نوشیدنی خوشمزه ی ترش نوش
آلو : 2عدد
لیموترش: یک عدد
نعناع : 10 پر
یخ: 6 مکعب
پودر زنجبیل : یک سوم قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا آب لیموترش را بگیرید و همراه بقیه مواد ذکر شده درون پارچ میکسر بریزید و بگذارید 30ثانیه میکس شوند .
با پر نعناع یا پونه آن را تزیین کنید .
حتما این نوشیدنی را تا به حال تجربه نکرده اید !
هدایت شده از کانال سلامتی ☕
آموزش انواع نوشیدنی های
خنک
خوشمزه
و آسون مناسب فصل
پیشنهاد میکنم حتماً عضو این کانال شوید . 👇👇
https://eitaa.com/Cookjng
امتحانش که ضرر نداره 👆👆
نشر حداکثری 👆
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک تابه ای دو رنگ خوشمزه😍
امتحان کنید حتما😋
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
آب زرشک طبیعی
مواد لازم :
زرشک تازه به مقدار لازم
عسل 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
برای تهیه این نوشیدنی مقداری زرشک تازه خریداری کنید ، پس از شستشوی کامل، آنها را با یک قاشق عسل طبیعی درون مخلوط کن بریزید تا آبگیری شده و عسل و زرشک با هم میکس شود .
پس از گذراندن آن از صافی آنرا در لیوان ریخته و سرو کنید .
شربت زعفران خوش رنگ و خوش طعم
شربت زعفران طعم و رنگ بسیار خوبی دارد و از انواع نوشیدنی های رایج در ایران است .
این شربت بیشتر در خراسان و در فصول گرم سال استفاده می شود، شما با نوشیدن این شربت خوشمزه در فصل تابستان نهایت لذت را برده اید .
این شربت یکی از انواع شربت های نذری در ایام محرم نیز به شمار می رود .
مواد لازم برای ۴ نفر
شکر : به میزان لازم
زعفران ساییده شده :
نصف قاشق غذا خوری
گلاب : ۳ قاشق غذا خوری
آب : نیم لیتر
طرز تهیه شربت زعفران :
برای طرز تهیه شربت زعفرانی ابتدا آب را در درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد .
پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده را به مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این که همه مواد شربت باهم مخلوط و یکدست شدند گلاب را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد شربت را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود .
بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آن را در درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید .
برای سرو کردن شربت زعفران مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان را با آب خنک پر کنید و مقداری یخ در درون لیوان بریزید .
امیدواریم از این شربت نهایت لذت را ببرید .
داکری میوه ای
این نوشیدنی خنک تابستانه را می توانید در عرض 15 دقیقه تهیه و نوش جان کنید .
مواد لازم برای شش نفر
3 پیمانه
هلو یا توت فرنگی یا انبه تازه پوست کنده
(3/4 پیمانه) لیموناد
یک چهارم پیمانه آب پرتقال
دو قاشق غذاخوری پودر قند
دو پیمانه یخ
هلو، توت فرنگی، انبه تازه برای تزئین
طرز تهیه :
در غذاساز، 3 پیمانه میوه، لیموناد، آب پرتقال و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید .
آنها را کاملا هم بزنید تا یکدست و کاملا پوره شوند . تکه های یخ را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید .
میزان یخ به غلظت مورد نظر شما بستگی دارد .
داکری را درون لیوان های دلخواه بریزید. تکه های کوچک از میوه های دلخواه را در سیخ چوبی بکشید و درون لیوان یا روی آن قرار دهید و خنک سرو کنید .
چای آلبالو
مواد لازم :
آلبالوی تازه 1 لیوان
آب 2 لیوان
عسل یا شکر به مقدار لازم
طرز تهیه :
آلبالوهای تازه را بههمراه آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پس از اینکه به جوش آمد با حرارت کم اجازه دهید 15 دقیقه چای بماند و دم بکشد سپس داخل فنجان بریزید و با عسل یا شکر، چای را میل کنید .
*. نکته ها : این چای زود سر میرود پس با دقت چای را زیر نظر داشته باشید ، میتوانید این چای را با نبات نیز میل کنید ، این چای آرام بخش است و میتواند خواب خوبی برای شخص بهمراه داشته باشد .
دمنوشی عالی فقط برای کسانی که فشار خون بالا دارند
مواد لازم دمنوش :
زرشک تازه 2 قاشق غذاخوری
نعنا تازه 4 تا 5 برگ
عسل یک قاشق غذاخوری
نبات یک تکه کوچک
( در صورت تمایل )
طرز تهیه دمنوش :
ابتدا عسل را داخل یک و نیم تا دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل یک قوری که زرشک تازه را در آن ریخته اید ، بریزید .
نعنا را هم به این دم نوش اضافه کنید .
5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد .
این دم نوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می کند .
اما می توانید از یک تکه نبات برای شیرین تر شدن آن استفاده کنید .
قهوه موکا خامه ای شکلاتی
پودر قهوه 1 قاشق چایخوری
شیر 2 فنجان
شکلات یا پودر کاکائو
3 قاشق چایخوری
خامه نصف فنجان
شکر 1 قاشق چایخوری
دارچین یا وانیل
1/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
قهوه را دم کنید .
( قهوه را با 1 فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید ، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید )
دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا شکلات در شیر حل شود سپس شکر ، خامه و قهوه دم کرده را به ان اضافه کنید .
تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسند ، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه کنید ؛ برای سرو قهوه موکا درون فنجان قهوه را ریخته و رویش را با خامه زده شده تزئین کنید .
*. نکته : استفاده از شکر و خامه درون قهوه موکا سلیقه ای میباشد ؛ بهترین نوع قهوه برای قهوه موکا اسپرسو میباشد ؛ در صورت تمایل میتوانید مواد درون موکا را کم و زیاد کنید .