فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 امام علی علیه السلام میفرمایند:
🌼 اَيُّهَا النّاسُ! لا خَيْرَ فى دينٍ، لا تَفَقُّهَ فيهِ وَ لا خَيْرَ فى دُنيا، لا تَدَبُّرَ فيها وَ لا خَيْرَ فى نُسُكٍ، لا وَرَعَ فيهِ.
🌸 اى مردم! #ديندارى اى كه همراه با فهم و آگاهى نباشد، خيرى در آن نيست و #زندگى اى كه همراه با تفكّر نباشد، خيرى در آن نيست و #عبادتى كه همراه با تقوا نباشد، خيرى در آن نيست.
📚 محاسن، ج 1، ص 65، ح 9
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
⭕️ اگر دوام در عبادت داشتید آن را یکدفعه رها نکنید تا به مصیبت گرفتار نشوید!
✍ لز خدا بخواهیم که توفیق دوام در عبادت به ما عنایت کند.
🍀 در روایات داریم که اگر دوام در عبادت داشتید آن را قطع نکنید. رسول خدا(صلی الله علیه و آله) میفرماید:
🌸 فقر بعد از اینکه انسان ثروتمند بوده، چقدر زشت است و زشتتر از این عابدی است که بعد از مدتی عبادت خود را رها کرده باشد.
🌼 در ورزش هم میگویند که: اگر کسی مدتی سنگین ورزش کند و در آن مداومت داشته باشد ولی بعداً به طور ناگهانی ورزش را کنار بگذارد یک مشکلاتی برای جسم او پیش میآید.
❄️ یا اگر دارو را انسان یکدفعه قطع کند دچار بیماری های دیگر میشود!
🛑 حالا ببینید روح انسان بعد از اینکه یک عبادت مداوم را رها کند و کنار بگذارد چقدر صدمه خواهد دید!
🔆 پس مراقب باشید که اگر دوام در عبادت داشتید، آن عبادت را رها نکنید، و الا به احتمال زیاد دچار بلا و گرفتاری میشوید.
🌷مثلاً اگر دوام در جلسۀ روضه داشتید و روضۀ ماهیانه یا سالیانه میگرفتید، آن را کنار نگذارید و الا گرفتاریها ناگواری برایتان پیش خواهد آمد.
📕کافی/ج2/ص84
📒از سخنرانی های استاد پناهیان
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
🔻#از_همان_کوچکی_بزرگ_بود!!
🌷همیشه لباس کهنه میپوشید. سرآخر اسمش پای لیست دانشآموزان کم بضاعت رفت. مدیر مدرسه داییاش بود. همان روز عصبانی به خانه خواهرش رفت....
🌷مادر عباس بابایی، برادرش را پای کمد برد و ردیف لباسها و کفشهای نو را نشانش داد. گفت: عباس میگوید دلش را ندارد پیش دوستان نیازمندش اینها را بپوشد.
🌹خاطره ای به یاد خلبان شهید عباس بابایی
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲
🔴عادت به گناه، اختیار انسان را از بین میبرد
آیت الله العظمی جوادی آملی: یک سلسله مسائلی است که اگر کسب کرد خودش در اختیار آن مکسوب قرار میگیرد؛ اینکه در سوره مبارکه مؤمنون و مانند آن فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾ اگر کسی معاذ الله بیراهه رفت، گناهی را کسب کرد، به یک اخلاق بد عادت کرد، به دروغ، به خیانت، به حرام، به اعتیاد معاذ الله عادت کرد، این را کسب کرد، قبلاً که نداشت این صفت را بعد کسب کرد، این خُلق را کسب کرد، وقتی که به دنیا آمد که این خُلق را نداشت، این صفت را که نداشت الآن که این صفت را کسب کرد، خود این کاسب در اختیار این مکسوب است، به هر سَمتی که این صفت بخواهد ببرد میرود چون عادت کرد.
اگر خدای ناکرده به حرام عادت کردیم به گناه عادت کردیم چشممان، گوشمان، زبانمان در اختیار مکسوب است. کاسب اختیار دارد، مال در اختیار کاسب است ولی اگر خدای ناکرده صفت بدی را کسب کرد این کاسب در اختیار مکسوب است که در سوره مؤمنون فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾.
بنابراین ما دو نحو کسب داریم: یک کسبی که کاسب مسلّط است، یک کسبی که آن مکسوب مسلّط بر این کاسب است و اگر کسی خدای ناکرده یک کسب حرامی داشت به وصف بدی عادت کرد راه برای توبه باز است.
#گناه
#توبه
━━━⪻✧❁🕋❁✧⪼━━━
@Raha_sho📲