⭕️ صاحب جمله "خودکفایی مزخرف است" و "کشاورزی ایران باید تعطیل شود تا پیشرفت کنیم" و "تسخیر سفارت آمریکا را قبول ندارم. حکومت در آن زمان باید با دانشجوها برخورد میکرد!" که کاوه مدنیِ جاسوس معاونش بود گفته: "امام خمینی(ره) فرزند ناخلف آمریکا بود!"
عیسی کلانتری هنوز در ج.ا سمت دارد!
👤 سـیـّد مـنـصـور مـوسـوی
✅ #ستون_پنجم_سیاسی و رسانهای در داخل کشور چه کسانی هستند ؟
۱) کسانی که اراده ملت را در مقاومت مقابل دشمنانش سست میکنند
۲) کسانی که عامدانه نارضایتی تراشی میکنند
۳) کسانی که عامدانه به مسئولیت خود در کنترل بازار عمل نمی کنند
۴) کسانی که مسیر حل مشکلات را مذاکره و کرنش مقابل آمریکا معرفی می کنند
۵) کسانی که سرباز جنگ روانی و روایتی دشمن در داخل شده اند
۶) اصحاب رسانه هایی که با تاکتیک های ژورنالیستی بر طبل تفرقه می کوبند
۷) سیاسیونی که با اظهارات و توییت های خودبه قصد ضربه به نظام و مقابله با حاکم اسلامی،تدابیر رهبر معظم انقلاب را به سخره میگیرند
۸) کسانی که کاسبان دوگانه های دروغین شده اند
۹) کسانی که به قصد ضربه به مردم احتکار و گرانفروشی میکنند
... و پر واضح است که حکم ستون پنجم در زمان جنگ چیست...
عوامل شکست دولتها و ناکارامدی آنها در اداره کشور از زبان امام علی (ع)
امام علی علیه اسلام فرمود :
چهار عامل سبب شکست دولتها میشود:
1ـ ضایع کردن اصول وارزشها (مسائل مهم)
2ـ سرگرم شدن به فروع (امور کم اهمیت وحاشیه ای)
3ـ به کار گیری آدمهای پست وناکارامد در راس امور
4ـ کنار گذاردن انسانهای فاضل وشایسته از مناصب کلیدی
یُسْتَدَلُّ عَلَی اِدبارِ الدُّوَلِ بِاَربَعٍ: تَضییعِ الاُصولِ وَ التَّمَسُّکِ بِالفُرُوعِ وَ َتقدیمِ الاَراذِلِ وَ تَاخیرِ الاَفاضِلِ»
⭕️ حسن آقای خمینی نظری در مورد جسارت "عیسی کلانتری" به خمینیِ کبیر ندارد؟!
اصلا کارکرد یادگارِ یادگارِ امام برای انقلاب خمینی چیست؟!
#علی_قلهکی
⭕️ رضا سراج، کارشناس مسائل سیاسی:
🔹محور غربی-عبری-عربی با بزرگنمایی برخی تحرکات نظامی مشغول ادراکسازی حمله قریبالوقوع آمریکا به ایران است. این عملیات روانی از یک طرف ناظر بر جلوگیری از اقدامات۸ تهاجمی محور مقاومت به ویژه در عراق و از طرف دیگر برای بسترسازی و تسهیل مسیر غربگرایان جهت مذاکره انجام میشود.
⭕️ بله! ما در مجلس، از وزیر سئوال کرده ایم، طرح استیضاح وزیر هم در دستور کار است.
اما ببینید عمق فاجعه کجاست که حلقه مرکزی دولت، رئیس سازمان خصوصی سازی را بخاطر ارسال پرونده شرکت #هفت_تپه به هیات داوری عزل میکند.
مالک هفت تپه کیست؟ اَبَرکیس ارزی کشور و متهم ۱.۵میلیارد دلاری.
#سید_نظام_الدین_موسوی
استاد حجت الاسلام تهرانی میگفت دوران نوجوانی در محضر سیدعبدالکریم کشمیری بودیم این داستان از زبان خود ایشون شنیدیم
آیت الله کشمیری میفرمود در هند یه مرتاضی بود، این توانایی رو داشت که اگر اسم شخص و مادرش رو بهش میگفتیم، بهت میگفت که طرف زندهس یا مرده و کجا دفنه، ازش چندنفر رو پرسیدیم کاملا درست جواب داد.
مثلا آیت الله بروجردی رو پرسیدیم، گفت: کُم کُم.
منظورش قم بود. یعنی قم هستش پرسیدیم زندهس یا مرده، گفت مرده.
آیت الله کشمیری اهل کشمیر بود و زبان هندی رو بلد بود.
این مرتاض این توانایی رو داشت که بفهمه منظور ما چه کسی هست. چون مثلا اسمها خیلی مشترک هستش، شاید تو کل دنیا چندهزار آدم وجود داشته باشه که اسمش محمد باشه و اسم مادرش هم مثلاً فاطمه. ولی این شخص می فهمید معنا و منظور چه کسی هست. این قدرت رو داشت که شرق و غرب عالم رو ببینه و میگفت شخص کجاست و آیا روی خاک هست یا زیر خاک!
آیت الله کشمیری گفت دیدیم وقت خوبیه ازش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بپرسیم ببینیم حضرت کجاست و مرتاض چی میگه. گفتیم مهدی فرزند فاطمه. مرتاض یکم صبر کرد و گفت چنین کسی رو متوجه نشدم. اونی که منظور شماس این اسمش نیست. ماهم دیدیم اشتباه گفتیم، اسم امام زمان محمد هستش، مهدی لقب حضرته، مادر حضرت مهدی هم باید نرجس بگیم نه حضرت زهراء (سلام الله علیها)، به مرتاض گفتیم، محمد فرزند نرجس، دیدیم مرتاض بعد از چند لحظه مکث، رنگ و روش عوض شد و یِکَم جا خورد و کمی عقب رفت چند بار گفت این کیه؟ این کیه؟ گفتیم چطور مگه؟
اینجای تعریف کردن داستان که رسید آیت الله کشمیری شروع کرد به گریه کردن، به مرتاض گفتیم این امام زمان ماست. گفت هر جای عالم که رفتم این شخص حضور داشت، همه جا بود. جایی نبود که این شخص نباشه!!!.
*اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر
◀️منبع: کانال علامه حسن زاده آملی
💠 اهداف تحریم:
1⃣ ایجاد خطای ادراکی و محاسباتی
2⃣ کنارگذاشتن حمایت از امام و ولی جامعه
3⃣ شکست حکومت اسلامی
4⃣ تفرقه بین مومنان
🔻رهبران دنیا قبل از شروع جنگ چند استدلال دارند:
1⃣ استدلال اول؛ خطری سنگین و رو به رشد، پیشرو است
2⃣ استدلال دوم؛ جنگ آسان و ارزان خواهد بود
3⃣ استدلال سوم؛ جنگ مشکلات زیادی را حل خواهد کرد
4⃣ استدلال چهارم؛ دشمن یا شرور است یا دیوانه یا شاید هر دو
5⃣ استدلال پنجم؛ صلح با برخی کشورها غیرقانونی است
🎀خاطره ی روحانی برای این روزها...
◽️ جناب #روحانی در بخشی از کتاب خاطراتشان در خصوص گفتگوهای هسته ای با دولت های اروپایی و از روزهایی که در سال ۱۳۸۱ دبیر شورای عالی امنیت ملی می نویسند:
«یکی دیگر از مشکلات ما این بود که برخی از مسئولین کشور باور نمیکردند که اروپا بهتنهایی قادر به حل کامل مسئله نیست ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. به عبارتی، اروپایی که قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد، چگونه میتواند تضمین امنیتی ارائه دهد؟ سیاست نظام هم بر اصل عدم مذاکره با آمریکا بود»
آنتونی بلینکن کیست؟
هدیه ویژه بایدن به اسرائیل - ۱
انتصاب آنتونی بلینکن به عنوان وزیر خارجه جدید آمریکا، جهتگیریهای کلان دولت بایدن را روشنتر کرد. بلینکن در دولت اوباما در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷، معاون وزیر خارجه و بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا بوده است.
هدیه ویژه بایدن به اسرائیل
او در خانوادهای یهودی در نیویورک به دنیا آمد و در سن ۹ سالگی به همراه مادر و پدر خواندهاش به پاریس مهاجرت کرد. «ساموئل پیزار» همسر مادر بلینکن، به عنوان بازمانده هولوکاست معرفی میشود.
بلینکن یک صهیونیست دو آتشه و حامی رژیم صهیونیستی است. به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، بلینکن در گفتوگو با گروههای یهودی دوست دارد نکتهای را درباره جنگ غزه در سال 2014 برجسته کند؛ «بلینکن این طور تعریف میکند که سفیر اسرائیل نیمه شب او را از خواب بیدار میکند و خواستار کمک نظامی فوری میشود.
بلینکن فردای همان روز، مسئله را با اوباما و بایدن در میان میگذارد و جواب مثبت میگیرد. سپس به همراه بایدن، ضمن لابی موفق میشود کنگره را به پرداخت کمک 250 میلیون دلاری برای تقویت سامانه گنبد آهنین اسرائیل ظرف چند روز متعهد کند. بلینکن میگوید دولت بایدن، بدون قید و شرط به تلآویو کمک خواهد کرد. بایدن کمک نظامی خود به اسرائیل را به هیچ تصمیم سیاسی اسرائیل مرتبط نخواهد کرد.»
بلینکن در گفتوگو با نشریه «جویش اینسایدر» وعده داده که دولت بایدن سیاست به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی کشورهای عربی را دنبال کند. بیراه نیست که بسیاری از کارشناسان میگویند «انتخاب بلینکن، هدیه تیم بایدن به اسرائیل است.
ستایشگر حمله ترامپ به سوریه
نیویورک تایمز در گرازشی سنگر نوشت: بلینکن تلاش خواهد کرد تا شرکای آمریکا را کنار هم جمع کند. بلینکن در یک سخنرانی در سال ۲۰۱۵ گفت در زمان بحران یا مصیبت، همه پیش از هر چیز به آمریکا روی میآورند. همیشه حق با ماست. رهبری آمریکا توانایی منحصر به فردی در بسیج دیگران و ایجاد تغییرات دارد.
بلینکن نقش محوری در بسیاری از سیاستگذاریهای خارجی دولت اوباما داشت؛ از جمله چگونگی برخورد با روسیه پس از حمله به کریمه در سال ۲۰۱۴ و نیز عملیات کشتن بنلادن در سال ۲۰۱۱.
نیویورک تایمز مینویسد: بلینکن، در نقش دوم، به توسعه واکنش آمریکا در برابر آشوبهای سیاسی و بیثباتی در سرتاسر خاورمیانه کمک کرده و نتایج متفاوتی را در مصر، عراق، سوریه و لیبی به دست آورده است.
برخی کارشناسان، بلینکن را به عنوان چهره مداخلهگرا میشناسند. وی از حامیان پیشنهاد بایدن برای ایجاد سه منطقه خودمختار در عراق بر اساس دین و مذهب بود. او احتمالا موضع سختگیرانهتری نسبت به مسائل حقوق بشر در چین و روسیه خواهد داشت.
بلینکن در دولت اوباما خواستار مداخلات نظامی در سوریه بود. او در مصاحبه با «سیبیاس» با تلخی از سیاست مماشات در قبال سوریه یاد کرد و به همین دلیل سال ۲۰۱۷ وقتی ترامپ دستور حمله هوایی به سوریه را داد، کار او را ستود.
#محمد_ایمانی
♦️ برخی منابع خبری از ترور یکی از دانشمندان رده بالای حوزه هستهای و موشکی در منطقه آبسرد دماوند خبر میدهند /رجانیوز