7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه عمر اشتباه بهمون یاد دادن😋
با این روش هم تازه میمونه هم خواصشو
از دست نمیده
باقالیها رو در آب در حال جوش بریزید و ۵ دقیقه که جوشید آبکشی کنید (دقت کنید اگه بیشتر از ۵ دقیقه بجوشه رنگشون تغییر میکنه) بلافاصله به ظرف پر از آب و یخ منتقل کنید وقتیکه کاملا خنک شد به راحتی پوستش جدا میشه و درنهایت درون ظرف در دار یا پلاستیک بریزید و به فريزر منتقل کنید
#باقالی
🌟
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلویِ لذیذ و فوری 🍗🍽
مواد لازم :
نمک ½ ق چ
رب گوجه ۱ ق غ
فلفل سیاه ½ ق م
آب نارنج یا غوره ۲ ق
پیاز متوسط ۱ عدد
نصف سینهی مرغ
زعفران دم کرده
کاجون ۱ ق م
کره ۲۰ گرم
زرشک
#زرشک_پلو
🌟
هدایت شده از گسترده چمران
هر مادری اومد اینجا دیگه نه بچشو #کتک زد ؛ نه #جییییغغ زد سرش❗
روزی فقط ۱۰ دقیقه بیا اینجا👇
مطالب این کانال معجزهس😍
همه بهم میگن چی کار کردی که بچه ت اینقدر ازت حرف شنوی داره؟؟؟
https://eitaa.com/joinchat/594805058C616d3d4b35
https://eitaa.com/joinchat/594805058C616d3d4b35
مطالبشون معجزه است😍😍
تازه مشاور کودک رایگان هم دارن😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب
چرا قبل از ریختن آبجوش روی زمین بسم الله میگویند؟
چرا اسمِ خدیجه در تاریخ اسلام بشدت گمشد؟
فلسفه ی خواندنِ نماز به زبانِ عربی چیست؟!
چرا اطراف بعضی از قبور مورچه جمع میشود؟
برای دیدن جوابهای شگفت انگیز وارد کانال تاریخ شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/1980432395Cf692b1e675
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_پاییزی_جذاب😍😋
120 گرم موز رو با گوشکوب برقی پوره کنین
صد گرم بیسکوییت پتی بور رو هم با غذاساز پودر کنین یک قاشق غذاخوری کاکائو اضافه کنین موز ها رو بریزین و خمیر رو یکدست کنین 200 گرم پنیر خامه ای رو با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیدخمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنین روش پنیر بزنید و بصورت یکنواخت صاف کنین از یک طرف پنج عدد نارنگی رو به این شگل بچینید و بعد هم رول کنین دو طرف رولت رو از مخلوط پنیری بزنیدچند ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین طعمش با عطر بی نظیر نارنگی واقعا فوق العادس
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی 😍😋
جوجه چینی رو اینجوری درست کن
.
این ویدیو رو حتما سی.وش کن که تو اولین فرصت درست کنی
.
مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید
.
طرزتهیه مایع جوجه چینی:
یک کیلو آرد سفید گندم (آرد 000) رو میریزیم
.
یک قاشق غذا خوری نمک
یک قاشق غذا خوری فلفل
یک قاشق و نصف غذاخوری بکینگ پودر
.
شش عدد تخم مرغ رو ، به مواد اضافه میکنیم
.
۴عدد دلستر رو میریزیم
زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت برسه تا یکمی کش بیاد
فیله هارو به صورت نواری برش دادیم رو داخل مایعمونمیریزیم و بعد از ۲-۳ دقیقه برشون میداریم تا مایع به خورد فیله مونبره
داخل روغن داغ به مدت ۴-۵دقیقه میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
عالمي که دلیلش برای قانع کردن رَد خور نداره‼️
متاسفانه چند وقتی هست باب شده از بعضي از جوانان میپرسی كه چرا نمازتو نمیخونی ! خیلی راحت میگن که من بجای نمازم #شکرگزاری میکنم روزی ۱۰۰ بار میگم خدایا شکرت ! این هم همان عبادته دیگه؟! مثلِ وضو که جایگزینش تَیمُمه !
حالا استاد فرجی تو این کانال جوری فلسفۀ #نماز رو بیان ميکنند که اگر خدای ناکرده فرزند شما هم در انجام واجبات دینی وقفه میندازه، قانع بشه و با اشتیاق نمازش رو اول وقت بخونه 👌
بفرمایید کانال حاج آقا فرجی
🎞 فيلم (نمازشون) سنجاق شده 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4245422500Cc914bf2f71
هدایت شده از تبلیغات عجایب
✍️ ذکری که ملائکه از نوشتن ثوابش عاجزند؟
✍️ دلـیل ازدواج امـام جـواد (ع) با قاتل خود؟
✍️ ماجرای ملاقات مرتاض هندی و علامه طباطبایی؟
✍️ عملی که کارهای خیر علماء را وارد پروندهٔ ما میکند؟
⁉️ اگه هنوز کلی سوال بدون پاسخ توی ذهنت
وجود داره، کافیه از استاد فرجی کمک بگیری👇
https://eitaa.com/joinchat/4245422500Cc914bf2f71
میخوای به آرامش روحی و رشد معنوی برسی؟👆🏻
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_با_خمیر_یوفکا😍😋
٢ ورق خمير يوفكا
۲ عدد هویج
۱ عدد فلفل قرمز دلمهای
۱ عدد تره فرنگی یا ۴-۳ عدد پیازچه
۵۰۰ گرم کلم سفید
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!!
۲ قاشق غذا خوری سس سویا
۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
نمک و فلفل
روغن مایع یا زیتون
برای سرخ کردن:
۲ عدد تخم مرغ
آرد سوخاری
روغن برای سرخ کردن
اول گوشت رو تو تفت بدین بعد سبزیجات رو به ترتیب تصویر اضافه کرده و تفت بدین ورق های یوفکا رو به شکل مثلث کوچیک یا بزرگ به سلیقه خودتون ببرین و مثل تصویر بپیچین رول ها رو اول تو تخم مرغ زده فرو کرده و بعد قشنگ تو آرد غلط داده و سرخ کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید.
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🔥عصبی خوری ممنوع❌
🟥 بزن رو وزنت تا بگم چطوری لاغر و خوش اندام بشی👇
🍊۶۰ تا ۶۵ 🍊 ۶۵ تا ۷۰
🍊۷۰ تا ۷۵ 🍊 ۷۵ تا ۸۰
🍊۸۰ تا ۸۵ 🍊 ۸۵ تا ۹۰
🍊 ۹۰ تا ۹۵ 🍊 ۹۵ به بالا
اگه شماهم جزو افرادی هستید که
اشتهای ماورایی دارید!
حینِ رژیم هوسِ چیزهای شیرین میکنید!
خوردنهای لذت بخش و عذاب وجدانهای وحشتناک دارید!
با کمک یک درمانگر متخصص و حرفه ای میتونید به وزن دلخواهتون برسید😍👌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
پیام_ناشناس 👤
سلام ببخشید مزاحم شدم
یه کانال قبلا گذاشته بودین روش های لاغری ساده و بی دردسر رو آموزش میداد خیلی عالی بود میشه یبار دیگه بزارین گمش کردم 😩
🙏 بفرما عزیزم :
https://eitaa.com/joinchat/1951924229C68da728230