eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.4هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
و فردا اربعین است می آید زینبی با قامتی از غم خمیده چهل روز است حسینش را ندیده زبان اشک تنها می تواند شرح حالش را بگوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 ایده ی دیزاین شله زرد 👌 . . . . . .
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمون داری و گوشت خورش نپخته؟!😰 این ترفند برای توئه🫵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فِلافِل غذای ویژه کشورهای عربی و از نخود کوبیده شده و مخلفات که در روغن سرخ می‌شود و با نان و چاشنی‌های تند خورده می شود. اینجا یه فلافل آسون یاد می گیریم😋☺️💗🌿
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد مزه دار کردن ماهی 👇 ماهی قزل ۱ عدد  متوسط ماست ۱ پیمانه خردل ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۲ قاشق غذا خوری تخم گشنیز پاپریکا فلفل سیاه هرکدوم نصف قاشق مرباخوری نمک ۱ و نیم قاشق مرباخوری نصف لیمو مواد لازم ارد 👇 ارد ۲ پیمانه نمک فلفل سیاه پاپریکاپودرسیر هر کدوم یک قاشق چایخوری مواد برنج 👇 برنج ۲ پیمانه نمک ۱ قاشق غذا خوری شوید ۲ قاشق غذا خوری روغن ۳ قاشق غذا خوری مواد پیاز کاراملی 👇 پیاز ۲ عدد گردو ۵ عدد رب نارنج ۴ قاشق غذا خوری اب نارنج ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ۱ دونه سیب زمینی هم میخوایم واسه کنار غذا ماهی رو هم ۱ ساعت مزه دار کردم .
آرد ۲ پ تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پ روغن نصف پ ماست سه چهارم پ کره ۵۰ گرم بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک دوم ق چ زردآلو به مقدار لازم فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم سپس تخم مرغ شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا حجیم و کشدار شود بعد از آن روغن مایع و کره را اضافه کرده و هم میزنیم سپس ماست را اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن میزنیم بعد از آن آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم سپس زردآلو ها را روی کیک چیده و کمی خلال یا پرک بادام روی مواد کیک ریخته و در فر از قبل گرم شده می گذاریم به مدت ۴۰تا ۴۵دقیقه تا پخته شوند..نوش جان .
▫️چند نکته مهم در دم کردن زعفران 🫖۱-برای دم کردن زعفران، در آن به اندازه آب جوش یا یخ) بریزید. افزودن بیش از حد آب باعث می‌شود که زعفران حالت آبکی پیدا کرده و رنگ کمتری بدهد. 🫖۲-اگر مقداری از زعفران دم کرده شما اضافه آمد، آن را در یک ظرف مناسب ریخته، درب آن را محکم ببندید و درون فریزر قرار دهید. با این کار رنگ زعفران حفظ می‌شود و می‌توانید دفعه بعد که به زعفران احتیاج داشتید، از آن استفاده نمایید. 🫖۳-سعی کنید زعفران را هر دفعه به میزان مورد استفاده آسیاب کنید و یا اگر بیشتر آسیاب کردید، آن را درون یک ظرف دربسته قرار دهید تا عطر و بوی آن حفظ شود.
🍃ته دیگ اسفناج🍃 🍀برگ‌های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید. یا اینکه اسفناجی را که برای بورانی درست کرده‌اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم‌کنید.😋🍀
مثل یک مرده که یک مرتبه جان میگیرد، دلم از بردن نامت هیجان می‌گیرد ؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا