فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمستان با❄️
همہء زیبایےهایش🌸
بارسفربسته و دارد میرود🌸
و بهارِ بازیبایی🌸
شکوفه هایش در راه است🌸
امیدوارم🌸
باز شدن هر شکوفه اش🌸
آمینی باشدبرای🌸
آرزوهای زیباتون🌸
فقط ۱۰ روز تا بهار😃😍👌👌
@Ajaieb_jahan
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچی دستور زولبیا بلدی بذار کنار🤷🏻♀️
برات آسونترین
خوشمزه ترین
پفی ترین
خوشرنگ ترین
دلبرترین
زولبیای دنیارو آوردم🤩
دستور #صفرتاصدش ازیه قنادمعروفه👩🏻🍳
یبار درست کنی عمرا سمت زولبیاهای بیرون نمیری😉انقدر که جیگره🤦🏻♀️
👇👇❤️
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
هدایت شده از تبلیغات عجایب
به خاطر سلامتی خانواده زولبیا و بامیه از بیرون نخر بیا اینجا آموزش با ما اونم با کلیپ 🎥👆
ماه رمضون امسال متفاوت باش 😉🌙
🌙✨پخت حلیم و آش
🌙✨حلوای_زعفرانی
🌙✨دیزاین سفره افطار
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
کدام شیرینی میخوای درست کنی بزن روش❤️👆
عیــد نزدیڪ است
دلمـان یڪ تحـول عظیــم مے خواهد
یڪ انقـــلاب روحــی
یڪ حـال خـوب
الهے معجـــزہ ای ڪن ڪہ سخــت محتاجیـم...
#شب_بخیر🤍
@Ajaieb_jahan
🌷هر سحر با هر تپش
🕊آغاز جان در دست توست
🌷صبح من خیرش
🕊 تماشای جمال مست توست
🌷با نام و یاد خدای مهربان
✨و به توکل نام اعظمش
🌷آغاز میکنیم روزمان را
✨به امید روزی زیبا و سرشار
🌷از رحمت و برکت...
🌷"بسم الله الرحمن الرحیم"
🍃الهی به امید تو
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هویج_کشمش
.250گرم ارد با دولیوان دسته دار کاملا سرپر را با یک قاشق مرباخوری سرپر بکین پودرو نوک قاشق چایخوری نمک ودر صورت تمایل بک هشتم قاشق چایخوری جوش شیرین بسیار مقدارش کمه همه این مواد را سه بار الک کنید وحداقل یکساعت قبل پخت کیک باشه به اینصورت ارد کاملا هوا دهی میشه وسبک
چهار تا تخم مرغ را اول یه دقیقه بزنید تا کمی باز بشه بعد 200گرم شکر یا یک لیوان سرخالی را بهش اضافه ورنده پوست یه پرتقال را وخوب بزنیددر عین هم زدن یک قاشق سوپخوری اب پرتقال هم اضافه کنید وخوب بزنید تا پف کنه وکرم رنگ بشه وپوک بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید و دیگه هم زن نیاز نداریم ارد الک شده را در سه مرحله به مایع اضافه وبصورت دورانی مخلوط کنید وبعد 350گرم هویج که تقریبا معادل چهار تا هویج متوسط میشه را یا مثل من با دستگاه بزنید توی فیلم نشون دادم ☝یا رنده معمولی کنید ریز نباشه اب می اندازه به مایع کیک اضافه وارام مخلوط کنید قالب مورد نظر را با ارده یا روغن جامد چرب وکاغذبیندازید سایز قالب 23باشه بهتره مواد را توی قالب ریخته ودوقاشق کشمش را که از قبل شسته وخوب خشک کردم وتوی ارد زدم وبعد اضافه ارد را گرفتم به روی سطح مایع کیک ریختم طبق فیلم ☝وبا خلال چوبی کمی مخلوط کردم اینطوری ته نشین نمیشه ودر فری که از یه ربع قبل با حرارت 180گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 55تا60دقیقه چک کنید با خلال چوبی ود اخر روش راگریل کردم تا طلایی بشه وخوب که سرد شد از قالب در اوردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_زرافه
🔷مواد لازم
🔹خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
🔹شکر 1قاشق غذاخوری
🔹شیر ولرم1/2پیمانه
🔹تخم مرغ 2عدد
🔹شکر 8قاشق
🔹پودر کاکائو 2قاشق
🔹کره آب شده 1/4پیمانه
🔹وانیل کمی،نمک کمی
🔹آرد حدود350گرم
♨️طرز تهیه:
ابتدا شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید وبزارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد
بعد تخم مرغ ، وانیل ، کره ، شکررو با نمک با هم بزنید وبه مایع خمیر اضافه کنید وکم کم آرد رو بریزید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید
وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک قسمت مواد پودر کاکائو بزنید و یکی دیگه سفید بمونه
تو دوظرف جدا گانه بزارید روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر کاکائو چونه درست کنید و از خمیر سفید هم چونه درست کنید
بعد خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر کاکائویی رو بصورت استوانه در وسط خمیر سفیدقرار بدید
و خمیر سفید رو دورش رول کنید
این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید
کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید وخمیرها رو ردیف اول، ردیف دوم وردیف سوم ما بین هم بزارید تو قالب روش رومال زرده وزعفرون بمالید
و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید
🌟
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر خوشمزه😋
مواد لازم :
شکر ۴ ق غ
پنیر خامهای ½ بسته
خامه آب شده ½ پیمانه
شکلات صبحانه ½ پیمانه
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
پنیر ماسکارپونه ½ بسته
شکلات تختهای بنماری
پودر خامه ۲ ق غ
#دسر_خوشمزه
🌟
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت لاکچری😀
یه صبحونه جذاب و متفاوت
مواد لازم :
تخم مرغ
نان تست
پنیر پیتزا
فلفل دلمه رنگی
نمک، فلفل
کالباس
پیاز
#املت
🌟