#پای_قارچ_و_پیازچه
پای قارچ و پیازچه
مواد لازم برای۸ نفر
قارچ متوسط ۱۴ عدد
کره ۳۰ گرم
پیازچه خرد شده ۶ ساقه
شیر ۳/۴ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر چدار ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد برای سطح کار کمی
خمیر پای به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- روی یک سطح صاف، مقداری آرد میپاشیم و خمیر پای را روی آن باز میکنیم تا ضخامت آن 5 میلیمتر شود. سپس آن را کف یک ظرف مخصوص تارت پهن کرده و صاف و مرتب میکنیم. دور آن را روی دیوارههای ظرف میکشیم تا تمامی سطح ظرف پوشیده شود.
۲- سطح خمیر پای را که داخل قالب را پوشانده با چنگال ضربه میزنیم که در قسمتهای مختلف آن کمی سوراخ شود و در زمان پخت پف نکند.سپس به مدت 30 دقیقه در فریزر میگذاریم.
۳- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
۴- داخل قالب پوشیده شده با خمیر را با کاغذ روغنی پوشانیده و روی آن را با لوبیای نپخته یا نخود خام پر میکنیم تا سنگین شود و اجازه ندهد خمیر پف کند. به مدت 20 دقیقه خمیر را در فر داغ میپزیم تا لبههای آن طلایی رنگ شود (اگر لبه خمیر در این مدت طلایی نشده بود مدت زمان بیشتری آن را در فر قرار دهید).
۵- سپس خمیر را از فر خارج کرده و میگذاریم داخل قالب آرام آرام خنک شود . (در غیر اینصورت ممکن است پای ترک بخورد).
۶- داخل یک قابلمه متوسط، کره میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا ذوب شده و کمی کف کند. پیازچه را داخل آن میریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. سپس قارچ را خرد کرده و اضافه میکنیم و 2 دقیقه آنها را روی حرارت مخلوط کرده و تفت میدهیم.
۷- سپس خامه و شیر را به آنها اضافه کرده و آنقدر مخلوط میکنیم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، مواد را از روی حرارت برداشته و داخل یک کاسه میریزیم و به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم تا خنک شوند. سپس نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
۸- تخممرغ ها را در یک کاسه شکسته و آنها را هم میزنیم. سپس آنها را به مخلوط قارچ اضافه میکنیم.
۹- پنیر گرویر یا چدار یا گودا را نیز رنده کرده و در آن ریخته و زیر و رو میکنیم. مخلوط مواد را روی خمیر میریزیم و به طور یکسان پخش میکنیم.
۱۰- پای پر شده با مواد را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر گرم شده میگذاریم تا روی آن پف کرده و طلائی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. این غذا را گرم و یا هم دمای اتاق سرو میکنیم.
سایر نکات
این پای را میتوانید به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو کنید. با این مقدار مواد برای پیشغذای 8 تا 10 نفر کافیست. ولی برای غذای اصلی 6 نفر بیشتر نمیتوانید آن را سرو کنید.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
هدایت شده از عجایب جهان
🔴 دعای روز پانزدهم ماه رمضان
🔵 اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین.
🌕 خدایا در این روز طاعت بندگان خاشع و خاضع خود را نصیب من گردان و شرح صدر مردان فروتن و خداترس را به من عطا فرما، به حق امان بخشی خود ای ایمنی دلهای ترسان.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل مو کره ای با چوب
#خودارایی_درمنزل
#خانوم_خونه
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_دسر_زعفرانی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماگ کیک شکلاتی. 🍵
مواد لازم و طرز تهیه :
3 عدد تخم مرغ
1 ق.چ وانیل
2.3 پیمانه شکر
2.3 پیمانه روغن
1 ق.غ پودر کاکائو
یک و 1.4 پیمانه آرد
2 ق.چ بکینگ پودر
1.4 ق.چ نمک
.
ابتدا تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب مخلوط کنیدسپس شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید، روغن، پودرکاکائو، بکینگ پودر ، نمک و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنیدکف ماگ(یا قالب) را با برس کمی روغن بزنید، روی آن کمی آرد بریزید و آرد را در قالب یا ماگ پخش کنید و اضافه آن را خارج کنید2.3 حجم ماگ را با مواد پر کنید، در کف قابلمه داغ شده روی اجاق گاز، یک توری پایه دار قرار دهید، ماگ ها را روی آن بچینید، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند و در قابلمه را در این مدت برنداریدهمچنین میتوانید قالب را به مدت 25-30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