eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
26.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعویض پرچم گنبد امام رضا ع ⚘️⚘️ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم 🌟
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اونم بدون تخم مرغ و آرد قنادی😍 مواد لازم👇 شیر ولرم(داغ نباشه ها) : ۱ لیوان شکر : دو سوم لیوان وانیل : نصف قاشق چایخوری روغن مایع : ۶ قاشق غذا خوری سرکه یا آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری آرد نونوایی : ۱/۵ لیوان پودر کاکائو : ۲ قاشق غذا خوری بکینگ پودر : ۲/۵ قاشق چایخوری نکته ها👇 اصلا آب رو جایگزین شیر نکنید مخلوط شیر و سرکه باعث خوشبافت شدن کیک میشه. سرکه یا آبیلمو فرقی نمیکنه اصلا روطعم کیک تاثیری نداره خیالتون راحت‌. فرقی نمیکنه چه نوع آردی باشه. تابه یا قابلمه با قطر ۲۰ سانت. حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید. ۳۰دقیقه کافیه بعدش چک کنید اگه نپخته بود ۱۰ دقیقه زمان بدید. برای داخل فر از قبل شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‹🕌✨› 🌹چند‌ وقتی‌ است‌ نخورده‌ به‌ ضریحش‌ دستم بفرستید به مشهد، غمِ هجران مرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کنسرو قارچ من چون مصرف قارچ بالایی دارم اینکار رو انجام می دم دو کیلو قارچ رو خوب شستم . به اندازه ای که دوست دارید برش بزنید (من خیلی درشت برش می زنم بعد در یک لیتر آب و یک لیوان ابلیمو که در حال جوش هست و بهش نمک اضافه کردم میریزم فقط ۵ دقیقه بجوشن کافیه با درب نیمه بسته بعد صبر می کنم خنک بشن و داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگه میدارم 🌟