eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷آرزو دارم 🍰عصرتون پراز زیبایی 🌷پراز آرامش 🍰پراز لبخند‌ از ته دل 🌷و پراز محبت باشه 🍰عصر اولین روز بهمن ماهتون 🌷سرشار از عشق و شادی 🍰طعم زندگیتون شیرین 🌸
سلام به روی ماهتون😍 مواد لازم: گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ خیار ۱کیلو هویج ۱کیلو گوجه حدودا ۵کیلو فلفل تند و شیرین سیر ۶ بوته سرکه نمک طرز تهیه: ❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک" نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌ اول از همه گوجه رو با دستگاه غذاساز یا رنده پوره کنید" اصلا احتیاجی نیست پوست گوجه رو بگیرید یا تخم گوجه رو جدا کنید" پوره رو با درصدی که گفتم به همراه سرکه و نمک بجوشونید. فقط ۵ دقیقه قل بزنه کافیه گل کلم رو ریز خرد کنید و بشورید و بزارید کاملا آبش بره تا ترشی کپک نزنه خیار رو پوست نگیرید و نگینی خرد کنید تا نرم نشه و ترشی کپک نزنه هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید فلفل هم تند باشه و هم شیرین سیر طعم بسیار عالی به این ترشی میده پس حتما زیاد استفاده کنید تو شیشه اول آب گوجه بریزید بعد مواد رو بریزید تا هم زدنش براتون سخت نشه..لایه به لایه بریزید درب ظرف رو محکم ببنید و مطمئن باشید هوا نمیکشه دو روز تو دمای محیط خونه بزارید تا برسه و بعد یه جای خنکتر بزارید مثل حیاط. بالکن.راه پله...برای دوهفته درش رو اصلا باز نکنید بعدش آماده نوش جونتون ❌خوب دیگه تمام نکات مهمش رو گفتم تا گوجه خوش طعم هست درستش کنید👌 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر پوستتون چربه، دو سه قطره روغن درخت چاي هم ميتونين اضافه كنين پارت دوم‌
الهی ... حال دلتون قشنگ عصر زیبای زمستونیتون بخیر و خوشی زندگیتون پراز عطر خداوند عصرتون زیبا و شاد ________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو ایده ی خلاقانه و ساده ی درست کردن این دو دکوری زیبا . چطور بود ؟ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ •
📚 قانون آدم هاست !!! تا زمانی که هستی آسوده اند از بودنت گاهی تنهایت میگذارند.. گاهی آزارت میدهند ... و گاهــــے گمان میکنند قرار است این بودن ها همیشگی باشد اما ….. زمانی برایشان عزیز میشوی که دیگر نیستی قدر باهم بودن را بدانیم❤️
براى همه خوب باش آنکه فهميـــــــد هميشــــــــه کنارت و به يادت خواهد بود... و آنكه نفهميـــد روزى دلش براى تمام خوبى هايت تنگ مى شود🌸💐💕💕
باخراب بودن سیبی درون یک جعبه تمام سیبهارادورنمیریزند🍏🍂 اگردرمیان آدمها یک نفرپیداشدکه قدرخوبیهایت راندانست🍏🍂 خوبیهایت رابرای دیگران قطع نکن بلکه آن یک نفر راکناربگذار🍏🍂
برایت... شبـــی آرام،،، خوابـــی شیرین،،، و رویاهایی زیبا و دست یافتـنــی... آرزو میکنم شبت غرق در آرامش مهربان خدا شبتون بخیر
سبزی پلو😍 برنج سه پیمانه (چند ساعت خیس شود) سبزی ۴۰۰گرم شامل(تره،جعفری،شوید،گشنیز) سبزی تازه نداشتید از سبزی،منجمد میتونید استفاده کنید.شنبلیه خشک یک قاشق سرخالی عطر خاصی به سبزی پلو میده امتحان کنید سیر رنده شده ویا ریز خرد شده سه حبه میتونید سیر هم درسته بزارید مابین موقع سرو از برنج خارج کرده مخلوط روغن وکره ویا روغن کرمانشاهی نمک به مقدار لازم آب برنج رو بزارید بجوشه. آب که جوش اومد برنج رو میریزیم نمک میزنیم سعی کنید کف روشو بگیرید. برنج حدود ده دقیقه پخت لازم داره البته زمان پخت برنج ها با هم فرق داره پنج الی شش دقیقه که از،پخت برنج گذشت یک مشت از سبزی داخل برنج بریزید همراه برنج چهار الی پنج دقیقه بجوشه اینکار برای خوش رنگ شدن برنجه سپس برنج رو ابکش کنید توووووووجه کنید برنج سبزی پلو باید زنده تر از برنج چلو ابکش کنید به دلیل اینکه سبزی داره ته دیگ مورد نظر بزارید من از سیب زمینی استفاده کردم برای اینکه ته دیگ سیب زمینتون ترد بشه این کار رو انجام بدید. سیب زمینی رو بشورید وپوست بگیرید.وبرش بزنید سیب زمینی برش زده حدود یکساعتی داخل آب سرد بریزید سپس تو آبکش بریزید وبا پارچه تمیز خشک کنید. بعد از آبکشی برنج قابلمه رو بشورید وبزارید رو گاز تا داغ بشه یک الی دو قاشق روغن بریزید کمی زعفران دم کرده بریزید. ورقه های سیب زمینی کف قابلمه بچینید .با کفگیر از برنج بریزید وسبزی روش مقداری سیر وکمی شنبلیله خشک اینکار رو انجام بدید تا تموم بشه. میتونید تو همون آبکش سبزی و برنج رو به آرومی مخلوط کنید وبریزید داخل قابلمه . با کفگیر کناره های برنج رو به بالا بیارید کمی زعفران دم کرده بریزید دم کنی گذاشته وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه وقتی بخار کرد مخلوط روغن وکره داغ بریزید روش وبزارید دم بکشه 😊روغن کرمانشاهی هم عالی میشه من شخصا هیچ وقت رو پلو روغن مایع نمیریزیم عزیزان آگه از بوی کره خوشتون نمیاد از روغن استفاده کنید امتحان کنید عالی میشه . برای سبزی پلو بهتره از روغن جامد پخت و پز استفاده کنید . سیر هم اختیاریه دوست ندارید ولی سبزی پلو بدون سیر مگه میشه. 🌟
فرق روزای خوب و بد زندگی اینه که: روزای بد رو همون موقع می فهمی روزای بدن! اما روزای خوبو نمی فهمی، بعدا که گذشت خاطره شد می فهمی روزای خوب بوده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جوز هندی در مقدار بسیار اندک به عنوان یکی از طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌های مخصوص آشپزی و شیرینی‌پزی به حساب می‌آید. اما مصرف یکجای این ادویه به میزان بیش از چهار گرم می‌تواند موجب بروز حالت تهوع، توهم و در موارد شدیدتر بیهوشی شود. مصرف این مقدار از جوز هندی در کودکان مسمومیت شدید و مرگ‌آور به همراه دارد.