شتر را چه به پریدن؟!
🔹مدعیان اصلاحات امروز طرحی را در مجلس تصویب کردند که طبق آن، کسانی که تهمت می زنند و اطلاعات دروغ درباره نامزدها به شورای نگهبان می دهند، ظرف ده روز تحت تعقیب قضایی قرار بگیرند و مجازات شوند.
♦️اما همان ها پس از محکومیت محمودصادقی به خاطر تهمت و دروغ پراکنی علیه دستگاه قضایی می گویند چرا با شفافیت و اطلاع رسانی آزاد برخورد می شود؟
🔹آنها با خودشان چند به چند هستند؟! کدام حرف شان را باور کنیم؟ شده کار شتر مرغ که وقتی از او می خواستند بار ببرد، خود را در تیره مرغان جا می داد. هنگامی که می گفتند لا اقل بپر، می گفت شتر را چه به پریدن؟!
@IMANI_mohammad
.
شوک ضربه ملایم ماهواره ای
🔹شاید از توییت اخیر ترامپ تعجب کنید. ماجرای کشتی ها، مربوط به روز جمعه است و ترامپ امروز (چهار شنبه) واکنش نشان داده است. پادوهای مجازی آنها هم تیتر زده اند دستور ترامپ برای حمله به قایق های ایرانی!
♦️اما واقعیت چیست؟ ترامپ پنج روز لکنت گرفته بود که با تحقیر شدن چند باره در خلیج فارس چه کند. ضمنا پیامدهای ویروس کرونا، گرفتاری و تحقیر گسترده ای به همراه داشته و او را دچار درماندگی بی سابقه کرده است.
🔹در این میان، امروز خبر غافلگیر کننده شلیک موشک و ارسال ماهواره نظامی ایران به فضا منتشر شد. این تحقیر مضاعفی برای آمریکاست که ادعا می کرد همه چیز را تحت اشراف دارد.
♦️تیم ترامپ با توییت مذکور، در واقع می خواسته اند در مقابل سیلی امروز نیروی هوا فضای سپاه، واکنش نشان بدهند. اما چه داشته اند که بگویند؟! بنابراین موضوع موشک و ماهواره را مسکوت گذاشته اما ضمنا طوری موضع گرفته اند که تداعی واکنش و تهدید نظامی علیه ایران را بکند!
🔹آخرین بار ناو جنگی روزولت با همه دبدبه اش چنان گرفتار ناتوانی کرونا شد که به اخراج فرمانده آن -به خاطر انتشار خبر ابتلای دویست نفر از نظامیان مستقر در ناو- انجامید.
♦️امروز هم پنتاگون رسما خواستار کاهش دو فروند ناو از ناوگان نظامی آمریکا به خاطر هزینه ها و تهدید های موجود علیه این ناوگان شده است. در این وضعیت، ادعای این که "به نیروی دریایی دستور داده ام به کشتی های ایرانی در صورت مزاحمت شلیک کنند"، مسخره نیست؟!
🔹انگار مجددا با برجک زنی سپاه و ضربه ملایم مغزی آمریکایی روبه رو هستیم، البته این بار از نوع ماهواره ای
@IMANI_mohammad
آنها روحانی را اجاره کرده اند؟!
✍️ اصلاح طلبان تا کجا مُجازند رئیس جمهور را مورد تحقیر و توهین قرار دهند و صدایی هم از آقای روحانی در نیاید؟
🔹چند سال قبل، عبدالله ناصری (مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان) به همراه ابراهیم اصغر زاده، دولت روحانی را "رحم اجاره ای اصلاح طلبان" نامیدند و با سکوت دولتمردان مواجه شدند.
♦️حالا اما این طیف دوز اهانت و تحقیر را بالا برده و خود روحانی را #اجاره_ای می نامند. علی صوفی وزیر دولت خاتمی (عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان) پریروزدر گفت و گو با سایت دولتی خبرآنلاین، آقای روحانی را «نامزد اجارهای» خواند و گفت: "مردم در سال 1400، دیگر به نامزد اجارهای رای نمیدهند. مردم دیگر با کاندیداهای دست دوم، اجارهای و... پای صندوق رأی نمیآیند".
🔹آخرین توهین اصلاح طلبان به روحانی در حالی است که آنها پس از شیوع کرونا هم عملکرد دولت را زیر سوال برده و شخص روحانی را متهم به ناتوانی و بی کفایتی کردند.
♦️با این همه آقای روحانی در سخنرانی چهارشنبه خود، به جای اعتراض به اصلاح طلبان، با اسم رمز "کاسبان تحریم"، به نیروهای انقلابی حمله کرد و این بار آنها را "کاسبان کرونا" نامید. https://b2n.ir/937205
🔹او اگر انصاف به خرج می داد، اولا باید می گفت نیروهای انقلابی در قول و عمل، بیشترین حمایت را از دولت در مقابله با کرونا انجام داده اند. ثانیا، برخی مدعیان حمایت از دولت، بیشترین حمله کاسب کارانه را در جریان کرونا به دولت داشته اند.
♦️اگر از این واقعیت تلخ بگذریم که بزرگ ترین کاسب تحریم، کسی جز شخص آقای روحانی نیست و او دو انتخابات را با شوی سیاسی درباره تحریم پیش برد، این هم تلخ است که رئیس دولت نمی تواند به موتلفان هتاک خود، نازک تر از گل بگوید. در عین حال آنها مُجازند او را #نامزد_اجاره_ای خود بخوانند!
🔹چرا؟ آیا آتویی دارند؟ یا خدای ناکرده آقای روحانی واقعا احساس می کند در اجاره افراطیون و جزو ما یملک آنهاست و نباید صدایش در بیاید؟! اجاره برای چه کاری؟
@IMANI_mohammad
♦️نشانگرهای مهم در نمودار موازنه قدرت
🔹یادداشت روز کیهان : http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
نشانگرهای مهم در نمودار موازنه قدرت
✍️ اگر برای مقایسه روند تغییرات «موازنه قدرت میان ایران و آمریکا» یک نمودار ترسیم کنیم، چه تصویری به دست میآید؟ آخرین شاخصها در این نمودار، شاخص «ضریب نفوذ قدرت» و «نحوه مواجهه با بحران کرونا» میباشد. جدیدترین مقایسهها را میتوان در چهار ماه گذشته انجام داد.
🔹ماهواره نظامی نور، چهارشنبه گذشته در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت. مقامات آمریکایی در مقابل این قدرتنمایی برای چند ساعت «کُپ» کردند. سپس مایک پمپئو گفت «عمیقا نگرانکننده است که سپاه پاسداران ایران، ماهواره نظامی به فضا پرتاب کرده است».
برایان هوک مسئول گروه اقدام علیه ایران هم نوشت «برنامه فضایی و پرتاب ماهواره، پوششی برای تولید موشک قارهپیما و نشانه پیشرفت ایران در برنامه موشکی است. جالب است که سپاه پاسداران -سازمانی که ما آن را تروریستی اعلام کردیم- اکنون با افتخار، به عنوان نیروی فضایی شناسایی میشود. فناوری موشک پرتابشده، در موشکهای دوربرد بالستیک استفاده میشود».
♦️کریس مورفی سناتور آمریکایی 14 دی ماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده؟»
همین سناتور درباره پرتاب موشک ماهوارهبر میگوید «پرتاب ماهواره نظامی، سندی بر این واقعیت است که سیاست دولت ترامپ، فقط به تقویت ایران انجامیده و باعث شده تا تهاجمیتر عمل کند. در مقایسه با ۴ سال گذشته، ایران در خاورمیانه تقریبا از هر جهت قدرتمندتر، و آمریکا ضعیفتر شده است».
🔹اکنون تمام تحرکات آمریکا و اسرائیل در منطقه و فراتر از آن تحت رصد ایران است. اینجا لازم است اشارهای به ناموازنه 40 سال قبل داشته باشیم. ژنرال وفیق السامرایی رئیس استخبارات نظامی ارتش صدام بود و در کشتار شیعیان و کردها در انتفاضه 1990 دست داشت، اما مغضوب واقع شد و سال 1994 به شمال عراق گریخت.
او در سال 1995 به کمک سیا و امآیسیکس کودتایی ترتیب داد که نافرجام ماند. سامرایی به عنوان یک عنصر ضدایرانی، در کتاب «ویرانی دروازه شرقی» که خاطرات جنگ تحمیلی است، برخی کمکهای پنهان آمریکا را بازگو میکند:
«وقتی ۱۹۲ هواپیمای جنگنده به طرف اهداف در خاک ایران به پرواز درآمدند، عدنان خیرالله وزیر دفاع به صدام گفت «سرور من! جوانها ۲۰ دقیقه قبل پرواز کردند» و او پاسخ داد «نیم ساعت بعد کمر ایران را خواهند شکست»...
من هفتهای سه بار و گاه تمام روزهای هفته به سفارت آمریکا میرفتم و پاکتهای سیاهرنگی میگرفتم که حاوی اطلاعات ماهوارهای از آخرین تحولات جنگ بود. این عکسها و اطلاعات به گونهای بود که به راحتی میتوانستیم تصاویر سربازانی را که در پادگانها در حال آموزشند ببینیم؛ حتی کسانی که در رژه، دست و پایشان را اشتباه حرکت میدادند.
ما کارخانههای سیمان را میدیدیم و حتی مقدار کیسههایی که روی کامیونها قرار داشت، قابل شمارش بود. ماهوارهها کلیه تحرکات ایران را برای ما زیر نظر گرفته بودند. همچنین نتایج حملات هوایی و موشکی ما را گزارش میدادند. آمریکا حتی یک مجتمع اطلاعاتی پیشرفته در بغداد احداث کرد تا اطلاعات ماهوارهای را مستقیما از فضا دریافت کنیم».
♦️السامرایی همچنین شهریور 93 در گفتوگو با الجزیره فاش کرد «آمریکا قوانین داخلیاش را دور زد تا به ما درباره ایران اطلاعات بدهد. روابط ما با سیا از سال 1981 آغاز شد. طبق قانون آمریکا، دولت حق ندارد عکسهای ماهوارهای را در اختیار کشور دیگر بگذارد. آنها برای اینکه قانون را دور بزنند عکسها را میآوردند، کپی هم از آن میآوردند و من خودم کپی را با اصل مقایسه میکردم و عکسها را پس میدادم».
فردی با این سوابق، اخیرا در فیسبوک نوشت «ایران در یک پیشرفت علمی تازه موفق شد ماهواره نظامی را در مدار قرار دهد. آمریکا باید قواعد بازی خود را در خلیج فارس تغییر داده و رفتارش را فورا اصلاح کند. زمان تهدید و ترور و تحریم به پایان رسیده، زیرا ایران با وجود شدت تحریمها توانست ماهواره به فضا بفرستد و پیشرفت علمی خود را نشان دهد».
این تحلیل زمانی ادا شده که 26 ناو آمریکا گرفتار کروناست، فرمانده ناو روزولت به خاطر افشای ابتلای دویست نظامی زیردست خود به کرونا اخراج شده، و پنتاگون خواستار کنار گذاشتن شماری از ناوها به خاطر مشکلات امنیتی و اقتصادی است.
(ادامه دارد)
@IMANI_mohammad
قدرت آفرینی سپاه؛
احترام و حسرت دشمن
🔹اکنون نه فقط نیروهای آمریکا بلکه مراکز مهم رژیم صهیونیستی تحت رصد ایران است. «هرتسل هالوی» فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل، ارزیابی درستی داشت که آبانماه 94 به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
♦️احتمالا برای چندمین بار و این بار بیاختیار، کلاه از سر یوزی رابین مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل افتاد، وقتی خبر رسید ماهواره نظامی ایران در مدار قرار گرفته و هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
او تیر ماه 1394 در جمع فعالان نظامی و افسران نیروی هوایی آمریکا گفت «ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را برای شکست سامانههای موشکی ساختهاند و به عنوان یک مهندس باید بگویم به خوبی کار کردهاند.
با افزایش دقت این موشک، آنها حالا میتوانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. ایران نیازی به سلاح هستهای ندارد.
آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند. ایرانیها نشان دادند موشکهای قیام و قدر را انبار کردهاند. موشک قیام با برد 800 کیلومتر، ارتقای موشک اسکاد سی است. آنها در اینجا هم یک مهندسی خوب را به نمایش گذاشتنند.
ایرانیها از موشک سومار رونمایی کردند که احتمالاً موتور جت آن متفاوت از نمونه روسی است. این، دستاوردی بزرگ است. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
🔹«نور» و «قاصد» را همرزمان سردار سلیمانی در هوافضای سپاه ساختند؛ همانها که چهار ماه قبل پایگاه عین الاسد را شخم زدند و 150 تروریست ضربه مغزی شده را روی دست پنتاگون گذاشتند.
آنها منحصر به فرد و رشکبرانگیزند و به سرعت میبالند و تکثیر میشوند. برخی تحلیلگران آمریکایی گفتهاند کاش ما هم در میان مدیران خود، مثل سلیمانی را داشتیم. مایکل روبین مقام سابق وزارت دفاع آمریکا (کارشناس اندیشکده امریکن اینترپرایز) آبان 96 در واشنگتن اگزمینر نوشت:
«از هر تحلیلگر اطلاعاتی یا افسر نظامی آمریکا بپرسید، میگوید قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، یک تروریست است، اما بسیاری از ایرانیها از او به عنوان یک قهرمان و رزمنده واقعی یاد میکنند، نه مانند جیمز متیس وزیر دفاع ما که اینطور نیست.
سلیمانی در عراق و جای دیگر، علاوه بر رزمندگی، چهره یک استاد معاملهگر و یک دیپلمات برجسته را هم دارد. ایران نه تنها استراتژی بلکه پرسنلی برای هماهنگی و اجرای آن دارد.
مک گورک فرستاده ویژه آمریکا، خود را به عنوان یک دیپلمات قابل ثابت کرد، اما از روال و استحکامی که سلیمانی به خرج میدهد، برخوردار نیست».
♦️پیشرفتهای چهلساله ما با عقبگردهای آمریکا قرین شده است. دنیا امروز شاهد ثبات بیشتر ایران و آشفتگی مضاعف در آمریکاست. کرونا، اگر آمریکا را به هم ریخت و تا حد دعوت ترامپ به آشوب علیه قرنطینه و تحرکات جداییطلبانه در برخی ایالتها پیش رفت، در ایران موجب همدلی و بسیج ظرفیتهای مردمی و حتی ثبات و آرامش بیشتر شد.
اين روزها در حالی که ايران از لحاظ درصد بهبوديافتگان جزو موفقترین کشورهاست، آمریکا رکورددار تعداد مبتلایان و قربانیان کروناست. در این مقایسه جهانی، اگر ایران بالاتر از آلمان و انگلیس و اسپانيا و ايتاليا و فرانسه ایستاده، شمار قربانیان کرونا در آمریکا به 60 هزار نفر نزدیک شده و تعداد مبتلایان، به یک میلیون نفر رسیده است.
@IMANI_mohammad
ماهواره یا وایتکس؛
بیمار با کدام در مان می شود ؟!
🔹شبکه سیانان اخیرا اعلام کرد «شمار مبتلایان و قربانیان کرونا در نیویورک بسیار بیشتر از آمارهای رسمی است. تحقیقات نشان میدهد حداقل ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در این ایالت مبتلا شدهاند، اما آمار رسمی، تنها ۲۶۹ هزار مبتلا را گزارش کرده است. ظرف یک ماه تعداد قربانیان در آمریکا از ۵۰۰ نفر به بالای ۵۰ هزار نفر رسید».
مجله اکونومیست هم نوشت «تعداد مبتلایان کرونا در آمریکا احتمالا ۱۵ تا ۲۰ برابر آمار رسمی است». بیکاری 27 میلیون نفری، کسری بودجه چهار برابری، نابودی رشد اقتصادی یک دهه گذشته، صفهای طولانی دریافت غذا و جولان اسلحه به دستها در خیابان در حالی است که در آخرین سیاهبازی، رئیسجمهور آمریکا خواستار تزریق سفیدکننده به بیماران بستری شد.
آیا وایتکس میتواند گرفتاریها و پلشتیهای رو شده آمریکا را بشوید و با خود ببرد؟ پریروز مجله آلمانی فرانکفورتر آلگماینه در گزارش روی جلد خود نوشت «#ابرقدرت_بیمار: چگونه ویروس کرونا ضعفهای آمریکا را آشکار میکند؟».
♦️آمریکا در امکان استفاده از توانمندیهایش به موقعیت فلج نسبی رسیده است؛ همان گونه که شوروی رسید. شوروی موشک و ماهواره داشت و نتوانست در جنگ افغانستان پیروز شود و سرانجام فرو پاشید.
آثار همین اختلال، در سیمای آمریکا دیده میشود که نه در جنگ افغانستان و عراق چیزی -جز خسارت هشت هزار میلیارد دلاری- به دست آورد و نه در اَبَرآزمون کرونا قادر است با بحرانهای به هم رسیده، پنجه بیندازد.
چالشها اگر برای ایران تبدیل به نردبان همت و پیشرفت شده، برای آمریکا کشنده است. ماهواره اگر برای ایران مایه جهشهای همهجانبه خواهد بود، سالهاست دردهای آمریکا را درمان نمیکند.
🔹نه امروز، بلکه همان ایام منتهی به انقلاب اسلامی بود که جس جیمز لایف «رئیس بخش ایران در سازمان سیا»، به مجله اشپیگل گفت: «شعار سازمان سیا همیشه این است که با دیکتاتورها تا وقتی که با ما باشند مخالفتی نخواهیم کرد.
مثلاً هر وقت که مسئله ایران در ستاد مرکزی سیا مطرح میشد روسا همیشه میگفتند آمریکا به شاه احتیاج دارد و تا او را داریم، هیچ غمی نباید داشت. از این رو جای تعجب نیست که ما در مقابل انقلاب ایران چنین انگشت به دهان ماندهایم.
ما آنقدر مجهز هستیم که میتوانیم نمره اتومبیل لیموزین برژنف را هنگام ورود به کاخ کرملین از هوا برداریم، ولی متاسفانه عکسهای ماهوارهای ما کما فی السابق از منعکس کردن افکاری که مردم در سر دارند عاجزند. گناه بزرگ سیا این است که در ایران با همه کس جز مردم کوچه و بازار تماس داشت».
@IMANI_mohammad
عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
@IMANI_mohammad
.
پسا روحانی آغاز شده
♦️مشاور روحانی: "دوره #پسا_روحانی آغاز شده. بخش اول دوره پساروحانی در انتخابات مجلس اتفاق افتاد. در انتخابات ریاست جمهوری میتواند اتفاق مهمتری بیفتد".
🔹آقای آشنا! مردم سه سال است برای پایان روحانی روزشماری می کنند؛ کسی که سازنده فیلم تبلیغاتی اش گفت #شومن است.
#به_پایان_سلام_کن
@IMANI_mohammad
واگذاری بدون شفافیت و تغییر؛
سود دولت - گرفتاری محتمل مردم
✍️ دولت در آخرین سال فعالیت خود، دست و دلباز شده است. واگذاری شرکت های دولتی یا سهام آنها شدت گرفته است. شاخص بورس در دوره رکود عمیق اقتصادی در حال شکستن رکوردهای پیاپی است به نحوی که ظرف چند ماه ارزش سهام چند برابر شده شده است.
🔹این، هم می تواند مثبت باشد و هم فاجعه ای بی سابقه را رقم بزند. هدایت کردن نقدینگی تورم زا به سمت بورس می تواند اتفاق مبارکی باشد، مشروط بر این که عایدی آن صرف رونق تولید شود و نه درآمد زایی محض برای گذران امور دولت.
♦️فربه کردن شرکت های دولتی و تامین عایدات نجومی برخی مدیران بدون این که واگذاری واقعی یا خصوصی سازی درست اتفاق بیفتد، نقض غرض است که تنها دولت های بعدی را بدهکار و مردم را گرفتار می کند.
🔹واگذاری شرکت ها یا سهام آنها بدون حاکمیت شفافیت و واقعی سازی سود و زیان شرکت ها، فقط به بزرگ شدن حباب بورس ختم می شود که ممکن است دیر یا زود بترکد.
♦️به عنوان یک مثال، درآمد شستا در سال ۹۸، ۱/ ۴ هزار میلیارد تومان بوده که ۴ هزار میلیارد آن (۹۸ درصد) از محل واگذاری و کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان، سود شرکتهای وابسته است. اکنون درآمد ۷ هزار میلیارد تومانی واگذاری سهام، بدون تغییر در مدیریت و ساختار شستا حاصل می شود.
🔹هم اکنون، بازار گرمی درباره سهام برخی شرکت هاست که صرفا وجود اسمی دارند یا زیان ده هستند؛ چنان که ارزش سهام يک شرکت زيانده از سال گذشته ۱۷ برابر شده . در این صورت دست و پا داران مطلع، تریلیاردر می شوند و احتمالا بسیاری از مردم عادی، متضرر. (نظیر بحران دی ماه 96)
♦️آیا دولت که در سود این بازار شریک است، در قبال زیان و خسارت احتمالی مردم هم پاسخگو خواهد بود یا مسئولیت آن، گردن دولت بعدی می افتد؟
🔹قانون بودجه ۹۹ تقریبا بدون اصلاح ساختاری بسته شد. دولت، سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای نفتی را به ۲۰ درصد کاهش داد و ۴۰ هزار میلیارد تومان از منابع صندوق برداشت کرد. با این حال برخی حامیان دولت اذعان می کنند بورس، راهکار دولت برای تامین منابع مالی مورد نظر خویش است.
♦️مشکل فقط تحریم و کمبود درآمدها نیست، چنان که سال 97 ظرف چند ماه، 18 میلیارد دلار ارز بی زبان به نرخ دولتی واگذار شد و رانتی 150 هزار تومانی را به رانت خواران سپرد.
🔹بر اساس گزارش تفریغ بودجه 97؛ "۳۲ درصد احکام بودجهای اجرا شده و ۶۸ درصد انحراف از بودجه وجود داشته است. همچین انحراف 74 درصدی از اهداف خصوصیسازی گزارش شده است. انحرافات در واگذاریها، ۱۱ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان بوده است".
♦️انحرافات و تخلفات پرحجمی که در سازمان خصوصیسازی رخ داد، به بازداشت رئیس این سازمان ختم شد. زد و بند های پر خسارتی در واگذاری کشت و صنعت مغان، پالایشگاه نفت کرمانشاه، نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، آلومینیوم المهدی، هپکو اراک و... اتفاق افتاد که سودش به جیب غارتگران رفت و دود آن به چشم کارگران و نظام.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
انتقاد یا انتقام از محمود کریمی ها؟
✍️"محمود کریمی"، مقدس نیست. می شود او را نقد کرد و مورد پرسش و انتقاد قرار داد. او خط قرمز نقد نیست.
🔹درباره حکایتی او که اخیرا حین مناجات خوانی در سیما بازگو کرده، دو دیدگاه مطرح شده؛ عده ای می گویند عیبی ندارد و چنان حکایتی محتمل است. عده ای دیگر معتقدند بیان چنین حکایتی دور از شان اهل بیت علیهم السلام است.
♦️طبعا در بیان این قبیل حکایت ها به ویژه در تریبون های عمومی و فراگیر، باید دقت و مراقبت بیشتری انجام شود و درست آن است که از بیان نکات غیر دقیق که موجب شبهه و شائبه باشد، پرهیز شود.
🔹اما یک معیار روشن برای قضاوت درباره اعتراض اخیر وجود دارد: نقد برای اصلاح؟ یا تخطئه برای تخریب؟ اولی مرزهای اخلاق و انصاف را رعایت می کند و دومی چنین مرزهایی را قبول ندارد.
♦️منتقد مصلح، آن قدر منصف است که در کنار دیدن و گفتن یک عیب محتمل، ده ها حسن و خیر و خدمت این مداح اهل بیت (ع) را هم ببیند و بگوید. واقعیت این است که حاج محمود کریمی و نظایر او، اسباب ارتباط جوانان بسیاری با اهل بیت علیهم السلام یا تقویت این پیوند شده اند.
🔹حاج محمود کریمی، ضمن پایبندی به اصول مداحی که از اساتید آموخته، به واسطه نوآوری در سبک های مداحی - و با زبان هنر، سوز و گداز، و شادی و شعف مومنانه- توانست خیلی ها را در تیراژ چند میلیونی، به آستان اولیای دین بکشاند.
♦️او و هم طیفانش -به ویژه پیش کسوت ارجمند حاج منصور ارضی- همچنین، مداحی را به حقیقت آن که دفاع از حق و معارضه با باطل است، نزدیک تر کردند. تبلور این مجاهدت، ایستادن پای انقلاب اسلامی و امام (ره) و شهدا و مدافعان حرم است. پای این منبرها، خدمتگزاران و شهدای والا مقام بسیاری که پرورش یافت.
🔹چنین هنر متعهدی همچنان که جاذبه های نیرومندی دارد، دافعه و کینه دشمنان اسلام و انقلاب را هم بر می انگیزد. چنان که منافقین جدید همسو با ضد انقلاب و نفاق قدیمی، از دو دهه قبل نسبت به اثرگذاری اجتماعی مساجد و هیئت های مذهبی در جذب مردم و جوانان به اردوگاه انقلاب ابراز نگرانی کردند.
♦️حاج محمود کریمی را می شود نقد کرد و مورد پرسش و انتقاد قرار داد. او خط قرمز نقد نیست. بلکه آنجا لازم باشد، باید برادرانه و مشفقانه، ایراد محتمل را متذکر شد. اما فرق است میان "نقد مصلحانه و منصفانه" با "عقده گشایی و تخریب".
🔹جماعتی این روزها علیه محمود کریمی - و حاج منصور ارضی- عقده گشایی کردند که در دوره حاکمیت بر دولت و مجلس مدعی اصلاحات، می خواستند تظاهرات علیه خداوند راه بیندازند؛
♦️به پیامبر اعظم (ص) و اهل بیت (ع) در نشریات و سخنرانی ها تهمت های ناروا زدند و در کف خیابان، به معارضه با قرآن و احکام اسلامی پرداختند. برخی از آنها تا مرز هتاکی به ساحت سید الشهدا (ع) در عاشورای سال 88 پیش رفتند. https://b2n.ir/217198
🔹آنها بر خلاف منتقدان مصلحی که حکایت اخیر در مناجات خوانی حاج محمود کریمی را نپسندیدند، اتفاقا شادمان هم شدند که سوژه گیر آورده اند بلکه خود به مسئله کردن ماجرا دامن زدند. مشکل آنها با کریمی نه گفتن این حکایت، بلکه آن رونق بخشیدن به مجالس اهل بیت و پرورش سرباز دین است.
♦️حکایت اینها، همان مگسی جویای زخم است. بلکه عمروعاص است که گفت هر جا زخم ببینم، آن قدر بخراشم که خون جاری شود.
🔹از نگاه اینان، دائما باید حاشیه ساخت و آن را فربه کرد تا مردم نپرسند سرنوشت وعده های اشرافیت مفسد و غربگرا چه شد؟ چرا آن وعده های عوام فریبانه، معاش مردم را در تنگنا قرار داد؛ عزت و آخرت مردم را هدف گرفت اما دنیای شان را هم آباد نکرد؟
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
ما ادراک بورسیه؛ یا ما ادراک فریدون؟!
✍️نمایندگان مجلس دیروز پس از شنیدن گزارش کمیسیون آموزش، پرونده تقلب حسین فریدون برای تحصیل در مقطع دکتری را برای رسیدگی به قوه قضاییه فرستادند.
🔹این احراز تقلب از آن جهت دارای اهمیت مضاعف است که آقای روحانی و مدعیان اعتدال و اصلاحات، چند سال با ادعای تقلب در 3 هزار بورسیه دکترا، جنجال بزرگی ترتیب دادند و روحانی در اوج بازی با آبروی 3 هزار نخبه گفت "بورسیه و ما ادراک ما البورسیه"!
♦️در ادامه این جنایت بزرگ، وزارت علوم بورسیه 800 نفر را لغو کرد. اما دیوان محاسبات پس از رسیدگی اعلام کرد "تخلفی متوجه وزارت علوم دولت دهم و شورای مرکزی بورس نیست؛ این شورا در حدود وظایف قانونی عمل کرده است. مسئولین وزارت علوم مکلفند اگر بورسیه دانشجویی لغو شده، هزینههای آن را اخذ کنند".
🔹تقلب دستیار آقای روحانی، تنها تخلف وی نیست. حسین فریدون سال گذشته به خاطر فساد و ارتشای چند ده میلیارد تومانی، به پنج سال حبس قطعی و رد مال به مبلغ ٣١ میلیارد تومان محکوم شد. https://b2n.ir/331699
♦️او در انتصاب چند مدیر بانکی متخلف نقش اول را داشت و تلخ تر این که، در زد و بند با یک کلان بدهکار بانکی بود. بدهی دانیال زاده تا مرداد ۹۵ بیش از ۴ هزار میلیارد تومان و دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به بانک ملی بود.
🔹آقای اژه ای معاون اول قوه قضائیه اردیبهشت ۱۳۹۶ درباره پرونده فریدون خبر داد"کسانی گفتند اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم. ولی ما تسلیم نشدیم. ".
♦️آقای سراج رئیس پیشین سازمان بازرسی هم سه سال قبل گفت "علی صدقی (مدیر بانک رفاه کارگران با حقوق و پاداش 730 میلیونی) به اصرار فریدون رئیس بانک رفاه شد. زمانی که صدقی رئیس بانک ملی بود، پرونده قضایی سنگینی داشت . مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی با اصرار و لابی مستقیم آقای فریدون، وی رئیس بانک رفاه شد". فریدون و صدقی سال 90 در اوج التهابات ارزی، اقدام به تاسیس صرافی کردند.
🔹حکم دادگاه فریدون، 9 مهر 98 صادر و او 24 مهر راهی زندان شد. اما همین، موجب عصبانیت روحانی و سخنرانی های تند در یزد و کرمان با مضمون حمله به قوه قضائیه، به رخ کشیدن کسری بودجه و فرستادن پالس مذاکره شد. این التهاب آفرینی، چند روز قبل از غافلگیری گران کردن بنزین و آن بلوای پر خسارت اتفاق افتاد.
♦️اکنون گزارش رسمی مجلس خبر از تقلب دستیار روحانی می دهد؛ بی آن که صدایی از نشریات اجاره ای اشرافیت و مدعیان اصلاحات در بیاید. ما ادراک ما البورسیه؟ یا ما ادراک ما الفریدون؟!
@IMANI_mohammad
.
تفاوت مدیریت جهادی و اشرافی
♦️اولی، ماهواره پیشرفته می سازد و با موفقیت در مدار قرار می دهد؛
🔹دومی، قیمت خودرو را ظرف هفت سال، شش برابر می کند. (قیمت پراید از 16 میلیون به نزدیک 90 میلیون رسید)
♦️اولی، شهید می دهد تا عزت و سربلندی و پیشرفت حاصل شود؛
🔹دومی، دست به بیت المال می برد یا در معرض حیف و میل قرار می دهد.
@IMANI_mohammad
.
پرنده نبود؛ با برجام پرید
♦️پراید فکسنی را از 17 میلیون تومان در سال 92، به نزدیک 90 میلیون تومان رسانده و با این همه، هنوز هم خجالت نمی کشد و از اهمیت برجام و سیب و گلابی های آن می گوید!
🔹قیمت پراید تولید داخل، چه دخلی به تحریم و برجام دارد؟! تنها ارتباطی که وجود دارد، این است که برجام، اقتصاد ما را معطل گذاشت و بر زمین زد.
♦️فرو نشاندن حباب قیمت ها، فقط یک جو همت و کفایت می خواهد برای حمایت از تولید، نظارت هوشمند و قاطع بر بازار، و نقره داغ کردن دلالان با مالیات.
@IMANI_mohammad
.
تفاوت مدیریت جهادی و اشرافی
♦️اولی، ماهواره پیشرفته می سازد و با موفقیت در مدار قرار می دهد؛
🔹دومی، قیمت خودرو را ظرف هفت سال، شش برابر می کند. (قیمت پراید از 16 میلیون به نزدیک 90 میلیون رسید)
♦️اولی، شهید می دهد تا عزت و سربلندی و پیشرفت حاصل شود؛
🔹دومی، دست به بیت المال می برد یا در معرض حیف و میل قرار می دهد.
@IMANI_mohammad
... شاید که بیدارت کند
🔹تکانه ای که بیدارت کند، آیت رحمت خداست؛ و گرنه او، "اشدّ المعاقبین" هم هست. "أَیْقَنْتُ أَنَّکَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ فِی مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ وَ أَشَدُّ الْمُعَاقِبِینَ فِی مَوْضِعِ النَّکَالِ وَ النَّقِمَةِ. خدایا یقین دارم که در جای عفو و رحمت مهربان ترین مهربانانی.و در جایگاه مجازات و انتقام، سخت ترین کیفرکننده ای".
♦️زلزله لطف خداست، اگر قابل باشیم. و گرنه موقعیت هایی هم هست که چوب خدا صدا ندارد."الهِي لا تُؤَدِّبنِي بِعُقُوبَتِك وَ لا تَمْكُر بِي فِي حِيلَتِك مِنْ أَيْنَ لِيَ الْخَيْرُ يَا رَبِّ وَ لا يُوجَدُ إِلا مِنْ عِنْدِك. وَمِنْ اَینَ لِی النَّجاه وَلا تُسْتَطاعُ اِلاّ بِکَ لاَ الَّذی اَحْسَنَ اسْتَغْنی عَنْ عَوْنِک.
🔹خدايا مرا به كيفرت ادب نکن و با نقشه ات با من مکر منما. از كجا برايم خيرى باشد، درحالي كه جز نزد تو يافت نشود؟ و از کجا نجات برایم باشد، در حالی که جز به واسطه تو مقدور نباشد؟".
♦️خداوندا مواخذه و مجازاتم نکن، به خاطر لغزش ها. و مرا آماج بلاها قرار نده. https://b2n.ir/555643
#بامداد_چهاردهم
@IMANI_mohammad