eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.2هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلوات خاصه امام رضا (ع) رو به حرم رضوی برحسب ادب دست برسینه می گذاریم و می خوانیم. 🕊🌹✨آمــــــدم ای شاه سلامت ڪنم 🕊🌹✨عـــرض ارادت به مقامت ڪنم 🕊💚✨بنیابت ازمولا صاحب الزمان عج 🌺اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ عَلِیِّ بْنِ مُوسَی 🍃 الرِّضَا الْمُرتَضَی... 🌺اَلْاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ ، وَحُجَّتِکَ عَلیٰ 🍃مَنْ فَوْقَ الْاَرضِ وَ مَنْ تَحتَ الثَّریٰ، 🌺اَلصِّدّیٖق الشَّهیدِ ، صَلوٰةً کَثیٖرَةً تٰآمَّةً، 🍃زٰاکِیَةً مُتَوٰاصِلَةً ، مُتَوٰاتِرَةً مُتَرٰادِفَةً، 🌺کَأَفْضَلِ مٰا صَلَّیْتَ عَلیٰ اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیٰائِکَ. ✧الســلام علیڪ یا غریب الغربا ✧ ✧الســلام علیڪ یا معین الضعفا ✧ ✧الســلام علیڪ یا علے بن موسی الرضا (؏) ✧بحق امام رئوف عجل لولیڪ الفرج✧ 🤲 ☆🌺〰️🍃〰️🌺〰️🍃☆ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️🍃🌹🍃▪️ به امام رضا میگم حرفامو آخه بهتر میدونه دردامو اربعین نزدیکه و آشوبم میشه آقا بزنی امضامو ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خووشمزه هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل ۲ عدد آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم یکو نیم لیوان نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم.
دیگه باید چجوری بگم از غذاهای پختنی و تکراری خسته ام خستهههههههههه 😅😂😂 #سالاد_مرغ اینم که ساعت ده صبح آماده بود ، مرغ و سیب زمینیش رو از شب قبل پختم گذاشتم یخچال، امروزم، مقداری پاستا رو مث همیشه پختم و آبکش کردم، هویج نگینی، سینه مرغ خورد شده، سیب زمینی آب پز شده، نخود فرنگی، خیار شور نگینی، ذرت کنسروی، کاهو و جعفری تازه خورد شده، همه این مواد رو با سس سالاد مخلوط کردم و گذاشتم یخچال که طعم بگیره... جای شما خالی 😊 برای سس: کمی ماست شیرین و سس مایونز و فرانسوی، نمک، فلفل سیاه و کمی پودر آویشن، کمی آبلیمو و روغن زیتون ترکیب کرده و سالاد رو باهاش مرینیت میکنیم ، ( چون خیارشور و نخود و ذرت و پاستا نمک دارن، مرغ هم که نمک و ادویه داره، مراقب باشید سالاد شور نشه ) میتونید کالباس هم به سالاد بزنید ولی بخاطر دختر خانومم استفاده نکردم 🌟
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: ۱-مرغ ۱ کیلو ۲-پیاز ۲ عدد ۳-سیر ۳ حبه ۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد ۵-نان باگت ۱ عدد ۶-شیر ۱٫۲ پ ۷-زعفران ۲ ق.غ ۸-کره ۵۰ گرم ۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم 🌟
🌮🍅🍆🌮🍅🍆🌮 😋مهمترین راز قرمه سبزی مجلسی😋 ✅سبزی(تره،گشنیز،جعفری،شنبلیله،برگچغندر و یا اسفناج)دومورد اخر برای لعاب دار شدن خورشت استفاده میشه اما اسفناج بهتره.چون برگ چغندر زیادی لعاب میده.شنبلیله بخاطر عطرش هست ،زیادیش تلخش میکنه .🥦🥬 ✅سبزی باید تازه باشه باحرارت متوسط اول خوب تفت بدین ابش گرفته بشه بعد روغن زیاد اضافه کنید مدام هم بزنید تا (خشک نشه و بسوزه) فقط تغییر رنگ بده وتیره بشه.برای تست یکمشو داخل قاشق بریزین و فشار بدین باید اب و روغن سیاه خارج بشه دراون حالت سبزی امادس.🥗🫕 ✅سبزی باید خیلی خرد و ریز باشه وگرنه خورشت ابکی و جانیوفتاده میشه.🥗 ✅لوبیا مخصوص قرمه ،لوبیا قرمزه اما از لوبیا چیتی هم میشه استفاده کرد حداقل ۵ ساعت دراب خیس بخوره، دوبار ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. ✅گوشت بهتره گوسفندی و استخوان دار باشه باقلیه های بزرگ ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با پیاز نگینی فراوان تفت بخوره.🍖🥩 اگه گوشت گوساله یا بدون چربی استفاده میکنید باید چندتکه دنبه هم بندازین طعمش عالی میشه. ✅ابی که تو خورشت استفاده میشه بهتره اب قلم گوسفند و گاو پخته شده باشه.🍖🍗 ✅بعد از تفت گوشت و پیاز لوبیارو اضافه کنید و تفت بدین که باعث میشه وانره و لعاب نده لوبیا.🍖 . ✅ادویه که میزنید ۱تا۲ دقیقه تفت بدین(فلفل سیاه،زردچوبه)زیره هم به دلخواه واسه نفخش. ✅حالا میتونید سبزی رو اضافه کنید میتونید هم بعد یساعت اضافه کنید.🥬🥦 ✅اگر اب اضافه میکنید حتما جوش باشه تا موادلعابشو پس بده.زیاد بریزین که نخاین حین پخت اضافه کنید. ✅۴ ساعت بعد پختن لیمو عمانی بجای ابلیمو ،و رب سرخ شده اضافه کنید. واسه گرفتن تلخی لیمو دوساعت قبل تواب بزارین،یا نصف کنید هستشو دربیارین. 🥫 ✅۱۵ دقیقه اخر رب انار اگه دوست دارین ملس و خوشمزه تربشه. ✅نمک ۵ دقیقه اخر بزنید.🧂 💢بهتره تو قابلمه به مدت ۵ ساعت روحرارت متوسط یاکم پخته بشه.🫕 ❤️ 🌟
💞 پایه 9 بژ7 کنفی 7 دودی 8کمی شرابی 3 سانت 🌸
💞 پایه 9 بژ7 کنفی 7 دودی 8کمی شرابی 3 سانت 🌸
❁ ● ⃝⃘🌸💄● ⃝⃘🌸💄● ⃝⃘🌸💄| |🌸 💁🏻 ● ⃝⃘🌸 ⃝⃘🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا