#اعمال_یداوی ، اثرات درمانی ماساژ از منظر طب سنتی (شماره دوم) - پرورش موضعی اندام
#اعمال_یداوی ، اثرات درمانی ماساژ از منظر طب سنتی (شماره سوم) - تحلیل مواد ریحی
#اعمال_یداوی ، اثرات درمانی ماساژ از منظر طب سنتی (شماره چهارم) - مقابله با غلبه برودت موضعی
#اعمال_یداوی ، اثرات درمانی ماساژ از منظر طب سنتی (شماره پنجم) - جذب مواد به موضع ماساژ
#اعمال_یداوی ، اثرات درمانی ماساژ از منظر طب سنتی (شماره ششم) - ممانعت از تحلیل مواد
#اعمال_یداوی ، اثرات درمانی ماساژ از منظر طب سنتی (شماره آخر) - اعتدال در نرمی و سفتی بدن
فواید خوردن بادمجان در دوران بارداری
بادمجان غذایی بسیار مغذی است که به خاطر دامنه فوایدش برای سلامت شما و جنینتان نباید از خوردن آن صرفنظر کنید. ولی به شرطی که بیش از حد از آن استفاده نکنید در اینجا برخی از فواید کلیدی خوردن بادمجان ( در حد اعتدال) در دوران بارداری را ذکر میکنیم.
🔹محافظت از جنین در مقابل نقص عضو : به دلیل داشتن منابع غنی فولات از بروز نقص مادرزادی جلو گیری می کند.
🔹کمک به رشد جنین : بادمجان منبع فوق العاده ای از ویتامین C, ویتامین B کمپلکس ، ویتامین A و ویتامین E می باشد که برای رشد جنین بسیار ضروری است . همچنین بادمجان حاوی مواد معدنی مثل پتاسیم ، مس ، منگنز و آهن است که به افزایش خون و تعداد هموگلوبین کمک شایانی می کند.
🔹تنظیم دیابت بارداری : بادمجان به تنظیم دیابت بارداری و جلوگیری از بالا رفتن قند خون کمک می کند.
🔹درمان یبوست و اختلال گوارش : بادمجان منبع فوق العاده ای از فیبر رژیم غذایی است که به کار کردن شکم کمک می کند و یبوست را به حداقل می رساند.
🔹تقویت سیستم ایمنی بدن ( به شرطی که بادمجان با پوست مصرف شود)
بادمجان سرشار از ناسونین است که به عنوان یک آنتوسیانین در پوست این گیاه وجود دارد. ناسونین خاصیت آنتی اکسیدان دارد که به خنثیسازی رادیکالهای آزاد در بدن شما کمک و از خطر آسیب سلولی و دیانای در دوران بارداری جلوگیری میکند.
مصرف بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان به تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از خطر رشد عفونتها و بیماریها در این دوران خطیر کمک میکند. همچنین ناسونین از خطر اختلالات شناختی در نوزادان جلوگیری میکند
#خواص_گیلاس_در_بارداری
✅افزایش ایمنی بدن
گیلاس حاوی ویتامین ث می باشد و خواص آنتی اکسیدانی دارد. این ماده نقشی حیاتی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد که باعث بیماری های عفونی می شوند. ایمنی بدن در طول بارداری پایین است. گیلاس به افزایش ایمنی بدن کمک می کند.
✅افزایش سلامتی مغز نوزاد تازه به دنیا آمده
آنتوسیانین موجود در گیلاس از سلول های عصبی محافظت کرده و سطح سلامت مغز جنین را ارتقاء می دهد. همچنین گیلاس از حملات فراموشی در دوران بارداری جلوگیری می کند.
✅کاهش تورم و التهاب
آنتوسیانین موجود در رنگدانه قرمز گیلاس در کاهش تورم، التهاب و درد مفاصل که در بارداری دیده می شود، بسیار موثر است.
✅جلوگیری از دیابت بارداری
گیلاس به کنترل قند خون کمک می کند و از دیابت بارداری جلوگیری می کند.
✅کاهش خستگی
گیلاس حاوی مقدار زیادی آب می باشد که مصرف منظم آن باعث افزایش انرژی و کاهش خستگی می شود.
✅کنترل فشار خون
پتاسیم موجود در گیلاس باعث کنترل فشار خون می شود. همچنین از پره اکلامپسی در بارداری جلوگیری می کند.
✅خواب بهتر
آنتی اکسیدان ملاتونین موجود در گیلاس باعث خواب راحت می شود.
✅قوی شدن رگ های خونی
ویتامین ث موجود در گیلاس باعث قوی شدن رگ های خونی می شود بنابراین خون کافی به جنین پمپاژ می شود.
✅خلط آور
گیلاس در درمان خلط و سرفه موثر است. این ماده باعث کاهش آسم، سرفه، سرماخوردگی و برونشیت می شود.
✅درمان یبوست
گیلاس غنی از فیبر است. این ماده حرکت روده را کاهش می دهد و شما را از شر یبوست نجات می دهد.
✅میوه کم کالری
اگر مراقب افزایش وزن خود در طول بارداری هستید گیلاس بخورید. گیلاس میوه ای کم کالری می باشد.
✅کاهش درد عضلات
گیلاس ضد التهاب است و باعث کاهش درد عضلات در بارداری می شود.
✅درمان سردرد میگرنی
پزشکان معتقدند نوسان هورمون استروژن و پره اکلامپسی در طول بارداری باعث سردردهای میگرنی می شود. گیلاس حاوی آنتوسیانین می باشد که به کاهش سردرد میگرنی کمک می کند.