هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
. ❗️🧠 تست هوش 🧠❗️
اگه بتونی تو ۱۵ ثانیه اشکال این تصویر رو حدس بزنی یعنی جزء ۱ درصد افراد #باهوش هستی👆🤔
مشاهده پاسخ
مشاهده پاسخ
هدایت شده از تبلیغات عجایب
💈اسم همسر شما بر اساس ماه تولدتون💖🌈
👫💍 ماه تولدت رو لمس کن 💍👫
فروردین 🤡♥️ اردیبهشت 🤡♥️
خرداد 🤡♥️ تیـر 🤡♥️
مرداد 🤡♥️ شهریور 🤡♥️
مـهر 🤡♥️ آبـان 🤡♥️
آذر 🤡♥️ دی 🤡♥️
بـهـمن 🤡♥️ اسفنـد 🤡♥️
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه:
سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم
نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید)
فلفل سیاه ۱/۲ ق م
پاپریکا ۱ق م
پیاز ۱عدد درشت
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید)
فلفل دلمه ای ۱عدد درشت
ذرت ۱ کاسه ماست خوری
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست)
سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید،
حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید،
دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از:
سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست
سس مایونز ۳ ق غ پر
سس خردل ۱ق غ پر
خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ)
جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری
پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود)
.
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی گل کلم 😋
مواد لازم:گل کلم ،بادمجان ،خیار ،هویج،سیر،نعناع
تلخون،سیاه دانه،گلپر ،سرکه سفید ،سرکه انگور،فلفل سیاه ،زرد چوبه ،نمک
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک درست میکنم رنگی رنگی 😎🌈
اینم بگما یماه پیش صفر صفر بودم الان بیست بیستم 🤩
و کلی سفارش کیک تولد و عصرونه میگیرم 📝
تازه اونم بدون فر و ماکروفر و توستر فقط با قابلمه و ماهیتابه 🛎🥞
ببین کاری نداره چون اینجا مربیه آشپزش مو به مو بهت با فیلم یاد داده 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/25428122C149b27bf44 🍯🍃
از درست کردن شکلات 🍫 تااا درست کردن کیک تولد 🎂 همه صلواتی 📿
هدایت شده از تبلیغات عجایب
منوهمسرم از خوردن برنج خسته بوديم😩
برنج هم گرونه هم چاق میکنه😢
هم پولمون میرفت هم چاق میشدیم😭
خواهرشوهر گلم با معرفی اینجااااااا
زندگيمو از اين رو به اون رو كرد😱
هر روز دستور سه تا غذای #نونی #جديد #سالم ميذاره که #نیم_ساعته آماده میشه😅
با کمهزینه ترین و سادترین مواد #بهترین_غذاهارو_درست کن👌
https://eitaa.com/joinchat/25428122C149b27bf44
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزکردن #زنجبیل 🌱
از اونجایی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفیده و قیمتش سر به فلک کشیده،بیاید خودمون توی خونه بکاریم
.برای سبزه سفره عید هم ایده جالب و خلاقانه ای میشه😉 سبز کردن زنجبیل خیلییییی سادست وقتی در خاک بکارید چندماه بعد کلی زنجبیل برداشت میکنید.گلدانهای سطلی و گود برای کاشت مناسب هست بخاطر نوع ریشه و رطوبتی که انتهای گلدان نیاز دارن.وقتی در خاک کاشتید تا بهار داخل منزل نگهدارید و بعد به تراس سایه روشن منتقل کنید.
برای عزیزانتون هم بفرستید
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
هدایت شده از تبلیغات عجایب
چند وقتی بود خانومم اصرار داشت بره توو یه شرکت خصوصی که دوستش کار میکنه و حقوق خوبی هم میگیره کار کنه.
خلاصه بعد از کلی اسرار قبول کردم.چند ماه اول روال زندگیمون مثل قبل بود،اما بعد یه مدتی زندگیمون اون خوشی قبل رو نداشت و خانومم اصلا به فکر زندگیش و مخصوصا دخترمون مهرسا نبود.
تا اینکه یه روز بهش شک کردمو رفتم ماشین و کنار شرکتشون پارک کردمو نشستم توو ماشین که یه مرتبه دیدم خانومم با...😳😱👇❤️🔥
https://eitaa.com/joinchat/3622174875Cc80785f9e5
شاید برای شما هم اتفاق بیوفتد😭☝️
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرورده گردو و بادمجون
یه ترشی خاص و متفاوت برای سفرتون
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خمیر پیتزای حرفه ای 😍😋
اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه)
مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه.
اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست.
ولی اگه میخواید مخمر رو تست کنید؛ آب مورد نظر نه باید داغ باشه و نه سرد. نشانه ی دمای مناسب اینه که وقتی انگشت خودتون رو توی آب نگه میدارین نباید بسوزه.
بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید