5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک چند میوه
هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد.
🌟
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرونه خوشمزه
یک عدد تخم مرغ رو کمی هم بزنید
یک لیوان شیر ولرم
یک لیوان آب ولرم
یک قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
یک قاشق چایخوری نمک
مخلوط کنید ۴.۵ لیوان آرد رو اضافه و مخلوط کنید روشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت کنه خمیر رو کمی هم بزنید تا پف اضافه اش خارج شه سبزیجات خرد شده رو یکی یکی اضافه کنید
یک عدد پیاز
نصف فلفل دلمه قرمز
۲ عدد فلفل کبابی
یک دسته جعفری
یک عدد سیب زمینی رنده شده
مخلوط کنید و داخل قیف بریزید
داخل روغن به وسیله قیچی پایپ کنید
وقتی سرخ شد از روغن خارج کنید عطر این توپک ها واقعا عالیه
🌟
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_تبریزی
بااین دستور یه کوفته ی خیلی پوک و عالی وخوشمزه خواهین داشت تخم مرغ و آردم نمیخواد
نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که دراینصورت کوفته ترک خواهدخورد.
گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود
لپه و برنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره
قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت
دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط شد
بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم و طی یه ماه تا۴۰ روزم استفادشون میکنم برا وقتهایی که مهمون ناخونده دارم
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام)
سبزی شامل ۳۰۰گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا۱ قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
برامغز کوفته
پیاز داغ + زرشک، گردو، تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا
آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین
🌟
31.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_دسر_لیوانی_پودینگ
شیر. ۵۰۰ میلی لیتر
نشاسته. ۱ ق غذا خوری ۱ ق غ_شکرنصفکره.
نصف ق غ
پودر خامه ۱ق غوانیل ۱ ق غشعریه تفت داده شده
نوتلا
شیر٬نشاسته٬آرد٬پودر خانه٬وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار دهید .همین که جوش زد کره را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
در ظرف مورد نظر یک لایه شعریه (یا بیسکویت خرد شده) یک لایه پودینگ یک لایه آجیل و یک لایه نوتلا بریزید و در آخر. با توت فرنگی تزیین کنید.
داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـدایا
✨تنهـا یک نگاهت
✨برای بیمـه شـدنِ
✨زندگی و آخرتمان کافیست
✨بحـق بـزرگی این مـاه
✨این نگاهِ مهـربانت را
✨نـصیبِ تـک تـکِ
✨دوستـان و عزیزانـم گـردان
طاعات_و_عباداتتون_قبول
در این لحظات آخرین افطار ما،رو از دعای خیرتون
بی نصیب
نذارید.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
.
#کیک_زعفران_کنجدی
تخم مرغ 4عدد
شکر 1 لیوان سرپر
آرد 3 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر 1لیوان
زعفران آبشده 2 ق غ
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر 1ق.غ
کنجد بمیزان لازم
همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
🌟
🌸🌸اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.
#ادویه ها:
🔹ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
🔹ادویه ابگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک
🔹ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.
🔹ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه
ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه , نعناخشک, ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
🔹ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل, فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
🔹ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
🔹ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین
🔹ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
🔹ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
🔹ادویه گوشت:جوز هندی ولی بیش از 4گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
🔹ادویه سوپ:پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
🔹ادویه قیمه پلو :دارچین , زیره سبز، پودر گل محمدی
🍃
🍃🍃🍃🌸
👨🍳
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻 بستن روسری ساتن
🌼🍁 خـلـاقـیـت 🍁🌼
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستن_روسری
با حلقه روسریتو شیک ببند
.