14000826_بیانات دیدار نخبگان با رهبر انقلاب.mp3
8.96M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در #دیدار_نخبگان و استعدادهای برتر علمی. ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
👓 ۲۹آبان سالروز رحلت بزرگمردی است که حوزههای علمیه مدیون تلاشهای خستگی ناپذیر او هستند.
مردی که با #تدریس جذاب و پرورش شاگردان بسیار، سبب رونق بیش از پیش حوزه علمیه قم گشت.
کسی که برای رفاه طلاب شب و روز نمیشناخت و از مدرس تا بیمارستان برای رفاه طلاب مهیّا کرد.
❗️ سالروز رحلت آیت الله میرزا جواد تبریزی گرامی باد.
به همین مناسبت حوزه توییت پیامهایی از سیره و منش ایشان منتشر خواهد کرد.
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 شیوه تدریس میرزا جواد آقا تبریزی از زبان استاد معظم شیخ حسین شوپایی
🔹 شیوه ایشان همان شیوه استادشان مرحوم آقای خوئی بود؛ ایشان در درس نکات و گلوگاههای اصلی را اشاره میکردند و تفصیل اینها به عهده شاگرد بود که با فکر شاگرد قابل حل بود!
🔹 ایشان میفرمود: دو چیز مانع پیشرفت طلاب است، یکی یأس و ناامیدی و دیگری غرور
❗️ بعد از درس ایشان گاهی تا دو ساعت پاسخ طلاب را میدادند.
🔹 بجز این هم جلسات خصوصی داشتند برای کسانی که میخواهند بیشتر استفاده کنند
🔻 پینوشت: حقیقتا یکی از موارد تحول در وضع کنونی حوزه، احیای این سنن مسلم و تایید شده توسط مراجع است که امروزه نظام #سرطانی ترمی واحدی وقت و حال و انرژی را هم از طلبه گرفته هم از استاد!
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 شیوه تدریس میرزاجواد اقا تبریزی در بیان استاد معظم شیخ محمد قائینی
🔹 درس ایشان در حذف مقدمات #بعیده و سرعت وصول نتیجه کمنظیر بود!
❗️ ایشان در جلسه خصوصی گفت آقای خویی به من فرمودند: آقای میرزا! شما همین وقتی که میخواهی روی برخی از این تفصیلات و اطالهها بگذاری، بگذار روی تأمل در روایات!
🔹 درس ایشان حقیقتا شاگرد پرور بود، با حوصله بسیار به شاگرد توجه میکردند.
@HozeTwit
سخنرانی وفات حضرت معصومه سلام الله علیها - 14000824.MP3
13.41M
مراسم ۹ ربیع الثانی ۱۴۴۳
🗓 دوشنبه _ شب شهادت حضرت معصومه سلام الله علیها
🔸سخنرانی استاد ادیبی لاریجانی
◻️موضوع: مقام شفاعت حضرت معصومه سلام الله علیها با نگاه به علت رسیدن حضرت به این مقام
📍 "کانال اطلاع رسانی و نشر آثار استاد ادیبی لاریجانی"
🔗 eitaa.com/adibi_larijani
🔸سببسازی خداوند
❖ مرحوم آیتالله حاج سید احمد زنجانی در کتاب #الکلام_یجر_الکلام درباره تقدیر الهی و تدبیر و سببسازی خداوند مینویسد:
📝.... دکتر حسین خان علوی که دو سه سال پیش، رئیس صحّیّه [=بهداشت] قم بود، نقل کرد که:
در حدود دلیجان، سگ هار، چند نفر را گرفته بود؛ من برای جلوگیری از آثار آن، عازم آنجا بودم. وسط راه، نزدیکی دهی، اتومبیل ما عیب کرد، مجبور شدیم که برای اصلاح آن، دو سه ساعت همان جا باشیم. من خواستم که از وقت استفاده کرده باشم، فوری به اهل آن آبادی خبر کردم که اگر کسی بیمار باشد، به من مراجعه کند. چند نفر مراجعه کردند دوا به آنها دادم.
از جمله، دختری بود که سخت به باد سرخ [نوعی بیماری عفونی پوستی] مبتلا شده بود؛ چاره آن هم منحصر به سرم ضدّ باد سرخ بود. از قضا، من هم نداشتم و وقت هم میگذشت و مرض، مهلتش نمیداد که او را به شهر برسانیم.
من، جعبه دوا را باز کردم که شاید یک چیز مناسبی پیدا کنم؛ از حُسن تقدیر، دیدم که در جعبۀ سرم ضدّ حصبه، اشتباهاً یک دانه سرم ضدّ باد سرخ گذاشتهاند. این اشتباه در اروپا که مرکز دوا بود شده بود؛ چون جعبۀ شربت بود.
فهمیدم که این عیب کردن اتومبیلِ ما و اشتباه دواساز اروپا، همه خواست خداوندی بود که در نتیجۀ آن، این دختر جوان، از مرگ نجات یابد!
@zanjani_net
#بصیرت
🖋 آقا جان هفته بسیج رو به شما ویژه تر تبریک میگوییم که یک تنه و با صلابت ایستاده اید...
✅اللهم عجل لولیک الفرج و احفظ قائدنا...
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
#تزکیه
💠 مرتبه اعلای تواضع آن است که...
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
هدایت شده از شناخت رهبری
✅ويژگىهاى شخصيّتى آيتالله خامنهاى
💯«يكى از سختترين لحظات براى من، لحظاتى است كه ميبينم كسانى نسبت به اين بندهى ضعيف حقير، ستايشهايى را مطرح ميكنند. من خودم را اهل آن ستايشها نميدانم و احساس خجلت ميكنم» (۹ ارديبهشت ۱۳۷۷)، «من اگر از كسى كوتاهى ببينم و بفهمم تقصير داشته، اغماض نميكنم» يا «آدمى هستم كه سرم براى گفتوگو و سؤال شنيدن و انتقاد شنيدن درد ميكند؛ هيچ ناراحت هم نميشوم» (۴ اسفند ۱۳۷۷) يا «آدمى نيستم كه اگر مسئوليّت بر دوش من گذاشته شد، بخواهم دربارهى انجام اين مسئوليّت، ضعف نشان بدهم» (۱۹ تير ۱۳۷۹) يا «كانالهاى ارتباطى بنده خيلى وسيع است و برخلاف آنچه بعضىها تبليغ ميكنند بههيچوجه منحصر به يك يا دو كانال نيست؛ من از راههاى مختلف ارتباط برقرار ميكنم و خيلى چيزها را ميدانم» (۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۲)؛ و ديگر نمونههاى آن مثل «بنده از گفتن حقيقت خسته و ملول نخواهم شد و آنچه لازم است، ميگويم براى مردم» (۲۸ بهمن ۱۳۹۴) يا «بعضىها گاهى يك چيزى يا پديدهاى را مىبينند كه برايشان پديدهى نامطلوبى است، فوراً دلهايشان مأيوس ميشود؛ بنده اصلاً اينجورى نيستم» (۲۵ اسفند ۱۳۹۴)
🌷شناخت رهبری
☑️ @shenakhte_rahbari
#مهدویت
🖋 همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی
چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی...
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بصیرت
💠 از شستشوی قبر و واکس زنی تا مالک زر ماکارون شدن!
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با تبریک هفته بسیج، «همت بلند، خردمندی، درستاندیشی و توکل به خدا» را ابزارهای تجربهشده برای غلبه بر مشکلات کشور دانستند.
✍️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
هفتهی بسیج بر همگان مبارک باد، بویژه بر رویشهای تازه و با طراوت بسیجی که همچنان مانند نسل پیش از خود، فرزندان محبوبِ امام راحل عظیمالشأنند.
عزیزان!
قدرشناس جایگاه خود باشید و بدانید که با همّت بلند، و در پرتو خردمندی و درستاندیشی، و با اعتماد و توکّل به خداوند دانا و توانا، میتوانید در همهی مسائل عمومی کشور و ملت، اثربخش و مشکلگشا باشید. این تجربهی چند دههی ملت ایران است.
و السلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۳ آذر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزکیه
💠سالگرد شهادت فرمانده با اخلاص و شجاع علی چیت سازیان را تسلیت عرض می نمایم.
✅ شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه و صلواتی می فرستیم.
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
#امام_زمان
🔻 یکی از دوستان در مکه نقل می کردند که یکی از آشناهای ایشان در مسجدالحرام به یک عربی برخورد می کند و از او می پرسد چند وقت است این جائی؟
🔸 میگوید: سه سال است که این جا معتکف هستم و گاهی میروم بیرون و میآیم. بعد گفته بود: من دوستی داشتم که شیعه بود و چند سال قبل از من اینجا آمده و معتکف شده بود.
🔹 یک روزی در حین طواف پایش به چیزی گیر میکند، دستش را میگیرد به کمربند یک نفر که زمین نخورد؛ یک مرتبه آن شخص داد میزند: سارق! سارق!
🔸 سربازها میرسند و این جوان شیعه را میگیرند؛ همان وقت اذان مغرب میشود و صفهای نماز جماعت را میبندند؛ لذا آن جوان را در حجر اسماعیل میبرند تا نماز تمام شود و بعد ببرندش
🔹 آن جوان شروع می کند فریاد زدن که: یا بن الحسن! یا بن الحسن!... تا اینکه یک مرتبه یک آقائی با هیبت تمام میآیند و دست او را میگیرند و او را بیرون میبرند و هیچکدام از آن سربازها هیچ مخالفتی نمیکنند.
🔸 آن جوان سنی بعد از نماز در حجر میرود و جریان جوان شیعه را از رئیس آن سربازها می پرسد. او هم میگوید: نمیدانیم این جریان چیه و ایشان کیست؟ تا کنون چندبار اتفاق افتاده که این آقا آمده و شبیه همین رفتارها را داشته؛ اما یک هیبتی دارد که کسی جرات نمیکند حرفی بزند یا کاری کند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔹 تلگرام و ایتا: @Nasery_ir
🔸 واتساپ: www.al-hady.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزکیه
💠 سنت استدراج در بیان امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه).
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
هدایت شده از حوزه علمیه آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
✏️ یادداشت | به پاس نیمقرن تلاش استاد مجتهدی (ره)
🔰در دورانی که حوزه و روحانیت مورد انواع هجمهها است لازم است دلسوزان حوزه، دقت بیشتری در بیانات خود داشته باشند.
🔹به گزارش خبرگزاری حوزه، اخیراً ویدئویی کوتاه از حجتالاسلاموالمسلمین رهدار منتشر شده است که در آن گفته شده، ملاک انتخاب آیت الله مجتهدی (ره) برای پذیرش طلبه، زیبایی بوده است. باتوجه به بازنشر آن در فضای مجازی حتی از سوی بهانهجویان مخالف اسلام و حوزه، نکات زیر تقدیم میشود:
۱- آیت الله مجتهدی (ره) عالمی مخلص بود که همه عمرش را صرف تربیت طلاب نمود. حوزههای علمیه تا سالها مدیون زحمات ایشان است. زهد، مردمداری، مقبولیت نزد امامین انقلاب، مراجع عام و علمای بلاد و عموم مردم و بازاریان متدین، شناخت عمیق افراد مستعد برای طلبگی بر اساس تجربه ۶۰ ساله تربیت طلبه از دیگر ویژگی های ایشان است.
۲- تجربه سترگ ایشان و همچنین فارغالتحصیلان موفق حوزه ایشان، میطلبید که تحقیقاتی درباره شیوه تربیتی ایشان صورت گیرد که هنوز انجام نشده است.
۳- ایشان هیچگاه با ملاکهای مادی به دنبال جذب جوانان نبودند و اخلاق و منش و اخلاص ایشان بود که جوانان را از اقصی نقاط کشور به آن حوزه میکشاند.
۴- بزرگترین شاهد بر بطلان نقل قول مطرح شده توسط دوست آقای رهدار، تصاویر نورانی بیش از ۱۱۰ شهید عزیز آن مدرسه - به مثابه پرتوفیقترین فارغالتحصیلان آن- است. با دیدن چهرههای نورانی ایشان، خواهید فهمید که براساس ملاکهای مادی، بسیاری از این عزیزان چهرهای معمولی داشتهاند اگرچه که در ملأاعلی چون ستارگانی میدرخشند. علاوه بر این شهیدان راه اسلام، بزرگانی از شاگردان مرحوم مجتهدی (ره) هستند که اتفاقاً همیشه توسط آن مرحوم، ترویج میشدند و با چشم دنیایی، شاید زیبا خوانده نشوند.
۵- آیت الله مجتهدی پس از اتمام مراحل ابتدایی گزینش، میفرمودند: من هم باید شخص را ببینم. و در صورت تایید نهایی ایشان، فرد را پذیرش میکردند.
۶- اینکه ملاک ایشان چه بود دلایل مختلفی میتواند داشته باشد. و بعید نیست که مباحث معنوی یا عنایت الهی به ایشان در این امر، سهیم بوده باشد. بالاخره کسی که سالها مخلصانه و با پرهیزکاری زندگی کرده، حتماً مورد محبت الهی قرار خواهد گرفت. یادم نمیرود که آیت الله مصباح یزدی (ره) فرمودند: اگر کسی مدعی شود که امام زمان (علیه السلام) در تشییع آیت الله مجتهدی (ره) شرکت کرده است من تکذیبش نمیکنم.
۷- ایشان بارها میگفتند که من نورانیت برایم مهم است نه زیبایی و لذا اگر کسی با چهره و ویژگیهای بلال حبشی هم بیاید من او را به طلبگی دعوت میکنم.
۸- برخی از تحلیلگران تربیتی علاوه بر علل معنوی این نحوه گزینش میگویند: روحانیت شیعه در طول تاریخ مردمپایه بوده و اصرار بر استقلال از بودجههای دولتی در امرار معاش داشته است. این امر مورد تاکید امامین انقلاب هم بوده است. لذا باید شخص روحانی، جاذبه لازم را برای جذب مردم داشته باشد. آنچه که برای مرحوم مجتهدی (ره) مهم بود و بارها بر آن تاکید میکردند وجود جاذبه شخصی و شخصیتی در داوطلب حوزه بود.
اگرچه که حسن ظاهر میتواند سهمی در این جاذبه داشته باشد ولی یقیناً نمیتوان بصورت یک عامل فرید به آن نگاه کرد.
۹- در دورانی که حوزه و روحانیت مورد انواع هجمهها است لازم است دلسوزان حوزه، دقت بیشتری در بیانات خود داشته باشند.
۱۰- حوزههای علمیه همیشه از مقدسترین نهادها بوده و اساتید و مدیریت حوزه تلاش وافری برای حفظ پاکی و قداست آن داشتهاند.
👤حجت الاسلام سعید صلح میرزایی
👈 خبرگزاری حوزه علمیه:
🌐 https://www.hawzahnews.com/news/992364
----------
📬 تنها کانال رسمی حوزه علمیه آیت الله مجتهدی (رحمة الله عليه)
🔸ايتا
https://eitaa.com/hmojtahedi_ir
🔹اينستاگرام
https://www.instagram.com/hmojtahedi_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای استان ایلام.mp3
4.85M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران کنگرهی شهدای استان ایلام. ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
💻 @Khamenei_ir
آیت الله سیستانی و عدم تعبیر به مقاصد شریعت و تعبیر به موافقت با روح شریعت
استاد عندلیب همدانی:
آیت الله سیستانی تاکید دارد که کلمه مقاصد شریعت را به کار نبرد، این یک تفسیری از اهل سنت است و مقید هستند این را به کار نبرد و مقید است که کلمه مذاق شارع را هم به کار نبرد با اینکه مال فقه شیعه است مال جواهر و ... است شاید از این جهت است که ضابطه مند نیست و این بحث اصطلاحی است و اگر تیتر می خواهید بزنید اهداف علیا بزنید که ترجمه آن اهداف اصلی است یا روح شریعت است.
منبع:
http://www.andalibhamedani.ir/files/1_756850517.pdf
13790912_7346_24k.mp3
14.97M
❇️ مبانی فکری و مأموریتهای کلانِ نظام جمهوری اسلامی ایران
#بازخوانی
🎙 بیانات مهمّ و راهبردی رهبر معظّم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام به تاریخ ١٢ آذر ١٣٧٩
🔻 سرفصلها:
✔️ یک فرصت بینظیر در دوران انقلاب اسلامی
✔️ مبانی فکری نظام جمهوری اسلامی ایران
✔️ اهداف و مأموریتهای کلان نظام
✔️ مراحل شکلگیری تمدّن نوین اسلامی
✔️ نقش سرنوشتساز مردمسالاری دینی
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از صراط مستقیم
#ختم_سوره_واقعه
🌹حضرت استاد تحریری(حفظه الله):
در روایتی آمده است، اگر شروع ماه قمری از روز دوشنبه باشد، ختم سوره واقعه برای بر آورده شدن حاجات مجرب است.(حضرت استاد هم این مطلب را از اساتیدشان و ابوی مکرمشان مکرر نقل فرمودند)
⬅️ به این صورت از روز اول تا روز۱۴ ماه، هر روز یک بار سوره واقعه خوانده شود و به تعداد روزهایی که جلو رفته می شود به تعداد سوره اضافه شود.
مثلا روز دوم دو مرتبه، روز سوم سه مرتبه تا روز چهاردهم.
🔸در هر پنجشنبه ای که این ختم #سوره_واقعه انجام می شود یک دعایی هم دارد که انشاالله روز پنجشنبه اعلام می گردد.
👈 دعایی هم منقول از حضرت آیت الله العظمی بهجت(ره) است که هر روز بعد از قرائت سوره خوانده می شود:
يا مُسَبِّبَ الْأَسْبابِ وَ يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوابِ، اِفْتَحْ لَنا الْأَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي وَ رِزْقُ عِیالي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ يَسِيرًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَخَلِّدْهُ، وَ إِنْ كانَ مُخَلَّدًا فَطَيِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ طَيِّبًا فَبارِكْ لِي فِيهِ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ يَا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ، وَ وَحْدانِيَّتِكَ إِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، وَ إِنْ كانَ عَلی أَيْدِي شِرارِ خَلْقِكَ فَانْزَعْهُ وَ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ، وَ لَا تَنْقُلْنِي إِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
🌼کانال نشر بیانات استاد تحریری👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2737373185Cddac684369