وقتی بابام نبود نامادریم برادر کوچیکمو میبرد توی اتاقش😳
یه روز یواشکی از لای در نگاهشون کردم که وحشتزده دیدم نامادریم داداشمو....
😳🔴خـــدای من👇🏻👇🏻👇🏻 باورنکردنیه
https://eitaa.com/joinchat/2887188658Cee4d314738
مواد لازم🔻
300 گرم گوشت مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
قارچ
گوجه فرنگی
نصف استکان روغن مایع
1 ق م نمک
1 ق م پول بیبر
1 ق م فلفل سیاه
3 عدد نان همبرگر
سس بشامل🔻
1 ق غ کره
4 ق غ آرد
4 لیوان شیر
1 ق م نمک
پنیر پیتزا
فلفل قرمز
طرز تهیه🔻
پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم.
طرز تهیه سس بشامل🔻
کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود.
🌟
32.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_سیب
۳ عدد سیب قرمز، ۱/۵ پیمانه شکر، ۲/۵ پیمانه آب، هل ۳ عدد، لبو ۲-۳ عدد
برای تزیین اگه دوست داشتید میتونید کرمفیل شیر یا وانیل رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید و استفاده کنید☺️
* حرارت پخت مربا باید خیلی کم باشه و وخت باید در حدی باشه که سیبا له نشن و شکلشون رو از دست ندن!
*حتما در حین پخت چند بار سیبارو بغلتونید که همه جای سیب یک رنگ رنگ بگیره.
*در آخر لبو رو هم میتونید مرباش میل کنید☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃فرخنده جشن مسلمین،
بادا مبارک🌺🎊🌺
🍃میلاد ختم المرسلین،
بادا مبارک🌺🎉🌺
آمد بدنیا، آن نور سرمد،
ذکر دو عالَم، شد یا محمدﷺ
🍃جان جهان آن مصحف ناطق
خوش آمد🌺🎊🌺
🍃فرزند زهرا ، حضرت صادق
خوشآمد🌺🎉🌺
میلاد با سعادت پیامبر مهربانیﷺ💚
و امـام جعفر صـادق علیه السلام💜
بر همه مسلمانان مبارک باد🎉 🎊
🌺 عاشقان عيدتان مبارک
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی تابه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل #خط_چشم آسون!🤓
اولی با مداد چشم و دومی با خط چشم ماژیکی
پارت ۱
ماهی سوخاری
این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید)
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموی تازه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ ۱ عدد
اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
🌟