فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانوم_باسلیقه ❤️
با این نوشیدنی از مهمون هاتون پذیرایی کنید😊😊
شیک طالبی👌😍
دستور تهیه :👇
اول نصف یک طالبی رو تو مخلوط کن بریزید بعد نصف پیمانه شکر یا مقداری عسل و بستنی وانیلی یک پیمانه من بیشتر ریختم چون اینجوری دوست دارم و نصف پیمانه شیر سرد هم اصافه کنید مخلوط کن رو روشن کنید و بعد نوش جان.
میتونید طالبی رو بیست دقیقه داخل فریزر بگذارید من چون خیلی سرد میشد همینجوری درست کردم، با میوه های دیگه مثل توت فرنگی هم میشه درست کرد.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎗#میوه_آرایی🎗
توت فرنگی ،سیب،آناناس.....🍓🍎🥭🥝
.
.
.
.
.
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت_مکزیکی
🔷مواد لازم
🔹ذرت کنسروی یک قوطی
🔹قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید
🔹پنیر پیتزا یک لیوان
🔹آویشن و فلفل سیاه و نمک
🔹سس هزار جزیره نیم لیوان
🔹کره 50گرمی
♨️طرز تهیه
ابتدا کره رو بندازید تو تابه تا آب بشه. بعد قارچ ورقه شده رو اضافه کنیدودرش رو بگذارید تا کمی بپزه حدود 5دقیقه. بعددر تابه رو بردارید تا آب اضافیش کشیده بشه. حالا ذرت ها رو بریزید ودر تابه رو ببندید تا کمی ذرت ها نرم بشن. بعد آویشن ونمک و فلفل سیاه رو بریزید وهم بزنید. حالا نوبت پنیر هست که اضافه کنید خوب هم بزنید. بعد از روی شعله برمیداریم و میذاریم کمی از داغی بیفته و سس رو بهش اضافه میکنیم (میتونید از سس سفید هم استفاده کنید)
با چیپس محشررررر میشه.
🌟
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_با_سس_بشامل_در_فر
مواد لازم برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
3 لیوان شیر
1 قاشق چای خوری نمک
1 پنس فلفل سیاه
برای مواد مرغی:
500 گرم ران مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل قرمز کاپیا
1 عدد فلفل سبز
نمک ، فلفل سیاه
مواد لازم برای سیب زمینی برای پایه مرغ :
5 عدد سیب زمینی متوسط
نمک ، فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای روی مواد:
پنیر پیتزا رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب پز کنید.
مرغ ریز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. بعد از اینکه آب مرغ کشیده شد روغن زیتون و فلفل های خرد شده را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن ادویه ها را اضافه کنید. بعد از پخت کنار بذارید خنک شود.
برای سس بشامل کره را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی کره آب شد آرد را اضافه کنید و تفت بدید. سپس در حالیکه آرام آرام با همزن دستی هم میزنید شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید. سپس کنار بذارید.
سیب زمینی آب پز شده را له کنید و ادویه ها را اضافه کرده هم بزنید و کف ظرف بریزید و با فشار دست پهن کنید. مخلوط مرغ را روی سیب زمینی بریزید و پخش کنید. سس بشامل را روی مواد بریزید و تمام قسمتها را پر کنید و در آخر پنیر رنده شده بریزید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلهای باغ محبت❤️
یکشنبه تون سرشار
از لبخند 😌
و گرمای عشق
زینت بخش زندگیتون 🌼
آرزومندم وجودتون
پرشود از مهر و مهربانی🌷
پرشود از شادی و خوشی
وپرشود از خوشبختی🌼
ظهرتون شیک و زیبا ☀️☀️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
16.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_پاستا_و_مرغ
یه سالاد خوشمزه و عالی ، که به عنوان غذا و حتی پیش غذا می تونید سرو کنید. در واقع یک سالاد غذایی هستش 😋😊.
.
برای ۳ تا ۴ نفر
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
خیار شور ۲ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده ۲ تا ۳ ق غ
زیتون خرد شده ۲ تا ۳ ق غ
پاستا فرمی شکل نصف بسته
سس مایونز به میزان دلخواه
ماست به میزان دلخواه
سس خردل ۱ ق غ
آب لیمو ۱ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
فیله مرغ ها مزه دار کردم .برای مرینیت از زعفران ، پیاز ، نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و روغن زیتون استفاده کردم و ۴، ۵ ساعتی داخل یخجال قرار دادم .فیله های مزه دار شده رو گریل کردم تا بپزه و میشه حای سرخ کرد و بعد از اون با جاقو برش دادم .
پاستا رو هم داخل آب جوش همراه نمک و روغن ریختم و وقتی پخت و نرم شد آبکش کردم .
خیارشور و فلفل دلمه و زیتون رو هم خرد کردم .
داخل طرف بزرگ همه رو با هم مخلوط کردم .
برای سس : ماست و سس مایونز و سس خردل و نمک و فلفل و آب لیمو رو با هم ترکیب کردم و داخلش ریختم .
می تونید از روعن زیتون هم به عنوان سس داخل این سالاد استفاده کنید و رژیمی باشه براتون .
🌟
#نون_محلی
🍞مواد لازم
خمیر مایه فوری : ۲ قاشق غذاخوری پر
آرد : ۳ پیمانه
نمک به میزان لازم (اگر دوستدارید نمکی باشه)
شکر به میزان لازم( اگر دوستدارید شیرین باشه)
اگر دوستدارید بین هر دو باشه نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید
آب ولرم به میزان لازم ( باید کم کم بریزید تا غلظت مواد مثل فیلم بشه برای من حدود دو پیمانه شد )
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر ولرم : یک پیمانه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
زعفران غلیظ دم شده : ۲ قاشق غذاخوری
کنجد + گردو+رازیانه + سیاه دانه+تخم شنبلیله به میزان لازم
🍞مراحل رو طبق فیلم انجام بدید
خیلی ساده و راحت آماده میشه😍
🍞این خمیر نیاز به فر و ورز دادن نداره🤗
🍞برای پخت در تابه بین بیست الی سی دقیقه با شعله خیلی کم قرار بدید و بعد زیر و رو کنید و طرف دوم هم یک ربع زمان پخت بدید.
🍞میتونید روغن کمتری توی تابه بریزید
🍞میتونید از آرد نانوایی هم استفاده کنید
🌟
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كيك_سويسرول
.
🔷مواد لازم برای تهیه کیک 👈
🔹٦ عدد تخم
🔹۱/۴لیوان روغن
🔹۱/۴ لیوان کرم
🔹۱/۴ لیوان آرد
🔹مخلوط کیک
🔹۱/۴ لیوان پودر کاکاو
🔷مواد لازم برای تهیه کرم👈
🔹۳/۴لیوان پنیر
🔹۲/۳لیوان کرم
🔹۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
🔹۳/۴ لیوان کوکیز
♨️طرز تهيه
-تمام مواد کیک بغیر از پودر کاکاو را خوب هم می زنیم.
-به نصف مخلوط شکلات اضافه می کنیم.
--همانند فیدیو در سینی قرار می دهیم و به مدت ۸ دقیقه در فرن می گذاریم.
-سپس آن را رول کرده و میگذاریم سرد شود.
-مواد کرم بغیر از کوکیز را هم می زنیم و روی سوسیرول می مالیم.
-قطعات کوکیز را روی آن می پاشیم.
-دوباره رول کرده و در یخچال قرار می دهیم.
🌟
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پفک_گردیی_شادی
مواد لازم
زرده تخممرغ ۳ عدد
پودر قند با پودر شکر ۷۵ گرم
گردو نگینی شده ۵۰ تا ۱۰۰ گرم بستگی به این داره مه پر گردودوس داشته باشید یا کم گردو
پودر هل ۱/۴ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه
زرده تخم مرغ و پودر قند و پودر هل یا وانیل (میتونید یکیشو بریزید یا هر دو تاش)
با دور تند حسابی هم بزنید تا حالت کرمی بگیره این مرحله خیلی تو کیفیت شیرینی تاثیر داره و باعث میشه بوی زهم تخم مرغ از بین بره یه کار مهم دیگه هم که باید انجام بدید اینه که در طی هم زدن چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره.
در نهایت هم گردو رو اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
مواد روتوی قیف بریزید و سر قیف رو به اندازه نیم تا یک سانت قیچی کنید و تو سینی که کاغذروغنی پهن کردید با فاصله از هم و کوچولو کوچولو قیف بزنید. در نظر داشته باشید که شیرینی در حین پخت کمی پهن میشه و هر چی چی کوچیکتر باشه خوشکلتره.
تو فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید بپزه خودتون متوجه میشید رنگ شیرینی از سفید به شیری تغییر میکنه. وقتی از فر درآوردید ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد از روی کاغذ بردارید.
این شیرینی خیلی ترد و خوشمزه ست. تو ظرف در دار و محیط خنک مدت طولانی موندگاری داره حتی می تونید تو فریزر هم بزارید تا ۳ ماه میمونه.
.