26.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعویض پرچم گنبد امام رضا ع ⚘️⚘️
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
#امام_رضا
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_پیراشکی_سیب_زمینی_وگوشت_باپنیرچدار
مواد لازم
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم
🌟
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# پیراشکی _گوشت فوری
🌟
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_قابلمه_ای اونم بدون تخم مرغ و آرد قنادی😍
#سُس_شکلاتی_مخصوص
مواد لازم👇
شیر ولرم(داغ نباشه ها) : ۱ لیوان
شکر : دو سوم لیوان
وانیل : نصف قاشق چایخوری
روغن مایع : ۶ قاشق غذا خوری
سرکه یا آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
آرد نونوایی : ۱/۵ لیوان
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۲/۵ قاشق چایخوری
نکته ها👇
اصلا آب رو جایگزین شیر نکنید مخلوط شیر و سرکه باعث خوشبافت شدن کیک میشه.
سرکه یا آبیلمو فرقی نمیکنه اصلا روطعم کیک تاثیری نداره خیالتون راحت.
فرقی نمیکنه چه نوع آردی باشه.
تابه یا قابلمه با قطر ۲۰ سانت.
حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید.
۳۰دقیقه کافیه بعدش چک کنید اگه نپخته بود ۱۰ دقیقه زمان بدید.
برای داخل فر از قبل شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‹🕌✨›
🌹چند وقتی است نخورده به ضریحش دستم
بفرستید به مشهد، غمِ هجران مرا
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
#امام_رضا
کنسرو قارچ
من چون مصرف قارچ بالایی دارم اینکار رو انجام می دم دو کیلو قارچ رو خوب شستم .
به اندازه ای که دوست دارید برش بزنید (من خیلی درشت برش می زنم بعد در یک لیتر آب و یک لیوان ابلیمو که در حال جوش هست و بهش نمک اضافه کردم میریزم فقط ۵ دقیقه بجوشن کافیه با درب نیمه بسته بعد صبر می کنم خنک بشن و داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگه میدارم
🌟