#خانوم_خونه 👩🍳
برای جلوگیری از چسبیدن مواد چسبنده مثل پنیر یا سیب زمینی پخته به رنده قبل از شروع کار سطح آن را با روغن چرب کنید
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کتلت_بادمجون👩🍳
مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجون ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زردچوبه،فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
آرد نخودچی ۱ ق غ
پارت اول
.
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ فلسطینی
مواد لازم
ران مرغ
پیاز
سماق
نمک
فلفل
روغن زیتون
رب انار
آبلیمو
رسپی این غذا فلسطینی هست ولی رب انار هم بهش اضافه شده.
مرغ رو میشه با همین مواد ۲-۳ ساعت مرینیت کرد یا اینکه مثل من عجول باشین و یک راست بذارید توی فر با دمای ۲۰۰ درجه و به مدت ۱ ساعت.
میتونید ۵۰ دقیقه بعد از پخت، فویل رو بردارید تا روی مرغ گریل و برشته بشه اما من دوست داشتم سس و پیاز آبدار بمونه😍
🌟
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپِ شکلاتی و میوهای!!🍰🍨🍫😍
تابستون از راه میرسه و نوبتی هم باشه نوبت دسرهای سردو میوهای...🍓🍌🍒🥝 مواد لازم:
۱۰۰ گرم شکلات سفید
۱۰۰ گرم شکلات شیری
۱۰۰ گرم پنیر لبنه
۱۵۰ گرم خامه شُل
۴ قاشق غذا خوری خاکه قند
شکلات رو روی بخار آب ملایم ذوب کنین، (دقت کنین حرارت باید به حدی باشه که شکلات ها نرم بشن ولی به هیچ وجه داغ نشن! وگرنه میبرن دوباره نمیبندن)
پنیر و خامه و خاکه قند رو با هم مخلوط کنین تا صاف یکدست بشه و بقیه مراحل رو به ترتیب مثل تصویر انجام بدین... نوش جان!
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_خورده_شیشه
سه بسته یا به دلخواه چهاربسته ژله در طعم و رنگ دلخواه
دو بسته ژله آلوئه ورا
دو عدد بستنی وانیلی معادل یک لیوان دسته دار
طرز تهیه
هر بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم رو بخار کتری تا کاملا شفاف بشه، بعد تو ظرف مستطیلی که چرب کرده بودم ریختم گذاشتم تو یخچال تا کاملا ببنده، بعد به شکل مکعبی برش زدم
وقتی همه ژله ها رو مکعبی برش زدم تو ظرف دیگه ای باهم مخلوط کردم و گذاشتم کنار
دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم میذاریم رو بخار کتری کاملا شفاف بشه بعد میذاریم کامل سرد و خنک بشه دو تا بستنی وانیلی رو بهش اضافه کردم هم زدم
خورده ژله ها رو ریختم تو قالب و ژله بستنی رو آروم ریختم و قالب رو به مدت پنج شش ساعت گذاشتم تو یخچال تا ببنده
دور قالب رو با دست آزاد کردم و توی دیس خیس برگردوندم
نکات مهم
ژله آلوئه ورا باید کاملا سرد باشه وگرنه وقتی بستنی بریزید دورنگ میشه و بستنی میاد رو وامیسته
بستنی رو هم باید از فریزر خارج کنید بذارید تو دمای محیط تا آب بشه
مخلوط ژله بستنی باید خنک باشه وگرنه خورده ژله ها رو آب میکنه
قالب باید از خورده شیشه پر باشه، وگرنه موقع اضافه کردن ژله بستنی سبک میشن و میان بالای قالب
ژله بستنی رو باید از چند طرف اضافه کنید که ژله ها حرکت نکنن (تو فیلم کاملا مشخصه)
قالب رو از قبل کمی چرب کنید یه دور آب بکشید بذارید فریزر، قطره آب یخ میزنن و نمیذارن ژله به قالب بچسبه
ظرف سرو رو قبلش خیس میکنیم که اگه ژله کج شد بتونیم جابجاش کنیم