزیر انگلیس جملهی کلمانسو را تغییر داد و اینگونه گفت: «جنگ خطیرتر از آن است که به دست نظامیها سپرده شود.»
🔻 بعد از دو جنگ جهانی گسترده با میلیونها نفر تلفات، بسیاری از اندیشمندان غرب فهمیدند که نه چرچیل درست میگفت و نه کلمانسو؛ بلکه کلازویتس درست میگفت.
کلازویتس ژنرال ارتش پروس بود که استاد دانشگاه جنگ این کشور شد و کتابی نوشت به نام «در باب جنگ». کلازویتس در این کتاب جملهای در مورد جنگهای ناپلئونی بیان کرده بود که امروز اساس فلسفه نظامی غرب برشمرده میشود. او گفته بود: «جنگ ادامهی سیاست است، اما به شکلی دیگر.»
▫️ @worldwar4_ir
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
✅ مهمترین روزیِ شب قدر این است که انسان بتواند در جبهه مؤمنین قرار بگیرد. از حضرت بخواهیم که ما را در جبهه کفار و منافقین قرار ندهد.
💬 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری
🔸 در همه شبها باب رحمت الهی باز است، ولی شب قدر رزق خاصی دارد که با تمام سال متفاوت است.
🔸 در شب قدر که #قلب_ماه_رمضان است رزق خاص و ویژهای برای مؤمنین قرار داده می شود.
🔸 درهایی که در شب قدر به روی مؤمنین باز میشود هیچ زمان دیگری باز نمیشود.
🔸 اگر خدای متعال محبت اهل بیت (علیهمالسلام) را روزیِ انسان کند آن فرد به خیرِ دنیا و آخرت رسیده است.
🔸 رزقهای خاص مثل رزق همراهیِ یاران امام حسین (علیه السلام) در #کربلا و #شهادت در مسیر ایشان، در چنین شبهایی مقدر میشود.
🔸 مهمترین روزیِ این شبها این است که انسان بتواند در #جبهه_مؤمنین قرار بگیرد. از حضرت بخواهیم که ما را در جبهه کفار و منافقین قرار ندهد. امشب شبی است که این امر را از خدا بخواهیم که در صف یاران حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه) و در زمره مقربین قرار گیریم.
🔸 باید از خدا بخواهیم موانعی که انسان را از خودش و اولیائش جدا میکند را از مسیرمان بردارد. اگر کسی میخواهد همراه امیرالمؤمنین (علیهالسلام) باشد باید از دنیا بزرگتر شود و دل بکَنَد؛ چون جلوههای دنیا انسان را از ولی خدا جدا میکند. مؤمن باید با دنیا تصفیهحساب کند و دنیا و مادیات در نگاهش کوچک باشد تا بتواند به مقام معیت امام زمانش برسد.
@mirbaqeri_ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ رهبر انقلاب: در حقیقت از شب قدر، انسان مؤمن روزهدار، سال نویی را آغاز میکند. در شب قدر تقدیر او در دوران سال برای او از سوی کاتبان الهی نوشته میشود. انسان وارد یک سال نو، مرحلهی نو و در واقع یک حیات نو و ولادت نو میشود. ۱۳۸۸/۰۶/۲۹
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از صوتوفیلم - استاد حسن عباسی
هشت سال نرمش قهرمانانه پیامدهاودستاوردها.mp3
36.71M
#صوت_سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: هشت سال نرمش قهرمانانه؛ پیامدها و دستاوردها
📌 به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علومپزشکی بقیه الله (عج)
🗓 ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
#سال_۱۴۰۰
مرجع نشر صوت و فیلم
استاد حسن عباسی
📡 @Dr_abbasi
کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ مهمترین روزیِ شب قدر این است که انسان بتواند در جبهه مؤمنین قرار بگیرد. از حضرت بخواهیم که ما را
✅ «خَلِّصْنَا مِنَ النَّارِ یَا رَبِّ»، یعنی طلبِ رهایی از محیطِ ولایت طواغیت
💬 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری
🔸 «یکی از اموری که در شب قدر تقدیر میشود، «عِتق من النار» است؛ اینکه دعای جوشن کبیر را میخوانیم و هزار اسم خدا را واسطه قرار میدهیم، از خدا چه میخواهیم؟ میخواهیم که ما را از آتش جهنم نجات بدهد. این «عِتق من النار» و خلاصی از آتش، که در دعاهای ماه رمضان مکرر آمده است، یعنی چه؟
این همان ورود به وادی ولایت است. کسی که اقتحام به وادی ولایت میکند و وارد وادی ولایت میشود از «نار» نجات پیدا کرده است (فَإِنَّ اَللَّهَ فَكَّ رِقَابَكُمْ مِنَ اَلنَّارِ بِوَلاَيَتِنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ).
🔸 گویا این نار، باطنِ ولایتِ طاغوت است؛ در روایات آمده: «وَلَايَةُ عَدُوِّ آلِ مُحَمَّدٍ هِيَ النَّارُ» (نار ولایت دشمنان نبی اکرم (ص) و اهل بیت (ع) است). باطن دشمنان نبی اکرم (ص) و اهل بیت (ص) که اولیاء طاغوت هستند، «نار» است. آیه قرآن همین را میگوید: «أُولئِكَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فيها خالِدُونَ»؛ وقتی از خدا رویگرداناند حاصلش این است که دل به این اولیاء میبندند؛ چون راه سومی نیست. وقتی دل بستند خودشان برده آتش میشوند.»
@mirbaqeri_ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ از طواف کوروش تا مذاکره و دیپلماسی
🔸 #بازبینی تاکید استاد عباسی در سال ۹۵ درباره شکست مذاکرات
استاد حسن عباسی
💠 @Habbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ درس اخلاق سید مقاومت؛ فریفته کدام دنیا میشوید؟!
🔸 صحبتهای تکاندهنده سید حسن نصرالله درباره ماهیت حب دنیا و وابستگی به آن.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ فلسطین زندهترین مسئله مشترک اسلامی است
🔸 ماجرای فلسطین، همچنان مهمترین و زندهترین مسئلهی مشترک امّت اسلامی است. سیاستهای نظام سرمایهداری ظالم و سفّاک، دست یک ملّت را از خانهی خود، از میهن و خاک آباء و اجدادی خود کوتاه کرده و در آن، رژیمی تروریست و مردمی بیگانه را نشانده است.
💬 رهبرانقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز قدس ۱۴۰۰/۲/۱۷
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir