eitaa logo
ایران کوچک کرج
73 دنبال‌کننده
29 عکس
36 ویدیو
4 فایل
ایران کوچک کرج
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️تصویب دو فوریت طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در مجلس 🔻نمایندگان مجلس امروز با ۲۳۲ رای از ۲۴۶ رای در واکنشی به ترور و به شهادت رساندن شهید محسن فخری‌زاد دو فوریت طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را به تصویب رساند که نتیجه آن خروج از پروتکل الحاقی و برجام است.
عوضش برجام سالمه! 💢-95 درصد برنامه هسته ای تعلیق یا نابود شد. 💢-تحریم ها که قرار بود برود، چند برابر شد. 💢رکود و تورم و ضریب جینی و سختی کسب و کار در دولت روحانی رکورد زد. 💢-رژیم ویژه بازرسی، انبوهی از اطلاعات سرّی ما را در اختیار دشمن قرار داد. 💢-سردار سلیمانی و محسن فخری زاده ترور شدند و... ▪️اما عوضش، دولت توانست به هر قیمتی بود (بخش تعهدات ایران و خسارت های حاصل از آن) را حفظ کند. آیا همین کافی نیست؟!
بسیج باید زبان گویای حق خواهی و مطالبه گری مردم باشد و با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و تریبون‌های در اختیار، فریادگر مطالبات مردم باشد.
جزئیاتی جدید از شیوه عملیات ترور شهید فخری‌زاده 🔹ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسرش صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رُستمکُلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت می‌کند. 🔹ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثای محل مقصد ترک می‌کند. 🔹در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخری‌زاده و متوقف کردن ماشین می‌شود. فخری‌زاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده می‌شود. 🔹در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیک‌های متعددی به سمت شهید صورت می‌گیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد می‌کند که منجر به قطع نخاع وی می‌گردد. 🔹در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید می‌کند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت می‌کند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر می‌شود. 🔹پیکر مجروح شهید به درمانگاه و از آنجا با هلی‌کوپتر به بیمارستانی در تهران منتقل می‌شود که متاسفانه بعد از مدتی به شهادت می‌رسد. 🔹گفتنی است طبق اطلاعات خبرنگار فارس در این عملیات که حدود ۳ دقیقه طول کشیده است، هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته و تیراندازی‌ها تنها توسط سلاح خودکار انجام شده است و به‌جز محافظ شهید که مجروح می‌شود، هیچ فرد دیگری در این حادثه آسیب نمی‌بیند. 🔹در همین رابطه بررسی هویت مالک خودروی نیسان، نشان دهنده خروج وی در ۸ آبان ماه سال جاری از کشور است. 🔹شهید فخری زاده از دانشمندان پرافتخار هسته‌ای و دفاعی کشورمان نزدیک به ۳ دهه در فهرست ترور گروه‌های تروریستی و رژیم صهیونسیتی قرار داشت. در سال‌های اخیر بارها عملیات‌های تروریستی علیه وی کشف و خنثی شده بود.
🔴 ظریف یا آلزایمر گرفته یا فکر می‌کند مردم آلزایمر گرفته‌اند! جناب ظریف گفته: "برخی دوستان به آمریکایی گرا می‌دهند که با ما بهتر می‌تونید کار کنید"! بی‌تردید ایشان یا آلزایمر گرفته و التماس‌های خودش به البرادعی در سال ۸۴ و صحبت‌هایش در شورای روابط خارجی آمریکا در سال ۹۶ را فراموش کرده که می‌گفت: "اگر مذاکرات شکست بخورد ما در ایران بی‌اعتبار می‌شویم و جریان غرب ستیز روی کار می‌آیند" یا فکر می‌کند مردم آلزایمر دارند و یادشان رفته که ظریف و جریان حامی ظریف بیشترین ارتباطات، قرابت و دوستی را با دشمنان این ملت داشته‌اند و بیشترین وطن‌فروشی‌ها در پرونده آنها ثبت شده است! جناب ظریف؛ آمریکا و انگلیس و اسرائیل مال خودتان؛ نوش جان‌تان؛ معلوم است شما بهتر می‌توانید با آنها کار کنید آنها هم همیشه حامی شما بوده‌اند و خواهند بود؛ تحصیل‌ خود و بچه‌هایتان آنجا بوده و غرب آرزوی شماست. ان‌شاءالله با آنها هم محشور شوید.
⭕️ ظریف:"بعضی دوستان به آمریکا گرا میدهند، که با ما بهتر میتوانید کار کنید." پ.ن اقای ظریف بر فرض که کلام شما صحیح..شما از کجا خبر داری؟! پدری به پسرش گفت:کلاغه خبر اورده سیگار میکشی؟ پسر پاسخ داد:قبول من سیگار میکشم..تو چی میکشی پدر که با کلاغها حرف میزنی؟ 👤 محمد مهدی سرباز
ژنرال صهیونیست: شدیدترین واکنش ایران، می‎تواند حمله موشکی به اسرائیل باشد 🔹رئیس اندیشکده امنیت رژیم صهیونیستی: مسؤولان اسرائیل دهان خود را ببندند و چیزی را لو ندهند. تا همین الان هم بیشتر از حد مجاز صحبت کرده‌اند. 🔹دانشمند ایرانی با روش پیچیده عملیاتی و توانمندی‌های خاص ترور شد. چنین عملیات دقیقی به برنامه‌ریزی طولانی‌مدت و گسترده نیاز داشت. 🔹واکنش تهران در روزهای پایانی ترامپ یا آغاز دولت بایدن می‌تواند خطر تلافی‌جویی آمریکا را کاهش دهد. حتی گروه‌های حامی ایران در همه جا می‌توانند برای انتقام استفاده شوند.
سوال : ✅چه نیازی به شورای نگهبان وجود دارد؟ اصولاً وظیفه شورای نگهبان یک امر نظارتی است، چه در حوزه تقنین و چه در حوزه انتخابات. همه جوامع انسانی نیز به حکم عقل پذیرفته‌اند که در اداره جامعه، باید سازوکارهای نظارتی را داشته باشند و این نظارت در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی روزانه یک جامعه ضرورت دارد. شما در زندگی اجتماعی روزانه هزاران مورد از نظارت را ملاحظه می‌کنید. در مسابقات ورزشی، در رفت‌وآمد روزانه و ترددهای شهری، در مدرسه و دانشگاه، در محل کار و... افرادی به عنوان داور، ناظم مدرسه، پلیس و... هستند که این وظیفه نظارتی را در حوزه خود اعمال می‌کنند تا همه چیز براساس نظم و قوانین و مقررات انجام شود. پس نظارت برای حیات اجتماعی انسان‌ها امری ضروری است و در عرصه‌های مختلف وجود دارد. شورای نگهبان هم‌ـ با هر عنوانی‌ـ در کشورهای دیگر وجود دارد. در جمهوری اسلامی ایران با همین عنوان و در کشورهای دیگر با عناوین دیگر، نهادهایی مثل دادگاه قانون اساسی، دیوان عالی فدرال آمریکا، شورای قانون اساسی و... این نظارت تقنینی و انتخاباتی را به نوعی انجام می‌دهند. جمهوری اسلامی ایران هم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این سازوکار بسیار مؤثر را در نظر گرفت. قبل از انقلاب، ما سازوکارهای نظارتی قانون‌مندی نداشتیم. نظام‌های قضایی اصولاً آنهایی که نظارت قضایی دارند، مثل آمریکا، نظارت‌شان پسینی است؛ یعنی فرض این است که مصوبات منطبق با قانون اساسی است، مگر اینکه شکایتی یا اعتراضی مطرح شود. اما چارچوب قانون اساسی ما نظارت پیشینی را در نظر گرفته است و کلیه مصوبات مجلس پیش از نهایی شدن باید به تأیید شورای نگهبان برسد. طبیعتاً اگر قانون اساسی شکل دیگری را در نظر می‌گرفت، آن انجام می‌شد؛ اما فعلاً این روش پذیرفته شده است. البته در خصوص نظارت بر مصوبات دولت که از سوی رئیس مجلس، طبق اصل 138 قانون اساسی انجام می‌گیرد، با نظارت دیوان عدالت اداری بر مقررات دولتی، نظارت به شکل پسینی صورت می‌گیرد و چنانچه مصوبه‌ای خلاف قانون تشخیص داده شود، ابطال می‌شود؛ بنابراین ما نیز هر دو شیوه نظارتی را داریم، ولی تشخیص قانون‌گذار این بوده است که مصوبات مجلس، نظارت پیشینی داشته باشد و نسبت به مصوبات دولت، نظارت پسینی اعمال شود.
✅آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟ اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقب‌نشینی در برابر زیاده‌طلبی‌ها و قلدری‌های او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آن‌ها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آن‌ها بوده است. ملاحظات: 1- این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آن‌ها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازی‌های بی ضابطه و مسئله‌دار شرکت‌های بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولت‌های قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست. 2-آمریکا خواهان مذاکره و بده‌بستان نیست، روش شناخته‌شده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست. 3-ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامه‌ریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آن‌سوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد می‌کند. 4-قطع به یقین امکانات و ظرفیت‌های درونی ملت ایران پاسخ‌گوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
اسحاق جهانگیری: ایران منفعتی از برجام نبرد شما یادتون نمیاد یه مدت ما اینو میگفتیم رییسش میگفت عده ای کودک دم باغ آمده اند میگویند پس سیب و گلابی برجام کو؟ آخرش هم از سیب و گلابی خبری نشد و بادمجان [کمک معیشتی] نصیب ملت شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆 متن شبهه : امام جمعه شیراز : روابط ایران و چین بر اساس دستورات قرآن است 🔆پاسخ شبهه: 1️⃣ به گزارش جهان نيوز، جمعه 27 تیرماه، سخنان آیت‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه شیراز موردتوجه بسیاری از رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفت.علت این توجه ویژه به سخنان امام‌جمعه شیراز، تیتری بود که نخستین بار خبرگزاری یکی از رسانه‌ها به نقل از نماینده ولی‌فقیه در استان فارس نقل کرد: اساس ارتباط ایران و چین منطبق با دستورات قرآن است. 2️⃣ شبکه ماهواره‌ای "ایران اینترنشنال" وابسته به جریان سعودی طی مطلبی نوشت: روابط ایران و چین بر اساس دستورات خدا در قرآن است! و پس ‌از این جریان‌سازی رسانه‌ای، موجی از تخریب و خبرسازی در فضای مجازی علیه امام‌جمعه شیراز به راه افتاد. 3️⃣ در حالیکه آیت‌الله دژکام با ذکر قواعد کلی ارتباط یک کشور اسلامی با دیگر کشورها، به بیان نکاتی از قرآن کریم پرداخته است که در خبرسازی رسانه‌های یک جریان خاص، مورد تحریف قرارگرفته است. 4️⃣ آیت‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه شیراز طی سخنانی اظهار داشت: «روابط خارجی ایران به‌منزله کشوری اسلامی با دیگر کشورها باید در چارچوب تصریح‌شده در قرآن باشد و در این زمینه باید از رفتارهای احساسی دوری گزید و به سوره مبارکه ممتحنه رجوع کرد که اساس روابط خارجی کشور اسلامی را با غیرمسلمانان ذکر کرده است. در این سوره کافران در دو دسته جای می‌گیرند، عده‌ای که با مؤمنان سر جنگ دارند و عده‌ای که از در صلح وارد می‌شوند. دوستی با کافرانی که با ما دشمنی دارند، اگر از سر آزمایش هم بوده باشد در این سال‌ها تجربه کرده‌ایم، آمریکا از خارج شد و ما را نیز تحریم کرد، ... دستور قرآن این است که با غیرمسلمان باید در چارچوب عزت و حفظ استقلال ارتباط برقرار کرد؛ ما چکار کنیم که آمریکا دست از دشمنی برنمی‌دارد؟ اما در مقابل برخی کشورهای غیرمسلمان هستند که با ما چنین رفتاری نداشته‌اند و رابطه با آن‌ها اشکالی ندارد؛‌ گرچه همین رابطه نیز باید بر اساس عدالت باشد و نه ظلم‌پذیری. در روابط میان ایران و چین نیز چنین است و این کشور با ما سر دشمنی ندارد و ما نیز با آن‌ها دشمن نیستیم. مردم نیز اساس رابطه خارجی را باید به همین صورتی که قرآن عنوان می‌کند از مسئولان طلب کنند.» 5️⃣ با این‌حال به نظر می‌رسد هدف اصلی از به راه افتادن چنین جریان رسانه‌ای، نه‌تنها تخطئه امام‌جمعه شیراز بلکه تخطئه منطق و تحت‌الشعاع قراردادن استدلال‌هایی است که پشتوانه قرارداد تجاری ایران و چین خواهد بود. 6️⃣ قرارداد تجاری که این روزها، مورد حملات گاه‌وبیگاه طیفی از فعالان سیاسی و رسانه‌ای در داخل و خارج از کشور قرارگرفته و این بار، سخنان امام‌جمعه شیراز بستر آن را فراهم آورده است. 7️⃣ در این میان، همسویی مجدد برخی رسانه‌ها و فعالان مجازی با رسانه‌های معاندی چون "ایران اینترنشنال" همچون گذشته تأمل‌برانگیز به نظر می‌رسد.