eitaa logo
ایده های بانوان
8.7هزار دنبال‌کننده
33.7هزار عکس
33.4هزار ویدیو
112 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
805.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه شنبه تون پراز 🌷 شکوفه های اجابت 🌸 امیدوارم که روزتون پرازبرکت🌷 عمرتون باعزت🌸 مشکلاتتون اندک شادی هاتون فراوان🌷 مهربانی راه و رسمتون🌸 و لبخند خدا بدرقه زندگیتون🌷
کسانیکه مشکل اگزما و خارش در بهار دارند، دو دسته هستند : 1⃣ اول گروهی که پوست سرد و‌تیره دارند و همزمان اگزما هم دارند 👌در این افراد ماندن زیاد در حمام که بیش از ۴۵ دقیقه طول بکشد باعث بازگشت رطوبت به پوست شده و درجه اگزما کاهش خواهد یافت . 👌استفاده از روغن بادام و سیاهدانه کمک کننده میباشد . 2⃣ اما در گروهی که اگزما همراه با قرمزی و التهاب و داغی پوست میباشد : 👌حجامت کردن 👌نوشیدن آب انار و آب زرشک 👌روغنهای خنک کننده مثل روغن بنفشه و معتدل مثل بادام شیرین 👌 استفاده از مسهل های صفرا و دم میتواند بسیار کمک کننده باشد 👶👧بروز اگزما و ضایعات خارش دار در بچه ها و اطفال در فصل بهار ، امری شایع می باشد 👌پختن 300 گرم کاهو در یک لیتر آب و شستشوی بدن بچه ها با آب آن در حمام و ماساژ تفاله کاهو با روغن زیتون بر بدن بسیار کمک کننده خواهد بود
💟 🔴✍ مخلوط آب ليمو و دارچين در رفع چين و چروک و جوش صورت موثر است 🔴✍ اين مخلوط را به آرامی روی صورت ماساژ دهيد و بگذاريد کمی بماند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸یک دسته گل زیبا 🌸و یک دنیا سلامتی 🌸و یک عالمه آرزوی زیبـا 🌸تقدیم به شما عزیزان 🌸لحظه‌هاتون 🌸شاد و پر از لبخند
✅در فصل بهار از نوبرانه گوجه سبز غافل نشوید و با مصرف آن از خواص گوجه سبز بهره‌مند شوید. مواد لازم: مرغ: 800 گرم گوجه سبز: 500 گرم پیاز: 2 عدد متوسط رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری نعنا ی خشک: یک قاشق غذاخوری آبغوره: نصف فنجان زردچوبه، دارچین، فلفل و نمک: به میزان لازم روغن: به میزان لازم آب: 2 لیوان طرز تهیه: ابتدا تکه‌های مرغ را بشویید و نمک بزنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و مرغ‌ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و با مقداری آب بپزید. پیاز‌ها را خیلی ریز خرد کنید و به آن زردچوبه زده و گوجه سبز‌ها را اضافه کرده و آنها را هم با پیاز کمی تفت دهید. نعنای خشک، دارچین، فلفل و نمک را افزوده و به مرغ نیمه‌پز بیفزایید و آبغوره و رب گوجه فرنگی را هم روی آنها بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد. بادمجان‌ها را هم یکنواخت سرخ کنید و در انتهای پخت روی غذا بگذارید و چند دقیقه با بخار خورش پخته و آماده می‌شود. این خورش را با پلو زعفرانی میل کنید ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
جگر خام یا آبدار نخورید انگل یا کرم ‌زبانی"لینگواتولا سراتا" بیماری‌ مشترک دام و انسانست که با مصرف جگر آبدار یا خام در حلق مستقر میشود گاهاً به چشم رفته و باعث نابینایی میشود⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
سلام خوشگلا دیگه کم کم داره هوا گرم میشه واسه همینم دست به کار شدیم که یه نوشیدنی جذاب خنک درست کنیم🤗 میلک شیک موز و پسته هم مقویه هم خیلی خوشمزه و خیلی سریع هم آماده میشه😋 مواد لازم👇 موز: ۲عدد شیر: یک و نیم لیوان بستنی وانیلی: ۵۰۰گرم پسته تازه ۲۰۰گرم بیسکوییت پتی بور: به مقدار دلخواه همونطوری که تو ویدئو می‌بینید باید همه مواد رو آماده کنیم و بریم تو دستگاه و باهم مخلوطشون کنیم به همین سادگی به همین خوشمزگی شما یه میلک شیک موز و پسته دارید😉 🌟
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• 🍓 مرباى توت فرنگى طرز تهیه :👇🏻 هر يك كيلو توت فرنگى يك كيلو شكر لازم داره توت فرنگى ها رو تميز كنيد و بشوييد حتما حتما و حتما توت فرنگى‌هايی كه زدگى دارن رو جدا كنيد از توت فرنگى درجه يك براى مربا استفاده كنيد اگه توت فرنگى زدگى داشته باشه (همون قسمت هايى كه نرم شدن و كمى كمرنگ شدن) و باهاش مربا درست كنيد نه رنگ خوبى داره نه مزه خوبى و به مرور كپك ميزنه توت فرنگى ها رو كه تميز كردى و شستى لابه لاش شكر بريز و بزاری شب تا صبح تو يخچال بمونه بعد بزار رو حرارت نسبتا بالا تا بجوش برسه وقتى بجوش رسيد حرارت رو كم كن و بزار بيست دقيقه بجوشه حتما تو اين بيست دقيقه كف هاى روى مربا رو بگير تا مرباى خوشرنگ و شفافى داشته باشى هشت دقيقه اخر بهش يك ق چ جوهر ليمو يا دو ق غ ابليموى تازه اضافه كن و بعد خاموش كن يكم ك از داغى افتاد انتقالش بديد تو یه ظرف ديگه و بزار خنك شه بعد از بيست و چهار ساعت كه تو يخچال موند متوجه رنگ و غلظتش ميشيد اين مربا بشدت خوشمزه و خوش عطره😍 🌟
سلام دوستاااااان🙋🏻‍♀️🧡 پیتزای کوکو مواد لازم: سیب زمینی: ۴عدد متوسط تخم مرغ: ۲عدد نمک، پولبیبر، پودرسیر، پودرپیاز و آویشن: به مقدار لازم آرد گندم: ۲ق.غ روغن کنجد: ۲ق.غ ژامبون تنوری مرغ یا گوشت: ۴ورق پنیر ورقه ای گودا: ۴عدد . سیب زمینی هارو با رنده درشت رنده میکنیم و بهش تخم مرغو آردو روغن و ادویه هارو اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم. تو تابه تفلون مقداری روغن میریزیم و نصفی از مایمونو داخلش پخش میکنیم بعد اول ژامبون هارو روش میذاریم و بعد پنیرهارو میذاریم.نصف دیگه از مایمون که مونده بود رو روی پنیر و ژامبون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم میذاریم رو حرارت ملایم تا هر طرفش حدود نیم ساعت بپزه و کاملا سرخ بشه. پیتزای کوکوی متفاوت و خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋❤ 🌟