هدایت شده از گسترده مارال
#نبش_قبر یک زن پس از شنیدن صداهایی از درون آن😱
آنچه خواهید دید باور کردنی نیست❗️
در لینک زیر ببنید👇
http://eitaa.com/joinchat/3343187978C835cfd8c9c
پیشنهاد ویژه ❌👆
📛جنجالی ترینها📛
افراد زير ١٨سال كليك نكنن🔞
هدایت شده از تبلیغات عجایب
❌ قبری تو افغانستانه
وقتی فاتحه سرش میخونی میلرزه صدا ناله ازش در میاد😰‼️
💢سبحان الله
❌ادم مو به تنش سیخ میشه🥵
🎥کلیپش اینجاست💀👇
██████████████████ ██████████████████ ████████▶️████████ █████████████████
🎥➕18🔴➕18
پیشنهاد ویژه 🤯☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گردویی
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه:
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید
🌟
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_سیب_ژله_ای
یه دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است🙂😍 .
.
هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد .
من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند .
حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه .
بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم .
این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین .
دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین .
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
دخترم امسال خفم کرد بس که گفت منو بزار کلاس نقاشی😫
رفتم پرسیدم جلسهای ۷۰ تومن😳😱😳
تا اینکه با این کانال آشنا شدم👇👇👇
آموزششاش عااالیه👌👌
الان یه نقاش حرفهای شده😍😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/351666182Cfb87c1dea3
⛔️کپی بنر ممنوع❌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴داد زدن سر كودكان يعني :
👈انگار
🔪چاقو🔪بهشون زدید!
😳 باوركردني نيست...!
از وقتيكه والدين وارد اين كانال شدند
👈همه روانشناسان بيكارشدند.
🎈🎈#ورود 👇
http://eitaa.com/joinchat/351666182Cfb87c1dea3
فقط👆#پیشنهاد_ویژه❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقایون چه رنگ هایی باهم ست کنند!
🍃🌸
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🔴فوت کوزه گری حلوا را یاد بگیر| طرز تهیه حلوا آسان + ویدئو😃
➖خودت و خانواده ت عاشق حلوایین ولی بلد نیستی یه حلوای حرفه ای درست کنی؟! 😢
➖حلوا که درست میکنی یا سفت میشه یا خیلی شل و بدمزه! 😭
بیا اینجا آموزش یه حلوای راحت و خوشمزه و خوش بافت را تو 10دقیقه بهت یاد میده😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3369140278C87ddd564a0
اگه میخوای حلوا پز حرفه ای بشی عضو شو🤩👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🙋♀خانمایی که به هردلیلی باشوهرتون
نمیسازید و نمیتونید تحملشون کنید‼️
「💌」بهترین راه اینکه که ...
https://eitaa.com/joinchat/214630639Cbf5213ffca
❌ظرفیت فقط : 37 نفر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران سوخاری
مواد لازم :
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست
عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش
رزماری : ۴ شاخه
سیر : ۴ حبه
سیب زمینی پخته : ۳ عدد
پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم
آردگندم : ۱.۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی
نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم.
ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه.
بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم.
در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم
🌼
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"ته چین بادمجون"
بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین
سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین
ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه
حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار
برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت
ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین
چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم
حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین
نوش جان
🌟