🔴بین الملل
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان طی یادداشتی مهم نوشت:
🔹شواهد بسیاری حکایت از آن دارند که آمریکا و متحدان اروپایی آن در دورترین افق نگاه خود نیز تصور نمیکردند جنگ اوکراین به درازا بکشد و بر این باور بودند که بعد از شروع جنگ، تحریمهای فلجکننده غرب و انبوه تسلیحاتی که از سوی آمریکا و اروپا به اوکراین سرازیر خواهد شد، توان روسیه را برای ادامه جنگ به تدریج کاهش داده و از بین میبرد. آمریکا با این تلقی معاهدهای را که در سال ۱۹۶۳ و بعد از ماجرای خلیج خوکها با شوروی سابق منعقد کرده بود، زیر پا گذاشت.
🔹در نشست سال ۲۰۰۸ ناتو در بخارست، پیشنهاد پیوستن اوکراین به ناتو مطرح میشود. ویلیام برنز، رئیس فعلی سازمان سیا که در آن زمان سفیر آمریکا در مسکو بود در یادداشتی برای کاندولیزا رایس، وزیر خارجه وقت آمریکا مینویسد: «عضویت اوکراین در ناتو مشخصترین خط قرمز برای همه نخبگان روسیه است» و توضیح میدهد «طی صحبتهایی که در بیش از دو سال و نیم با بازیگران کلیدی روسیه داشتهام- از آدمهای ناشی در گوشهکنارهای کرملین گرفته تا هوشمندترین منتقدان لیبرال پوتین، هنوز کسی را پیدا نکردهام که عضویت اوکراین در ناتو را چیزی غیر از چالش مستقیم برای منافع روسیه ببیند». در نشست بخارست، مرکل، صدر اعظم آلمان و سارکوزی، رئیسجمهور وقت فرانسه هم با عضویت اوکراین در ناتو مخالفت میکنند و برپایی جنگ با روسیه را نتیجه آن میدانند. سال ۲۰۱۴ دولت وقت اوکراین با یک کودتای رنگی برکنار میشود و پس از آن ناتو طی ۸ سال بیش از ۱۰هزار تن از ارتش اوکراین را برای جنگ با روسیه آموزش میدهد. در جولای سال ۲۰۲۱ ناتو رزمایشی با نام «عملیات نسیم دریا» را با حضور و مشارکت اوکراین علیه روسیه در دریای سیاه برگزار میکند و... دهها سند دیگر که از طرح قبلی ناتو برای جنگ با روسیه حکایت میکند و شرح آن به درازا میکشد. حالا یک بار دیگر سخن رهبر معظم انقلاب خطاب به پوتین (سهشنبه ۲۸ تیر ماه) را مرور کنید «جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمیشود اما در قضیه اوکراین چنانکه شما ابتکار عمل را به دست نمیگرفتید، طرف مقابل با ابتکار خود، موجب وقوع جنگ میشد» و با تأکید بر اینکه ناتو موجودی خطرناک است، فرمودند:« اگر راه در مقابل ناتو باز باشد، حد و مرزی نمیشناسد و اگر جلوی آن در اوکراین گرفته نمیشد، مدتی بعد به بهانه کریمه همین جنگ را به راه میانداختند.»
🔹گفتنی است، رهبر معظم انقلاب در جریان جنگ ۳۳ روزه نیز پیشبینی مشابهی داشتند و خطاب به حزبالله فرموده بودند که اسرائيل برای دو ماه بعد از تاریخ شروع جنگ ۳۳ روزه طرح حمله همهجانبه به حزبالله را داشت ولی پیشدستی حزبالله طرح رژیم صهیونیستی را ناکام گذاشت. بعدها مقامات رژیم صهیونیستی به وجود این طرح اعتراف کردند.
🔹 بعد از ملاقات پوتین با رهبر معظم انقلاب، «ندپرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت؛ «ایالات متحده تایید ضمنی موضع روسیه در جنگ اوکراین از سوی [آیتالله] خامنهای را با اهمیت تلقی میکند» و اظهار داشت ایران برخلاف اعلام قبلی خود مبنی بر مخالفت با جنگ «از پوتین و جنگ او علیه مردم اوکراین حمایت میکند». ندپرایس، این واقعیت برملا شده را نادیده گرفت که آمریکا با نقض پیمان۱۹۶۳ خلیجخوکها و اصرار بر گسترش ناتو به مرزهای روسیه عامل اصلی برپایی جنگ در اوکراین بوده است و چنانکه روسیه در مقابل این تصمیم آمریکا دست روی دست میگذاشت شاهد برپایی جنگ در کریمه بود و ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای همسایه روسیه که آمریکا بیشترین دشمنی را با آن داشته و دارد، از تبعات گسترش دامنه ناتو در امان نبود.
🔹بیانات رهبر معظم انقلاب قبل از آن که حمایت (در حد و اندازه شفاهی) از روسیه باشد، هشداری جدی به آمریکا و متحدانش است که با دُم شیر بازی نکنند. امروزه اگرچه جنگ اوکراین برخلاف تلقی اولیه آمریکا با شکست مفتضحانه ناتو روبهرو شده و بحرانهای بیسابقه غذا و انرژی سراسر آمریکا و کشورهای اروپایی را فرا گرفته است ولی اظهارات رهبر معظم انقلاب در ملاقات با پوتین حکایت از آن دارد که ایران از واقعیت پشت پرده جنگ اوکراین با خبر است و تحرکات ناتو در منطقه را به دقت زیر نظر دارد و از آنجا که میداند در صورت پیروزی آمریکا در اوکراین، ایران یکی از اهداف بعدی و اصلیترین آنها خواهد بود، مقابله روسیه با آمریکا و ناتو در اوکراین را بخشی از امنیت خود دانسته و به طور منطقی و طبیعی از آن حمایت میکند.
برای مطالعه کامل مقاله به نشانی زیر مراجعه کنید:
https://kayhan.ir/fa/news/246139
https://eitaa.com/hossein_bakand
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 گفتگو(۲): مرز مصلحتسنجی و انقلابیگری چیست؟!
📎 برخی که از مصلحت سخن میگویند، منظورشان محافظهکاری است و اینان منافع خود و جریانشان را در نظر میگیرند.
📎 بالاخره دشمن ممکن است مطالب ما را پوشش بدهد، زمانی باید نگران باشیم که برآیند کارمان به نفع او شده باشد. مثلاً رهبری فرمودند ما در عدالت عقب هستیم و اکثر رسانههای بیگانه آن را پوشش دادند، اما آیا این امر به معنی مخرج مشترک با دشمن است؟!
📎 قطعاً نقد یک شخص، باعث تضعیف او میشود اما باید دید در این نقد، مفاسد چیرگی دارد یا مصالح؟ عیبی ندارد مردم نظرشان نسبتی به یک شخص عوض بشود، مهم نظام است که مردم نگاهشان به آن تغییر نکند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
🏳 رسوایی
این چهره و نعره کریه و مردانه مطلقا به یک زن نمیخورد!
شاید روزی اندک دخترانی که برای پروژههای مالی معصومه قمیکلا خودشان را به خطر انداختند متوجه شوند که او یک مرد ترنس است!
جالب آنکه پس از رسوایی، نیازی به تغییر نام هم ندارد؛ همین اسم مردانه «مسیح» را کماکان استفاده خواهد کرد.
@GhadiriNetwork
🔴 وزیر خارجه آلمان چند روز پیش گفته که توقف کامل جریان گاز روسیه به آلمان باعث خیزش مردمی علیه دولت این کشور خواهد شد این یعنی:
🔹۱.تحریمهای همه جانبه غرب از تحریم فوتبال و ورزش گرفته تا تحریمهای دیگر بی اثر بوده و شکست مفتضحانه ای خورده که غربی ها به منت کشی و دریوزگی به درگاه پوتین افتاده اند!!!
🔹۲.بین حاکمیت و مردم کشورهای غربی از جمله آلمان گسلهای عمیق وجود دارد و این گسلها برای فعال شدن نیاز به یک جرقه دارند.
🔹۳.بر خلاف انگلیس خببث و آمریکای جنایتکار که بیشترین آتش را در جنگ اوکراین دمیده اند و تندترین مواضع و حمایت را علیه روسیه داشته اند دیگر کشورهای اروپایی خیلی راضی به ادامه جنگ نیستند از جمله صربستان آلمان و چند کشور دیگر و این یعنی جبهه غرب و ناتو میتواند در آینده شاهد انشقاق و چنددستگی باشد.
🔹۴.نکته مهم و آخر اینکه وقتی وزیر خارجه صنعتی ترین کشور اروپایی به صراحت به عجز و لابه افتاده مفهومش این است که همه ی کارتهایشان را بازی کرده اند و دیگر چیزی در چنته ندارند.
به مفهوم ساده تر:
دیگر نمیتوانند غلطی بکنند.
حسن باکند
https://eitaa.com/hossein_bakand
حسین باکند
🔴 وزیر خارجه آلمان چند روز پیش گفته که توقف کامل جریان گاز روسیه به آلمان باعث خیزش مردمی علیه دولت
🔴 الگوی جمهوری اسلامی در نظم نوین جهانی و نقش تبیین گرانه ما در این عرصه
🔹نکته بسیار مهمی که در این یادداشت اشاره شد، عدم برخورداری دول غربی از پشتوانه مردمی در اجرای سیاست های خود بود.
🔹از زمان شروع جنگ، منازعات سیاسی و اعتراضات مردمی در کشورهای غربی به شدت افزایش یافته و به عنوان مثال دو دولت در ایتالیا و انگلیس در این مدت سقوط کرده اند و میزان محبوبیت دموکرات ها نیز در آمریکا در پایین ترین حد خود می باشد.
🔹در جمهوری اسلامی مردم به عنوان رکن حکومت تعریف می شوند یعنی حفظ و قوام نظام اسلامی به جمهوریت _مردم_ است و تصمیم گیری و اجرای سیاست های کشور به دست مردم و پشتوانه آنها صورت می گیرد.
🔹اما جالب است بدانید در کشورهای اروپایی نه تنها مردم بلکه دولت مردها نیز نمی توانند در تعیین سیاست های کلان خود تصمیم گیرنده نهایی باشند و این آمریکاست که اراده خود را بر آنها تحمیل می کند.
🔹برخی کشورهای اروپایی علیرغم صنعتی بودن به شدت وابسته به آمریکا هستند و اساسا این سیاست آمریکا بوده است که اجازه برخورداری ارتش مستقل را به آنها نداده و از ابزار زور یعنی ارتش بی بهره مانده اند. پس نداشتن ارتش به نداشتن استقلال _در تصمیم گیری_ منجر میشود و از این جهت است که تابع بی چون و چرای اجرای سیاست های آمریکا هستند.
🔹فلسفه تشکیل و گسترش ناتو را نیز باید از این زاویه دید و تحلیل کرد. این کشورها بجای داشتن ارتش مستقل و قوی به عضویت ناتو درآمده اند. شعار ناتو امنیت یک عضو امنیت همه کشورهای عضو می باشد. حال آنکه در عمل، آمریکا با سلب اراده از کشورها، همه را به خدمت خود در آورده، یعنی هزینه سیاست های آمریکا باید از جیب آنها تامین شود. جدید ترین نمونه اش همین جنگ اوکراین می باشد.
🔹اما چرا صدر اعظم آلمان آشکارا از تشدید و ادامه اعتراضات در صورت ادامه سیاست ادامه جنگ سخن می گوید:
۱. این نشان می دهد که آلمان راضی به ادامه جنگ نیست و به اجبار آمریکا وارد این جنگ شده است.
۲. از نظر نگارنده آلمان به دنبال کشیدن پای مردم به این منازعه است. آلمان نمی خواهد این درگیری در حد تقابل بین سیاست مداران باقی بماند بلکه قصد دارد با برخورداری از حمایت مردمی آمریکا را از کشور بیرون کند و ارتش و کشور مستقل را پایه ریزی کند.
🔹در نظم نوین جهانی نظام حکومت داری کشورها نیز به سمت الگو نظام جمهوری اسلامی می رود و این یعنی دیگر شاهد دنیای تک قطبی یا چند قطبی نخواهیم بود و اصول روابط خارجی هر کشوری بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت خواهد بود، که البته نقش نرم افزاری ما در تبیین گفتمان جمهوری اسلامی برای تسریع و تحقق کامل این روند بسیار حائز اهمیت می باشد.
✍️ حسین باکند
https://eitaa.com/hossein_bakand
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی بانکها سر برخی فقها کلاه گذاشتند
آیا بانکهای ما ربوی هستند؟
مرحوم آیتالله حائری شیرازی
@Masafe_akhar
18.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #سگ_گردانی دختر خانمی کم سن و سال (احتمالا ۱۶_۱۷ساله) در خیابان های خرم دره
🔹اگه جلو این سگ گردانی های موردی گرفته نشه متاسفانه باید شاهد موارد گله ای در سطح شهرستان باشیم!
سرچشمه شاید گرفتن به بیل/ چو پر شد نشاید گرفتن به پیل
🔹نیروی انتظامی وظیفه اصلی در نهی و پیشگیری از این منکر خواهد داشت.
🔹برادران خدوم! نباید خدایی نکرده در این زمینه تسماح و کم کاری صورت گیرد.
🔹متاسفانه فضای مجازی رها و بی صاحب تاثیر بسیاری در ترویج این فرهنگ شیطانی داشته است. در فضایی که سلبریتی های دوزاری الگوی نوجوانان کشور ما شده اند.
🔹نمایندگان انقلابی! وظیفه مدیریت فضای مجازی مسموم به عهده شماست. فرزندان معصوم انقلاب را دریابید.
🔹آقای اژه ای! چرا با سلبریتی های دوزاری سگ باز که از مروجان اصلی سگ بازی در کشور هستند برخورد جدی نمی شود!؟
🔹آقا رئیسی! چرا قانون صیانت از کودکان و نوجوانان که در شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید را اجرا نمی کنید!؟
حسین باکند
https://eitaa.com/hossein_bakand
هدایت شده از بیداری ملت
کیهان: تعداد برخورد با تخلفات رانندگی بسیار بیشتر از برخورد با بدحجابی است اما فضاسازی علیه گشت ارشاد زیاد است
روزنامه کیهان نوشت:
🔹از هر صد نفر، چند نفر به چشم خود، برخورد گشت ارشاد با یک فرد بد حجاب (متخلف از قانون) را دیدهاند؟ و چند نفر، صرفا بر اساس فضاسازیهای رسانهای قضاوت میکنند؟
🔹مقایسه کنید با حجم اعمال قانون پلیس، مثلا نسبت به رانندگان متخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی، که اغلب ما بارها دیده، یا موضوع آن بوده ایم. اما فضا سازی تبلیغاتی، به گونهای است که انگار گشت ارشاد، تمام شهر و خیابانها را فرا گرفته و دارند اتوبوس اتوبوس، آدم بدحجاب بازداشت میکنند!
🔹روشن است که سوژههای انحرافی مانند گشت ارشاد و مخالفت با حجاب اجباری و... بهانه است. این فضاسازی و مجادله، فرع بر سیاست رسانهای مهاجمی است که از اتاق فرمان ناتوی فرهنگی در رسانههای همسو سرریز میشود.
🔹واقعیت ماجرا این است کهستیزهجویی گسترده با احکام اسلامی، از سر ترس و اضطراب و انفعال غرب است و نه ابتکار عمل. آنها میبینند که یک سرود ساده مثل #سلام_فرمانده ، چگونه کشور به کشور و قاره به قاره میرود و به زبانهای مختلف بازخوانی میشود. دیدند در نیجریه و فلسطین و لبنان و یمن و بحرین و عراق، چه دگرگونیهای معجزهآسایی در اثر نفوذ انقلاب اسلامی پدید آمد.
#حجاب
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴اختلال شخصیت خودشیفته
🔹مشخصه افراد مبتلا به اختلال شخصیت خودشیفته (narcissistic ) این است احساس می کنند آدم بسیار مهمی هستند و از جهتی نظیر ندارند. اما در پشت این احساسات, عزت نفس شکننده ای دارند و حتی نسبت به انتقادهای جزئی هم آسیب پذیرند.
🔹در روانشناسی اگر فردی حداقل ۵ مورد از مواردی که به آن اشاره میکنیم دارا باشد تشخیص اختلال شخصیت خودشیفته را دریافت می کند:
🔻۱) احساس خودبزرگ بینی به صورت مهم پنداشتن خود داشته باشد (مثلا در مورد دستاوردها و استعدادهای خود اغراق کند, انتظار دارد بدون آن که به موفقیت چشمگیری دست یافته باشد او را آدم بزرگ و برتری بدانند ).
🔻۲) با خیال پردازی هایی در زمینه موفقیت بی حد و حصر, قدرت, هوش, استعداد, زیبایی یا عشق ایده آل اشتغال ذهنی دارد.
🔻۳) معتقد است که خاص و بی همتاست و فقط افراد یا موسسات خاص یا عالی رتبه قادر به درک وی هستند و بایستی تنها با آنها رابطه داشته باشد.
🔻۴) نیاز مفرط به تحسین دارند.
🔻۵) وجود احساس محق بودن( یعنی به شکل نامعقولی انتظار داشته باشد برخوردی بسیار مطلوب با وی صورت گیرد یا افراد بی چون و چرا تسلیم خواسته هایش شوند ).
🔻۶) در روابط بین فردی استثمار گر است ( یعنی از دیگران برای رسیدن به اهداف خود سوء استفاده می کند ).
🔻۷)فقدان همدلی ( تمایلی برای درک یا شناخت احساسات و نیازهای دیگران ندارد ).
🔻۸) اغلب به دیگران حسادت می ورزد یا معتقد است که دیگران به وی حسادت میکنند.
🔻۹) رفتارها یا نگرش های پرنخوت و متکبرانه نشان میدهد.
✍️ کارشناس ارشد روانشناسی
منبع: کتاب خلاصه روانپزشکی, نوشته بنجامین جیمز سادوک, ویرجینیا آلکوت سادوک, پدرو روئیز
https://eitaa.com/hossein_bakand
حسین باکند
🔴اختلال شخصیت خودشیفته 🔹مشخصه افراد مبتلا به اختلال شخصیت خودشیفته (narcissistic ) این است احساس م
یادداشت یکی از مخاطبین، که کارشناس ارشد روانشناسی هستند و برای ما ارسال کرده اند
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب: خطبای جمعه در مسائلی مثل حجاب به جای رویارویی با پادوهای حقیر غربیها، منطق استعماری غربی را تبیین کنند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور:
در این هفته در خیلی از خطبهها مسئلهی حجاب مطرح شد. در فضای مجازی و در بعضی روزنامهها هم هست، در خطبهها هم مطرح شد. خب در این زمینههای خیلی باید متین برخورد کرد، متین و منطقی، دور از احساسات بیمورد، حالا احساسات چیز خوبی است، چیز بدی نیست اما جا دارد اعمال احساسات. بالاخره شما در اینجور موارد آن منطق استعماری غربی را که آتشبیار معرکه است و دست او مشغول کار است او را افشا کنید، آن را افشا کنید، آن را برای مردم #تبیین کنید با دلایل روشن و خب حالا غربیها هم در سطوح رسانههای بزرگی دولتیشان، هم این پادوهای حقیرشان کارهایی میکنند، عیبی ندارد شما با اینها روبرو نشوید، با اینها مواجه نشوید. این توصیهی کلی است. ۱۴۰۱/۵/۵
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir