eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
ای کسانیکه دنبال شوینده‌های مختلف برای تمیز کردن گاز هستین، آیا از صابون استفاده کردین؟! نه؟؟؟؟😳😳😳 زود باشید برید یه صابون بردارید و با مسواک گازتونو برق بندازید، منم دعا کنید.😬😉 ‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
مواد لازم: ▫️سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان ▫️تخم مرغ : 1 عدد ▫️پیاز : 1/2 فنجان ▫️ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان ▫️پودر سوخاری : 1/2 فنجان ▫️پنیر پارمزان : 3/4 فنجان ▫️ذرت پخته شده در صورت دلخواه ▫️نمک.فلفل.پاپریکا.زرد چوبه ▫️روغن برای سرخ کردن طرز تهیه:🌮 سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید.نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
تکه های مرغ اول با پیاز واب ونمک وکمی زعفرون وفلفل نیم پز کردم تا بعد از سرخ شدن کامل مغز پخت شده باشه بعد با اونا را با فلفل پابریکا وکمی فلفل سیاه و پودر سیر اغشته کردم وبا آرد آماده بسته بندی گرفته بودم (یک پیمانه آرد آماده و یک پیمانه اب یخ را مخلوط کردم وتکه های مرغ را داخل آن زده ودر روغن داغ سرخ کردم)مرغ ها را سرخ کردم که خیلی عالی وخوش طعم شد ولی بدون اون آرد شما میتونیدمرغها را با آرد معمولی اغشته کنید بعد در تخم مرغی که بانمک حسابی زدید بزنید ودر نهایت در پودر سوخاری پولکی زده ودر روغن داغ سرخ کنی ••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🍉 😋 ▫️بستنی ‌وانیلی ۵ ق غ ▫️شیر نارگیل ۳ ق غ ▫️هندوانه یخ زده ۱ لیوان 🔸شیر‌ و هندوانه رو داخل مخلوط کن ریختم بستنی رو‌ داخل لیوان ریختم و بعد از مخلوط هندوانه روش ریختم و با چند پر نعنا و برش لیمو و هندوانه تزیین کردم •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🥗 😋 🔸اول از همه تیکه های سینه مرغ رو مزه دار میکنیم. سینه های مرغ رو به اندازه دلخواه برش زده و توی ظرف مناسب ریخته بهش پودر پیاز یا یدونه پیاز رنده شده، پودر سیر فراوان، پاپریکای فراوان، فلفل سیاه به همراه پودر لیمو و یا عصاره لیموی تازه، پول بیبر، نمک و ۱ ق غ خ روغن زیتون میزنیمو خوب با هم میکس میکنیم و میذاریم نیم ساعت استراحت کنه. من از یه بسته کنسرو لوبیا سیاه استفاده کردم شما هر لوبیا و حتی نخود اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین. کاهو، خیار، گوجه ترجیحا گیلاسی، پیاز، پیازچه، شوید، ذرت پخته شده، همه رو با هم توی یه ظرف میریزیم. حالا مرغایی که مزه دار کردیمو توی تابه رژیمی بدون روغن میذاریم گریل بشه اول حرارت بالا بعد حرارتشو کم میکنیم که مغز پخت شده و خوب گریل بشن. حالا لوبیا هامونو به همراه مرغمون به سالاد اضافه میکنیم. توی یه کاسه تقریبا نصف لیوان ماست ساده و ماست چکیده رو به همراه نصف آب لیموی تازه و نمک ۱ حبه سیر رنده شده پودر پیاز و ۱ مشت شوید تازه خورد شده، همه رو با هم خوب یکدست میکنیم و به سالادمون اضافه میکنیمو خوب مخلوط میکنیم
نگهداری سبزي خوردن در یخچال 🥙🥗 اول اينكه سبزي خوردن را با مايع ظرفشويي نشوييد❌❌ كه سبزي را همان اول خراب مي‌كند. سبزي را كه خيس كرديد و خوب شستيد درون آب‌كش بريزيد تا آب آن كاملا خشك شود، سبزیها را در یک پارچه نخی پهن کنید تا 3 الی 4 ساعت کاملاً آب آن گرفته شود. سبزی اگر آب داشته باشد و داخل یخچال قرار دهید، سریع پلاسیده می شود. هر نیم ساعت هم سبزی ها را زیر و رو کنید تا سبزیهایی که در زیر قرار دارند هم آب آنها گرفته شود. بعد درون كيسه نخي بريزید و در يخچال بگذارید •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چندروز غیب و کم کاری که ادمین نبود مارو حلال کنید از امروز ادمین جدید پست میزنه 💟💟💓
مواد لازم: جوانه گندم یا ماش: یک پیمانه/قارچ خرد شده: یک پیمانه/فلفل دلمه ای ( از رنگ های مختلف برای زیبایی خوراک استفاده نمایید.) : یک عدد متوسط هویج: یک عدد بزرگ/پیازچه: شش عدد/سیر:یک یا دو حبه/روغن: به میزان کافی/نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه/آب لیمو ترش: دو تا سه قاشق غذا خوری طرز تهیه ابتدا سبزیجات را در اندازه های دلخواه و با سلیقه خود خرد نمایید، سیر را رنده کنید. سپس پیازچه را در ظرفی همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس سیر را به آن اضافه نمایید و پس از یک دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید. در ظرفی جداگانه روی حرارت زیاد قارچ ها را تفت دهید. پس از تغییر رنگ و نرم شدن قارچ ها، هویج را اضافه نموده به تفت دادن ادامه دهید تا هویج ها نیز نرم گردند (شعله را کم نمایید) و سپس فلفل دلمه ای  را همراه با سیر و پیازچه اضافه نموده پس از کمی تفت دادن درب آن را ببندید تا چند دقیقه مواد به خوبی پخته گردند و طعم آن ها یکدست گردد. جوانه گندم، نمک و فلفل و آب لیمو ترش را اضافه نموده پس از مدت پنج دقیقه سرو نمایید. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
‍ کرم شیر وانیلی با رویه ژله😋 شیر 4لیوان خامه صبحانه200گرم شکر 1لیوان سر خای پودر ژلاتین 3 ق.غ خوری پر وانیل کمی شیر و خامه وشکر و پودر ژلاتین را داخل قابلمه ای میریزیم و کمی مخلوط میکیم بعد روی شعله گذاشته و هم میزنیم تا جایی که ژلاتین و شکر حل شود زیاد جوش نخوره بعد شعله را خاموش کرده و هم میزنیم تا کمی خنک شود و وانیل را اضافه میکنیم بعد در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدهیم بمدت 4 الی 5 ساعت ببندد برای لایه رویی در قالب تکسچر : اول ژله ها رو جداگانه با 1 لیوان اب جوش حل کردم و کمی صبر کردم تا نیم بند شه و در شیار های ورق تکسچر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا کامل بسته شد بعد ورق رو داخل قالب گذاشتم و کرم شیر رو که قبلا درست کرده بودم و خنک شده بود روی ژله ها ریختم و گذاشتم یخچال بمدت 4 ساعت. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
پودينگ خرما😍😍 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. ↙️↙️ cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
🍢 😋 🔸نان تست روقالب ميزنيم اگرمربع باشه ازهر نان ٤ قسمت درميادولي دايره من دوقسمت دراوردم پنيرروهم قالب ميزنيم روي هرقسمت ازنان راسس ميزنيم روي سس يك تكه ژامبون روي ژامبون پنيرميذازيم ودوباره روي پنيرروسس ميماليم وجعفري خردشده ميريزيم ونان تست بعدي روسس ميماليم ميذاريم روي جعفري وروشو با گوجه وزيتون تزيين وبا خلال فيكس ميكنيم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
✅ ته انداز مرغ زعفرونی 😋😋 برای تهیش تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم)و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره )قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه .سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه: یه بسته بیسکوییت پتی بور وانیلی رو با نصف لیوان گردوی خرد شده آسیاب کردم و 75 گرم کره ذوب شده بهش اضافه کردم و بعد از اینکه خوب مخلوط و یکدست شد ته قالب ها ریختم و خوب فشرده اش کردم و در یخچال گذاشتم 300 گرم پنیر خامه ای رو با مقداری وانیل و 4 ق غ پودر قند مخلوط کردم و زدم تا سبک شد 200 گرم خامه رو با 3 ق غ پودر قند زدم تا کمی فرم گرفت 2 ق غ پودر ژلاتین رو در یک لیوان شیر حل کردم خامه و پنیر خامه ای و ژلاتین رو با هم مخلوط کردم یکدست که شد روی بیسکوییت ها ریختم و در یخچال بهش زمان دادم تا خوب خودش رو گرفتن شکلات شیری رو به روش بن ماری آب کردم و روی سطح چیز کیک ها ریختم و با توت فرنگی شکلاتی تزیین کردم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
‍ ‌ با کره بادام زمینی(مخصوص سفره رمضان) مواد اولیه : برای 15 نفر خرما 15 عدد کره بادام زمینی 15 ق غ شکلات تلخ 100 گرم پسته خرد شده 1/3 پیمانه بادام خرد شده 1/3 پیمانه طرزتهیه دسر خوشمزه و جدید مخصوص ماه رمضان 1_خرما رو از وسط نصف کرده و هستش رو از داخلش جدا میکنیم 2_داخل هر خرما رو با یک قاشق از کره بادام زمینی پر میکنیم 3_شکلات تلخ داشتیم که به روش بن ماری(روی حرارت غیر مستقیم کتری)یا با ماکروویو ذوبش میکنیم. 4_بعد نصف هر خرما باشکلات آب شده پوشش میدیم 5_بعد داخل پسته و بادام خرد شده میزنیم و میگذاریم یخچال تا سفت بشه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🔴مواد لازم🔻🍪 ▫️بیسکویت پتی بور آسیاب شده دو لیوان(وقتی آسیاب شد و الک کردید دولیوان بشه) ▫️3/4 لیوان روغن مایع ▫️25 گرم کره ▫️دو قاشق کافی مِیت( دلبخواهیه اگه هم نریختید ایراد نداره) ▫️1و یک چهارم لیوان شکر(کافیه چون بیسکویت هم شیرینه) ▫️2 لیوان آب 🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸1/4 لیوان گلاب و نصف قاشق چ هل آسیاب شده وزعفرون یک قاشق چ بزارید روی شعله گاز ده دقیقه بجوشه وشکر آب بشه.نباید قوام بیاد. بیسکویت پودر شده و الک شده رو داخل تابه یا قابلمه بریزید روغن و کره رو اضافه کنید مدام هم بزنید چون بیسکویت اگه غفلت کنید زود میسوزه یک ربع تفت بدید. 🔸اگه کافی مِیت استفاده میکنید پنج دقیقه بعد بریزید.این حلوا مثل حلواهای دیگه زیاد نیاز به تفت نداره اگه رنگ تیره تر بخواید باید زمان بیشتری تفت بخوره.وقتی به حد دلخواه رسید. شربت گرم رو بهش کم کم اضافه کنید و هم بزنید دوباره تابه رو روی شعله ملایم بزارید و شربت اضافه کنید تا به خورد حلوا بره.من تمام شربت رو بخورد حلوا دادم و اصلا اضافه نیومد آروم آروم بریزید و همینجور که روی شعله هست آروم هم بزنید. ↙️↙️ cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
ناهارچربوچیلی😋 گاهی ماکارونیتون روهرطوروباهرموادی که درست کردین به جای دم کردن تو یه ظرف فربریزین وروی سطحشوباپنیر بپوشونین وبدبذارینش توفرووقتی این شکلی شددرش بیارین ونوش جان کنین ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه ها دل تنگ تَرَم غصه ام سنگین تر است و بغضم شکننده تر حرفای کمتری برای گفتن دارم و اشک های بیشتری برای ریختن به یاد عشق های بار بسته "فاتحه اي" ره توشه ميکنيم، باشد که "پروردگار"🍀 "بيامرزدشان روحشان شاد♥️
ژله هلوي آماده شده رو روي نوك مدادها ميريزيم و ميذاريم ببنده. بعدش با چاقو آروم ژله ها رو از قالبش جدا ميكنيم. بدنه و سر رو با ژلاتينِ بن ماري شده كه مثل چسب عمل ميكنه، به هم مي چسبونيم ميذاريم يخچال. بعد از اينكه خوب چسبيد، مداد رنگي ها رو كنار هم توي ظرف سِرو مي چينيم. براي خط هاي جلوي مداد رنگي، از هر كدوم از ژله ها كه باقيمونده و كمي غليظ شده، يك قاشق ميريزيم توي كيسه فريزر و نوكشو قيچي ميكنيم و خط ها رو به صورت مارپيچ مي كشيم پ.ن:بعد از قالب در اوردن و چیدن مداد ها در ظرف سرو اگر لیز خوردن و ثابت نبودن با یکم ژلاتین بنماری شده کف ظرف ثابتش کنید . سعی کنید اول مداد رو در ظرف بزارید بعد خط بندازید .اگر باقی مانده ژله کاملا خودشو گرفت دوباره به روش بنماری رقیق کنید و بزارید نیم بند بشه و خط ها رو بندازید . در سر بستنی ها تا اخر شیار ها ژله بریزید اگر پرش کنید وقتی به مداد میچسبونید سر مداد پهنه و از تنه مداد بزرگتر میشه در اصل ۷ رنگ ژله نیاز داریم با ۶ رنگ پنج مداد و رنگ ششم که ژله هلو هست واسه سر میشه   ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-طالبی مواد لازم: طالبی، توت فرنگی، کیوی، انبه، 2 گرم پودر آگار (میتونید از ژلاتین هم استفاده کنید.) 220میلی لیتر یا یه پیمانه شیر نارگیل 1 قاشق غذاخوری عسل طرز تهیه:وسط طالبی را برش دهید . توت فرنگی خرد شده، کیوی، انبه، را داخل طالبی قرار داده عسل وآ گار را به شیر نارگیل اضافه کنید. بعد از جوشیدن این مخلوط را در طالبی بریزید. و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدین و سپس برش بدین و نوش جان کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒🥒   ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.‍ 👇 ٦ رنگ ژله انتخاب ميكنيم و نصف هر بسته رو با يه فنجون آب جوش مخلوط ميكنيم و ميذاريم كنار كه به دماي محيط برسه. شير رو هم ميذاريم به دماي محيط برسه و بعد از سرد شدنِ ژله ها، به هر رنگ، دو قاشق شير اضافه ميكنيم. براي بدنه ي مداد رنگي از نمكدون و براي نوكش از سر بستني قيفي دومينو استفاده ميكنيم. اول نمكدون و سر بستني رو خوب چرب ميكنيم و بعد ژله ها رو ميريزيم. سر بستني رو پُر نميكنيم. به اندازه ي نوك مداد، كافيه. ميذاريم يخچال ببنده و در اين فاصله ژله ي هلو رو به اندازه ي يك ليوان درست ميكنيم و ٤ قاشق شير ميريزيم كه رنگش روشن بشه براي قسمت تراشيده ي مداد دو قاشق پودر ژلاتين رو بن ماري ميكنيم و به ژله ي هلو اضافه ميكنيم.   ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
﮼پشت‌صحنه‌خانه‌داری ‎سلام من دوروزپیش نوک چاقورفت تودستم وخیلی بدبرید اگردکترمیرفتم حداقل دویاسه تابخیه میخورد ولی اول پنج دقیقه محکم روی زخمم وگرفتم و بایه ذره عسل برای بندآوردن خونش. و روغن حیوانی برای جوش خوردن زخمم, توخونه به راحتی درمان شد خودم باورم نمیشدکمتراز72ساعت زخمم خوب شد گفتم برای شما بفرستم اومیدوارم که بکاردوستان بیاد‌,,, ‎گوشت دستم کاملا بازبود ولی ببینیدچه خوب جوش خورده فقط بایه ذره 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول بهتون بگم بین مصرف ویتامین E برای استفاده تو ماسک ها اختلاف نظر وجود داره🤔🤔 شما جزو کدوم دسته این؟🤓😉 عده ای میگن فایده نداره و فقط باید به صورت خوراکی مصرف بشه و دسته دیگه میگن علاوه بر خوردن خیلی هم خوبه که تو ماسک ها استفاده بشه 😎😎 من جزو دسته دوم هستم به نظرم استفاده از ویتامین E تو ماسک ها به واسطه روغنی بودنش حالت مرطوب کننده و‌درخشان کنندگی به پوست میده و بر اثر ماساژی که بعد از ماسک به پوستمون میدیم اسپاسم های پوست رو برطرف میکنه و باعث شادابی و جوانی پوست میشه🥰🥰🥰 این ماسک بهتر اخر شب قبل خواب استفاده کنید🙂 #ماسک_صورت#پوست#پوست_سالم#زیبایی_پوست#زیبایی_صورت#شادابی_پوست#اسکراب_صورت#جوانسازی_پوست 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ • سلام دوستاى مهربونم حال و احوالتون كوكه؟ ، خوش آمد ميگم به اون عزيزاى تازه وارد🌹🌹🌹 • امروز ميخوام در مورد بو زدايى سولار دوم بگم، 🌱🌱🌱 مطمئنا همه ما شده كه غذايى رو توى سولاردوم گرم كرديم و سولاردوم بوى اون غذا رو گرفته و وقتى درشو باز ميكنيم بوى نا خوشايندى به مشاممون ميرسه و بوى چندين غذا با هم توى سولاردوم ميپيچه ، • خب واسه بو زدايى يه محلول خونگى كه از تركيب حدودا ٥-٦ قاشق غذاخورى سركه (فرقى نميكنه قرمز يا سفيد) يك قاشق چاى خورى جوش شيرين و يك قاشق چاى خورى وانيل. • اين مخلوط رو همش توى يك كاسه اى كه فلزى نباشه ميريزيم و روى حالت بو زدايى ميزاريم به اين صورت كه گردونه function ميچرخونيم و سمت راست گزينه وسط رو انتخاب ميكنيم و زمان به صورت اتومات خود دستگاه ١٠ دقيقه رو انتخاب كرده و start ميزنيم. توى فيلم صفحه دوم همه رو كامل توضيح دادم. • با . . . . 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