فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده هایی برای کابینت آشپزخانه😊
.
.
.
.
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمون داری و گوشت خورش نپخته؟!😰
این ترفند برای توئه🫵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فِلافِل غذای ویژه کشورهای عربی و از نخود کوبیده شده و مخلفات که در روغن سرخ میشود و با نان و چاشنیهای تند خورده می شود.
اینجا یه فلافل آسون یاد می گیریم😋☺️💗🌿
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شوید_پلو_با_ماهی_سوخاری😍😋
مواد مزه دار کردن ماهی 👇
ماهی قزل ۱ عدد متوسط
ماست ۱ پیمانه
خردل ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز پاپریکا فلفل سیاه هرکدوم نصف قاشق مرباخوری
نمک ۱ و نیم قاشق مرباخوری
نصف لیمو
مواد لازم ارد 👇
ارد ۲ پیمانه
نمک فلفل سیاه پاپریکاپودرسیر هر کدوم یک قاشق چایخوری
مواد برنج 👇
برنج ۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذا خوری
شوید ۲ قاشق غذا خوری
روغن ۳ قاشق غذا خوری
مواد پیاز کاراملی 👇
پیاز ۲ عدد
گردو ۵ عدد
رب نارنج ۴ قاشق غذا خوری
اب نارنج ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
۱ دونه سیب زمینی هم میخوایم واسه کنار غذا ماهی رو هم ۱ ساعت مزه دار کردم
.
#کیک_زردآلو
آرد ۲ پ
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پ
روغن نصف پ
ماست سه چهارم پ
کره ۵۰ گرم
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک دوم ق چ
زردآلو به مقدار لازم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم
سپس تخم مرغ شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا حجیم و کشدار شود بعد از آن روغن مایع و کره را اضافه کرده و هم میزنیم سپس ماست را اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن میزنیم بعد از آن آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم سپس زردآلو ها را روی کیک چیده و کمی خلال یا پرک بادام روی مواد کیک ریخته و در فر از قبل گرم شده می گذاریم به مدت ۴۰تا ۴۵دقیقه تا پخته شوند..نوش جان
.
▫️چند نکته مهم در دم کردن زعفران
🫖۱-برای دم کردن زعفران، در آن به اندازه آب جوش یا یخ) بریزید. افزودن بیش از حد آب باعث میشود که زعفران حالت آبکی پیدا کرده و رنگ کمتری بدهد.
🫖۲-اگر مقداری از زعفران دم کرده شما اضافه آمد، آن را در یک ظرف مناسب ریخته، درب آن را محکم ببندید و درون فریزر قرار دهید. با این کار رنگ زعفران حفظ میشود و میتوانید دفعه بعد که به زعفران احتیاج داشتید، از آن استفاده نمایید.
🫖۳-سعی کنید زعفران را هر دفعه به میزان مورد استفاده آسیاب کنید و یا اگر بیشتر آسیاب کردید، آن را درون یک ظرف دربسته قرار دهید تا عطر و بوی آن حفظ شود.