eitaa logo
ایران کوچک کرج
73 دنبال‌کننده
29 عکس
36 ویدیو
4 فایل
ایران کوچک کرج
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ امریکا بدون زرورق 👤 رحیم پور ازغدی 🔻 ترامپ نجاستی بود که آمریکا را با خودش به روی آب آورد. بدون زرورق، ظاهر همان باطن است. در سراسر قرن ، به‌ویژه پس از غرق شدن امپراتوری سوسیالیزم در فقر و سرکوب و خشونت ، بوق‌های سرمایه‌داری کوشیدند هژمونی آمریکا را به‌مثابه نماد دمکراسی و جامعۀ مدنی، پدر قانون‌اساسی‌نویسی، الگوی جمهوریت و حقوق شهروندی، مظهر مدیریت علمی، ارتش سوپرمن‌های شکست‌ناپذیر، تجسم مدرنیته و پایان تاریخ تا ابد تثبیت کنند. پس از کمونیست‌ها، نوبت لیبرالیست‌ها بود که از کلاهشان خرگوش درآورند! از رویاهای دیزنی در دوره کودکی تا متون علوم اجتماعی در دانشگاه، پروژۀ بت‌پرستی مدرن تعقیب شد. بت بزرگ، باید نشکن به نظر می‌آمد. هنوز عصر مقاومت و شرافت نرسیده بود. انتقاد از سرزمین مقدس ممنوع بود. در مدرسه باید زندگی‌نامه کندی و نیکسون را حفظ می‌کردیم. به نسل ما چون میت در قبر، تلقین می‌شد که ارباب خوبی دارید، تعظیم کنید، اربابی که: ۱. پلیسش قانونمند و مودب است. در فیلم‌ها از متهم می‌خواهد چیزی نگوید که علیه خودش استفاده شود. ۲. مدینۀ فاضله «برابری شهروندی» است و نمی‌دانند تبعیض چیست؛ به‌ویژه تبعیض نژادی! ۳. سیستم انتخابات لیبرال، حساب‌شده و پاسخگو است و دموکراسی‌اش، تقلب‌ناپذیر. ۴. مقر نهادهای بین‌الملل و سازمان‌های جهانی است و پای تعهدات بین‌المللی‌اش می‌ایستد. ۵. کشور رویاها و مهد رفاه عمومی است. شهروند فقیر و غنی ندارد. ۶. قانون اساسی‌اش، الگوی حقوق بشر و در منازعات سیاسی، دقیق، شفاف و حساب‌شده است. ۷. در نظام دموکراتیک لیبرال، خشونت‌ها و شکاف‌های اجتماعی مهار شده‌اند. جامعۀ مدنی و رفتار متمدنانه، نهادینه شده و در عقلانیت سرمایه‌داری، معضلات به بحران تبدیل نمی‌شود. ۸. رسانه‌های آزاد و بی‌طرف، بدون سانسور و مستقل از مافیاهای سرمایه‌داری، هیچ نقطۀ کور سیاسی و اجتماعی باقی نمی‌گذارند. ۹. مدیریت علمی و دموکراتیک در یک نظام سکولار، مثل اسید، چالش‌ها و نابرابری‌ها را در خود حل می‌کند. ۱۰. چیز پنهان و ناگفته‌ای در امور پابلیک ندارند و همه چیز شفاف است. ۱۱. نظام پزشکی و بهداشت و سلامت بی نقص و پیشرفته که برای جان انسان، بی توجه به پول، ارزش قائل است..... 🔹 اما در این چهل سال و در این چهل روز، چه چیزها که ندیدیم! و در چلۀ دوم انقلاب خمینی، چه چیزها که نخواهیم دید. درگیری‌های خیابانی در اکثر ایالت‌ها، به جان هم افتادن مردم مسلح، دو مدعی همزمان ریاست جمهوری و هر دو مدعی تقلب و شهروندی که پرچم آمریکا را آتش می‌زد و می‌گفت: بدتراز آمریکا، آمریکاست! 🔻 به هر که می‌گوید خبری نیست، بگویید: آری، یک خبر نیست، خبرهاست.
مایک پمپئو بار دیگر به خاورمیانه سفر می کند تا با نمایندگان اسرائیل ، امارات و عربستان سعودی دیدار کند. 🔹به گفته رسانه های آمریکایی ، هدف از این سفر جلوگیری از فعالیت احتمالی دولت بایدن در منطقه و همچنین آماده سازی زمینه برای هماهنگی عملیاتی علیه ایران است که ترامپ به احتمال زیاد این خطر را در روزهای آخر ریاست جمهوری رسمی خود انجام خواهد داد .
