8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دستور خیلی خوشمزه اس . خیلی هم پر طرفداره. حتما امتحان کنید عاشقش میشید
مواد
بادمجان
آرد
نمک
سرخ کردن ؛ روغن مایع
برای سس
به مقدار دلخواه ؛
سرکه
سیر
جعفری
نمک
آماده سازی
بادمجان ها را بخار پز کنید سپس پوست آنها را گرفته و با کمک چاقو آنها را باز کرده ، نمک زده ، آرد را از هر دو طرف اضافه کنید ، و سرخ کنید اجازه دهید مواد لازم برای سس ما را مخلوط کرده و روی آن بریزید و از آن لذت ببرید. بیایید بادمجان را با این سس بخوریم.
🌟
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند طرح ساده برای تزیین تولد
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ای عالی برای نظم و ساماندهی در خانه با کارتن های بازیافتی😍😊
.
🍧در این عصر زیبا🌸🍃
💗حال دلتون خوب
🌸وجودتون سلامت
🍧زندگیتون
💗غرق درخوشبختی
🌸ایام به کامتون
🍧عصـرتـون شـاد و شیـریـن🌸🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#کته_مخصوص 🍛
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بادمجان_شکم پر 🍆
اندازه های گفته شده داخل فیلم برای ۵کیلو بادمجان و
۳لیتر سرکه (با سرکه محلی خوشمزه تر میشه)
✅فیلم تاآخر ببینید ؛ بهتون گفتم چجوری تلخی بادمجون بگیرید
#کیک -هویج -گردو 🤩
موادلازم
آرد یک لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
هویج رنده ریز یک لیوان
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین یک ق غذاخوری
پودر هل نصف ق مرباخوری
تخم مرغ دو عدد
گردو خرد شده به مقدار لازم
♦️طرزتهیه مواد کیک نیم ساعت قبل میزاریم تا با دمای محیط گرم بشه ارد و پکینگ پودر و پودر دارچین سه بار الک میکنیم میزاریم کنار بعد تخم مرغ شکر و پودر هل چند دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد آرد و پکینگ پودر و پودر دارچین که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد هویج رنده شده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. کف قالب رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم.مواد کیک تو قالب میریزیم گردو خرد شده روی کیک میریزیم و قالب کیک تو فر که از ۱۰دقیقه قبل روشن کردیم طبقه وسط با دمای ۱۸۰ و زمان ۴۵ تا ۵۰ میزاریم(البته دمای فر ها و زمان پخت فرق داره خودتون چک کنید )من تو مایکروفر ،توستر با دمای ۱۵۰ و زمان پخت ۴۵تا ۵۰ دقیقه زمان میدهم تا کیک بپزه و میزاریم کیک خنکبشه بعداز قالب در میاریم
نوش جان😊
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک برای اتو کردن لباس وقتی اتو خراب میشه😍
لازم میشه ببینید😉
.
.
.
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-با این همه مشکل کنار میام..
امام رضا من یه کربلا میخوام♥️
-۲۱روزتااربعین-
#اربعین