6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_گل_محمدی
نیم کیلو گل محمدی گلبرگهاش رو جدا کنید
یک کیلو قند رو تو هاون بکوبید تا کمی ریزتر شود وبعد کم کم از گلبرگها داخل هاون بریزید وبا قند بکوبید( تو فیلم نشون دادم)
وتو شیشه دهانه گشادی بریزید و لابه لاش پودر زنجبیل ودارچین ومیخک و هل بریزید وبا ته گوشت کوب آروم فشار دهید تا فشرده بشه وبعد در شیشه رو ببندید و۴۰ روز جلوی نور مستقیم آفتاب قرار دهید
بعد به یخچال منتقل کنید یکی دوسال در یخچال قابل نگهداریه
هر موقع خواستید مربای گل درست کنید مقداری شهد آماده کنید و وقتی قوام اومد چند قاشق از گل قند رو داخل شهد بریزید وبعد اینکه چند جوش زد کمی جوهر لیمو بریزید و کمی گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بر دارید مربای گل قند امادس
میتونید گل قند رو با شکر درست کنید که برا نیم کیلو گل نیم کیلو شکر استفاده کنید وبا دست خوب مخلوط کنید بطوریکه گلها کمی له بشه وبعد در شیشه بریزید و بقیه مراحل رو طی کنید
میتونید از عسل هم استفاده کنید که بهش گلنگبین میگن و بسیار پرخاصیته وبه مدت ۴ سال قابل نگهداریه
گلهای آذربایجان برا درست کردن شربت ومربا بهتره چون نیستن
🌸🌸
19.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونر کباب خوووونگی😍🤌
مواد لازم
سینه مرغ دوعدد(از وسط نصف کنید بعد برش بزنید افقی)🐔🐔🐔
ادویه ها پودر سیر،نمک،زعفرون ،پول بیبر،پیاز جعفری🌿🌿🌿
روغن زیتون که اصلی ترین ماده هست و باعث نرم شدن دونر میشه🫒🫒🫒
سبزیجات خرد شده (سیب زمینی،گوجه،پیاز،فلفل سبز)
و تمام🥔🍅🧅🫑
دیدین چقدر موادش راحت و دم دستی هست😍👌🏻
فر رو حتما گرم کنید از قبل با دمای ۲۰۰ و بهد بزارین کباب رو تو دمای ۲۰۰ یک تا یک و نیم ساعت تا حسابی بپزه😋😋
🌟
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥 #تزیین_سالاد
تو گروهات فروارد کن❤️
🍓کانال تزیین غذا🍓
👇
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥 #تزیین_سالاد
تو گروهات فروارد کن❤️
🍓کانال تزیین غذا🍓
👇
3.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی سه رنگ 🍧🍹😍
خودت بساز✂️
لذت ببر😃
درامدزایی کن💰
از هزینه ها کم کن👌
join👇
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توپک بیسکویتی
🥳🥳🥳🥳🥳
بیسکوئیت پتی بور یک بسته
شکلات تلخ پنجاه گرم
خامه صبحانه صد گرم
بیسکوئیت ها رو چهار تیکه میکنیم و شکلاتها رو ریز خرد میکنیم یا رنده میکنیم. خامه رو تو یه ظرف جدا میذاریم روی اجاق یا تو ماکروفر تا گرم بشه وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد شکلاتها رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم یکدست که شد به بیسکوئیت ها اضافه میکنیم. بیسکوئیتها رو خوب هم میزنیم تا با گاناش مخلوط بشه. کمی از مواد برمیداریم و تو دستمون گرد میکنیم . تو هر مغزی که دوست داشتیم میغلطونیم و چند ساعتی میذاریم تو یخچال تا بیسکوئیت ها نرم بشن و بعد سرو میکنیم.
#توپک_بیسکوئیتی
دمپخت مرغ
ابتدا یه پیمانه برنج رو خیس کردم گذاشتم کنار
بعد من چون مرغم زیاد بود ی پیاز بزرگ رو خلال کردم و سرخ کردم بعد سرخ شدن بهش زرد چوبه زدم و تفت دادم بعد تیکه های مرغ رو اضافه و دوباره تفت دادم حرارت باید خیلی کم باش ادویه ها رو اضافه کردم نمک زردچوبه فلفل سیاه پودر دارچین پودر زنجبیل پودر پاپریکا برگ بو و چوب دارچین همه رو با هم تفت دادم و بعد دو قاشق رب گوجه زدم و ی کوچولو دوباره از همون ادویه ها زدم همه ک با هم تفت داده شدن و رب هم یکم سرخ شد دو پیمانه و نیم بهش آب زدم ب جوش ک اومد حرارت کم کردم ک مرغ کلا پخته بشه
بعد ک مرغ پخت برنج ک از قبل خیس شده رو آبش رو میگیرم و ب مرغ اضافه میکنم و حرارت رو زیاد ک آبش کلا کشیده بشه وقتی دیگه آب نداشت حرارت کم که دم بکشه من وقتی خاستم بزارم دم بشه چون میخواستم ته دیگ داشته باشه قابلمه رو عوض کردم و ته قابلمه ی نون محلی خیلی نازک داریم اونو گذاشتم و برنج رو روش ریختم ک دم بکشه شما میتونید ک قابلمه رو عوض نکنید
نوش جان