🔴متن توافقنامه سه کشور رئیس جمهور جمهوری آذربایجان ، نخست وزیر جمهوری ارمنستان و رئیس فدراسیون روسیه رئیس جمهوری جمهوری آذربایجان الهام علیف، نخست وزیر جمهوری ارمنستان نیکولای پاشینیان و رئیس جمهور فدراسیون روسیه ولادیمیر پوتین موارد زیر را اعلام کردند: 1. آتش بس كامل و همه درگیری ها در منطقه درگیری قره باغ از ساعت 00:00 به وقت مسكو در تاریخ 10 نوامبر 2020 اعلام می شود. جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان ، از این به بعد طرفین نامیده می شوند ، در مواضع خود متوقف می شوند. 2- منطقه آغدم و سرزمینهای در دست ارمنستان در منطقه گازاخ جمهوری آذربایجان تا 20 نوامبر سال 2020 به آذربایجان بازگردانده می شود. 3. در امتداد خط تماس در قره باغ و در امتداد دالان لاچین ، یک گروه صلحبان فدراسیون روسیه به تعداد 1960 نفر از نیروهای مسلح ، 90 زره پوش ، 380 واحد خودرو و تجهیزات ویژه مستقر شده است. 4- نیروهای حافظ صلح فدراسیون روسیه به موازات عقب نشینی نیروهای مسلح ارمنستان مستقر می شود. مدت زمان اقامت نیروهای نظامی صلح فدراسیون روسیه 5 سال است ، با تمدید خودکار برای دوره های 5 ساله بعدی ، در صورتی که هیچ یک از طرفین 6 ماه قبل از انقضا مدت قصد برای خاتمه استفاده از این ماده اعلام نکرده باشد. 5- به منظور افزایش اثربخشی کنترل بر اجرای توافق نامه ها توسط طرف های درگیر ، یک مرکز حفظ صلح برای کنترل آتش بس مستقر میشود. 6. جمهوری ارمنستان منطقه کلبجر را تا 15 نوامبر سال 2020 و منطقه لاچین را تا اول دسامبر سال 2020 با پشت سر گذاشتن راهرو لاچین (5 کیلومتر عرض) ، که اتصال قره باغ با ارمنستان را تضمین می کند و در عین حال غیرقابل بازگشت است ، به جمهوری آذربایجان باز می گرداند. شهر شوشا را به لاچین وصل نمیکند. با توافق طرفین ، در سه سال آینده ، برنامه ای برای احداث یک مسیر جدید ترافیکی در امتداد دالان لاچین ، با ارائه ارتباط بین خانکندی و ارمنستان ، با انتقال مجدد متعاقب نیروهای صلح آمیز روسیه برای محافظت از این مسیر ، تعیین می شود. جمهوری آذربایجان ایمنی ترافیک را تضمین می کند. 7. آوارگان و پناهندگان داخلی در حال بازگشت به خاک قره باغ و مناطق مجاور تحت کنترل دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان هستند. 8- تبادل اسرای جنگی و سایر افراد و اجساد کشته شدگان درگیر است. 9. کلیه ارتباطات اقتصادی و حمل و نقل در منطقه مسدود نمیشود. جمهوری ارمنستان به منظور سازماندهی حرکت بدون مانع شهروندان ، وسایل نقلیه و کالاها در هر دو جهت ، بین مناطق غربی جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان ارتباطات حمل و نقل برقرار می کند. کنترل حمل و نقل توسط نهادهای سرویس مرزی FSB روسیه اعمال می شود. با توافق طرفین ، ساخت ارتباطات حمل و نقل جدیدی که جمهوری خودمختار نخجوان را با مناطق غربی آذربایجان پیوند می دهد ، فراهم می شود. .
🔴 تحلیل | گمانه های امنیتی-سیاسی از جابجایی ناو آمریکایی 🔻ناو هواپیمابر نیمیتز CVN68 آمریکا که در اوایل مهر ماه وارد خلیج فارس شده بود، همزمان با خبر برکناری مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا، از خلیج فارس خارج شده و اکنون روبروی راس الحد عمان قرار دارد. 🔹اگرچه نمی توان همزمانی این دو خبر با گزارش نیویورک تایمز مبنی بر احتمال تحرکات نظامی علیه ایران را نادیده گرفت، اما ارائه تحلیل قطعی از این تحرکات، نیازمندِ در نظر گرفتن موارد زیر است: 1⃣ حرکت ناوهای امریکایی میان خلیج فارس و دریای عمان امری معمول است و باید منتظر ماند که در روزهای آینده مسیر و مقصد این ناو به کدام سمت خواهد بود. 2⃣ مرحله دوم رزمایش چندجانبه مالابار۲۰۲۰ در محدوده اقیانوس هند که از مورخه ۲۷آبان شروع می شود را باید در نظر داشت. چه بسا که این ناو قصد شرکت در این رزمایش را دارد. 3⃣ اختلاف نظرهای اساسی مارک اسپر با ترامپ موجب شده بود تا چند بار آقای اسپر تا مرز استعفا پیش برود. این روزها که ترامپ در عصبانیت بوده ممکن است، اختلافات موجود منجر به کنار گذاشتن وزیر دفاع شده باشد. 4⃣ اوضاع امنیتی داخلی آمریکا چندان مناسب نیست و احتمال وقوع درگیری های خیابانی در این کشور وجود دارد. ممکن است این گمانه در پنتاگون باشد؛ که در صورت وقوع این ناامنی ها، ایران از فرصت مشغول شدن واشنگتن به اوضاع داخلی استفاده کند و انتقام سخت را بگیرد. مخصوصا که جمهوری اسلامی بارها بر گرفتن انتقام تاکید کرده و نشان داده به آنچه می گوید عمل می کند. این نکته ممکن است پنتاگون را به این جمع بندی رسانده باشد که فعلا ناوگان خود را برای امنیت بیشتر از خلیج فارس خارج کند.
🔵 سرویس اینترنت دانش آموزی همراه اول 🔰 سرویس اینترنت دانش آموزی همراه اول برای ایجاد فضای امن اینترنت به منظور استفاده دانش آموزان از محتوای آموزشی مورد نیاز خود ارائه گردیده است. 🔰 والدین گرامی می توانند برای اطمینان از دسترسی فرزندان خود به فضای اینترنتی سالم این سرویس را فعال کنند. کلیه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول (به غیر از مشترکین انارستان) می توانند با استفاده از کددستوری *100* از این سرویس استفاده کنند.
💢 آیا نباید آقای روحانی طبق قانون «ترک فعل» بعد از ریاست جمهوری به دلیل کوتاهی در موضوع کرونا و افزایش جان باختگان محاکمه شود؟ 🔹آمار مرگ و میر بر اثر کرونا در کشور ما بسیار بالاست، از میان ۸۰۰۰ نفر مبتلای روزانه، ۴۲۰ نفر فوتی رقم بالایی است. 🔹آمریکا، هند و سایر کشورها درصد فوتی هایشان خیلی کمتر است، مثلا در آمریکا که اولین آمار مبتلا در جهان را دارد، ۱۰۰ هزار مبتلا تنها ۹۰۰ نفر می میرند. 🔹اگر آمار ایران ۱۰ برابر بشود و روزانه به عدد ۸۰ هزار برسد، آمار فوتی های ما به بالای ۴۰۰۰ نفر در روز می رسد! 🔹آقای روحانی باید پاسخگوی این مرگ ها باشد. او باید پاسخ دهد با یک میلیارد یورویی که با اجازه حضرت امام خامنه‌ای از صندوق ذخیره ارزی برداشت کرده چه کرده است؟! آیا نمی توانست داروهایی که در دنیا تولید شده را وارد کند یا مواد اولیه اش را وارد کنند و در کشور تولید کنند؟! 🔹الان آمپول های گران قیمت چند میلیونی که برای درمان هم تجویز می شود و مفید هم هستند، مردم چگونه و با کدام بودجه می توانند تهیه کنند؟ 🔹آیا صرف بودجه مقابله با کرونا برای خرید زمین و ساخت دانشکده جرم نیست؟! 🔹مجلس و دستگاه قضایی هر چه زودتر وارد این پرونده شوند و احقاق حقوق مردم کنند. ✅ روانبخش
🔴 شما نه مذاکره بلد هستید و نه از واقعیات جهان درک صحیحی دارید/بگذارید و بروید فقط ⏪ روحانی امروز گفته: هر کجا ببنیم شرایط برای لغو تحریم آماده است استفاده میکنیم؛ هیچ کس حق فرصت سوزی ندارد ⏪آقای رئیس جمهور ما از شما میخواهیم بنام برداشتن تحریمها ملت را در گرداب مشکلات و تحریمهای بیشتر هل ندهید و بیشتر ازین فرصت سوزی نکنید و فقط بگذارید و بروید . بیشتر از تحریم ها خود تحریمی ها و خیانت ها و گروگان گیری معیشت به این ملت ضربه زده است مانند همین دپو کردن ارزاق اساسی کشور در گمرک ها که باعث گران شدن و نایاب شدن کالاها شد و هیچ ربطی هم به تحریم ها نداشت . ملت ما از خیانت و فساد و بی تدبیری مدیران غربگرا بیشتر ضربه خورده اند تا تحریمها. این چندماه باقی مانده را هیچ کاری نکنید فقط تا بگذرد .
💢دولت نظامی، کلید واژه جدید اصلاح طلبان برای ایجاد دو قطبی 🔹🔸شنیده شده در جلسات برخی از سران اصلاحات در بحث های انتخابات 1400 مسئله ایجاد دو قطبی بر اساس کلید واژه دولت نظامی نیز به بحث گذاشته شده است. ♦️نظرسنجی ها حاکی از این است که با افزایش فشارهای اقتصادی و نارضایتی عمومی و بی کفایتی دولت در حل مشکلات، اقبال عمومی نسبت به یک چهره مقتدر کاری و اهل عمل جهت حل مشکلات افزایش یافته است از این رو اصلاحات سعی در ایجاد ضربه به مصادیق این اقبال عمومی دارد. ♦️از جمله مصادیق این اقبال عمومی را می توان در شخصیت هایی چون محمدباقر قالیباف و حسین دهقان تا به این جای کار دید که مورد بحث و تحلیل پایگاه های رسانه ای آمریکایی و پایگاه های رسانه ای فارسی زبان وابسته به سرویس ها غربی چون رادیو فردا و ایران وایر قرار گرفته است. ♦️اصلاحات نیز با نگرانی از ازاله و منزوی شدن بیش از پیش خود در جامعه و در بستر قدرت، به دنبال جلوگیری از ریاست جمهوری یک فرد نظامی وابسته به سپاه است. از این روی سعی دارد با ایجاد دوقطبی با کلید واژه " دولت نظامی" و برانگیختن ترس عمومی، این اقبال در افکار عمومی را دچار مشکل کرده و به مصادیق آن ضربه وارد نماید.
ماموریت جدید تیپ گولانی تیپ ویژه گولانی رژیم صهیونیستی ماموریت حمایت از مرزهای مناطق اشغالی ۱۹۴۸ و نوار غزه را برعهده گرفته است. بر اساس گزارش کانال دوازدهم تلویزیون رژیم صهیونیستی، تیپ گولانی ارتش اسرائیل امروز سه شنبه دهم نوامبر ۲۰۲۰ ماموریت حمایت از مرزهای نوار غزه را از تیپ جفعاتی در حالی تحویل گرفت که نگرانی تل آویو از وقوع یک حادثه امنیتی در سالروز ترور شهید بهاء ابوالعطا فرمانده گردانهای القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین افزایش یافته است. خبرنگار این رسانه رژیم صهیونیستی گزارش داده است هیچ کس نمی تواند پیش بینی کند که در روزهای آینده چه اتفاقی خواهد افتاد به ویژه در شرایطی که آکنده از حوادث و تحولات است همچون سالروز ترور ابوالعطا، تغییر قدرت در ایالات متحده آمریکا، ادامه شیوع ویروس کرونا، وضعیت اقتصادی وخیم در نوار غزه و کاهش ورود کمکهای قطر به نوار غزه . تیپ گولانی تیپ پیاده ارتش رژیم صهیونیستی است که یکی از یگانهای ویژه این رژیم به شمار می رود، این تیپ در ۲۲ فوریه ۱۹۴۸ تاسیس شد، هنگامی که تیپ جفعاتی به عنوان یکی از مهمترین و قدرتمندترین تیپ های ویژه اسرائیل تقسیم شد. تیپ گولانی از سه گردان تانک های میرکاوا-۴، گردان مهندسی و دو گردان توپخانه و چتربازان و یگان جنگ سایبری و یگان خدمات پزشکی تشکیل شده است. این تیپ نظامی در بسیاری از جنگ های ارتش رژیم صهیونیستی علیه ارتش های عربی شرکت کرده است که از جمله ماموریت هایی که انجام داده است می توان به این موارد اشاره کرد : اشغال شبه جزیره سیناء مصر در جنگ ۱۹۵۶، اشغال بلندی های جولان سوریه و کرانه باختری در جنگ ۱۹۶۷، جنگ با نیروهای سوری در جنگ ۱۹۷۳. غسان علیان فرمانده تیپ گولانی در جنگ ۲۰۱۴ علیه نوار غزه در رویارویی با رزمندگان مقاومت فلسطین زخمی شدند.
ما را چه شده است؟!! فرض کنید (تاکید می کنم فقط فرض کنید) در زمان دفاع مقدس ، وزیر امور خارجه کشورمان و هم قطارانش به طور مستقیم و غیرمستقیم اعلام می کردند که با "عزت ابراهیم الدوری" معاون صدام رابطه ای خوب و رفاقتی قدیمی دارند! بینی و بین الله آیا مردم دندان های این وزیر خارجه را در دهانش خُرد نمی کردند؟ آیا نهادهای امنیتی و قوه قضائیه با کسانی که به ارتباط خوب با دشمن اعتراف می کنند با شدت هرچه تمام تر برخورد نمی کردند؟ پس حالا ما را چه شده است؟!! اکنون این اتفاق در کشور رخ داده است و عده ای رجّاله سیاست باز ، نه تنها به ارتباط با جو بایدن و دموکرات ها که همیشه نیمی از هیئت حاکمه آمریکای جنایتکار بوده اند اعتراف که افتخار هم می کنند و کک کسی هم نمی گزد!!! آقایان قوه قضائیه و نهادهای امنیتی ؛ مگر آمریکا دشمن درجه یک ایران و ایرانیان نیست؟ مگر شیطان بزرگ چهل و دو سال هر دشمنی و توطئه ای که توانسته بر علیه ما انجام نداده است؟ مگر ما در حال جنگ اقتصادی و امنیتی و سایبری و فرهنگی با آمریکا نیستیم؟ مگر ارتباط با دشمنان آن هم در زمان جنگ بزرگترین خیانت نیست؟ پس چرا با خائنین برخورد نمی شود؟؟؟ اکبری
ین کارنامه اقتصادی افتخار دارد، آقای روحانی؟! کیهان/ ♦️آقای روحانی در اظهارنظری عجیب که به پالسی غلط برای مذاکره با آمریکا تعبیر شد، گفت: «ملت ایران ثمره مذاکره با دنیا را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند. شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یک‌رقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم». 🔹اولا فعلا بر سر سرنوشت انتخابات آمریکا، میان بایدن و ‌ترامپ دعوای جدی در جریان است، و اگر آمریکا از این دعوا جان به در ببرد، تازه دو ماه و نیم دیگر شاهد تشکیل دولت جدید خواهد بود و در واقع دولت جدید - در صورتی که مشکلی پیش نیاید- تا پایان سال ما، گرفتار تشکیل و‌ ترکیب‌بندی خود خواهد بود. بماند که تکلیف دولت جدید ایران هم در انتخابات خردادماه معلوم می‌شود. با وضعیت آمریکا، اصلا مسئله جو بایدن و تیمش، مذاکره با ایران نیست؛ چنان که برخی دولتمردان به مبتذل‌ترین شکل ممکن القا می‌کنند. ♦️باید توجه داشت که مذاکره با رژیم عهدشکن آمریکا (با دو صورت اوبامایی و ‌ترامپی) ذاتا بیهوده و منتفی است؛ اما به فرض محال حتی اگر بنای بر مذاکره هم بود، نوع فاکتور درست کردن شخص آقای روحانی برای آمریکایی‌ها هم در نوع خود، قابل تأمل و تأسفبار است. حرف اخیر ایشان در واقع، آمریکای بدهکار را طلبکار می‌کند؛ چرا که بهبود ادعایی رشد اقتصادی را هم صراحتا، به مذاکره با آمریکا نسبت می‌دهد! 🔹اما از بُعد اقتصادی، روشن نیست که آقای روحانی پُز چه چیزی را می‌دهد! هفت سال مدیریت ایشان، انباشته از بی‌ثباتی اقتصادی و تشدید رکود و تورم بوده است. سیاست تعلیق و انتظاری که او به اقتصاد تحمیل کرد، ابتدا در قالب «رکود عمیق» خودنمایی کرد؛ چنانکه چهار وزیر در اقدامی بی‌سابقه، در میانه سال 94، نامه‌ای هشدارآمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند. ♦️پس از اجرای برجام، آمریکا به مدت کوتاهی، اجازه تنظیم چند قرارداد (خرید هواپیما، پژو و توتال) و همچنین فروش نفت بیشتر به‌طور موقت را داد؛ در حالی که همزمان بر خریداران نفت فشار می‌آورد تا در فواصل سه تا شش ماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. دولت اوباما همزمان سرمایه‌گذاران را تهدید به تحریم می‌کرد. 