7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینی_کباب خوووشمزهه😍😋
برای مایع گوشتی
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
جعفری خورد شده
نمک و فلفل و زیره
۱ ق غ رب گوجه
۳ ق غ روغن
سایر مواد
سیبزمینی
گوجه فرنگی
فلفل
گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم
سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه
♥️
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا
#غذا_با_مرغ
جامبو شلز صدفی نصف بسته، اسفناج ۲۰۰ گرم، مرغ نواری خرد شده ۲۰۰گرم، قارچ بزرگ ۵تا ۶عدد، پیاز بزرگ 1 عدد، پنیر خامه ای ساده ۱۰۰گرم، پنیر موزارلا یا پارمسان، نمک ،فلفل، آویشن،پودر سیر
#سس_بشامل:
2 ق غ آرد گندم، 2پیمانه شیر سرد، ۳۰ گرم کره، نمک
🥠پاستا جامبو شلز مارک زر خوبه ولی بیشتر از ۱۵ دقیقه نجوشه وقتی احساس کردید پخته آبکش کنید جامبو شلز صدفی مارک دلیوری ایتالیایی هم خیلی مقاومن و در هنگام پخت پاره نمیشن 🥠
🔴پیاز،قارچ،اسفناج و مرغها رو بعد از خرد کردن تفت داده با نمک و فلفل و آویشن و پودرسیر و پنیر خوب مخلوط میکنیم
به آب پاستا بعد از به جوش اومدن مقداری نمک و 1 ق غ روغن اضافه و پاستاها رو اضافه بعد از پخت که حدود ۱۵دقیقه طول میکشه خارج و آبکشی میکنیم
برای سس بشامل آرد و کره رو مقداری تفت میدیم شیر سرد و نمک رو اضافه و مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه. کف ظرفی که داخل فر میره رو سس بشامل رو ریخته. پاستاها رو با مواد پر کرده و طبق ویدئو میچینیم و روش رو پنیر میریزیم و ۳۰دقیقه در فر ۱۷۰ درجه میزاریم حاضر بشه
🌟
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_گوشت
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید
بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید
حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید
پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
🌟
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس_خانگی 👩🏻🍳👉🌭🌭🌭
مواد؛
سینه مرغ رو اب پز کنید نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز بزنید و بزارید داخل مخلوط کن تا کاملا میکس بشه
اب لبوی ابپز شده رو که پوره کردید از صافی کنید و بهش اضافه کنید و در اخر پودر ژلاتین را با اب مرغ مخلوط کنید و بهش اضافه کنید و بزارید داخل بطری و سلفون بپیچید به مدت ۴ الی ۶ساعت داخل فریزر بزارید.
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا شکرت
واسه جزئیات قشنگ زندگی....
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☆ایده های خوشگل مجلسی☆
#مدل_لباس 🦋🌼
مجلســـــی🦋🌼
🧚♀
💜
🧚♀
💜
.
#رنگ_مو_بلوند_عسلی
🌸🌻 🌸🌻
این رنگ مو ترکیبی از رنگ های قهوهای و بلوند روشن است که برای همه سنین میتواند انتخابی فوق العاده باشد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄ ┄
🫙 فواید خوردن مربا در وعده صبحانه
هر مربایی بسته به نوع میوهاش، کالری و ارزش غذایی متفاوتی دارد؛ اما بهطورکلی میزان قند و کربوهیدرات مرباها بالاست. به همین دلیل انرژی فراوانی دارند. بنابراین نباید از خوردن مربا در وعدهی صبحانه غافل شد.
🍓 مرباهایی مثل مربای توتفرنگی، بالنگ، بِه و پوست پرتقال، منبع ویتامین C هستند. ویتامینی که با تقویت سیستم ایمنی، بدن را در برابر بیماریهایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا مقاوم میکند.
🥭 ویتامین E موجود در مربا به سلامت لثه و تقویت پوست و مو کمک میکند.
🍐 مربا سرشار از آنتیاکسیدان (مواد ضدسرطان) است.
🍎 مصرف انواع مربا باعث کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه مانع بیماریهای قلبی - عروقی میشود.
🫐 فیبر فراوان موجود در میوهها، سبزیجات و صیفیجاتِ موجود در مربا، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست کمک میکند.
🍒 طعم شیرین و دلچسب مربا، باعث افزایش اشتها در کودکان و تغذیهی بهتر آنها میشود.
♟ البته توجه داشته باشید که بهعلت وجود قند بالا در مصرف این ماده غذایی زیادهروی نکنید.
🦋🦋