فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایتماموصیتحاجقاسـم
تولدتمبارڪ♥️🌿
#ماه_رمضان
#حاج_قاسم
#لبیک_یا_خامنه_ای
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مناجات ویژه ماه مبارک رمضان
🎼یه جوری شرمندم ازت که
چیزی برا گفتن ندارم ...
🎤حاج_مهدی_رسولی
#ماه_رمضان
┄┅┅┅┅♦️ یاوران ولایت ♦️┅┅┅┅┄⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_طراحی_ابرو
❤️زیبایی برای همه خانمهای خوشگل واجبه حالا نوبت خانمهایی هستش که ابرو کم پشت دارند این ترفند عالیه با ما آنلاین آموزش ببینید.
💋💄👠
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدل مو با روبان🌈
❤️♡| |♡♥️
﹏﹏﹏●•۰🌻۰•●﹏﹏﹏
🌸👱🏻♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش گل روبانی زیبا برای تزیین هدیه🤩🎁
🔴 نماز شب بیست وهشتم #ماه_رمضان برای آمرزش گناهان
🔵 از امام علی علیه السلام روایت شده است:
🌕 هر کس در شب بیست و هشتم ماه رمضان شش رکعت نماز بخواند در هر رکعت "سوره حمد یک بار و ده بار آیه الکرسی و ده بار سوره کوثر و ده بار سوره توحید، بخواند و بعد از اتمام نماز صلوات بر محمد و آل محمد بفرستد"، خداوند او را بیامرزد.
📚 منبع: کتاب وسائل الشیعه
🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#رمضان_مهدوی
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
من آمدم به امید تو،
تو هم خدایی کن ...
خداےمن
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#ماه_رمضان
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_قیسی_سیاه
این مربا فوق العاده مجلسی و شیک و خوشمزه ست و درست کردنش هم اصلا کاری نداره
حالا مقدار مواد
قیسی سیاه زرد آلو :نیم کیلو
شکر : نیم کیلو
آب : ۳۵۰ گرم
جوهر لیمو :نوک ق چ
قیسی ها رو بعد از اینکه شستیم چند ساعت تو آب خیس می کنیم ،آب هم به قدری می ریزیم که روی اون ها رو آب بگیره نه بیشتر. حالا موقع پختن از همین آب اندازه می گیریم و شربت رو با همون درست می کنیم.
بعد از اینکه شکر در آب حل شد و شروع کرد به جوشیدن و کف کردن قیسی ها رو می ریزیم توش. یادتون باشه مربا رو با حرارت ملایم بجوشونید تا شربت غلیظ نشه . حدود بیست تا بیست و پنج دقیقه بپزید باد جوهر لیمو اضافه کنید چند دقیقه هم بجوشه بعد خاموش کنید و روش دم کنی بزارید تا خنک بسه.
دو تا نکته مهم 😍👇
از قیسی های درشت و با کیفیت استفاده کنید بهتره.
و وقتی دارید هسته ها رو جدا می کنید دقت کنید اکثرا هسته ها می شکنن و ممکنه یه ذره ش بمونه و موقع خوردن اذیت بکنه☺️😉🌹❤️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
.