🔹افزایش فروش موقت نفت، موجب افزایش درآمد شد و بنابراین در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد؛ اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی‌ دولت (مومنی، راغفر و...) «رشد بی‌کیفیت و بی‌خاصیت» بود که اقتصاد ما را معتاد‌تر و بی‌رمق‌تر می‌کرد و اتفاقا تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بی‌رویه قرار گرفته بود. ♦️این مجال موقت چرا داده شد؟ یکی برای اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری در بهمن 94 و خرداد 96، و دیگری برای شرطی‌سازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر و اجبار به نشستن پای میز مذاکره. در این مدت، کلا سه فروند هواپیما به ایران فروخته شد، تا بر انتخابات مجلس اثر بگذارد. هدف، صرفا شیرینی آدامسی بود. 🔹سال 96 اتفاقا یکی از تلخ‌ترین سال‌ها به لحاظ مدیریت اقتصادی است. دو سه ماهه اول سال، با شیرین کردن کام برخی گروه‌ها مثل معلمان و بازنشستگان و... گذشت تا انتخابات؛ اما پس از آن، واقعیت مدیریت دولت در قالب اعتراضات معیشتی پدیدار شد، چنانکه تابستان، شاهد تعطیلی برخی کارخانه‌ها و اعتراضات کارگری بودیم و سپس فتنه دی‌ماه 96. ♦️اقای روحانی درباره تورم یک‌رقمی موقت درست می‌گوید؛ اما نمی‌گوید که در چند سال اول، تورم را به قیمت تحمیل رکود اقتصادی شدید، زمین خوردن تولید، تعطیلی کارخانه‌ها و اخراج کارگران، تک‌رقمی‌ کرد! اینجا هم کارشناسان - حتی حامی‌ دولت- می‌گویند تحمل تورم، بر رکود ‌ترجیح دارد؛ چرا که رکود به معنی زمینگیر شدن و تعطیلی اقتصاد و بیکاری است و طبعا به‌دنبال خود، موج تورمی ‌بزرگ‌تری هم می‌آورد. 🔹این واقعیت گزنده را به‌ویژه در سه سال اخیر شاهد هستیم. در واقع، برآیند هفت سال - سوء- مدیریت آقای روحانی، کلکسیونی از رکورد‌های «تورم (بعضا بیش از صد‌در‌صد در یک سال!)، رکود بی‌سابقه، افزایش ضریب جینی، متوسط رشد اقتصادی منفی، سختی کسب‌وکار، بیکاری، و نقدینگی» است. ♦️نکته بسیار مهم: از نگاه اغلب کارشناسان، علت نود درصد این به‌هم ریختگی‌های اقتصادی فعلی، سوءمدیریت است و نه تحریم یا عدم مذاکره. بلکه نتایج مذاکره پُرخطا هم، در تشدید این وضعیت اثر جدی داشته است. 🔹رکود تحمیلی به بخش‌های مسکن و برخی پیشران‌های مهم، نابسامانی بازار گوشت و گوجه و مرغ و تخم‌مرغ و روغن و پوشک، و هفته‌ها معطل ماندن یا دپو شدن کالا‌ها در برخی بنادر و گمرکات یا در انبار‌های محتکران، اسناد متواتر بر این ادعاست.
🔻معامله نظامی آمریکا و عربستان باعث نگرانی صهیونیست ها شد 🔹یک مقام امنیتی صهیونیستی گفته آمریکا معامله‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد دلار با عربستان سعودی منعقد کرده که مرتبط با طرح توسعه گسترده جنگنده‌های «اف-۱۵» است و این موضوع تل‌آویو را نگران کرده است