#ماسک_هویج_سیب_زمینی
▫️شفافیت پوست
▫️بزرگ شدن گونه ها
▫️درمان جای جوش و لک
✅هویج و سیب زمینی رنده،با آبلیمو مخلوط،با پنبه روی ی صورت آرام ضربه بزنید و بگذارید شب تا صبح بماند.
┅❅❈❅┅
🦋🦋
#امیرخسرو_دهلوی
بهار بی رخ گلرنگ تو،
چه کار آید؟
مرا یک آمدنت
به که ده بهار آید.❤️
ظهر بهاریتون دلپذیر 😊🌷
خوشبختی از نگاه هر کسی معنای متفاوتی دارد
اما از نظر من
آدم هایی خوشبختند که
عشق❤️
به موقع به سراغشان بیاید...!
#سیمین_دانشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«راغب»
🍃🌼🍃ماه بانو جان 🌷❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون سیر😋
مواد لازم :
سیر، کره
روغن زیتون
پنیر پارمزان
جعفری
#نون_سیر
🌟
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت🥩
مواد لازم :
فلفل دلمه
پیاز ۳-۴ عدد
نمک، فلفل سیاه
رب گوجه فرنگی
گوشت گوساله
زردچوبه
سیر
#چلو_گوشت
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عصـرتـون پر از عطر گـل
💓پر از حس خدایی
🌸پر از حس خوب آرامش
💓الهی همیشه خدای مهربون
🌸هواتونو داشته باشه
💓طاعاتتون مقبول
33.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_مدرن_شکلاتی
قالب حتما باید سیلیکونی باشه ، ماندگاری این حلوا داخل یخچال تا دو هفته
مواد لازم :
آرد سفید 150 گرم
آرد نخودچی 75 گرم
کره 120 گرم ( من کره گیاهی زدم )
پودر قند 80 گرم
شکلات تخته ای 80 گرم ( از شکلات تلخ مارک کارات استفاده کردم )
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
✅من(راحله) کره حیوانی 90 گرم و 30 گرم روغن مایع زدم
✅نوع شکلات من شکلات تلخ سوربن بود
🌟
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده😋
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇
این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد.
مواد لازم🔻
۲۵۰ گرم راسته گوساله ، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی ، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه)
پیاز : ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط
نمک : دو قاشق چای خوری
طرز تهیه🔻
گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه.
🔵 پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید)
🔵 پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید ( هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛
🔵 ۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه ، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید ، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه ، نوش جان.
🌟