✅ سخنرانی استاد حسن عباسی با موضوع هوش مصنوعی یا هوش دانشجویی! مساله این است
🗓 ۱۶ آذر ۱۴۰۰
📹 مشاهده در یوتیوب:
▫️ youtu.be/L20dAqiEeHs
📹 مشاهده در آپارات:
▫️ aparat.com/v/pqUuj
📹 مشاهده در تلگرام:
▫️ t.me/Dr_abbasi/701
📹 مشاهده در سروش:
▫️ sapp.ir/Dr_abbasi
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از صوتوفیلم - استاد حسن عباسی
دانشگاه آزاد لاهیجان.mp3
28.93M
#صوت_سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: وای ! جهان بدون دانشگاه ! واقعا ؟!
📌 به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان
🗓 ۱۷ آذر ۱۴۰۰
#سال_۱۴۰۰
مرجع نشر صوت و فیلم
استاد حسن عباسی
📡 @Dr_abbasi
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: دانشجو در کشمکش بین انقلاب فرهنگی و ضدانقلاب فرهنگی
🔹 به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد دهدشت
🗓 جمعه ۱۹ آذر ۱۴۰۰
⏰ ساعت ۲٠
📲 #پخش_زنده از: اینستاگرام | یوتیوب | آپارات | روبیکا | سروش
▫️ Instagram.com/Hasanabbasi.live
فهرست پخش زنده (Live) برنامههای استاد حسن عباسی را در آدرس زیر ببینید:
sn.andishkadeh.ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ سخنرانی استاد حسن عباسی با موضوع وای ! جهان بدون دانشگاه ! واقعا ؟!
🗓 ۱۷ آذر ۱۴۰۰
📹 مشاهده در یوتیوب:
▫️youtu.be/kVnsEwp19TM
📹 مشاهده در آپارات:
▫️ aparat.com/v/BsIRX
📹 مشاهده در تلگرام:
▫️ t.me/Dr_abbasi/704
📹 مشاهده در سروش:
▫️ sapp.ir/Dr_abbasi
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ خباثت ویژه انگلیس ملعون در جداکردن افغانستان از ایران در ۱۶۴ سال قبل
🔻 حمله انگلیس به بوشهر به عنوان عملیات اهرم فشار برای صرفنظر ایران از افغانستان و پذیرش جدایی آن منطقه از ایران
🔸 تا دوره نادرشاه افشار، شهر بوشهر اهمیت زیادی نداشت و یک روستای ماهیگیری بود. نادر شاه تصمیم گرفت برای ایجاد ناوگان خود در خلیج فارس، بندر تجاری بوشهر را ساخته و شهر را مورد بازسازی قرار دهد.
🔸 در دوره کریم خان زند، کمپانی هند شرقی متعلق به بریتانیا در بوشهر حضور یافت زیرا به لحاظ تجاری دارای اهمیت بود. پس از چندی کمپانی با کریمخان مشکل پیدا کرد و تجارت خود را معطوف به بصره نمود اما با تصرف بصره بدست قوای زندیه در ۱۷۷۸، بوشهر مجددا پایگاه تجاری کمپانی هند شرقی در خلیج فارس شد.
🔸 در دوره قاجار و در پی شورش افغانها در هرات، عباس میرزا از سوی فتحعلی شاه قاجار مأمور پس گرفتن هرات از افغانها شد. مرگ عباس میرزا در راه مشهد این کار را ناتمام گذاشت. محمد شاه قاجار نیز کوششی برای فتح هرات کرد که ناکام ماند. در دوره ناصرالدین شاه، هرات بدست دوست محمد خان افغان افتاد و شاه قاجار فرمان به محاصره این شهر داد. بریتانیا که قصد داشت افغانستان را حائلی بین ایران و هند قرار دهد، این عمل ناصرالدین شاه را برنتابید و به ایران اعلان جنگ کرد.
🔸 نيروهای اعزامی بریتانیا نهم دسامبر سال ۱۸۵۶ میلادی پس از گلولهباران شديد، وارد بندر بوشهر شدند. پس از یک نبرد خیابانی ۴۵ روزه، شهر سقوط کرد و این اشغال با معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ پایان یافت؛ ایران متعهد به خروج از هرات و به رسمیت شناختن افغانستان شد.
@Britishstudies
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ سختی کار پرستاری
🔻 انتشار برای نخستین بار
💬 رهبرانقلاباسلامی:
🔸 پزشک، عنصر مسئولی است در مقابل بیمار و حقیقتاً هم خدمت پزشکی یک خدمت بسیار باارزش و بیبدیلی است، لکن آن مقداری که پرستارِ یک بیمار زیر فشار روحی و عصبی قرار میگیرد، پزشکْ اصلاً آن مقدار زیر فشار قرار نمیگیرد. آه و نالهی بیمار را بشنو، شکایتش را بشنو، دردش را بدان، مرتباً از او پذیرایی کن، تر و خشکش کن؛ مگر شوخی است اینجور کارها؟ کسی دو ساعت پهلوی یک بیمار بنشیند با تعهّد، آن وقت میفهمد که پرستاری که بنا است در روز و شب چندین ساعت با بیمارهای مختلف سر و کار داشته باشد چه میکشد. ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پرستار یک نیروی حیاتبخش است
🔸 گزیدهای از بیانات سال ۱۳۹۱ رهبر انقلاب در دیدار شورایعالی سازمان نظام پرستاری، به مناسبت ولادت حضرت زینب سلامالله علیها و روز پرستار برای نخستینبار منتشر شد. ۱۳۹۱/۱/۲۸
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ اهمیت نقش پرستاران در روند درمان
🔻 انتشار برای نخستین بار
💬 رهبرانقلاباسلامی:
🔸 در خدمات پزشکی وقتی انسان محاسبه میکند، نقش پرستار یک نقش درجهی یک باید تعریف بشود. اگر پزشک خوبی باشد، بیمارستان خوبی باشد، امّا پرستار خوبی نباشد، هیچ تضمینی برای بهبود بیمار وجود ندارد؛ درحالیکه اگر چنانچه فرض کنیم شرایط خیلی شرایط خوبی هم نباشد امّا یک پرستار دلسوزی بالا سر باشد، احتمال بهبود در آن بیمار وجود دارد. ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ آیت الله جوادی: لیاقت این مردم نه آن قراردادهای عوامانه است و نه اختلاس و سوء مدیریت/ تا قرارداد ما با امنیت بین المللی گره نخورد ضمانت اجرا نخواهد داشت
💬 آیت الله جوادی آملی در دیدار وزیر امور خارجه:
🔸 مذاکره با جهان، یک فهم و سواد بالغ سیاسی بین المللی می خواهد. باید طرزی توافقات را نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند.لیاقت این مردم نه آن قراردادهای عوامانه است و نه این اختلاس و سوء مدیریتها و حقوق های نجومی.
🔸 حضرت امیر(ع) در نامه به مالک اشتر، نوشت که مردم عمود دین هستند، این حرف از سر ترحم زده نشده، این یک حقیقت است. کدام خطر بود که مردم سینه سپر نکردند؟! کجا لازم به فداکاری و ایثار بود که این مردم دریغ کرده باشند؟! مردم، این کشور را با خون حفظ کردند.
🔸 منیفست نظام بین المللی بر اساس حق و عدل نیست! آنچه ما باید بر اساس آن با آنها مذاکره کنیم، یک عقل استدلالی است؛ باید طرف ما بداند که خروج یکطرفه از برجام، امنیت بین المللی را تهدید میکند، تا قرارداد ما با امنیت بین المللی گره نخورد ضمانت اجرا نخواهد داشت.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ قالیباف: ضروری است هاب مالی و لجستیکی برای تسهیل تجارت دو جانبه اقتصادی ایران و ترکیه ایجاد شود
💬 رئیس مجلس در دیدار جمعی از سرمایهگذاران و مدیران عامل هلدینگهای بزرگ ترکیه:
🔸 تجارت دوجانبه نباید فقط تا زمان رفع تحریم ها باشد؛ به دلایل متعدد، برنامهریزی باید به نحوی باشد که حتی اگر تحریم ها برداشته شد نیز مسیر تجارت دوجانبه ادامه پیدا کند
🔸 در دولت و مجلس اولویت را توسعه روابط با همسایگان و کشورهای اسلامی قردادهایم و این یک اراده جدی و محکم است و براین اساس مصمم هستیم تجارت دوجانبه را در اولویت قرار دهیم.
🔸 تجارت دوجانبه نباید فقط تا زمان رفع تحریم ها باشد؛ به دلایل متعدد، برنامهریزی باید به نحوی باشد که حتی اگر تحریم ها برداشته شد نیز مسیر تجارت دوجانبه ادامه پیدا کند
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فعالیت ۵۳٠٠ شرکت با سرمایهگذار ایرانی در ارمنستان
🔸 پس از استقلال ارمنستان در دهه نود میلادی از اتحاد جماهیر شوروی، روابط ایروان با ایران در زمینه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی گسترش یافت.
🔸 بر اساس گزارش های رسمی در ارمنستان، ۵۳٠٠ شرکت با سرمایه ایرانی فعالیت می کنند، که این رقم بر اساس آمارهای وزارت توسعه اقتصاد، ۳۶/۶ درصد شرکت های خارجی ثبت شده در ارمنستان است.
🔸 شرکت های ایرانی در ارمنستان و یا شرکت های مشترک دو کشور عمدتا در حوزه های ساختمان سازی، تجارت، گردشگری، حمل و نقل، منسوجات خدمات فنی مهندسی و کشاورزی فعال هستند.
🔸 این در حالی است که در پی بوجود آمدن مشکلات سیاسی میان ترکیه و ارمنستان، این کشور از سال گذشته میلادی ورود کالاهای ساخت ترکیه را ممنوع اعلام کرده است، امری که موجب شده تا شرکت ایرانی فعالیت خود را در ارمنستان گسترش دهند تا بتوانند کالاهای ایرانی را جایگزین ۲۲۵۰ قلم کالای وارداتی ارمنستان از کشور ترکیه کنند.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 ایجاد شهر جدید در خرمآباد در دستور کار است
🔹 وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به محدودیتهای تامین زمین در مرکز لرستان، برنامه ما ایجاد یک شهر جدید در خرمآباد است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students