eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️شفافیت پوست ▫️بزرگ شدن گونه ها ▫️درمان جای جوش و لک ✅هویج و سیب زمینی رنده،با آبلیمو مخلوط،با پنبه روی ی صورت آرام ضربه بزنید و بگذارید شب تا صبح بماند. ┅❅❈❅┅ 🦋🦋
بهار بی رخ گلرنگ تو، چه کار آید؟ مرا یک آمدنت به که ده بهار آید.❤️ ظهر بهاریتون دلپذیر 😊🌷
خوشبختی از نگاه هر کسی معنای متفاوتی دارد اما از نظر من آدم هایی خوشبختند که عشق❤️ به موقع به سراغشان بیاید...!
چیدمان جهیزیه کرم رنگ عروس خانم دکوراسیون# 🍃 ببینید و بگیرید
چشم👁 آموزش👇👇👇 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون سیر😋 مواد لازم : سیر، کره روغن زیتون پنیر پارمزان جعفری 🌟
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت🥩 مواد لازم : فلفل دلمه‌ پیاز ۳-۴ عدد نمک، فلفل سیاه رب گوجه فرنگی گوشت گوساله زردچوبه سیر 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عصـرتـون پر از عطر گـل 💓پر از حس خدایی 🌸پر از حس خوب آرامش 💓الهی همیشه خدای مهربون 🌸هواتونو داشته باشه 💓طاعاتتون مقبول
33.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالب حتما باید سیلیکونی باشه ، ماندگاری این حلوا داخل یخچال تا دو هفته مواد لازم : آرد سفید 150 گرم آرد نخودچی 75 گرم کره 120 گرم ( من کره گیاهی زدم ) پودر قند 80 گرم شکلات تخته ای 80 گرم ( از شکلات تلخ مارک کارات استفاده کردم ) پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری پودر هل 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری ✅من(راحله) کره حیوانی 90 گرم و 30 گرم روغن مایع زدم ✅نوع شکلات من شکلات تلخ سوربن بود 🌟
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇 این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد. مواد لازم🔻 ۲۵۰ گرم راسته گوساله ، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی ، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه) پیاز : ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط نمک : دو قاشق چای خوری طرز تهیه🔻 گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه. 🔵 پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید) 🔵 پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید ( هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛ 🔵 ۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه ، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید ، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه ، نوش جان. 🌟